هستم .ما که افتادیم 02 پرندک
تا فردا هم مرخصی داریم
کسی اونجا نیست ؟
هستم .ما که افتادیم 02 پرندک
تا فردا هم مرخصی داریم
کسی اونجا نیست ؟
kudum gordan ?هستم .
شهید محمدیkudum gordan ?
Sent from my LT28h using Tapatalk
من ايرانيان هستم .به نظرت چه جور جاييه ؟شهید محمدی
نمیدونم چی بگم. یکم جاش پرته . رفت و آمد برای ما شهرستانیها سخته. خودپرداز هم که ندارهمن ايرانيان هستم .به نظرت چه جور جاييه ؟
Sent from my LT28h using Tapatalk
فاصله اون شهری که برادرتون ساکن اونجاست نسبت به شما باید بالای 1000 کیلومتر باشه تا معافیت به شما تعلق بگیرهسلام ببخشید میشه منو راهنمایی کنید
بنده ۲۱سالمه و فوق دیپلممو تموم کردم,پدرم الان ۶۱سالشه,از اون ورم یه برادر بزرگتر دارم که ازدواج کرده و ساکن یه شهر دیگه.الان سوالم اینکه اگه من لیسانسم بخونم و کش بدم و پدرم ۶۵رو رد کنه,ایا معافیت کفالت بهم میدن با توجه به اینکه برادر دارم ولی ازدواج کرده
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk
برادر فاصلش تقربا 150 کیلومتره ، راهی نداره؟فاصله اون شهری که برادرتون ساکن اونجاست نسبت به شما باید بالای 1000 کیلومتر باشه تا معافیت به شما تعلق بگیره
مدارک احراز سکونت ازتون میخوانبرادر فاصلش تقربا 150 کیلومتره ، راهی نداره؟
نمیشه الکی اظهار بشه فلان شهرستانن؟
در مورد خودتون: مسئله شما هم مثل دوست قبلیمونه ، برادرتون باید بره یه شهری که حداقل 1000 کیلومتر از شما دور باشه و برای **** وظیفه دقیقا احراز بشه کجاست و تا یه مدت طولانی(چند سال) ایشون برنمیگرده تا شما حق کفالت بهت تعلق بگیرهیه برادر داشته باشیم سربازی رفته باشه
با یه خواهر داشته باشیم ازدواج کرده باشه
و پدر 65 سالش باشه
راهی هست بشه سربازیه رو پیچوند؟
مثلا برادره ازدواج کنه یا برن شهر دیگه و ...
سوال دوم برای یکی دیگه:
برای معافی کفالت فرض کنید پدر 65 سالش نباشه دیگه چه راه هایی هست برای کفالت گرفتن؟
چون یکی از بچه ها پدرش 45 سالش بود و تک فرزند بود رفت یه معافی الکی گرفت
گفت پدرم بازوش درد میکرد ! :دی
یه همچین چیزی اصلا خودش فکرش رو نمیکرد معاف شه
اینقدر که این کمالی مصاحبه میکنه میگه میخواد زیاد شه احتمالا میخواد زمینه چینی کنهفکر نکنم افزایش پیداکنه . بجاش تمامی کسرخدمتها حذف میشه
این بند کجا اومده؟ من جایی همچین چیزی ندیدم...فاصله اون شهری که برادرتون ساکن اونجاست نسبت به شما باید بالای 1000 کیلومتر باشه تا معافیت به شما تعلق بگیره
برای معافی کفالت فرض کنید پدر 65 سالش نباشه دیگه چه راه هایی هست برای کفالت گرفتن؟
چون یکی از بچه ها پدرش 45 سالش بود و تک فرزند بود رفت یه معافی الکی گرفت
گفت پدرم بازوش درد میکرد ! :دی
یه همچین چیزی اصلا خودش فکرش رو نمیکرد معاف شه
این بند کجا اومده؟ من جایی همچین چیزی ندیدم...
سلام
دوستان کسی میدونه این روبان آبی در دوره ی آموزشی برای شلوار حتما لازم هست یا نه ؟! (ارتش) وقتی لباس تحویل دادن چیزی به ما نگفتن ولی خیاطه میگه باید داشته باشی !
مدرک هم از فوق دیپلم داریم تا فوق لیسانس ! ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامسلام، میگم اینجا کسی اموزشی معافیت کفالت رفته؟ چندروزه و چجوریاست؟ بعد کجا می ندازن؟ شهرخودمون. یکی می گفت با شرایطی میتونی اموزشی رو پاره وقت بری یعنی صبح بری تا شب بیای خونه!
کسی رفته یا امارشو داره؟ واجبه. ممنون
راستی کنسل نشده باز؟ بخوام مثل آدمیزاد سوال بپرسم توی تهران کجا برم؟ این پلیس+10 یا که قاقن