منظور من از سپرده یکساله هستش نه پنج ساله، یکسالهای که هر ماه سود واریز میشه به حساب کوتاه مدت 20 درصد. من هدفم اینه که پولم هر چه زودتر زیاد بشه همین! سود بانکا به نسبت موسسات کمه! من نیاز به کارت شتابی و اینترنت بانک و... ندارم. تو موسسات ثامن با سابقه 16 سال یکی از موسسات پولدار و اصطلاحا گردن کلفته!، الان درسته از لیست بانک مرکزی خارج شده ولی بالاخره یا مجوز میگیره یا ادغام میشه و نهایتا این دو تا با هم کنار میان و باز به لیست بر می گرده! به نظر من محاله یه موسسه مثل ثامن با 600 شعبه و 16 سال سابقه تو زرد از آب دربیاد و پول مردم به فنا بره!
اگر محاسبه دوستمون درست باشه و سالی 27 درصد سود موسسه ثامن بشه .. با سودی که بانک گردشگری برای یک سال میده ( 26% ) زیاد تفاوتی نداره
اما علاوه بر مزایایی که قبلا گفتم ( بانک بودن ، مورد قبول بانک مرکزی ، اینترنت بانک و ... ) چند مزایای دیگه هم بانک گردشگری داره :
1) حساب کوتاه مدت 22% که تا مدت زمان نامحدود هستش ( تا وقتی توی حساب 10 میلیون ت باشد ، برقرار هست )
2)اگر شما میخواید فقط فقط یک سال پول رو توی بانک بگذارید .. خب ثامن شاید فقط در حد 1 درصد سود بیشتری میده اما اگر سال دوم هم پول رو بگذارید بانک
اونموقع ضرر خواهید کرد چرا که بانک گردشگری برای سال های بیشتر سود های بیشتری میده ... و فقط نیم درصد جریمه گذاشته و با توجه به اینکه سود هارو زود تر میگرید
در واقع نیم درصد هم جریمه وجود نداره ..و با توجه به اینکه حساب کوتاه مدت اش 22% هستش .. در سال دوم سود اش خیلی بیشتر از 20% ثامن میشه
3) بانک گردشگری با خیلی از باشگاه ها و فروشگاه ها و هتل ها و تور ها قرار داد داره .. و با کارت گردشگری میتونید از تخفیف های 5-20% استفاده کنید .
الان به من میخوان VIP گردشگری رو بدن با توجه به اینکه مبلغ سپرده ام خوبه .. همینطور دسته چک VIP (از سال دیگه هم گفتن هر چکی رو میتونید در هر بانکی نقد کنید )که البته من دسته چک کشاورزی دارم لازم ندارم
تسهیلات هم همینطور ... خلاصه خیلی احترام میگذارن ...
به نظرم به خاطر 1 درصد و فقط 1 درصد انقدر ارزش نداره ..
تازه شما میتونی قرار داد 1 ساله ببندی .. ماه به ماه سود اتوون رو از طریق اینترنت بانک بازم سپرده کنید به صورت 9 ماهه .. 6 ماهه .. که اینطوری اختلاف
سود در حد نیم درصد میشه