linghuchong
مدیر بازنشسته
قسمت 7 سريال Code Geass:
off Topic
اما اف تاپیک مربوط می شه به دیروز که ...
، ولی فعلاً يه لطفی کنين رأی گيری کنين بين اينا تا دفع بعد من بقيه اش رو هم بفرست
دستت درد نکنه :happy:فریدا جان لینکت برای لیست انیمه ها فیل تره. من دوباره آپلود کردم کسی خواست از اینجا دانلود کنه:
http://s000.tinyupload.com/?file_id=01868321595290798443
راستی من که لينک دانلود مستقيم داده بودم، نتونستی از اون دانلود کنی؟:blink:اینو لینک mp3 ازش نداری؟ من فقط چند دقیقشو تونستم ببینم![]()
خيلی با مزه بود :lol:بعد از شنیدن راه حل دکتر فکر کنم تقریبا شبیه این عکس شده بودم!:
یک ساعت و نیم بعد از تصمیم دکتر به اجرای راه حل بی نظیرش در وضعی شبیه این حالت بودم :
چرا اتفاقن، dvd 1 پلنگ صورتی هم هستدر لیست پلنگ صورتی نبود؟!![]()
برادر يه راهش اينه که با vlc player نگاه کنی، راهه ديگش اينه که اينو رو کامپيوترت نصب کنی:اخرین قسمتای کینشن رو نمی تونم ببینم!صدا نداره!پلیز هلپ!![]()
دستت درد نکنه!اوه اوه چقدر مطلب نخوانده دارم![]()
اين چند وقته اصلا به اين تاپيك نيامد
تو پست های قديمی بچه ها در موردش حرف زده بودن، ولی اگه چيزی نگيم بهتره چون قشنی داستان از بين ميره :happy:، تنها توصيه من اينه که وقتی اين کارتون رو شروع به ديدنش کن کار و زندگی نداری!از امروز مي خواهم كه Full metal را ببينم و درموردش هر موضوعي به ذهنم رسيد بازگو كنم ولي قبل از شروع به تماشا از شما مي خواهم كه اگر نكته اي در مورد اين برنامه وجود دارد به من بگوييد تا با آگاهي بيشتري به تماشاي اين برنامه مشغول بشوم :blush:
من يه سوال از خدمتتون دارم (البته بگزريم که شما جواب هيچ پستی رو نميدين!به خدا این کارای ژاپنی خیلی بازارین.آدم احساس میکنه داره آهنگ دامبالی دیشو گوش میده!!(چه ربطی داشت؟)
يه سر برين پايتخت، تبقه سوم مقازه سونی همونی که TV , VCR از اين جور چيزا ميفروشه، original همه کارتون ها رو دارهمن یه سری کارها رو بصورت دی وی دی احتیاج دارم.کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
شهر اشباح
علائدین 1
توی بازار هیچ کدومش نبود(بصورت کامل و دی وی دی)
لينک دانلود ليست تو 4 تا پست بالاتر از اين هست، از اونجا دانلود کنين هدود 350 تا کارتونه! (البته ژاپنی)راستی... هنوز کسی نتونسته کارتونای قدیمی رو دانلود کنه؟ اون لیستی که در موردش میگفتین رو کی میبینیم؟
چرا اتفاقن، dvd 1 پلنگ صورتی هم هست، راستی برادر نگفتی چی ميخوای؟
![]()
برادر يه راهش اينه که با vlc player نگاه کنی، راهه ديگش اينه که ...
[/LEFT]
سلامسری کامل دژ فضایی (تمامی 85 قسمت ) رابین هود (1973)
به سلام برادر فرنک اشتاينمن بار اول كه تو اين تايپيك پست ميزنم البته ميخونمش ولي اين يكي رو طاقت نياوردم :blink:
سلاممممنون از لطفتون . البته اینکه من زیاد اینجا نمیام به خاطر اینه که اینترنت پر سرعت ندارم و فقط اینجور چیزها باعث میشه دهنم آب بیفته ولی نسیبی نداشته باشم . البته اگر از دوستان کسی مایل به تعویض باشه میتونم کارتون بگیرم سی دی های آموزشی مثل learnkey , ... رو مخصوصا در مورد سیسکو بدم .
ببخشید بضاعت ما هم اینه دیگه
به سلام برادر فرنک اشتاين
خوبين؟ با زحمت های من؟:blush:
اول که يک دنيا ممنون :happy:دوم چرا پست نميزنين؟:blink: معلوم شد که شماا يکی از اون آدم نامرئی های اين تاپيک هستين!
در مورد دانلود هم همونتر که بچه ها گفتن ميتونين همون اول که ازتون ميپرسه ، مسلن فقط نصفه اپيزود ها رو انتخاب کنين و دانلود و رايت کنين و بعدن بقيه اش رو. منم همين کار رو ميکنم، از چه نرم افزاری استفاده ميکنين؟ Azureus؟
سلام
فکر کنم اين اولين باری هست که شما رو اينجاا ميبينيم؟! به هر جهت خيلی خوش اومدين :happy:و ممنون از بابت لينک ها![]()
دوستان من شروع به دانلود دژ فضايي كردم كسايي كه ميخوان كمك كنند به من خبر بدن چون خيلي زيادددددد:blush:
چون 85 قسمتتتتت![]()
اين اولين بار كه همچين كاري رو دارم ميكنم ركوردم 4 گيگ بود نه 15 گيگ ولي اگرم كمكم نميكنيد به هم روحيه بديد كه حداقل تا آخرش برم:wacko:
خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.راستی بچه ها با هديه صحبت ميکردم گفت که پدر dvd رايترش در اومده، و خاهش کرد يکی ديگه از بچه ها زحمت پخش کارتون ها رو به عهده بگيره، کيا داوتلبن؟
آره کردن ولی مسئله سره اينه که اون روز خوب بود الان که يخ زده و دوباره هم داره برف ميآد بايد تعطيل کنن که نميکنن ، البته من به خودم تعطيلی دادم، با ماشين که نميشه رفت منم نميخام پامو بشکنمچقدر جالب...پس اونجام از این کارا میکنن...![]()
بله خوندم شرمنده که جواب دير شد:blush::blush::blush:، همه ميدونن من تو جواب دادن يه کم تنبلمارادت داريم خواهر![]()
خونديد كه سر اون فيلمي كه ميخواستيد چي آمد(ولي عجب شبي بود (افتتاحيه جام جهاني
)
ولي نگران نباشيد كه به 4-5 نفر سپردم هماهنگ ميكنم چيز ديگه هم خواستيد بگيد كه يباره جور كنند
من از bitlord استفاده ميكنم چند بار هم تا بحال خراب كرده:wacko:
سلام مجددممنون دوست من شما لطف دارید .
من یه چیز رو میخوام بدونم شماها چطوری این همه کارتون رو دانلود میکنید ؟ من که خیلی دنبال کسی یا جایی گشتم که بتونم اینها رو دانلود کنم اما ... ؟
من که فقط برای این تو این تاپیک رفت و آمد نداشتم که امکان دانلود نداشتم .