• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظر من که اگه صادقیان تو دربی اخراج میشد نتیجه از این رو به اون رو میشد حتی به نظر من احتمال برد پرسپولیس بیشتر میشد ! در حالت کلی میتونست بازی جذاب تر بشه

Last edited:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کلا وبسایتی یا جایی هست که بشه برنامه رو دانلود کرد؟ اگر چند تیکه باشه که چه بهتر :)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
کلا وبسایتی یا جایی هست که بشه برنامه رو دانلود کرد؟ اگر چند تیکه باشه که چه بهتر :)
از این سایت می تونید کلیه برنامه های صدا و سیما رو به صورت ساعتی با موضوعی دانلود یا انلاین مشاهده کنید:
http://www.telewebion.com/
اینم نود هفته قبل
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1119506
/نود/۷-بهمن-۱۳۹۲

در قسمت آرشیو ساعتی می تونید در چند پارت دانلود کنید.
البته برای دانلود باید عوض بشید که عضویتش رایگانه

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
ممنون دوست عزیز

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
حمله جنجالی، تند و سراسر توهین گزارشگر قدیمی به فردوسی پور!

همون کسی که بهت اجازه داده با روح و روان بیست سی میلیون استقلالی بازی کنی، یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می کنند و تو می مونی و همین مردم!؟

متنی که در زیر می خوانید نوشته ای است که کیومرث صالح نیا، گزارشگر قدیمی تلویزیون آن را در فیس بوک به اشتراک گذاشته است.

با اینکه این متن نوشته خود صالح نیا نیست اما چون توسط این گزارشگر بازنشر شده است می تواند به نوعی نقطه نظرات خودش باشد:

عادل خان! همیشه در روی یه پاشنه نمی چرخه در حاشیه گزارش بازی پرسپولیس - سپاهان از روزی که مجمدجعفر صافی رییس شبکه سه باعث شد، تو همراه با جواد خیابانی و مزدک میرزایی و چندتایی دیگه از ابرار ورزشی و چندتا روزنامه دست چندم دیگه جا پاتون رو محکم کنین توی صداوسیما، برنامه ای که از خیلی قبل تر از اون باعث شد بی دردسر و از یک ورودی غیر از مسایل سیاسی به سازمان بی دروپیکر صداوسیما وارد بشی!

حتما خوب فهمیدی (برای تو فیلتر خاصی وجود نداشت) تو رو برگزیدند تا بدون هیچ سوال و جوابی وارد این مجموعه بشی، اون وقتها یه بنده خدایی کارکنان این سازمان رو دوشنبه اول هرماه سوار مینی بوس روستای خودش می کرد و بی هیچ پرس و جویی درباره اونا حکم و ابلاغ می گرفتند و پخش می شدند تو محوطه سازمان و بعد از یه مدت می شدند کارمند رسمی صداوسیما... حتما یادت هست دکتر خدابیامرز رو...! نبش قبر نمی کنم عادل... اون روزها تو بی هیچ آزمونی وارد مجموعه شدی و شیرین زبونی هات کاری کرد تا مجموعه یه دل که نه، صد دل عاشقت بشه و 90 رو راه انداختی! تا اینجا که اشتباه نمی کنم؟!؟

اگه هرجای این مطلب ایراد داره بگو تا شفاف سازی کنم، خودت که اینجور بیشتر دوست داری... مگه نه!؟

بگذریم ماربچه هایی خوردی و امروز در حد یک تیم ملی اژدها شدی بچه جون! اما این مردم زیاد دیدن شبیه تو، چون ماجرای وارد کردن تو به تلویزیون (زیادی) سیاسی نبود و تو هم توی حوزه سیاسی سازمان نبودی، شدی مجری یه سری برنامه های خوش رنگ و لعاب !تو شاید بتونی تلویزیونی های اون ور آب رو مجاب کنی که با "جین" توی جام جم بروبیا داشته باشی و کسی بهت هم گیر نده! توی برنامه های اون ور آب یک چهره فیس باشی و دائم به به و چه چه بزنن برات... اما! خلاصه بگم بهت همین قدر خلاصه شاید کفایت کنه! همون کسی که بهت اجازه داده با روح و روان بیست سی میلیون استقلالی بازی کنی، یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می کنند و تو می مونی و همین مردم!؟

