• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قسمت 20 سريال Black Lagoon:

10914.jpg

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
off Topic
اما اف تاپیک مربوط می شه به دیروز که ...

واقعا خدا رو شکر که به خیر گذشت.
278941f26b.gif

طی دو هفته اخیر برای من هم اتفاقات ناخوش ایند و عجیب زیادی رخ داد که آخرین انها رفتن به دندان پزشکی بود:

(دکتر پس از تزریق چهارمین آمپول بی حسی!!) : مثل اینکه هیچ کدام از داروهای بی حسی اثر نداره؟!!

_ : آقای دکتر پس شما چه کار خواهید کرد؟

دکتر : مجبورم دندان رو عصب کشی کنم...

_ : من چکار باید بکنم ؟

دکتر ( بعد از کمی فکر کردن) : تحمل!!!!!!!!

بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:

یک ساعت و نیم بعد از تصمیم دکتر به اجرای راه حل بی نظیرش در وضعی شبیه این حالت بودم :

;) :lol:

، ولی فعلاً يه لطفی کنين رأی گيری کنين بين اينا تا دفع بعد من بقيه اش رو هم بفرست

در لیست پلنگ صورتی نبود؟!:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا جان لینکت برای لیست انیمه ها فیل تره. من دوباره آپلود کردم کسی خواست از اینجا دانلود کنه:

http://s000.tinyupload.com/?file_id=01868321595290798443
دستت درد نکنه :happy:
(سريال های کوتاه رو انتخاب کنين، البته ممکنه يه سری از چيز هايی که قراره بياد به موقع به دستم نرسه که در اون صورت براتون اينايی که خاستين رو هم ميفرستم:happy:)

اینو لینک mp3 ازش نداری؟ من فقط چند دقیقشو تونستم ببینم
cold.gif
راستی من که لينک دانلود مستقيم داده بودم، نتونستی از اون دانلود کنی؟:blink:

Download

off topic

راستی برادر چند وقت پيش بود که کنجکاو شدم ببينم اسمت يعنی چی، ماله کيه و از اين حرفا. خلاصه وقتی فهميدم تازه يادم افتاد!:eek: بچه که بودم مجله دانشمند اون موقع ها رو ميخريدم و آخرای مجله هميشه يه داستان علمی تخيلی داشت که بيشترشون هم ماله آيزاک بود:)، الان که اينو ديدم کلی ياده اون موقعها کردم، خلاسه خيلی جالب بود:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:
یک ساعت و نیم بعد از تصمیم دکتر به اجرای راه حل بی نظیرش در وضعی شبیه این حالت بودم :
خيلی با مزه بود :lol:
در لیست پلنگ صورتی نبود؟!:(
چرا اتفاقن، dvd 1 پلنگ صورتی هم هست;)، راستی برادر نگفتی چی ميخوای؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اخرین قسمتای کینشن رو نمی تونم ببینم!صدا نداره!پلیز هلپ!:(
برادر يه راهش اينه که با vlc player نگاه کنی، راهه ديگش اينه که اينو رو کامپيوترت نصب کنی:

http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

بعد وقتی که داری با windows media player نگاه ميکنی توی بار پايين windows ات بقل دسته ساعت ، 2 تا icon جديد باز ميشه که ميتونی روشون right click کنی و از اونجا زبان و زيرنويست رو تغيير بدی.
ولی کارتون سالمه چون منم الان همون قسمتام (دارم دوباره کنشين ميبينم:D )

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اوه اوه چقدر مطلب نخوانده دارم :eek:
اين چند وقته اصلا به اين تاپيك نيامد
دستت درد نکنه!:cool: همين جور تو تاپيک بازی ها ميرين ولی اين وری نميآين:eek:، باشه!:happy:

