• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستانی که ریاضی‌شون خوبه خواهشا کمک کنن!

اگه 30 میلیون رو سپرده بزاریم موسسه "ثامن" با سود 25 درصد و سود هر ماه رو که به حساب روزشمار 20 درصد واریز میشه، بهش دست نزنیم(یا سود رو دوباره سپرده بذاریم)، مجموعا بعد 5 سال پولمون حدودا چقدر میشه؟ ;)مرسی!
من تا یکسال حساب کردم واست میشه : 8290000 تومن. یعنی حدود 27.63% سود یکساله در سررسید. دیگه بقیشو حالشو ندارم ;) خودت حساب کن خو :D

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
شماره کاربری من با 05 شروع میشه حالا نمیدونم این صفر قبل از 5 اصلا درسته یا نه
باید فردا دوباره برم درستش کنم
حجم انتقال بدون دستگاه توکن از اینترنت بانک حداکثر چقدر است؟

برای من 5 م تعیین کرده بودن. اما از خود شعبه سوال کنی بهتره.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سپرده بلند مدت باز کنم هر موقع خواستم می تونم پول بگیرم ؟کدوم بانک خوبه ؟

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
امروز حضوراً رفتم موسسه عسکریه و آرمان
عسکریه برای یک ساله با پرداخت سود در هر ماه 25% میده
موسسه آرمان هم برای مبلغ بالای 20 میلیون 27% و کمتر 25% میده سودش هم ماهانه قابل برداشته

اما من شخصا از این دو تا موسسه میترسم اما ثامن شعبه هاش پدر مادر داره

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
یکی از دوستان اهل فن یه توضیح بده که این "در سررسید" که انقدر تو این تاپیک استفاده میشه دقیقا یعنی چی؟ ببخشید که یه کم مبتدیانه هستش سوال، زیاد با این اصطلاحات بانکی آشنا نیستم. :)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خیلی ممنون از پاسخ و زحمت شما برای محاسبه، اما منظور من سپرده پنجساله و سود سررسید نبود. منظورم سپرده یکساله و دریافت سود ماهانه و دست نزدن به اون یا دوباره سپرده گذاشتن اون هستش به عبارت دیگر کل پولم اگه به سودش هم دست نزنم در این فرایند و در پایان 5 سال چقدر میشه، فقط همینو میخواستم بدونم!

محاسبه برای همینی که گفتین هست

اگه آخر هر سال از روزشمار بردارین و یه یکساله جدید باز کنین . حدود 230 درصد برای 5 سال > 99 میلیون .

اگه سودها تو همون حساب بمونه بعیده سودی بهش بدن که در ابنصورت حداقل 240 درصد میشه > 102 میلیون

با فرض اینکه این سودها باقی بمونه !

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یکی از دوستان اهل فن یه توضیح بده که این "در سررسید" که انقدر تو این تاپیک استفاده میشه دقیقا یعنی چی؟ ببخشید که یه کم مبتدیانه هستش سوال، زیاد با این اصطلاحات بانکی آشنا نیستم. :)

بانک ها برای حساب های بلند مدت مثلا 25 درصد سالیانه ، معمولا همه سود رو ماهانه پرداخت نمیکنن . مثلا 20 درصد پرداخت میکنن 5 درصد می مونه برای آخر سال (سررسید)

avan

Registered User
لایک‌ها
207

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
اگه سودتو ماه به ماه نگیری و همه رو آخر بگیری میشه "در سررسید"
مثلا حساب یکساله باز میکنی، سر رسید این حساب یک سال هست. و سود واریز در سررسید بیشتر از واریز ماه به ماهه. که چیز عجیبی هم نیست در واقع اون اضافه درصد، سودیه که به سود پولت تعلق میگیره.

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
بانک ها برای حساب های بلند مدت مثلا 25 درصد سالیانه ، معمولا همه سود رو ماهانه پرداخت نمیکنن . مثلا 20 درصد پرداخت میکنن 5 درصد می مونه برای آخر سال (سررسید)

دوست عزیز شما اطلاعات خوبی دارید اما اینجا رو اشتباه کردین. این چیزی که شما توضیح دادی در واقع بحث سود علی الحساب و سود قطعی هست. اون در سررسید همونه که در پست بالا گفتم.
اینی که شما میگی رو بعضی بانکا رعایت میکنن ( اونایی که یکم دست و دل باز هستن ) میان به غیر از سود مثلا 20% سالیانه که اسمش "علی الحساب" هست یه سود دیگه هم توی یه تاریخ مشخص به همه ی حساب ها میده و اون سود قطعی است. مثلا بانک کارآفرین این سود قطعی رو الان 8 ساله که میده یا بانک پاسارگاد کلا سود قطعی نمیده! فقط همون علی الحساب و واریز میکنه. دیگه اینجوری خلاصه ;)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوست عزیز شما اطلاعات خوبی دارید اما اینجا رو اشتباه کردین. این چیزی که شما توضیح دادی در واقع بحث سود علی الحساب و سود قطعی هست. اون در سررسید همونه که در پست بالا گفتم.
اینی که شما میگی رو بعضی بانکا رعایت میکنن ( اونایی که یکم دست و دل باز هستن ) میان به غیر از سود مثلا 20% سالیانه که اسمش "علی الحساب" هست یه سود دیگه هم توی یه تاریخ مشخص به همه ی حساب ها میده و اون سود قطعی است. مثلا بانک کارآفرین این سود قطعی رو الان 8 ساله که میده یا بانک پاسارگاد کلا سود قطعی نمیده! فقط همون علی الحساب و واریز میکنه. دیگه اینجوری خلاصه ;)