کاری هم به کثیف کاریهات ندارم، شاید لیاقت این درآمد رو داشتی، اهمیت نداره اما... بترس از روزی که بندهای طنابی که می رقصونه ترو بیافته! اون روز دیگه ....! اگه هیچی نداری لااقل کمی آبرو برای خودت دست و پا بکن...

جام

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
یعنی این نقاشی که هدیه دادن به پیش کسوتان فوتبال ملی کامل تو حلق کفاشیان اینقد که خندیم آره شدم ::D
به هرچی شبیه الا یوز پلنک بیشتر شبیه بز کوهی بود واقعا نقاشی کشیده بودن :)

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
حمله جنجالی، تند و سراسر توهین گزارشگر قدیمی به فردوسی پور!

همون کسی که بهت اجازه داده با روح و روان بیست سی میلیون استقلالی بازی کنی، یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می کنند و تو می مونی و همین مردم!؟

متنی که در زیر می خوانید نوشته ای است که کیومرث صالح نیا، گزارشگر قدیمی تلویزیون آن را در فیس بوک به اشتراک گذاشته است.

با اینکه این متن نوشته خود صالح نیا نیست اما چون توسط این گزارشگر بازنشر شده است می تواند به نوعی نقطه نظرات خودش باشد:

عادل خان! همیشه در روی یه پاشنه نمی چرخه در حاشیه گزارش بازی پرسپولیس - سپاهان از روزی که مجمدجعفر صافی رییس شبکه سه باعث شد، تو همراه با جواد خیابانی و مزدک میرزایی و چندتایی دیگه از ابرار ورزشی و چندتا روزنامه دست چندم دیگه جا پاتون رو محکم کنین توی صداوسیما، برنامه ای که از خیلی قبل تر از اون باعث شد بی دردسر و از یک ورودی غیر از مسایل سیاسی به سازمان بی دروپیکر صداوسیما وارد بشی!

حتما خوب فهمیدی (برای تو فیلتر خاصی وجود نداشت) تو رو برگزیدند تا بدون هیچ سوال و جوابی وارد این مجموعه بشی، اون وقتها یه بنده خدایی کارکنان این سازمان رو دوشنبه اول هرماه سوار مینی بوس روستای خودش می کرد و بی هیچ پرس و جویی درباره اونا حکم و ابلاغ می گرفتند و پخش می شدند تو محوطه سازمان و بعد از یه مدت می شدند کارمند رسمی صداوسیما... حتما یادت هست دکتر خدابیامرز رو...! نبش قبر نمی کنم عادل... اون روزها تو بی هیچ آزمونی وارد مجموعه شدی و شیرین زبونی هات کاری کرد تا مجموعه یه دل که نه، صد دل عاشقت بشه و 90 رو راه انداختی! تا اینجا که اشتباه نمی کنم؟!؟

اگه هرجای این مطلب ایراد داره بگو تا شفاف سازی کنم، خودت که اینجور بیشتر دوست داری... مگه نه!؟

بگذریم ماربچه هایی خوردی و امروز در حد یک تیم ملی اژدها شدی بچه جون! اما این مردم زیاد دیدن شبیه تو، چون ماجرای وارد کردن تو به تلویزیون (زیادی) سیاسی نبود و تو هم توی حوزه سیاسی سازمان نبودی، شدی مجری یه سری برنامه های خوش رنگ و لعاب !تو شاید بتونی تلویزیونی های اون ور آب رو مجاب کنی که با "جین" توی جام جم بروبیا داشته باشی و کسی بهت هم گیر نده! توی برنامه های اون ور آب یک چهره فیس باشی و دائم به به و چه چه بزنن برات... اما! خلاصه بگم بهت همین قدر خلاصه شاید کفایت کنه! همون کسی که بهت اجازه داده با روح و روان بیست سی میلیون استقلالی بازی کنی، یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می کنند و تو می مونی و همین مردم!؟

