• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
شما درست میگین اما این رو میشه شکایت کرد وقتی بهتون بگن فرضا 24 درصد ولی اخر ماه 22 بهتون بدند کجا و چطورو میتونید شکایت کنید اکثر مواقع دست مردم برای شکایت بسته هست.
عزیز توی برگه سپرده نوشته شده دیگه چند درصده موقعی که قرارداد میبندین قرارداد رو خوب بخونین بعد امضا کنین

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عزیز توی برگه سپرده نوشته شده دیگه چند درصده موقعی که قرارداد میبندین قرارداد رو خوب بخونین بعد امضا کنین

گویا به موسسه نور مراجعه نداشتین هیچ جای برگه از سود حرفی زده نشده و فقط نوشته شده سپرده گذاری به مدت اینقدر و غیره... همین.

در مورد سود های کوتاه مدت ثامن و یا کوتاه مدت نور هم همین موضوع هست هیچ جای دفترچه کوتاه مدت ذکر نشده سود چقدر یه عددی میگن بهتون و بعد از واریز سر ماه میبینی کمتر محاسبه شده.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
گویا به موسسه نور مراجعه نداشتین هیچ جای برگه از سود حرفی زده نشده و فقط نوشته شده سپرده گذاری به مدت اینقدر و غیره... همین.
خیلی عجیبه باید بنویسه مدت زمان سپرده رو مقدار سود رو
شما میتونین شکایت کنین ازشون

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خیلی عجیبه باید بنویسه مدت زمان سپرده رو مقدار سود رو
شما میتونین شکایت کنین ازشون
برای من تنها اینجوری که نبوده برای همه اینجوری نوشتن همون موقع باز سپرده کردن برای چند نفر دیگه هم داشتن سپرده میکردن وقتی کسی چیزی نمیگه من نوعی با کلی گرفتاری برم شکایت کنم اخه کجا چجوری در بیشتر موارد بحث سر اعتماد هست وگرنه فکر نمیکنم کسی اینقدر بیکار باشه که هی دنبال این 2 درصد سود که واریز نشده یا 5 درصد سودی که برگشت میزنن باشه مخصوصا که پول های ما 500 میلیون نیست که سودش برگشتیش زیاد باشه برای همین بی خیال میشیم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
برای من تنها اینجوری که نبوده برای همه اینجوری نوشتن همون موقع باز سپرده کردن برای چند نفر دیگه هم داشتن سپرده میکردن وقتی کسی چیزی نمیگه من نوعی با کلی گرفتاری برم شکایت کنم اخه کجا چجوری در بیشتر موارد بحث سر اعتماد هست وگرنه فکر نمیکنم کسی اینقدر بیکار باشه که هی دنبال این 2 درصد سود که واریز نشده یا 5 درصد سودی که برگشت میزنن باشه مخصوصا که پول های ما 500 میلیون نیست که سودش برگشتیش زیاد باشه برای همین بی خیال میشیم.
بحث پول نیست بعضی وقتا باید شکایت کرد تا دیگه از اعتماد بقیه سو استفاده نشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799

در مورد سود های کوتاه مدت ثامن و یا کوتاه مدت نور هم همین موضوع هست هیچ جای دفترچه کوتاه مدت ذکر نشده سود چقدر یه عددی میگن بهتون و بعد از واریز سر ماه میبینی کمتر محاسبه شده.
شما مطمئني ماه اول درست حساب كردين؟روز واريز وجه و افتتاح حساب را نبايد حساب ميكردين،يعني ماه اول بجاي 30 روز بايد 29 روزه حساب كنيد،اينجور حساب كردين؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
برای من پارسال این اتفاق افتاد که بلند مدت یکساله در نور بود گفتند 24 درصد یکساله بعد از واریز ماه اول 22 درصد بود که متوجه شدم و اون ماه هم ضرر کردم و بستم و برگشت دادن و برام 17 درصد حساب کردند.
شاید اشتباه محاسبه کردید یا مثلا ماه 30 روزه بوده . چون من تا حالا چنین موردی را نشنیدم. تقریبا هیچ موسسه ای در برگه سپرده نرخ را نمی نویسه ولی در سیستمشون هست. اگه کم واریز کنند و بهشون بگید اصلاح می کنند

میشه روز و ماه افتتاح اون سپرده یکساله و مبلغ اون سپرده 1 ساله و مقدار سود و تاریخ واریزش را بگید تا یه حسابی من بکنم ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
شاید اشتباه محاسبه کردید یا مثلا ماه 30 روزه بوده . چون من تا حالا چنین موردی را نشنیدم. تقریبا هیچ موسسه ای در برگه سپرده نرخ را نمی نویسه ولی در سیستمشون هست. اگه کم واریز کنند و بهشون بگید اصلاح می کنند

