• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
ممنون
جز این هم از یک سایت ایرانی و ساپورت ایرانی انتظاری نیست ;)
نمی دونم کی این فرهنگ بد رو تو ما ایرانی ها انداخته که خودمون رو کوچیک ببینیم و مرغ همسایه رو غاز

پس شما ظاهرا کارتون به تماس با ساپورت سایتهای مطرح خارجی نیفتاده که کم لطفی می کنید.

من ازتون پرسیدم تست کردید با اون لینک؟ شما بدون جواب به سوال من داری حرف خودت رو می زنی، نمی دونم منظورت چیه، اما این رو بدونید که اگر فایل گیر مشکل سرعت داشت توی همین تاپیک روزی حداقل 20 تا پست از شکایت کاربرهای ما می دیدید.

اصولا همین که همچین تاپیک هایی که خودمون نمی تونیم هیچ دخل و تصرفی روی پست هاش داشته باشیم رو در اختیار کاربرمون میذاریم برای تماس با پشتیبانی، خود گویای همه چیز هست.

freebird

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
362
نمی دونم کی این فرهنگ بد رو تو ما ایرانی ها انداخته که خودمون رو کوچیک ببینیم و مرغ همسایه رو غاز

پس شما ظاهرا کارتون به تماس با ساپورت سایتهای مطرح خارجی نیفتاده که کم لطفی می کنید.

من ازتون پرسیدم تست کردید با اون لینک؟ شما بدون جواب به سوال من داری حرف خودت رو می زنی، نمی دونم منظورت چیه، اما این رو بدونید که اگر فایل گیر مشکل سرعت داشت توی همین تاپیک روزی حداقل 20 تا پست از شکایت کاربرهای ما می دیدید.

اصولا همین که همچین تاپیک هایی که خودمون نمی تونیم هیچ دخل و تصرفی روی پست هاش داشته باشیم رو در اختیار کاربرمون میذاریم برای تماس با پشتیبانی، خود گویای همه چیز هست.
من حوصله بحث با شما رو ندارم احیانا اگر مایل بودید پی ام بزنید آدرس بدم تشریف بیارید و کار من رو ببینید تا متوجه بشید روزانه با چند شرکت و خدمات خارجی ها در تماس هستم و چقدر میدونم که نوع برخوردشون چطور هست

اون سوالی هم که پرسیدید از نتیجه گیری قطعی ای که آخر سوالتون بود مشخص هست که جوابش چی هست

جهت یادآوری تشریف ببرید صفحه اول و متوجه میشید که یکی از اولین نفراتی که توی این تایپک از سایت شما تعریف کرد من بودم ;) الان هم بحثی نیست و امیدوارم موفق باشید سایت های مشابه زیاد هستند و کسی من رو مجبور نکرده که از سایت شما درخواست سرویس کنم
اینم نقل قول از اون پست :

من مدتهاست تنها از سایت شما برای لیچ کردن استفاده میکنم و تنها مشکلی که دارم سرعت خیلی کم لیچ کردن روی سرور هست ولی از بقیه موارد واقعا راضی هستم

ولی یه مورد دیگه هم هست که مشکل نیست اما رابط کاربری سایت رو میشه خیلی قدرتمند تر و کاربر پسند تر درست کرد
در هر صورت از سایت شما سپاسگذارم

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
اون سوالی هم که پرسیدید از نتیجه گیری قطعی ای که آخر سوالتون بود مشخص هست که جوابش چی هست
بله خب، با قاطعیت عرض می کنم کندی سرعت اصلا از طرف فایل گیر نیست و ایراد از سمت خودتون هست.

Xoex

Registered User
لایک‌ها
25

من هم موافقم، این سایت های اجنبی هم همچین پشتیبانی خفنی ندارند، البته بعضی هاشون واقعا عالی هستند، ولی اکثرا در حد متوسطند.
من الان از لیزوب سرعت تست زدم از 40 شروع کرد تا 130 رفت، بعد مجدد به 40 رسید. البته در کل کیفیت ارتباط با خارج اصلا خوب نیست.