کاری هم به کثیف کاریهات ندارم، شاید لیاقت این درآمد رو داشتی، اهمیت نداره اما... بترس از روزی که بندهای طنابی که می رقصونه ترو بیافته! اون روز دیگه ....! اگه هیچی نداری لااقل کمی آبرو برای خودت دست و پا بکن...

جام

اینا یه مشت گزارشگر گدا گشنه ان که از حسادتشون این حرفا رو میزنن
در اینکه تمام ورزشی نویسا به یه جایی از بدنه فوتبال وصلن و روزیشون از حمایت از تیمهای خاص و گرفتن رشوه برای نوشتن برای اونها و پول گرفتن برای تخریب شخص خاص تامین میشه که شکی نیس
شک نکن این متنم پول گرفته نویسنده اش از کسی که میخواسته فردوسی پورو تخریب کنه
یا اینکه بعضی افشاگریهای عادل روزی این بیچاره رو قطع کرده که اینجور .........شده

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
من صفحه صالح نیا رو دیدم... این متن توش نبود ...

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
از این سایت می تونید کلیه برنامه های صدا و سیما رو به صورت ساعتی با موضوعی دانلود یا انلاین مشاهده کنید:
http://www.telewebion.com/
اینم نود هفته قبل
http://www.telewebion.com/fa/episode/info/1119506
/نود/۷-بهمن-۱۳۹۲

در قسمت آرشیو ساعتی می تونید در چند پارت دانلود کنید. البته برای دانلود باید عوض بشید که عضویتش رایگانه
فراموش کردم که این رو بگم، این سایت مجانی نیست و باید اشتراک بخرید تا بتونید فایل‌ها رو ببینید و یا دانلود کنید.

همونطور که نوشته بودید، عضو شدم ولی نتونستم دانلودش کنم. چون می‌نوشت که باید مشترک بشید. مگر اینکه من تکمهء اشتباهی را فشار می‌دهم. به هر حال من چیز دیگری پیدا نکردم :(

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
فراموش کردم که این رو بگم، این سایت مجانی نیست و باید اشتراک بخرید تا بتونید فایل‌ها رو ببینید و یا دانلود کنید.

همونطور که نوشته بودید، عضو شدم ولی نتونستم دانلودش کنم. چون می‌نوشت که باید مشترک بشید. مگر اینکه من تکمهء اشتباهی را فشار می‌دهم. به هر حال من چیز دیگری پیدا نکردم :(
بله ظاهرا از 5 بهمن دانلود از سایت پولی شده ولی من قبلا ازش رایگان دانلود می کردم نمی دونستم جدیدا پولی شده.

نود دیشب رو از اینجا می تونید دانلود کنید:
http://eirib.ir/lastnews/49445-برنامه-90-با-موضوع-بررسی-مشکلات-فوتبال.html

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
چشم‌مان به جمال آقای کیومرث صالح نیا روشن. من هیچ دفاعی برای عادل و دوستانش ندارم. اصلا مهم هم نیست. اما صالح‌نیایی این رو بنویسه که جزو تهوع آور‌ترین گزارش‌گران تاریخ ورزش بوده، و کثافت‌کاری‌هاش تو تلویزیون شهرهء عام و خاص بود، دیگه نوبره والله :eek:
شیک‌ترین بخش حرفش تهدید به بازگو کردن چگونگی ورود فردوسی‌پور به تلویزیون بوده. چی بگم؟؟