میشه روز و ماه افتتاح اون سپرده یکساله و مبلغ اون سپرده 1 ساله و مقدار سود و تاریخ واریزش را بگید تا یه حسابی من بکنم ؟

این برای پارسال بود و محاسبه هم اشتباه نبود فقط رئیس شعبه روز اول به من گفتند 24 که وقتی مراجعه کردم و گفتم 22 هست بهم گفتند درسته حق به شماست قرار بوده 24 باشه اما بانک مرکزی ازمون ایراد گرفته و این حرف و حدیث ها و نهایتا به رئیس شعبه مشیز=نور گفتم شما به مردم میگید 24 ولی توی سیستم 22 هست که باز بهم توضیح داد که قرار بوده بکننش 24 نکردن و این حرفا

اشتباهی حساب نشده بود حالا که یک سال هم هست از اون جریان میگذره نهایتا همه چیز دست خودشونه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
ثامن توی سایتش نوشته 23.5 درصد طرح بهاره هست و سپرده گذاری سه ماهه هم هست حالا یه روزشمارم الکی جلوش نوشتن مثل باقی موسسات !!! وگرنه اگه قرار 3 ماهه باشه دیگه اسم روزشمار میذارید روش برای چی

ثامن روزشمار عادی 18 درصد هست

فعلا کوثر اون طرح 24 درصدش اگه بعد یک ماه اذیت نکنن از همشون بالاتره در حال حاضر

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
من توی ثامن کوتاه مدت دارم 18 درصد هست الکی برای جذب مشتری میگن 20 بعد که متوجه میشی میگی چرا میگن باید از 20 میلیون بیشتر تو حساب باشه تا 20 بدیم
این سپرده بهاره دیگه چیه؟ اگه روزشماره پس با اون روزشمار چه فرقی با این داره!!! واقعا اینهام مسخره کردن ملتو طرف حساب کوتاه مدت داره بهش 18 میدن بهش بعد یه سپرده روزشمار دیگه با یک اسم جدید میذارن روش طرف باز هی مراجعه کنه بگه منو هم لطفا ببرین تو اون یکی !!! در صورتی که هر دو حساب هیچ فرقی با هم نداره و فقط کلک زدن سر مردم هست و بس.

همین موسسه نور وقتی پولت رو میذاری میگه تا 24 درصد میدیم روزشمار بعد اینکه یک ماه شد میبنی 22 درصد ریختن به حسابت معترض میشی میگن نمیدونیم الان اون 24 درصد دیگه نیست !!!!

کلا با دروغ کارهاشون پیش میره
samen.png

این سپرده ثامن ، بعید نیست بعدا بگن نه !ما همچین سودی نمیدیم !

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
دوستان شما واقعن مطمئن هستید که این حساب گردشگری 23 درصد بالای 10میلیون فقط برای یک ماه است ؟

فکر میکنم منطورشون از یک ماه این باشه که دیگه شاید کسی نتونه بعد از یک ماه همجین سپرده ای افتتاح کنه.نه اینکه واسه اونایی هم که افتتاح کردن دیگه تمدید نشه و فقط یک ماه باشه چون واقعا مسخره میشه فقط یکبار سود 23 درصد بدن و بعد عادی بشه پولی نمیشه اصلا.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
این برای پارسال بود و محاسبه هم اشتباه نبود فقط رئیس شعبه روز اول به من گفتند 24 که وقتی مراجعه کردم و گفتم 22 هست بهم گفتند درسته حق به شماست قرار بوده 24 باشه اما بانک مرکزی ازمون ایراد گرفته و این حرف و حدیث ها و نهایتا به رئیس شعبه مشیز=نور گفتم شما به مردم میگید 24 ولی توی سیستم 22 هست که باز بهم توضیح داد که قرار بوده بکننش 24 نکردن و این حرفا

اشتباهی حساب نشده بود حالا که یک سال هم هست از اون جریان میگذره نهایتا همه چیز دست خودشونه
من منظورم از نور ، کارسازان آینده است. هنوز ادغام با مشیز انجام نشده
ولی کلا تا حالا ندیدم بانک یا موسسه ای سودی را که اول اعلام کرده نداده باشه.
شاید اون مشیز ، گفته 22 میدیم ولی شاید 24 هم بشه! اگه این طوری باشه که شما می گید واقعا مورد جالب و نادریه

