• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نه 2 تومن که هیچی 2 هزار تومنم باشه نه
قبلا از سیستم های دیگه استفاده کردین و سابقه بدی داشتین ؟ یا کلا با پاپ آپ مخالفین ؟
بیشتر روی صحبت من با سایت های تفریحی و سایت هایی هست که پاپ آپ میذارن ، چون خیلی از سایت های خدماتی یا مالی و تجاری اصلا نباید پاپ آپ بذارن چون در قبال خدماتی که میدن هزینه دریافت می کنن

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
قبلا از سیستم های دیگه استفاده کردین و سابقه بدی داشتین ؟ یا کلا با پاپ آپ مخالفین ؟
بیشتر روی صحبت من با سایت های تفریحی و سایت هایی هست که پاپ آپ میذارن ، چون خیلی از سایت های خدماتی یا مالی و تجاری اصلا نباید پاپ آپ بذارن چون در قبال خدماتی که میدن هزینه دریافت می کنن
وقتی خودم تو یه سایتی میرم که پاپ آپ گذاشته و بدم میاد .مسلماً خودم هم بخاطر حقوق کاربران این کار رو انجام نمیدم
از پاپ آپ هم تا حالا استفاده نکردم مگه به عنوان تست اونم روی وبلاگ بدون بازدید.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
وقتی خودم تو یه سایتی میرم که پاپ آپ گذاشته و بدم میاد .مسلماً خودم هم بخاطر حقوق کاربران این کار رو انجام نمیدم
از پاپ آپ هم تا حالا استفاده نکردم مگه به عنوان تست اونم روی وبلاگ بدون بازدید.
انعطافی که کاربرای ایرانی جلوی تغییرات هر چند به ضررشون باشه دارنو هیچ قومی تو هیچ جای دنیا نداره. پاپ آپ خیلی وقته جا افتاده ! در ضمن منو شما میدونیم پاپ آپ چیه و چه استفاده ای ازش میکنن . اکثر کاربرا فقط برای صرف وقت و سرگرمی میان نت و صرفا مصرف کنندن . فکر میکنن با وفق دادن خودشون با قوانین نت سطح آگاهی خودشونو بالا میبرن که از این طرز فکر میشه بیشترین سودو برد!
در کل از فرهنگی که داخلش این جمله رو بشنویم "ایروزا کسی که از فیسبوک سردر نیاره بیسواد و عقب موندس" , باید بیشترین بهره رو برد .

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/webhosting-produktmatrix
:general504:

مشکلی نداره با ایرانیها....
هتزنر کیفیتش خوبه....

یک سری هندی هم هستند که البته از سرورهای خارج از هند ارائه میدهند....

در کل قیمت براتون مهم نباشه هتزنر خیلی خوبه....
نسبت به قیمتش مناسبه......
:general504:
ممنونم یکم قیمتش بالاست (حداقل باید LEVEL9 رو انتخاب کنم به خاطر امکاناتش. فضا تا 1 گیگ برام کافیه...)
اینجا چطوره؟
http://byethost.com/index.php/paid-hosting
---
@MihanV فرجاد نظرت چیه؟
و سایر دوستان...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
سایتایی که با asp نوشته میشن و آخر لینکشون .aspx دارن , این پسوند برای سئو ضرر نداره؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
bounce rate خیلی ساده بهت بگم وقتی یه بازدید کننده میاد تو سایتت و مثلاً فقط یک صفحه رو نگا میکنه و میره این رتبه میره بالا که بده اما وقتی این رتبه کم باشه خوبه
مال گوگل 16.60 میشه گفت حرف نداره توس سایت های معمولی و کوچیکتر رتبه 30 واقعا عالی خواهد بود
بازم سوالی داشتین در خدمتم سعی کردم خیلی کوتاه و خلاصه توضیح بدم
اون دوتای دیگه واسه چی هستش؟:oops:o_O

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
ممنونم یکم قیمتش بالاست (حداقل باید LEVEL9 رو انتخاب کنم به خاطر امکاناتش. فضا تا 1 گیگ برام کافیه...)
اینجا چطوره؟
http://byethost.com/index.php/paid-hosting
---
@MihanV فرجاد نظرت چیه؟
و سایر دوستان...

اگر آمار سايت بالا هست Business Hosting رو بگير
اگر بازديد بالا نيست همين لينكي كه دادي هم جواب ميده
البته اول همين از همين سرويس كه لينك دادي بگير اگر جواب نداد برو روي بيزنس هاستينگش
و براي دامنه اصلي main domain دامنه .ir نزن دامنه .ir بعد كه سرويس رو گرفتي addon كن

chapclick

Registered User
لایک‌ها
71
سلام دوستان سایت های من امروز این پیغام را میدهد در موقع لود شدن کسی هست بتوونه کمکم کنه؟؟ (در تصویر عکس پیغام هست) هر جفت سایتهام همین اتفاق میوفته
01 per.jpg

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
سلام دوستان
یه سوال داشتم....
تو انجمنم کابرا مطلب میزارن.....خ.استم ازتون بپرسم که کاربر در انتهای مطلبش منبع رو چجوری ذکر کنه که به نفعم باشه؟؟
مثلا آخرش بنویسه منبع:site.com
و یا اینجوری بنوسه منبع:http://site.com یعنی به صورت لینک

کدومش به نفعمه؟

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
اعصابم خورد شده میخوام لپ تاپو بشکنم:(
میدونید چرا؟
آخه تو هر سایتی میرم یه تبلیغ خارجی برام باز میشه و دیونه م کرده.......چیکارشون کنم...تو کل سایتا هستن.....جدیدا پاپ اپ باز میشه ...پاپ اپ خارجی.....جدیدا خود به خود پاپ اپ شناور باز میشه...هر روز تبلیغات بیشتری باز میشه.....چیکار کنم؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید.
مثال:
54177919876470808244.jpg

وبمستر

Registered User
لایک‌ها
254
:D یک فن عالی بهت یاد میدم

برو توی این سایت های همکاری در فروش محصولات اینترنتی مثل cd , dvd و لایسنس عضو شو و فروشگاهت رو ایجاد کن و توی گوگل هم اگر شد ثبت کن
بعد جستجوگر سایتت رو به جستجوگر کاستوم گوگل تغییر بده و ادرس سایت + فروشگاه هات رو هم اضافه کن
اینطوری ممکنه با جای سالی یه محصول هفته ای یه محصول بفروشی

البته اولیت با محتوی خوب و بازدید جذب کن هستش
میخوای بازدید بگیری روی فیلم های اموزشی کار کن هر فیلمی شدهمشاهده پیوست 559260
جواد میشه در مورد بولد بیشتر توضیح بدی اگه جستجوگر سایتشو به کاستوم گوگل تغییر بده مگه چی میشه؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
سلام دوستان سایت های من امروز این پیغام را میدهد در موقع لود شدن کسی هست بتوونه کمکم کنه؟؟ (در تصویر عکس پیغام هست) هر جفت سایتهام همین اتفاق میوفته
مشاهده پیوست 559601

واسه من که به راحتی باز شدش:)
احتمالا از نتته:general505:
چون منم به این درد الان دوچارم :general211:بعضی سایت باز نمیشن با کش گوگل بازشون میکنم:D

بالا