امکان موردنظر اضافه شد.مرسی. اگه امشب بشه که عالیه. فقط وقتی امکانش میسر شد لطفا همین جا اعلام کنید. بازم ممنون.
join رو بعید هست که امکانش باشه، اما باز بررسی می کنم.میتونین join رو روی سرور انجام بدید ، یعنی صدا و تصویر در سرور مچ بشن .
سرعت این 2 شب بسیار پایین اومده ، fs2 ، پایین در حد رپیدباز !
شدن امکان پذیر هست ، اما خب درگیر شدن هارد و سی پی یو باید ببینید مقرون به صرفه هست یا خیر ، میتونید فعلا ضریب رو برای این نوع فایل ها بالا ببرید.join رو بعید هست که امکانش باشه، اما باز بررسی می کنم.
مشکل سرعت اگر دارید ممطئنا ایراد از سرویس دهنده اینترنتتون هست.
بله امکان دانلود فایلهای ویدئویی بدون صدا با کیفیت های مختلف و همچنین فایل صوتی بدون تصویر به زودی (امشب یا نهایتا فردا) اضافه میشه در قسمت انتخاب فرمت یوتیوب
با احترام به نظر شماعرض کردم که سرعت دانلودتون در هر ساعتی از شبانه روز که افت بکنه مشکل از طرف اینترنتتون هست، از طرف فایل گیر هیچ کندی در هیچ ساعتی وجود نداره و در اوج ساعت شبانه بین 2 تا 4 با سرعت 20 مگ هم می تونید از فایل گیر دانلود کنید.
اون سایتهایی که نام بردید سرورشون در داخل ایران هست و برای سنجش سرعتتون اگر می خواهید واقعی باشه از فایلهای تست موجود در لینک زیر استفاده کنید:
http://mirror.de.leaseweb.net/
این امکان چند روز هست که اضافه شده.ممنون اگه اینکارو بکنید خیلی عالی میشه
احتمال داره سرویس دهنده اینترنت شما روی آدرس fs2.filegir.com محدودیت هایی گذاشته باشه، برای اینکه متوجه بشید اینطور هست یا نه توی لینک مستقیم فایلهای به جای fs2.filegir.com بذارید www.filegir.com/files و تست کنید سرعت رو.با احترام به نظر شما
با لینک فرستاده شده هم تست کردم ، سرعت کمی پایین تر از حد معمول بود اما 80 درصد سرعت رو پر می کرد ، در حال حاضر من با 20% سرعتم دارم از سرورهای فایل گیر دانلود می کنم .
باز ممکنه تعداد کانکشن ها به سرور یا عوامل دیگر دخیل باشن.
سپاس
سلامسلام،دو تا سوال داشتم،اول اینکه چرا قیمت پکیج ها ،نسبت به سایت های مشابه بالاست؟! دوم اینکه سایت شما امکان لچ از روی URL های مستقیم رو هم داره؟ منظورم لینک هایی است که مستقیم دانلود میشن و قبلش احتیاج به انتظار یا خرید اکانت ندارن.و اگر بشه تا چند روز لینک ها از روی سرور شما قابل برداشت هستند؟
من قبلا از سرور های خودم استفاده میکردم که با قیمت های جدید دیگه به صرفه نیست و اکثرسایت های مشابه هم این امکان لچ کردن لینک های مستقیم رو ندارن!
فکر کنم سری قبل بهتون در مورد علت انتقال ناقص یک فایل و اینکه بعدش باید چیکار کنید توضیح داده بودم.عزیز من نزدیک 15 گیگابایتم بدون تکمیل شدن رفت....
من مقصرم؟
سلامسلام..
به نظر میرسه سرورهاتون رو سرعت های بالای 8 مگ 10 مگ خوب سرعت دانلود نمی دن و کل پهنای باند اینترنت به صورت ثابت بهش تعلق نمی گیره..مثلا 1 2 صدم ثانیه گه گاهی استاپ میشه و دوباره میره بالا و چند ثانیه بعد دوباره به همین منوال..البته رو سرعت های 2 مگ و 4 مگ اینشکلی نیست اکثرمواقع.
اگر از یه لینک مستقیم شده چند نفر به طور همزمان اون رو دانلود کنن توی دانلود سرعت مقداری افت پیدا میکنه ؟