یعنی این جناب فکر می‌کنه تنها خوانندگان مطلبش، متولدین شصت به بعد هستند و هیچ کسی نیست که ندونه خودش شغلش تو تلویزیون رشت چی بوده و بعد که وقوع انقلاب موقعیتی براش فراهم کرد چطور تونست موقعیت و پست بگیره، به تهران بیاد و همین جور بهش قدرت دادند تا جایی که برای خودش کیا و بیایی پیدا کنه. اما موضوعی که نمی‌شد رفع و رجوع بشه بی‌سوادی محض‌اش بود. چه در زمینهء ورزش و چه حتی در زبان فارسی یک فاجعهء مسلم بود. :mad:

تنها بخش درست این نوشته همینه: "یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می‌کنند و تو میمونی و همین مردم"

درست می‌گه، چون تجربهء شخصی خودشه :p

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
چشم‌مان به جمال آقای کیومرث صالح نیا روشن. من هیچ دفاعی برای عادل و دوستانش ندارم. اصلا مهم هم نیست. اما صالح‌نیایی این رو بنویسه که جزو تهوع آور‌ترین گزارش‌گران تاریخ ورزش بوده، و کثافت‌کاری‌هاش تو تلویزیون شهرهء عام و خاص بود، دیگه نوبره والله :eek:
شیک‌ترین بخش حرفش تهدید به بازگو کردن چگونگی ورود فردوسی‌پور به تلویزیون بوده. چی بگم؟؟

یعنی این جناب فکر می‌کنه تنها خوانندگان مطلبش، متولدین شصت به بعد هستند و هیچ کسی نیست که ندونه خودش شغلش تو تلویزیون رشت چی بوده و بعد که وقوع انقلاب موقعیتی براش فراهم کرد چطور تونست موقعیت و پست بگیره، به تهران بیاد و همین جور بهش قدرت دادند تا جایی که برای خودش کیا و بیایی پیدا کنه. اما موضوعی که نمی‌شد رفع و رجوع بشه بی‌سوادی محض‌اش بود. چه در زمینهء ورزش و چه حتی در زبان فارسی یک فاجعهء مسلم بود. :mad:

تنها بخش درست این نوشته همینه: "یک روز هم بالاخره از اون مجموعه با فضاحت بیرونش می‌کنند و تو میمونی و همین مردم"

درست می‌گه، چون تجربهء شخصی خودشه :p
البته خودش ننوشته! نوشته شخص دیگه ای رو شر کرده فقط!

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
سقوط آزاد «محمدعلی اینانلو» با دروغ شاخدار در برنامه نود! +اسناد

شاید ایراد از فردوسی پور هم باشد؛ مجری توانمندی که سعی می‌کند از ریزترین مسائل پیرامون فوتبال آگاهی یافته و به بهانه فوتبال، گاه سوژه های اجتماعی، محرومیت ها، معضلات و... را هم به نوعی ظریف پیگیری می‌کند تا به حق یکی از موفق ترین چهره‌های تلویزیونی کشور در سالهای گذشته لقب بگیرد اما گویا درج تصویر یوز برایش جذابیت نداشته که فرصتی به مطالعه پیرامون آن اختصاص نداده تا دست کم بتواند دروغ آشکار مهمان تلفن برنامه‌اش را برملا کند.

به گزارش «تابناک»، برای نخستین بار در دنیای فوتبال قرار است یک تیم با پیراهنی منقش به تصویر یک گونه در خطر انقراض در جام جهانی به میدان برود؛ این اتفاق مهم موجب شد که برنامه پر بیننده نود به سراغ حیات وحش رفته و گفت‌وگویی تلفنی داشته باشد با «محمدعلی اینانلو»؛ همان مجری سبیلوی صداوسیما و شبکه شیک جام جم که برای فارسی زبانان ایران و جهان از محیط زیست ایران می‌گوید اما به تازگی آشکار شده که چندان دوست دار محیط زیست نیست!

