• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ehsanahmadi66

Registered User
لایک‌ها
43
آره که میدن ؛ همین امروز تو باما یه 91 سفید آگهی کرده با 28000 تا کارکرد 28 تومن

youzar

Registered User
لایک‌ها
118
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
آقا تایپیک فوق العاده ای ایجاد کردین. درسته دوستان خیلی اذیت شدن، ولی فکرکنم باتعریف این معضلات ها، دل خیلیا رو شادکردن! من یکی که دارم ازخنده غش میکنم!!!
بخصوص آقوی همساده!!! شما حتما به ایرج طهماسب یه سر بزن، برای کلاه قرمزی ۹۳ مطمئنا ازت استفاده میکنه!!!!
ولی واقعا خنده تلخیه...

Sent from my Lumia 520 khojele

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام برادر ، من رانا دارم و خیلی راضیم ، بهترین انتخاب تو این رنج حتما رانا هست دوست عزیز ، یاحق

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
سلام برادر ، من رانا دارم و خیلی راضیم ، بهترین انتخاب تو این رنج حتما رانا هست دوست عزیز ، یاحق

سلام داداش .
ممنون از نظرت .
میگن رانای 91 با 92 تفاوت داره . درسته ؟ گویا 92 lx زده .
مال شما چه سالی هست ؟

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
آقا تایپیک فوق العاده ای ایجاد کردین. درسته دوستان خیلی اذیت شدن، ولی فکرکنم باتعریف این معضلات ها، دل خیلیا رو شادکردن! من یکی که دارم ازخنده غش میکنم!!!
بخصوص آقوی همساده!!! شما حتما به ایرج طهماسب یه سر بزن، برای کلاه قرمزی ۹۳ مطمئنا ازت استفاده میکنه!!!!
ولی واقعا خنده تلخیه...

سلام دوست عزیز:‏)‏ به تاپیک خوش اومدید.انشا ا... همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه.

saeid.kh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5,967
ولی واقعا خنده تلخیه...

سلام دوست عزیز:‏)‏ به تاپیک خوش اومدید.انشا ا... همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه.

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
  1. سلام داداش .
    ممنون از نظرت .
    میگن رانای 91 با 92 تفاوت داره . درسته ؟ گویا 92 lx زده .
    مال شما چه سالی هست ؟
    بله تفاوت دارن ، رانا من ۹۱ هست و برادر خانمم ۹۲ جدید ( LX ) داره ، تفاوتاشون ایناهاست : نشانگر تریپ و ساعت و ... از داخل کیلومتر رفته رو داشبورد و بزرگتر شده ، شیشه های عقب هم برقی شده ، سنسور دنده عقب اضافه شده البته از این ساده ها که فقط صدا میده ، محل قرارگرفتن ecu عوض شده و رفته کنار باطری ( نمیدونم چرا ! ) ، تو درهای عقب هم بلندگو گذاشته شده ( ۹۱ ها ندارن ولی سیم کشی رو برای اتصال بلندگو درب عقب دارند آماده ! )

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
  1. بله تفاوت دارن ، رانا من ۹۱ هست و برادر خانمم ۹۲ جدید ( LX ) داره ، تفاوتاشون ایناهاست : نشانگر تریپ و ساعت و ... از داخل کیلومتر رفته رو داشبورد و بزرگتر شده ، شیشه های عقب هم برقی شده ، سنسور دنده عقب اضافه شده البته از این ساده ها که فقط صدا میده ، محل قرارگرفتن ecu عوض شده و رفته کنار باطری ( نمیدونم چرا ! ) ، تو درهای عقب هم بلندگو گذاشته شده ( ۹۱ ها ندارن ولی سیم کشی رو برای اتصال بلندگو درب عقب دارند آماده ! )

داداش خیلی لطف کردی .
پس با این اوصاف به نظرم ارزش داره 1 تومان بذاریم روی پول و 92 بگیریم !

Sent from my SM-N900 using tapatalk

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125
تفاوتای مگان 1600 معمولی مونتاژ با 2000 معمولی مونتاژ چیه؟!

Sent from my C2105 using Tapatalk
تفاوت اپشنا اگه 1600 مدل e2 باشه تقریبا هیچی. البته 2000 دستی معمولا جی پی اس هم داره. و درکل موتورش قوی تره. فرق دیگه ای با ای دو نداره.

Sent from my iPad using Tapatalk

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
راسیتش یه موضوع فقط منو ناراحت کرد ! تو رانا برادر عیال که نشستم احساس کردم از کیفیت جنس داشبورد و وسایل پلاستیکی ماشین کم شده ، البته این نظر منه و من هم متخصص پلاستیک و داشبورد خودرو نیستم ، در این مورد با یک متخصص مشورت بفرمایید

akrami nejhad

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزيز اگر با كاركرده مشكلي نداري به نظرم v8 بگير با اين پول شما ميشه تميزشو خريد

Sent from my iPad using Tapatalk HD

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
دوست عزيز اگر با كاركرده مشكلي نداري به نظرم v8 بگير با اين پول شما ميشه تميزشو خريد

Sent from my iPad using Tapatalk HD
والا فکر نکنم با این قیمت v8 خوبی گیرم بیاد .

Sent from my SM-N900 using tapatalk

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
راسیتش یه موضوع فقط منو ناراحت کرد ! تو رانا برادر عیال که نشستم احساس کردم از کیفیت جنس داشبورد و وسایل پلاستیکی ماشین کم شده ، البته این نظر منه و من هم متخصص پلاستیک و داشبورد خودرو نیستم ، در این مورد با یک متخصص مشورت بفرمایید

داداش شما یه ماشین تولید داخل بگو که از کیفیت جنسشون کم نشده باشه
ماشین صفر میگیری از همون اول لرزش داشبورد داری
مگه اینکه شانس داشته باشی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
تفاوت اپشنا اگه 1600 مدل e2 باشه تقریبا هیچی. البته 2000 دستی معمولا جی پی اس هم داره. و درکل موتورش قوی تره. فرق دیگه ای با ای دو نداره.

Sent from my iPad using Tapatalk

ممنون میشه این قدرت کمتر موتور رو باز کنید؟! اخه شتاب صفر تا صدشون یکسان گزارش شده.. پس این قدرت رو چی داره تاثیر میذاره؟! این همه اختلاف قیمت...

Sent from my C2105 using Tapatalk

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
ممنون از همه ی دوستانی که نظر دادن .

slx tu5 چطوره ؟
به نظرم بدک نیست .

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874