tapesh77
Registered User
رانا 91 رو تا 28 میلیون میدن ؟
سلام برادر ، من رانا دارم و خیلی راضیم ، بهترین انتخاب تو این رنج حتما رانا هست دوست عزیز ، یاحق
سلام دوست عزیز:) به تاپیک خوش اومدید.انشا ا... همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه.سلام خدمت تمام دوستان عزیز
آقا تایپیک فوق العاده ای ایجاد کردین. درسته دوستان خیلی اذیت شدن، ولی فکرکنم باتعریف این معضلات ها، دل خیلیا رو شادکردن! من یکی که دارم ازخنده غش میکنم!!!
بخصوص آقوی همساده!!! شما حتما به ایرج طهماسب یه سر بزن، برای کلاه قرمزی ۹۳ مطمئنا ازت استفاده میکنه!!!!
ولی واقعا خنده تلخیه...
Sent from my Lumia 520 khojele
سلام دوست عزیز:) به تاپیک خوش اومدید.انشا ا... همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه.سلام خدمت تمام دوستان عزیز
آقا تایپیک فوق العاده ای ایجاد کردین. درسته دوستان خیلی اذیت شدن، ولی فکرکنم باتعریف این معضلات ها، دل خیلیا رو شادکردن! من یکی که دارم ازخنده غش میکنم!!!
بخصوص آقوی همساده!!! شما حتما به ایرج طهماسب یه سر بزن، برای کلاه قرمزی ۹۳ مطمئنا ازت استفاده میکنه!!!!
ولی واقعا خنده تلخیه...
Sent from my Lumia 520 khojele
بله تفاوت دارن ، رانا من ۹۱ هست و برادر خانمم ۹۲ جدید ( LX ) داره ، تفاوتاشون ایناهاست : نشانگر تریپ و ساعت و ... از داخل کیلومتر رفته رو داشبورد و بزرگتر شده ، شیشه های عقب هم برقی شده ، سنسور دنده عقب اضافه شده البته از این ساده ها که فقط صدا میده ، محل قرارگرفتن ecu عوض شده و رفته کنار باطری ( نمیدونم چرا ! ) ، تو درهای عقب هم بلندگو گذاشته شده ( ۹۱ ها ندارن ولی سیم کشی رو برای اتصال بلندگو درب عقب دارند آماده ! )سلام داداش .
ممنون از نظرت .
میگن رانای 91 با 92 تفاوت داره . درسته ؟ گویا 92 lx زده .
مال شما چه سالی هست ؟
داداش خیلی لطف کردی .
- بله تفاوت دارن ، رانا من ۹۱ هست و برادر خانمم ۹۲ جدید ( LX ) داره ، تفاوتاشون ایناهاست : نشانگر تریپ و ساعت و ... از داخل کیلومتر رفته رو داشبورد و بزرگتر شده ، شیشه های عقب هم برقی شده ، سنسور دنده عقب اضافه شده البته از این ساده ها که فقط صدا میده ، محل قرارگرفتن ecu عوض شده و رفته کنار باطری ( نمیدونم چرا ! ) ، تو درهای عقب هم بلندگو گذاشته شده ( ۹۱ ها ندارن ولی سیم کشی رو برای اتصال بلندگو درب عقب دارند آماده ! )
تفاوت اپشنا اگه 1600 مدل e2 باشه تقریبا هیچی. البته 2000 دستی معمولا جی پی اس هم داره. و درکل موتورش قوی تره. فرق دیگه ای با ای دو نداره.تفاوتای مگان 1600 معمولی مونتاژ با 2000 معمولی مونتاژ چیه؟!
Sent from my C2105 using Tapatalk
والا فکر نکنم با این قیمت v8 خوبی گیرم بیاد .دوست عزيز اگر با كاركرده مشكلي نداري به نظرم v8 بگير با اين پول شما ميشه تميزشو خريد
Sent from my iPad using Tapatalk HD
راسیتش یه موضوع فقط منو ناراحت کرد ! تو رانا برادر عیال که نشستم احساس کردم از کیفیت جنس داشبورد و وسایل پلاستیکی ماشین کم شده ، البته این نظر منه و من هم متخصص پلاستیک و داشبورد خودرو نیستم ، در این مورد با یک متخصص مشورت بفرمایید
تفاوت اپشنا اگه 1600 مدل e2 باشه تقریبا هیچی. البته 2000 دستی معمولا جی پی اس هم داره. و درکل موتورش قوی تره. فرق دیگه ای با ای دو نداره.
Sent from my iPad using Tapatalk
206 اس دی از رانا بهتر نیست؟