از امروز مي خواهم كه Full metal را ببينم و درموردش هر موضوعي به ذهنم رسيد بازگو كنم ولي قبل از شروع به تماشا از شما مي خواهم كه اگر نكته اي در مورد اين برنامه وجود دارد به من بگوييد تا با آگاهي بيشتري به تماشاي اين برنامه مشغول بشوم :blush:
تو پست های قديمی بچه ها در موردش حرف زده بودن، ولی اگه چيزی نگيم بهتره چون قشنی داستان از بين ميره :happy:، تنها توصيه من اينه که وقتی اين کارتون رو شروع به ديدنش کن کار و زندگی نداری! :Dچون بدبختت ميکنه ;):lol:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به خدا این کارای ژاپنی خیلی بازارین.آدم احساس میکنه داره آهنگ دامبالی دیشو گوش میده!!(چه ربطی داشت؟)
من يه سوال از خدمتتون دارم (البته بگزريم که شما جواب هيچ پستی رو نميدين!
4_13_4.gif
):
شما تا هالا چند تا کارتون ژاپنی ديدين؟
4_12_6.gif

البته پيشنهاد شماا در رابته با صحبت در مورد سبک های مختلف متينه و بسيار خوب، و شماا که تو اين کار حرفه اي هستين بهتره سره بحث رو باز کنين مطمئناً همه دنبال ميکنن:happy:.
من یه سری کارها رو بصورت دی وی دی احتیاج دارم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
شهر اشباح
علائدین 1
توی بازار هیچ کدومش نبود(بصورت کامل و دی وی دی)
يه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو داره:)
راستی... هنوز کسی نتونسته کارتونای قدیمی رو دانلود کنه؟ اون لیستی که در موردش میگفتین رو کی میبینیم؟
لينک دانلود ليست تو 4 تا پست بالاتر از اين هست، از اونجا دانلود کنين هدود 350 تا کارتونه! (البته ژاپنی)

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا اتفاقن، dvd 1 پلنگ صورتی هم هست;)، راستی برادر نگفتی چی ميخوای؟:eek:

خیلی ممنونم. همونطور که قبلا گفتم اطلاعاتم در مورد انیمیشن زیاد نیست . از اینکه برای رساندن کارتونها به دست ما این همه زحمت متقبل شدید خیلی خیلی متشکرم.

برادر يه راهش اينه که با vlc player نگاه کنی، راهه ديگش اينه که ...

[/LEFT]

از اونجا که فرمت تصویر OGM هست خیلی گشتم تا بالاخره تونستم نرم افزار VLC Media Player را پیدا کنم . چون هیچکدام از برنامه هایی که داشتم نمی توانستند از این فرمت عکس (snapshot) تهیه کنند ولی vlc نرم افزار فوق العاده جالبیه که همه امکانات یک پخش کننده خوب رو داره و از بیشتر فرمتها ( Ogm , ogg ) پشتیبانی می کنه . از جمله تعویض صدا و زیر نویس و گرفتن عکسهای با کیفیت بالا PNG از تصاویر فیلم و ...
به دیگر دوستان هم توصیه می کنم حتما آن را امتحان کنند. فقط الان نمی دونم لینک دانلودش را کجای هارد ذخیره کردم!:wacko: در اولین فرصت لینک دانلودش را اینجا قرار می دم .

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سری کامل دژ فضایی (تمامی 85 قسمت ) رابین هود (1973)
سلام
فکر کنم اين اولين باری هست که شما رو اينجاا ميبينيم؟! به هر جهت خيلی خوش اومدين :happy:و ممنون از بابت لينک ها:)

راستش منم اين ماه به جای 60 گيگ 80 گيگ دانلود کردم که ممکنه بيان و اينترنت رو قتع کنن به خاطر همين دژ فضايی رو من نميتونم دانلود کنم ، ولی رابين هود رو ميکنم اگه شد براتون ميفرستم:D، من عاشق اين کارتن بودم و فيلمش رو هم داشتم ولی مجبور شدم بزارم ايران و بيام!!
36_1_44.gif