بله درسته . قاطی کردم :(
خودم تو صفحات قبل ، چند بار گفته بودم که اگه سود رو ماهیانه بگیرین از سررسید خبری نیست . نمیدونم چرا امشب نظرم به نظر خودم هم نزدیک نیست :oops:

تقصیر این ثامن هست که 25 درصد میده . اون سودهای غیرقانونی که بانک مرکزی میگفت ایناست . ماهانه نباید بیشتر از 20 درصد سود بدن . همینه که مجوز نمیگیرن o_O

گردشگری هم که 22 درصد میده شرط حداقل موجودی گذاشته یه جورایی قانون رو دور زده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
بله درسته . قاطی کردم :(
خودم تو صفحات قبل ، چند بار گفته بودم که اگه سود رو ماهیانه بگیرین از سررسید خبری نیست . نمیدونم چرا امشب نظرم به نظر خودم هم نزدیک نیست :oops:

تقصیر این ثامن هست که 25 درصد میده . اون سودهای غیرقانونی که بانک مرکزی میگفت ایناست . ماهانه نباید بیشتر از 20 درصد سود بدن . همینه که مجوز نمیگیرن o_O

گردشگری هم که 22 درصد میده شرط حداقل موجودی گذاشته یه جورایی قانون رو دور زده
من الان طرف گردشگری هستم ازش بد نگو :mad:;)

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان این که بانک کشاورزی میگه پس از شش ماه از افتتاح حساب 80 درصد پولتو وام 14 درصد میدیم که احتمالا شنیدید.
حال سوالم اینه که ایا این 80 درصد فقط مال همون وجه روز افتتاح حساب است یا اینکه ما اگر بعدا به حسابمون پول افزوده بکنیم این رقم به عنوان ملاک استفاده میشه؟
مثلا الان من یک ملیون حساب باز کردم دو ماه دیگه 5 ملیون روش میذارم. کدومش ملاک بانک است/
میشه بپرسم ... به اون 20 درصدی که در بانک میمونه سودی هم تعلق میگیره یا نه ؟؟
چون اگر سودی تعلق نگیره .. در واقع به شما تسهیلات با سود نزدیک به 30% دادن منتهی با انواع کلک

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
من الان طرف گردشگری هستم ازش بد نگو :mad:;)

تا وقتی شعبه نزنه همینه که هست . له و لورده ش میکنیم :mad:

میشه بپرسم ... به اون 20 درصدی که در بانک میمونه سودی هم تعلق میگیره یا نه ؟؟
چون اگر سودی تعلق نگیره .. در واقع به شما تسهیلات با سود نزدیک به 30% دادن منتهی با انواع کلک

این سپرده ها رو همه بانکها دارن . به همه پول سود میدن .

حالا باید دید سود سپرده چقدره که وامش 14 درصد شده . بعیده بیشتر از 10 درصد باشه (بانک و ضرر ؟ :rolleyes: )

این طرح رو بانک سینا داره کلی هم اینجا بحث شده . کلا مسخره ست که پول خودتو بهت وام بدن با سود بیشتر

مگه اینکه نیاز داشته باشی یا پول مردم به صورت موقت بیاد دستت ، بری سپرده باز کنی 90 درصدشو وام راحت بگیری :D

دوستان این که بانک کشاورزی میگه پس از شش ماه از افتتاح حساب 80 درصد پولتو وام 14 درصد میدیم که احتمالا شنیدید.
حال سوالم اینه که ایا این 80 درصد فقط مال همون وجه روز افتتاح حساب است یا اینکه ما اگر بعدا به حسابمون پول افزوده بکنیم این رقم به عنوان ملاک استفاده میشه؟
مثلا الان من یک ملیون حساب باز کردم دو ماه دیگه 5 ملیون روش میذارم. کدومش ملاک بانک است/

این سپرده ها بلند مدته . نمیشه کم و زیاد کرد .

