• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
امروز دانلود لینک های یوتیوب مشکل دارن ؟ میگه You Are forbiidden to access page
این ارور معمولا زمانی برای یوتیوب رخ میده که بعضی سرورهای یوتیوب مشکل براشون پیش میاد و لینک ویدئوی موردنظر شما روی یکی از این سرورهای معیوب یوتیوب قرار داره، معمولا توی یکی دو روز یوتیوب مشکل سرورهای معیوبش رو برطرف می کنه.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
چرا پاسخگو نیستید اینجا ؟ چرا جواب سوالات رو نمی دید؟

لینک های تورنت رو اضافه نمیکنید ؟
متاسفانه مستقیم سازی تورنت اصلا در فایل گیر ساپورت نمیشه.
این تاپیک هر وقت قبلا پستی درش ارسال میشد با ایمیل مطلع میشدم و جواب میدادم، اخیرا ایمیلی برام نیامده برا همین اینجا رو چک نکرده بودم که با پیغام شما در سایت متوجه پستهای اخیر شما شدم.

h_r_v

Registered User
لایک‌ها
5

m343

Registered User
لایک‌ها
356
درود
مدتهاست یک آپلودسنتر خوب دردسترس نیست و یا اگر هست تبلیغات popup زیادی داره
چون سرورتون قوی هست چرا یک آپلودسنتر فایل یا حداقل عکس نمیگذارید؟ میتونیت تبلیغات بگیرید و هم درآمدی میشه

سپاس

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
تخصص کاری ما همین سرویس لیچر فایل گیر هست.
هدف و تلاشمون این هست که همین سرویس رو بیشتر گسترش بدیم، تا اینکه رو به ارائه سرویس های دیگه از قبیل آپلودسنتر بیاریم.
با سپاس

ebz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام هرکاری میکنم برا ورود به سایت ارور اشتباده در ورود اعداد میده

یوزر :ehsan59

MaziyaR_1939

Registered User
لایک‌ها
74

سلام...
من هم همینطورم،هر کاری میکنم ارور ورود اشتباه در ورود اعداد رو میده در صورتی که اعداد رو صحیح وارد میکنم...

Sent from my GT-I9505

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547

سلام
یک مشکل موقت در برقراری ارتباط با دیتابیس سایت بود که زود برطرف شد.
با سپاس

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
دوست عزیز در صورتی که یه فایل رو مستقیم کنیم و واسه دیگران بفرستیم از اونا یوزر و پسورد میخاد ؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
دوست عزیز در صورتی که یه فایل رو مستقیم کنیم و واسه دیگران بفرستیم از اونا یوزر و پسورد میخاد ؟
نه یوزر و پسورد نمی خواد و توسط هر کسی راحت قابل دانلود هست.
ضمنا لینکهای مستقیم شده خودتون رو نباید در داخل سایتها و فضاهای عمومی به اشتراک بگذارید، تنها مجاز هستید که اونها رو بصورت خصوصی در اختیار دوستانتون بگذارید.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
نه یوزر و پسورد نمی خواد و توسط هر کسی راحت قابل دانلود هست.
ضمنا لینکهای مستقیم شده خودتون رو نباید در داخل سایتها و فضاهای عمومی به اشتراک بگذارید، تنها مجاز هستید که اونها رو بصورت خصوصی در اختیار دوستانتون بگذارید.
چونکه مثلا میخام مستقیم کنم و بدم به کافی نت تا دانلود کنه واسم.
اینطوری یوزر پس نمیخواد ؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام، خسته نباشید و ممنون بابت سرویسدهی خوبتون.
فقط قیمتهارو لطفا زیاد نکنید و تخفیف های دوره ای هم بذارید، مثلا تخفیف نوروزی و... (احتمالا روی هاست ها تخفیف کریسمس و آفهای دیگه ای هستش که شامل شما بشه :D )

