• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مرسی. اگه امشب بشه که عالیه. فقط وقتی امکانش میسر شد لطفا همین جا اعلام کنید. بازم ممنون.

hbeyrami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله... آقا واقعا مرسی از پاسخگویی و ساپورت سریعتون. تا جایی که میدونم شما اولین سایت لیچر هستید که چنین امکانی رو بعد از این ماجرا فراهم کردید. من اکانت سایتهای لیچ از کشورهای مختلف رو دارم و تست کردم اما هیچکدوم هنوز این قابلیت رو فراهم نکردن. بازم مرسی....

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
ممنون از نظر مثبت شما
امیدوارم مورد استفاده تون واقع بشه.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
میتونین join رو روی سرور انجام بدید ، یعنی صدا و تصویر در سرور مچ بشن .
سرعت این 2 شب بسیار پایین اومده ، fs2 ، پایین در حد رپیدباز !

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
میتونین join رو روی سرور انجام بدید ، یعنی صدا و تصویر در سرور مچ بشن .
سرعت این 2 شب بسیار پایین اومده ، fs2 ، پایین در حد رپیدباز !
join رو بعید هست که امکانش باشه، اما باز بررسی می کنم.
مشکل سرعت اگر دارید ممطئنا ایراد از سرویس دهنده اینترنتتون هست.

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
join رو بعید هست که امکانش باشه، اما باز بررسی می کنم.
مشکل سرعت اگر دارید ممطئنا ایراد از سرویس دهنده اینترنتتون هست.
شدن امکان پذیر هست ، اما خب درگیر شدن هارد و سی پی یو باید ببینید مقرون به صرفه هست یا خیر ، میتونید فعلا ضریب رو برای این نوع فایل ها بالا ببرید.

سرعت با آسان دانلود و میهن دانلود و ... در همان بازه زمانی فول هست . سرعت دانلود از سرور شخصی هم در همان بازه فول .
در فایل گیر سرعت تا حدود ساعت 3-4 پایین و بعد از اون اوکی میشه .

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
عرض کردم که سرعت دانلودتون در هر ساعتی از شبانه روز که افت بکنه مشکل از طرف اینترنتتون هست، از طرف فایل گیر هیچ کندی در هیچ ساعتی وجود نداره و در اوج ساعت شبانه بین 2 تا 4 با سرعت 20 مگ هم می تونید از فایل گیر دانلود کنید.
اون سایتهایی که نام بردید سرورشون در داخل ایران هست و برای سنجش سرعتتون اگر می خواهید واقعی باشه از فایلهای تست موجود در لینک زیر استفاده کنید:
http://mirror.de.leaseweb.net/

vahidabdi

Registered User
لایک‌ها
10
بله امکان دانلود فایلهای ویدئویی بدون صدا با کیفیت های مختلف و همچنین فایل صوتی بدون تصویر به زودی (امشب یا نهایتا فردا) اضافه میشه در قسمت انتخاب فرمت یوتیوب

ممنون اگه اینکارو بکنید خیلی عالی میشه

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
عرض کردم که سرعت دانلودتون در هر ساعتی از شبانه روز که افت بکنه مشکل از طرف اینترنتتون هست، از طرف فایل گیر هیچ کندی در هیچ ساعتی وجود نداره و در اوج ساعت شبانه بین 2 تا 4 با سرعت 20 مگ هم می تونید از فایل گیر دانلود کنید.
اون سایتهایی که نام بردید سرورشون در داخل ایران هست و برای سنجش سرعتتون اگر می خواهید واقعی باشه از فایلهای تست موجود در لینک زیر استفاده کنید:
http://mirror.de.leaseweb.net/
با احترام به نظر شما
با لینک فرستاده شده هم تست کردم ، سرعت کمی پایین تر از حد معمول بود اما 80 درصد سرعت رو پر می کرد ، در حال حاضر من با 20% سرعتم دارم از سرورهای فایل گیر دانلود می کنم .
باز ممکنه تعداد کانکشن ها به سرور یا عوامل دیگر دخیل باشن.
سپاس

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
سلام،دو تا سوال داشتم،اول اینکه چرا قیمت پکیج ها ،نسبت به سایت های مشابه بالاست؟! دوم اینکه سایت شما امکان لچ از روی URL های مستقیم رو هم داره؟ منظورم لینک هایی است که مستقیم دانلود میشن و قبلش احتیاج به انتظار یا خرید اکانت ندارن.و اگر بشه تا چند روز لینک ها از روی سرور شما قابل برداشت هستند؟
من قبلا از سرور های خودم استفاده میکردم که با قیمت های جدید دیگه به صرفه نیست و اکثرسایت های مشابه هم این امکان لچ کردن لینک های مستقیم رو ندارن!