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
منظور من از سپرده یکساله هستش نه پنج ساله، یکساله‌ای که هر ماه سود واریز میشه به حساب کوتاه مدت 20 درصد. من هدفم اینه که پولم هر چه زودتر زیاد بشه همین! سود بانکا به نسبت موسسات کمه! من نیاز به کارت شتابی و اینترنت بانک و... ندارم. تو موسسات ثامن با سابقه 16 سال یکی از موسسات پولدار و اصطلاحا گردن کلفته!، الان درسته از لیست بانک مرکزی خارج شده ولی بالاخره یا مجوز میگیره یا ادغام میشه و نهایتا این دو تا با هم کنار میان و باز به لیست بر می گرده! به نظر من محاله یه موسسه مثل ثامن با 600 شعبه و 16 سال سابقه تو زرد از آب دربیاد و پول مردم به فنا بره‍!
اگر محاسبه دوستمون درست باشه و سالی 27 درصد سود موسسه ثامن بشه .. با سودی که بانک گردشگری برای یک سال میده ( 26% ) زیاد تفاوتی نداره
اما علاوه بر مزایایی که قبلا گفتم ( بانک بودن ، مورد قبول بانک مرکزی ، اینترنت بانک و ... ) چند مزایای دیگه هم بانک گردشگری داره :
1) حساب کوتاه مدت 22% که تا مدت زمان نامحدود هستش ( تا وقتی توی حساب 10 میلیون ت باشد ، برقرار هست )
2)اگر شما میخواید فقط فقط یک سال پول رو توی بانک بگذارید .. خب ثامن شاید فقط در حد 1 درصد سود بیشتری میده اما اگر سال دوم هم پول رو بگذارید بانک

اونموقع ضرر خواهید کرد چرا که بانک گردشگری برای سال های بیشتر سود های بیشتری میده ... و فقط نیم درصد جریمه گذاشته و با توجه به اینکه سود هارو زود تر میگرید
در واقع نیم درصد هم جریمه وجود نداره ..و با توجه به اینکه حساب کوتاه مدت اش 22% هستش .. در سال دوم سود اش خیلی بیشتر از 20% ثامن میشه
3) بانک گردشگری با خیلی از باشگاه ها و فروشگاه ها و هتل ها و تور ها قرار داد داره .. و با کارت گردشگری میتونید از تخفیف های 5-20% استفاده کنید .

الان به من میخوان VIP گردشگری رو بدن با توجه به اینکه مبلغ سپرده ام خوبه .. همینطور دسته چک VIP (از سال دیگه هم گفتن هر چکی رو میتونید در هر بانکی نقد کنید )که البته من دسته چک کشاورزی دارم لازم ندارم
تسهیلات هم همینطور ... خلاصه خیلی احترام میگذارن ...
به نظرم به خاطر 1 درصد و فقط 1 درصد انقدر ارزش نداره ..
تازه شما میتونی قرار داد 1 ساله ببندی .. ماه به ماه سود اتوون رو از طریق اینترنت بانک بازم سپرده کنید به صورت 9 ماهه .. 6 ماهه .. که اینطوری اختلاف
سود در حد نیم درصد میشه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
من تا یکسال حساب کردم واست میشه : 8290000 تومن. یعنی حدود 27.63% سود یکساله در سررسید. دیگه بقیشو حالشو ندارم ;) خودت حساب کن خو :D
آقا آرش یا من اشتباه حساب کردم یا شما
چون من که صفحه قبل محاسبات ام رو برای 25% سود ماهیانه و 22% سود کوتاه مدت حساب کردم شد 27.5%
شما 25% ماهیان و 20% کوتاه مدت رو حساب کردی 27.63% ؟؟؟
حوصله حساب ندارم ، وگرنه حساب میکردم ببینم کجا اشتباه شده

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
تا وقتی شعبه نزنه همینه که هست . له و لورده ش میکنیم
منظورتون شعبه برای اراک هستش ؟؟؟
استخدام بانک گردشگری برای شعب جدالتاسیس
L131104292873.jpg

بانک گردشگری به منظور تامین‌کادر مدیریتی مورد نیاز شعب جدیدالتاسیس‌خود استخدام می‌کند.

این بانک جهت تامین نیروهای مورد نیاز خود درشهرهای تهران،کرمان،بندرعباس ،اصفهان،شیراز،مشهد،تبریز،اهواز،ساری،اراک وکرمانشاه از پرسنل بازنشسته شبکه بانکی که از تاریخ بازنشستگی آنان بیش از دو سال گذشته باشدو یا بعد از بازنشستگی با بانک‌های خصوصی همکاری داشته اند در سمت رئیس شعبه،معاون شعبه ،کاربر ارشدو مسئول اعتبارات و امورارزی دعوت به همکاری می نماید.

متقاضیان می‌توانند برای دسترسی به اطلاعات استخدامی به صفحه ۶ شماره ۶۲۳ نشریه بازارکارمورخ ۲۷ تیر مراجعه نمایند

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
الان یک ساله کدوم بانک بالاترین سود ماهیانه رو میده ؟!

بالا