339432_402.jpg
شکارچی کهنه کار که پس از دستگیری ماه گذشته برادرش به جرم شکار غیرقانونی، همه عالم و آدم را مقصر خوانده بود الا برادرش، به عنوان «کارشناس محیط زیست» روی خط برنامه زنده آمد و در بی اطلاعی مجری و عوامل برنامه نود، ادعایی مطرح کرد که همه را انگشت به دهن گذاشت؛ «ایده اولیه این ماجرا به من اختصاص داشت ولی طرحی که سرانجام روی پیراهن تیم ملی رفت، با آنچه انتظار داشتیم متفاوت است.» دروغی آشکار و شاخدار که به راحتی قبل اثبات است.

اگر خبرنگاران و اصحاب رسانه به کمک مقاله محمد درویش، فعال نام آشنای محیط زیست از این پیشنهاد آگاه شده (اصل مقاله را اینجا بخوانید) و همه به نیکی می‌دانند که درویش در همان مقاله صاحب این ایده را «آرش نورآقایی»، از پیشکسوتان و فعالان حوزه‌ میراث فرهنگی و بوم‌گردی کشور معرفی کرده است، حالا که این ایده اجرایی شده و جای خوشحالی دارد، بینندگان نود به واسطه سخنان کذب اینانلو فرض متفاوتی در ذهنشان شکل گرفت.

ماجرا زمانی جالب تر می‌شود که بدانیم نورآقایی، ایده پرداز اصلی ماجرا حدود شش ماه پیش در سایت شخصی خود، ضمن توضیح ایده‌اش برای ویرایش و بهره برداری، از دو تن به عنوان افرادی که ایده را با ایشان در میان نهاده نام برده است؛ دکتر ناصر کرمی و محمد درویش نه اینانلویی که همه را محکوم به بی اخلاقی می‌کند اما از فرصت به دست آورده در برنامه نود برای زدودن زشتی های منتسب به خود بهره گرفته و در این راه از دروغگویی نیز ابایی ندارد.

resized_339429_701.jpg

نظرات درج شده ذیل پست «امیدوارم اجرایی باشد» هم جالب توجه است؛ دوست داران محیط زیست هر یک راهی برای حمایت از این ایده معرفی کرده‌ و آنچنان یکپارچه نشان داده‌اند که می‌تواند چرایی وقوع این اتفاق مبارک در بلبشوی مدیریتی کشورمان را دریافت اما جالب اینجاست که یکی تهیه تصاویر را عهده دار شده، دیگری ماجرا را به دیگر فعالان محیط زیستی و به ویژه خبرنگاران این حوزه اطلاع داده و خلاصه از هر دری سخن گفته شده و از بسیاری یاد شده الا اینانلو!

البته این گونه هم نبوده که اینانلو بی اطلاع از ماجرا باشد بلکه ایده پرداز اصلی ماجرا در پست بعدی خود از کسانی که ایده‌اش را پیگیری کرده‌اند، صمیمانه قدر دانی کرده و از اینانلو هم نام برده است؛ بی اطلاع از اینکه ممکن است روزی همین فرد نام همه را زیر سبیلی رد کرده و خودش را عامل دست یابی به موفقیت بزرگ حاصل شده بنامد!

چگونه‌اش را نمی‌دانیم ولی اینانلو از ماجرا آگاهی یافت و به عنوان چهره‌ای رسانه‌ای و احتمالا صاحب نفوذ در سازمان عریض و طویل صداوسیما، چندین هفته بعد و زمانی که حتی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال درباره این ایده اظهار نظر کرده بود، در یک برنامه رادیویی (اینجا بشنوید و از اینجا دانلود کنید) از ایده مطرح شده استقبال کرد تا نامش به این طرح سنجاق شود.

خوب که به گفت‌وگوی رادیویی آن روز دقیق شویم، درخواهیم یافت از همان زمان نیت اینانلو از ورود به ماجرا قابل حدس می‌نمود و احتمالا به همین دلیل سخنان اینانلو سخنان خود را با «از این پیشنهاد استقبال می کنم...» شروع کرد تا به «ما اگر پیشنهاد بدهیم که در جام جهانی، یوزپلنگ به عنوان نماد ایران باشد، به جاست»!