5258f.jpg

اديت
wow اين پست 777 منه :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان من شروع به دانلود دژ فضايي كردم كسايي كه ميخوان كمك كنند به من خبر بدن چون خيلي زيادددددد:blush:

چون 85 قسمتتتتت:eek:

اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:

Atoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک سایت اصلی VLC Media player که آخرین نسخه این پخش کننده جالب رو می تونید از اینجا دانلود کنید . توضیح اینکه هیچ سریال و کرکی نداره و کاملا رایگان هست :

http://www.videolan.org/vlc/

این هم لینک دانلود از دانلود دات کام با حجم تقیبا 8 مگابایت :

http://www.download.com/VLC-Media-Player/3000-2194_4-10267151.html

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من بار اول كه تو اين تايپيك پست ميزنم البته ميخونمش ولي اين يكي رو طاقت نياوردم :blink:
به سلام برادر فرنک اشتاين

خوبين؟ با زحمت های من؟:blush:
اول که يک دنيا ممنون :happy:دوم چرا پست نميزنين؟:eek::blink: معلوم شد که شماا يکی از اون آدم نامرئی های اين تاپيک هستين!;):D

در مورد دانلود هم همونتر که بچه ها گفتن ميتونين همون اول که ازتون ميپرسه ، مسلن فقط نصفه اپيزود ها رو انتخاب کنين و دانلود و رايت کنين و بعدن بقيه اش رو. منم همين کار رو ميکنم، از چه نرم افزاری استفاده ميکنين؟ Azureus؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
مممنون از لطفتون . البته اینکه من زیاد اینجا نمیام به خاطر اینه که اینترنت پر سرعت ندارم و فقط اینجور چیزها باعث میشه دهنم آب بیفته ولی نسیبی نداشته باشم . البته اگر از دوستان کسی مایل به تعویض باشه میتونم کارتون بگیرم سی دی های آموزشی مثل learnkey , ... رو مخصوصا در مورد سیسکو بدم .
ببخشید بضاعت ما هم اینه دیگه
سلام
چرا نسيبی نداشته باشين؟ ما همه داريم کارتون ها رو بين دوستان پخش ميکنيم، از دوستان خاهش کنين که به شما هم برسونن، من خودم ايران نيستم وگرنه در خدمت همگی بودم.:D

راستی بچه ها با هديه صحبت ميکردم گفت که پدر dvd رايترش در اومده، و خاهش کرد يکی ديگه از بچه ها زحمت پخش کارتون ها رو به عهده بگيره، کيا داوتلبن؟ :cool:;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به سلام برادر فرنک اشتاين

خوبين؟ با زحمت های من؟:blush:
اول که يک دنيا ممنون :happy:دوم چرا پست نميزنين؟:eek::blink: معلوم شد که شماا يکی از اون آدم نامرئی های اين تاپيک هستين!;):D

در مورد دانلود هم همونتر که بچه ها گفتن ميتونين همون اول که ازتون ميپرسه ، مسلن فقط نصفه اپيزود ها رو انتخاب کنين و دانلود و رايت کنين و بعدن بقيه اش رو. منم همين کار رو ميکنم، از چه نرم افزاری استفاده ميکنين؟ Azureus؟

ارادت داريم خواهر :)

خونديد كه سر اون فيلمي كه ميخواستيد چي آمد:( (ولي عجب شبي بود (افتتاحيه جام جهاني:) )
ولي نگران نباشيد كه به 4-5 نفر سپردم هماهنگ ميكنم چيز ديگه هم خواستيد بگيد كه يباره جور كنند

من از bitlord استفاده ميكنم چند بار هم تا بحال خراب كرده:wacko:
خدا كنه كه اين بار........:(

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکر کنم اين اولين باری هست که شما رو اينجاا ميبينيم؟! به هر جهت خيلی خوش اومدين :happy:و ممنون از بابت لينک ها:)

ممنون دوست من شما لطف دارید .
من یه چیز رو میخوام بدونم شماها چطوری این همه کارتون رو دانلود میکنید ؟ من که خیلی دنبال کسی یا جایی گشتم که بتونم اینها رو دانلود کنم اما ... ؟
من که فقط برای این تو این تاپیک رفت و آمد نداشتم که امکان دانلود نداشتم .