داش ممد

Registered User
لایک‌ها
221
من حوصله بحث با شما رو ندارم احیانا اگر مایل بودید پی ام بزنید آدرس بدم تشریف بیارید و کار من رو ببینید تا متوجه بشید روزانه با چند شرکت و خدمات خارجی ها در تماس هستم و چقدر میدونم که نوع برخوردشون چطور هست

جهت یادآوری تشریف ببرید صفحه اول و متوجه میشید که یکی از اولین نفراتی که توی این تایپک از سایت شما تعریف کرد من بودم ;) الان هم بحثی نیست و امیدوارم موفق باشید سایت های مشابه زیاد هستند و کسی من رو مجبور نکرده که از سایت شما درخواست سرویس کنم
اینم نقل قول از اون پست :
دوست عزیز سرعت هیچ مشکلی نداره .
شما که این همه ادعا دارین باید بدونید که مشکل سرعت ، مال فایلگیر نیست ... o_O
شما می تونید با یه vps تست کنید تا از سرعت دانلود مطمئن شین ;). اگه اونجا کم بود بله . یا از لینکی که صفحه قبل محسن داده تست کنید اگه مشکلی بود اون وقت درسته .:)

vahidabdi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام خدمت دست اندرکاران سایت خوب فایلگیر
اول از همه میخواستم تشکر کنم از از سایت خوبتون که تقریبا میشه گفت همه هاست هارو پشتیبانی میکنه و قیمتشم معقوله. من تقریبا یک سال و نیمه که دارم از فایلگیر استفاده میکنم و کاملا راضیم.
فقط یه مشکلی که تازگیا هست اینه که دیگه نمیشه با کیفیت بیشتر از 720 از یوتیوب دانلود کرد میخواستم ببینم دلیلش چیه؟
ممنون و موفق باشید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام خدمت دست اندرکاران سایت خوب فایلگیر
اول از همه میخواستم تشکر کنم از از سایت خوبتون که تقریبا میشه گفت همه هاست هارو پشتیبانی میکنه و قیمتشم معقوله. من تقریبا یک سال و نیمه که دارم از فایلگیر استفاده میکنم و کاملا راضیم.
فقط یه مشکلی که تازگیا هست اینه که دیگه نمیشه با کیفیت بیشتر از 720 از یوتیوب دانلود کرد میخواستم ببینم دلیلش چیه؟
ممنون و موفق باشید
سلام
ممنون از نظر مثبت شما
اخیرا خود یوتیوب یک سری از کیفیت ها رو برای دانلود در اختیار نمیذاره، از مبداء به همین شکل هست.
یوتیوب برای کیفیت 1080 و بعضی کیفیت های دیگه اخیرا به این صورت عمل می کنه که فایلهای صدا و تصویر برای اون ویدئوی موردنظر رو بصورت دو فایل جدا از هم برای دانلود در اختیار می گذاره، اما پلیر یوتیوب این دو فایل جدا از هم رو با هم تلفیق می کنه و صدا و تصویر رو شما با هم دارید، از این رو توی فایل گیر فعلا برای این کیفیتها که صدا و تصویرشون جدا از هم هست مشکل داریم، فقط کیفیت هایی که صدا و تصویر هر دو با هم در یک فایل قابل دانلود هستند رو فعلا میشه مستقیم کرد.
با سپاس

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
با سلام به آقا محسن گل
این عید رو هم به همه دوستان تبریک عرض میکنم .
ما هم در این روز عزیز کاربر شما شدیم .
فقط یه سوال مبتدیانه چون برا اولین بار هست که از این داستان استفاده میکنم .
فایل هایی رو که خودم مستقیم میکنم میتونم در اختیار سایر دوستان قرار بدم تا مدت 7 روز .
محدودیتی نداره و یا شارژی کسر نمیشه ؟
ضمنا سرعتتون هم فوق العادس یه فایل 1.5 گیگی رو سه سوته ناک اوت کرد .
مرسی دادا و موفق باشید .