339435_111.jpg

همه ابهامات مجابمان کرد تا با نور آقایی هم کلام شده و از او بپرسیم نظرش راجع به ادعای اینانلو چیست؟ اما انتظار نداشتیم که این پاسخ را از ایده پرداز درج تصویر یوز روی پیراهن ملی پوشان بشنویم: «تمایل ندارم در این باره صحبت کنم. برای من اصل موضوع مهم است که خوش بختانه موفقیت آمیز بود و سنت فیفا را شکست؛ اینکه بعد چه شد و چه کسی بهره برد و چه کسی نه، مهم نیست. تا همین لحظه موفقیت های بزرگی به دست آمده که بهتر است به آنها بپردازیم.»

با این تفاسیر به نظر راحت تر از قبل می‌توان قضاوت کرد که چه کسی چسبیده محیط زیست و یوز ایرانی ست و چه کسی قصد دارد با پز محیط زیست دوستی، حتی از نمد ورود یوز به زمین فوتبال برای خود کلاه بسازد!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
لطف بزرگ عادل فردوسی پور به پرسپولیس

در برنامه نود شب گذشته اتفاق جالبي رخ داد كه شايد دليلش مشكل فردوسي پور با امير قلعه نويي باشد. آن اتفاق هم نظرسنجي برنامه بود كه براي اولين بار، 5 هفته مانده به پايان ليگ، در خصوص قهرمان احتمالي ليگ برتر سوال كرده بود.

عادل مي‌دانست كه پرسپوليسي‌ها حضور پررنگ‌تري در نظرسنجي خواهند داشت و با اين نظرسنجي خواست تا به نوعي روحيه استقلالي‌ها را پايين بياورد.

مصاحبه عجيب دوربين اين برنامه با لوكا بوناچيچ از ديگر آيتم‌هايي بود كه به سود پرسپوليس پخش شد. آنجا كه مربي مس كرمان قهرماني پرسپوليس را پيش بيني كرد و دليلش هم تنها و تنها آمدن پروين به راس مديريت اين تيم بود.

فردوسي‌پور ديشب همه جوره پرسپوليسي بود و اين هم به خاطر مشكلاتي است كه اين روزها با امير قلعه نويي پيدا كرده. بالاخره او از دوستان نزديك كي‌روش است و حاضر است براي سرمربي تيم ملي هر كاري انجام دهد.

همان‌طور كه شب گذشته هم ديديد، به ميرشاد ماجدي كه سخنگوي امير قلعه نويي است تنها يك دقيقه و سي ثانيه فرصت داده شد تا جواب اتهامات كي‌روش را بدهد. آن‌هم زماني كه صداي تيترا‍ژ پاياني برنامه بيشتر از صحبت‌هاي ماجدي شنيده مي‌شد.

بانک ورزش

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
پوزش، این برگه در دسترس نیست.
پیوندی که دنبال کرده‌اید، آسیب دیده یا شاید بر داشته شده‌ است.

پ ن : برداشته مطلب رو ...
والا من که بدون مشکل میبینم. لینک رو تا انتهای اسم طرف وارد کنید تا صفحه ی خودش بیاد همون وسطاس معلومه اینم تصویرش:

فایل های ضمیمه

• 2014-02-04_194102.JPG
    2014-02-04_194102.JPG
    113.4 KB · نمایش ها: 12

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
افراطی ؟! تیم ملی ایران ــه نه تیم ملی برزیل !

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
افراطی ؟! تیم ملی ایران ــه نه تیم ملی برزیل !

بازیکن بدی نیست ( واسه تیم مس ) اما قرار نیست هر کسی 2 گل زد به تیم استقلال دعوت شه تیم ملی : ))) ، من نمیدونم یه عده چه سودی از الکی گنده کردن بازیکن میبرن...

بالا