در ضمن واژه "روزشمار" یعنی به ازای هر روزی که پولتون اونجا باشه بهش سود تعلق می گیره. (البته حداقل 1 ماه باید کف موجودی در حساب باشه)
حالا حساب روزشمار کوتاه مدت عادی داریم، حساب روزشمار کوتاه مدت 3 ماهه داریم . حساب روزشمار 5 ساله هم داریم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
ثامن توی سایتش نوشته 23.5 درصد طرح بهاره هست و سپرده گذاری سه ماهه هم هست حالا یه روزشمارم الکی جلوش نوشتن مثل باقی موسسات !!! وگرنه اگه قرار 3 ماهه باشه دیگه اسم روزشمار میذارید روش برای چی

ثامن روزشمار عادی 18 درصد هست

فعلا کوثر اون طرح 24 درصدش اگه بعد یک ماه اذیت نکنن از همشون بالاتره در حال حاضر
خب کسی مگه دیونست 24 درصد 3 ماهه بانک سرمایه مورد تایید بانک مرکزی رو ول کنه بره بذاره موسسه؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
خب کسی مگه دیونست 24 درصد 3 ماهه بانک سرمایه مورد تایید بانک مرکزی رو ول کنه بره بذاره موسسه؟
کوثر روزشمار 24 درصد میده نه 3 ماهه.یه عده به موسسه ها اطمینان دارن...
کلا به این 3 ماهه ها اطمینانی نیست که حتما تمدیدشون کنن.مسکن هم میگفتن همین یه باره.یعنی این همه برو و بیا و عوض کردن سپرده ها و 1 درصد سود بیشتر برای یک بار سرمایه گزاری.یکی میگفت اصلا قصد هم ندارم پولو 1-2 سال دست بزنم اما حتما توی 3 ماهه میزارم و حتما باز خودشون تمدید میکنن هر چی گفتیم پس یک ساله بزار 25 درصد بگیر نخواستی سر 3 ماه بگیر 23 درصد گوش نمیداد.هر کی یه طرز فکری داره.

Rzhoni

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام به اساتید محترم
حدود 17-18م میخوام سپرده بذارم
ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم بانک بهترین گزینست
خواسته هام ایناست:
1-بانک باشه و بشه با خیال راحت حساب باز کرد
2-کارت عابر شبکه شتاب داشته باشه
3-سود بالای 20% بده و ترجیحا روزشمار باشه(ماهیانه هم مشکل نداره)
4-به هیچ وجه پول رو بلاک نکنه(امکان برداشت کل مبلغ رو داشته باشه)

خودم تا الان که گشتم بانک اقتصاد نوین طرح سپند رو پیدا کردم که 22% ماهیانه میده
اما نمیدونم مبلغ رو بلاک میکنه یا نه؟

ممنون از نظرتون

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
با سلام به اساتید محترم
خواسته هام ایناست:

ممنون از نظرتون
24.10 درصد بانک سرمایه+کارت شتاب+اینترنت بانک+اس ام اس بانک و غیره...
فقط تا 27 مهلت داره بره سپرده گذاری

PedramIderli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
با سلام به اساتید محترم
خواسته هام ایناست:

ممنون از نظرتون
سلام
بانک اقتصاد نوین برای سپرده سپند دو میلیون تومان رو بلاک می کنه،روز و شب خوش.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
24.10 درصد بانک سرمایه+کارت شتاب+اینترنت بانک+اس ام اس بانک و غیره...
فقط تا 27 مهلت داره بره سپرده گذاری
خوب كه گفته ميخام پول بلوكه نشه،بد مياي سه ماهه سرمايه را معرفي ميكني؟؟؟

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
Last edited:

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
خوب كه گفته ميخام پول بلوكه نشه،بد مياي سه ماهه سرمايه را معرفي ميكني؟؟؟

بانک گردشگری 23 درصد روزشمار با حداقل مانده 10 میلیون پولت زیره 10 میلیون بیاد اون روز سودی نمیده.

بانک دی بالای 10 میلیون 22 درصد روزشمار میده و برای مبالغ زیره 10 میلیون 20 درصد سود حساب می کنه.

هر دو اینترنت بانک و اس ام اس دارن و شتاب هم هستن و خدمات هر دوشون خوبه.

فقط اینترنت بانک دی توکن میخاد ولی گردشگری نمیخاد البته اگه 2 ماه میانگین حسابت بالای 10 میلیون باشه توکن رو مجانی میده و اگه میانگین حسابت بالای 5 میلیون باشه توکن رو 6600 تومن حساب

می کنه.

یه مزیتی هم که بانک دی داره پولت بیاد زیره 10 میلیون سود روز شمار 20 درصد میده و بره بالای 10 میلیون دوباره 22 درصد حساب می کنه و اینجوری نیازی به باز کردن چند حساب ندارید.

این دو بانک از نظر اینکه پولت بلوکه نمیشه و قابلیت واریز و برداشت هر مبلغی از پولتون رو که بخایین می تونید برداشت کنید خوب هستن.

بالا