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
با احترام به نظر شما
با لینک فرستاده شده هم تست کردم ، سرعت کمی پایین تر از حد معمول بود اما 80 درصد سرعت رو پر می کرد ، در حال حاضر من با 20% سرعتم دارم از سرورهای فایل گیر دانلود می کنم .
باز ممکنه تعداد کانکشن ها به سرور یا عوامل دیگر دخیل باشن.
سپاس
احتمال داره سرویس دهنده اینترنت شما روی آدرس fs2.filegir.com محدودیت هایی گذاشته باشه، برای اینکه متوجه بشید اینطور هست یا نه توی لینک مستقیم فایلهای به جای fs2.filegir.com بذارید www.filegir.com/files و تست کنید سرعت رو.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام،دو تا سوال داشتم،اول اینکه چرا قیمت پکیج ها ،نسبت به سایت های مشابه بالاست؟! دوم اینکه سایت شما امکان لچ از روی URL های مستقیم رو هم داره؟ منظورم لینک هایی است که مستقیم دانلود میشن و قبلش احتیاج به انتظار یا خرید اکانت ندارن.و اگر بشه تا چند روز لینک ها از روی سرور شما قابل برداشت هستند؟
من قبلا از سرور های خودم استفاده میکردم که با قیمت های جدید دیگه به صرفه نیست و اکثرسایت های مشابه هم این امکان لچ کردن لینک های مستقیم رو ندارن!
سلام
قیمت ما نسبت به هزینه هایی که می کنیم و خدماتی که میدیم تعیین شده و پایین تر از این برامون توجیهی نداره.
بله امکان لیچ لینکهای مستقیم وجود داره.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
عزیز من نزدیک 15 گیگابایتم بدون تکمیل شدن رفت....
من مقصرم؟

upload_2014-2-1_9-1-6.png

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
عزیز من نزدیک 15 گیگابایتم بدون تکمیل شدن رفت....
من مقصرم؟
فکر کنم سری قبل بهتون در مورد علت انتقال ناقص یک فایل و اینکه بعدش باید چیکار کنید توضیح داده بودم.
علت انتقال ناقص فایل مشکل سرور مبداء میزبان اون فایل هست و اگر سرور مبداء ایراد داشته باشه این اتفاق اجتناب ناپذیر هست.
اما وقتی با این مشکل مواجه شدید کافی هست از طریق تماس با پشتیبانی داخل سایت به ما اطلاع بدین تا فایل ناقص رو در پنلتون ترمیم کنیم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سلام..
به نظر میرسه سرورهاتون رو سرعت های بالای 8 مگ 10 مگ خوب سرعت دانلود نمی دن و کل پهنای باند اینترنت به صورت ثابت بهش تعلق نمی گیره..مثلا 1 2 صدم ثانیه گه گاهی استاپ میشه و دوباره میره بالا و چند ثانیه بعد دوباره به همین منوال..البته رو سرعت های 2 مگ و 4 مگ اینشکلی نیست اکثرمواقع.

اگر از یه لینک مستقیم شده چند نفر به طور همزمان اون رو دانلود کنن توی دانلود سرعت مقداری افت پیدا میکنه ؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
امروز دانلود لینک های یوتیوب مشکل دارن ؟ میگه You Are forbiidden to access page

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چرا پاسخگو نیستید اینجا ؟ چرا جواب سوالات رو نمی دید؟

لینک های تورنت رو اضافه نمیکنید ؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام..
به نظر میرسه سرورهاتون رو سرعت های بالای 8 مگ 10 مگ خوب سرعت دانلود نمی دن و کل پهنای باند اینترنت به صورت ثابت بهش تعلق نمی گیره..مثلا 1 2 صدم ثانیه گه گاهی استاپ میشه و دوباره میره بالا و چند ثانیه بعد دوباره به همین منوال..البته رو سرعت های 2 مگ و 4 مگ اینشکلی نیست اکثرمواقع.

اگر از یه لینک مستقیم شده چند نفر به طور همزمان اون رو دانلود کنن توی دانلود سرعت مقداری افت پیدا میکنه ؟
سلام
با چند کانکشن یک لینک رو دانلود می کنید؟ اگر اینترنتتون جوابگو باشه تا سرعت 40 - 50 مگابایت بر ثانیه هم باید بتونید از فایل گیر دانلود کنید.
این سرعت در ساعات اوج و پیک که معمولا ساعات دانلود شبانه هست نیز تست شده.

بالا