دوستان من شروع به دانلود دژ فضايي كردم كسايي كه ميخوان كمك كنند به من خبر بدن چون خيلي زيادددددد:blush:

چون 85 قسمتتتتت:eek:

اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:

کمکی از دستم بر نمیاد چون خودم نیازمند یاری سبز شما می باشم ولی این روحیه :

آها یکم دیگه مونده ، خوب خوب ، تومیتونی

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
راستی بچه ها با هديه صحبت ميکردم گفت که پدر dvd رايترش در اومده، و خاهش کرد يکی ديگه از بچه ها زحمت پخش کارتون ها رو به عهده بگيره، کيا داوتلبن؟
خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چقدر جالب...پس اونجام از این کارا میکنن...:D
آره کردن ولی مسئله سره اينه که اون روز خوب بود الان که يخ زده و دوباره هم داره برف ميآد بايد تعطيل کنن که نميکنن ، البته من به خودم تعطيلی دادم، با ماشين که نميشه رفت منم نميخام پامو بشکنم:p . دقيقاً به زخامت 30 سانت يخه!:blink:
البته اينم تو اين شهری که من هستم بی سابقست!!! :blink:اينجاا هيچ وقت دماش زيره صفر نرفته بوده! ديشب شده بود -11!!!!:(:(:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ارادت داريم خواهر :)
خونديد كه سر اون فيلمي كه ميخواستيد چي آمد:( (ولي عجب شبي بود (افتتاحيه جام جهاني:) )
ولي نگران نباشيد كه به 4-5 نفر سپردم هماهنگ ميكنم چيز ديگه هم خواستيد بگيد كه يباره جور كنند
من از bitlord استفاده ميكنم چند بار هم تا بحال خراب كرده:wacko:
بله خوندم شرمنده که جواب دير شد:blush::blush::blush:، همه ميدونن من تو جواب دادن يه کم تنبلم:p، حالا مزاحمتون ميشم:D!

برادر همون 4 گيگ 4 گيگ دانلود کنين راحت تره تون هست، امروزم 29 نوامبره، من از 2 روزه ديگه ميتونم دوباره دست به کار شم، قسمت های آخر رو بزارين برای من.:happy:

من از بيتلورد تا حالا استفاده نکردم نميدونم چه جوری کار ميکنه ولی بد نيست سوييچ کنين به Azureus. البته من خودم از bittorrent استفاده ميکنم ولی برای اين تورنت های بزرگ که مجبورم خوردشون کنم، دقيقاً به دليل مشگل هارد، از آزی استفاده ميکنم و خيلی خوبه چون choice های زيادی برای تنظيمات داره.:)

الان کدوم قسمت ها رو دارين دانلود ميکنين:eek:؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون دوست من شما لطف دارید .
من یه چیز رو میخوام بدونم شماها چطوری این همه کارتون رو دانلود میکنید ؟ من که خیلی دنبال کسی یا جایی گشتم که بتونم اینها رو دانلود کنم اما ... ؟
من که فقط برای این تو این تاپیک رفت و آمد نداشتم که امکان دانلود نداشتم .
سلام مجدد

خوب تکليف من معلومه، من چون کانادا هستم دانلود کردن برام راحته ، بقيه دوستان هم که adsl دارن از همون جا ياری ميکنن!:happy:
هالا شماا هم به اون ليستی که من فرستادم يه نگاهی بندازين، اگه چيزی خاستين (فقط از تو سريال کوچولو ها انتخاب کنين:p) ، بگين که من براتون بفرستم:)

بالا