• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام تاریخ اعزام بنده ۱ تیر ۹۳ هست چه طوری میتونم تاریخ اعزامو بندازم جلو؟کجا باید برم مراحلش چحوریه
شما تشریف ببر پلیس +10 و به مسئول **** وظیفه بگو درخواست تعجیل واست بزنه، فکر کنم 1000 تومن میشه.
میگه که یک بعد هفته جوابش واستون میاد (هرچند که دیدم یک روزِ هم اومده- مجددا واسه پیگیریش به پلیس +10 سر بزنید) و احتمال بسیار زیاد موافقت میشه.

نه یک اسفند اعزامم . من چندبار روزهای قبل سر زدم ولی هنوز وارد سیستم نشده بود!!

!
عجیبه! نهایتا پلیس +10 نتونست پیگیری کنه یه سر بزن به **** وظیفه شهرتون و قسمت نیروی انسانی ازشون بخواه توی سامانه خودشون پیگیری کنند ببینن وضعیتت به چه شکل شده

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
شما راه حلو بگو.من منتظرم امریه ام واسه همین تاریخ اعزممو زدم ۱ تیر و حالا کم کم دارم پشیمون میشم یکی راهنمایی کنه

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
عجیبه! نهایتا پلیس +10 نتونست پیگیری کنه یه سر بزن به **** وظیفه شهرتون و قسمت نیروی انسانی ازشون بخواه توی سامانه خودشون پیگیری کنند ببینن وضعیتت به چه شکل شده
**** وظیفه رفتم و نیروی زمینی ارتش تهران افتادم . ولی مکانش یادم نیست. برگه محل اعزام هم برام ارسال نشده !! البته شاید بخاطر وضعیت بد هوای شمال بخصوص رشت باشه:eek:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما راه حلو بگو.من منتظرم امریه ام واسه همین تاریخ اعزممو زدم ۱ تیر و حالا کم کم دارم پشیمون میشم یکی راهنمایی کنه
عزیز دلم، شما 4-5 ماه منتظر میمونید که آیا امریه اوکی بشه یا نشه!!!! فرض هم میگیریم که امریه اوکی بشه. 24 ماه باید خدمت کنی، یعنی چیزی حدود 29 ماه از زمانت رو صرف این قضیه کردی. کاش واسه همین برج 12 اقدام میکردی.
نه 4 ماه صبر میکردی و نه نیاز بود 24 ماه خدمت کنی. 7 ماه به نفعت میشد.

reza-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان برگه آبی اومد برام... نزاجا...02 پادگان شهید انشایی
چجور جایی هست؟؟من لیسانسم...گفتم 01 میوفتم!

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
دوستای عزیزم من بعد از تقریبا شیش ماه معافیتمو بلخره گرفتم
واسه دیسک کمر اقدام کردم

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام دوستان کسی که اعزامه میشه واسه معافیت پزشکی اقدام کنه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان کسی که اعزامه میشه واسه معافیت پزشکی اقدام کنه؟
سلام
2 حالت داره
قبل از اعزام بخواد اقدام کنه، قانون اجبار میکنه که اعزامش باطل بشه و برای بررسی وارد کمسیون بشه و ....
اما پس از اعزام کاملا شدنی هست. در آموزشی و یا طول مدت خدمت میشه درخواست داد و مراحلش قابل پیگیری هستش

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام
2 حالت داره
قبل از اعزام بخواد اقدام کنه، قانون اجبار میکنه که اعزامش باطل بشه و برای بررسی وارد کمسیون بشه و ....
اما پس از اعزام کاملا شدنی هست. در آموزشی و یا طول مدت خدمت میشه درخواست داد و مراحلش قابل پیگیری هستش
سلام از ماست :دی
مبشه مثلا دکتر بره بعد ببینه شاملش میشه بعد اعزامش باطل بشه؟

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مخلصم
نوید جان، شدنی نیست.
اگر دفترچه رو فرستادن و الان میخوان اقدام کنند باید برن **** وظیفه، یک فرم میگیرن که باید پرش کنند و برن درمانگاه نیروی انتظامی که پزشک مربوطه یک معاینه سطحی انجام بده که بنویسه برای کمسیون.