و یه تشکر ویژه بابت اینکه سایتتون ساده و کاربردیه. خبری ازشونصد تا پاپ آپ و گیف های اعصاب خورد کن و سرویس های بی ربط مختلف نیست، تمرکز روی کارتون عالیه (مثل وبمسترهای جوگیر نیستید یا ۵۰تا پاپ آپ میذارن یا کل سایت میشه تبلیغات گیف)
سرویستون تخصصی و شاخصه لطفا سرویسهای دیگه رو اضافه نکنید (مثل آپلود سنتر و... ) و ازین حرفا که از مسیر اصلی بدجوری منحرف میشید :cool: مثل راپیدباز که اصلا معلوم نیست چی به چی شده و کلا به هیچ دردی نمیخوره o_O

موفق باشید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام، خسته نباشید و ممنون بابت سرویسدهی خوبتون.
فقط قیمتهارو لطفا زیاد نکنید و تخفیف های دوره ای هم بذارید، مثلا تخفیف نوروزی و... (احتمالا روی هاست ها تخفیف کریسمس و آفهای دیگه ای هستش که شامل شما بشه :D )

و یه تشکر ویژه بابت اینکه سایتتون ساده و کاربردیه. خبری ازشونصد تا پاپ آپ و گیف های اعصاب خورد کن و سرویس های بی ربط مختلف نیست، تمرکز روی کارتون عالیه (مثل وبمسترهای جوگیر نیستید یا ۵۰تا پاپ آپ میذارن یا کل سایت میشه تبلیغات گیف)
سرویستون تخصصی و شاخصه لطفا سرویسهای دیگه رو اضافه نکنید (مثل آپلود سنتر و... ) و ازین حرفا که از مسیر اصلی بدجوری منحرف میشید :cool: مثل راپیدباز که اصلا معلوم نیست چی به چی شده و کلا به هیچ دردی نمیخوره o_O

موفق باشید
سلام
ممنون از نظر مثبت شما
بله برای سال 93 قیمت ها تغییری نخواهد کرد.

ضمن اینکه از روز 29 اسفند 92 به مدت 3-4 روز فروش ویژه فعال خواهد بود، همچنین روز 13 فرودین 93

در خصوص روال کار سایت نیز بله دقیقا خواسته ما همین هست که بصورت تمرکزی روی کیفیت سرویس های فعلی کار کنیم، مهمترین هدفی نیز که در حال برنامه ریزی اون هستیم افزایش زیر ساخت های سایت به منظور افزایش ماندگاری پیش فرض فایلهاست.
با سپاس

ddavaei

Registered User
لایک‌ها
23
بنده دیروز 500 گیگ شارژ کردم
اگر امکان دارد 100 گیگ اضافه را نیز برای بنده فعال بفرمایید

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547

سلام

فرا رسیدن سال جدید رو به همگی تبریک عرض می کنم و آرزوی سالی پربار و پر خیر و برکت به همراه سلامتی و کامیابی برای همه عزیزان دارم.

فروش ویژه نوروزی هدیه ناقابلی از طرف فایل گیر:
http://www.filegir.com/order/order.php

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عزیز جسارتا بهتر نبود برای مشتریانی که تو سال 92 کلی خرید کردن خودتون هدیه جداگانه میدادید؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
عزیز جسارتا بهتر نبود برای مشتریانی که تو سال 92 کلی خرید کردن خودتون هدیه جداگانه میدادید؟
خب نه
این فروش ویژه نوروزی هست، اسمش روش هست دیگه، شما هر چقدر هم تو سال 92 خرید کرده باشید و الان موجودی داشته باشید، باز هم می تونید با خرید در این روزها از هدیه نوروزی استفاده کنید.
با سپاس

isf

Registered User
لایک‌ها
70
اميدوارم در سال جديد بتونيد ماندگاري فايلها را حداقل يك ماه كنيد و همچنين سايت دپوزيت فايل را هم به سرويس خود اضافه كنيد

بالا