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
با سلام به آقا محسن گل
این عید رو هم به همه دوستان تبریک عرض میکنم .
ما هم در این روز عزیز کاربر شما شدیم .
فقط یه سوال مبتدیانه چون برا اولین بار هست که از این داستان استفاده میکنم .
فایل هایی رو که خودم مستقیم میکنم میتونم در اختیار سایر دوستان قرار بدم تا مدت 7 روز .
محدودیتی نداره و یا شارژی کسر نمیشه ؟
ضمنا سرعتتون هم فوق العادس یه فایل 1.5 گیگی رو سه سوته ناک اوت کرد .
مرسی دادا و موفق باشید .
سلام
خوش آمدید و ممنون از نظر مثبت شما
در مورد سوالتون، شما بصورت خصوصی می تونید لینک مستقیم شده موجود در پنلتون رو به چند تا از دوستانتون بدین تا اونها نیز دانلودش کنند، اما اینکه این لینک در داخل سایتها و فضاهای مجازی عمومی برای عموم به اشتراک بگذارید مجاز نیست.
با سپاس

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..این novafile رو اضافه کنید خواهشن..کارمون خیلی گیره ...ممنون.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام..این novafile رو اضافه کنید خواهشن..کارمون خیلی گیره ...ممنون.
سلام
متاسفانه سایت نوافایل به ما سرویس ارائه نمیده و قادر به ساپورتش نیستیم، قبلا این سایت رو ساپورت کرده بودیم که خیلی زود سرویس دهی به ما رو قطع کرده بود.
با سپاس

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یعنی الان هیچ کجا این سایت رو ساپورت نمی کنه؟

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
ممنون از نظر مثبت شما
اخیرا خود یوتیوب یک سری از کیفیت ها رو برای دانلود در اختیار نمیذاره، از مبداء به همین شکل هست.
یوتیوب برای کیفیت 1080 و بعضی کیفیت های دیگه اخیرا به این صورت عمل می کنه که فایلهای صدا و تصویر برای اون ویدئوی موردنظر رو بصورت دو فایل جدا از هم برای دانلود در اختیار می گذاره، اما پلیر یوتیوب این دو فایل جدا از هم رو با هم تلفیق می کنه و صدا و تصویر رو شما با هم دارید، از این رو توی فایل گیر فعلا برای این کیفیتها که صدا و تصویرشون جدا از هم هست مشکل داریم، فقط کیفیت هایی که صدا و تصویر هر دو با هم در یک فایل قابل دانلود هستند رو فعلا میشه مستقیم کرد.
با سپاس
سلام. امکانش هست برای ویدئوهای ۱۰۸۰ به بالا فعلا این امگان رو بذارید که لینک دانلود ویدئو و صدا رو جدا واسه ما بذارید و بعد ما خودمون با نرم افزار اونها رو یکی کنیم؟ من در حال حاضر نیاز ضروری به چند تا ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰ دارم که فقط هم تصویرشون رو میخوام...

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام. امکانش هست برای ویدئوهای ۱۰۸۰ به بالا فعلا این امگان رو بذارید که لینک دانلود ویدئو و صدا رو جدا واسه ما بذارید و بعد ما خودمون با نرم افزار اونها رو یکی کنیم؟ من در حال حاضر نیاز ضروری به چند تا ویدئو با کیفیت ۱۰۸۰ دارم که فقط هم تصویرشون رو میخوام...
سلام
بله میشه این کار رو کرد.
فردا روی این موضوع کار می کنم.

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام. تونستید برای ۱۰۸۰ یوتیوب کاری بکنید؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
بله امکان دانلود فایلهای ویدئویی بدون صدا با کیفیت های مختلف و همچنین فایل صوتی بدون تصویر به زودی (امشب یا نهایتا فردا) اضافه میشه در قسمت انتخاب فرمت یوتیوب

بالا