پزشک اصلا نگاهی نمیاندازه، می نویسه کمسیون پزشکی فلان.
شما نامه رو میبری **** وظیفه و فرمانده **** وظیفه استان باید آخرین امضا رو بزنه تا نامه برای کمسیون ثبت رایانه بشه. توی اون فرم تاکید میکنه که پس از باطل کردن اعزام اقدام به تشکیل کمسیون پزشکی شود. تحت هیچ شرایطی نمیشه بدون کنسل کردن اعزام وارد کمسیون پزشکی شد.
اما یک راه داری، اینکه از طریقی بتونی با یک پزشک معتمد **** وظیفه که در کمسیون ها حضور پیدا میکنند صحبت کنی و مشکل رو واسش شرح بدی و مدارک لازم رو ارائه بدید. اون شخص میتونن بگن شرایط بدرد اقدام کردن میخوره یا نه.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
مخلصم
نوید جان، شدنی نیست.
اگر دفترچه رو فرستادن و الان میخوان اقدام کنند باید برن **** وظیفه، یک فرم میگیرن که باید پرش کنند و برن درمانگاه نیروی انتظامی که پزشک مربوطه یک معاینه سطحی انجام بده که بنویسه برای کمسیون.

پزشک اصلا نگاهی نمیاندازه، می نویسه کمسیون پزشکی فلان.
شما نامه رو میبری **** وظیفه و فرمانده **** وظیفه استان باید آخرین امضا رو بزنه تا نامه برای کمسیون ثبت رایانه بشه. توی اون فرم تاکید میکنه که پس از باطل کردن اعزام اقدام به تشکیل کمسیون پزشکی شود. تحت هیچ شرایطی نمیشه بدون کنسل کردن اعزام وارد کمسیون پزشکی شد.
اما یک راه داری، اینکه از طریقی بتونی با یک پزشک معتمد **** وظیفه که در کمسیون ها حضور پیدا میکنند صحبت کنی و مشکل رو واسش شرح بدی و مدارک لازم رو ارائه بدید. اون شخص میتونن بگن شرایط بدرد اقدام کردن میخوره یا نه.
ممنون
دستت دردنکنه

• Like
Reactions: rms

eblisak

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان ما که 1 اسفند اعزامیمم
21 ماه فیکس . امروز برگه اعزامم اومد اموزشی افتادم ایت ا... خاتمی یزد .. کسی اونجا بوده ؟ خوبه ؟ شرایط چطوریه دم عید اموزشی؟
ممنون میشم راهنمایی برادرانه کنید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
دوستان ما که 1 اسفند اعزامیمم
21 ماه فیکس . امروز برگه اعزامم اومد اموزشی افتادم ایت ا... خاتمی یزد .. کسی اونجا بوده ؟ خوبه ؟ شرایط چطوریه دم عید اموزشی؟
ممنون میشم راهنمایی برادرانه کنید

خوبه، دوره طلایی محسوب میشه و به خاطر عید مرخصی میدن، ولی چون مرخصی زیاده روزهایی که هستین بیشتر فشار میارن.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
نبیت برو بیمارستان مورد تایید **** وظیفه توی شهرتون (همونجایی که کسایی که برای معافیت اقدام میکنن رو میفرستن اونجا) و برو پیش دکترش معاینه ت کنه اگه دیدی گفت احتمال معافیتت هست یا معاف میشی اونوقت برو اعزامت رو باطل کن و برای معافیت اقدام کن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نبیت برو بیمارستان مورد تایید **** وظیفه توی شهرتون (همونجایی که کسایی که برای معافیت اقدام میکنن رو میفرستن اونجا) و برو پیش دکترش معاینه ت کنه اگه دیدی گفت احتمال معافیتت هست یا معاف میشی اونوقت برو اعزامت رو باطل کن و برای معافیت اقدام کن
دستت درد نکنه مسن جون :*

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام امروز امریه اموزش و پرورش اومد و متاسفانه شامل من نشد.
من پرولاپس دریچه میترال قلب دارم.تاریخ اعزامم هم ۱ تیر هست.حالا (برای معافیت کلی ویا معافیت از رزم) باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بدجور امریه حالمو گرفت

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام امروز امریه اموزش و پرورش اومد و متاسفانه شامل من نشد.
من پرولاپس دریچه میترال قلب دارم.تاریخ اعزامم هم ۱ تیر هست.حالا (برای معافیت کلی ویا معافیت از رزم) باید چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بدجور امریه حالمو گرفت
من پرسیدم گفتن که هنوز نامه امریه نیومده ؟؟:confused:

Kara Dayi

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان من دهم رفته بودم بیمارستان پس این نامه کمسیون چند روز بعد میاد؟
چرا اینقدر طولش میدن؟

بالا