titanum
Registered User
عذر خواهی میکنم
بنده امتیازات بازارچم 49 بوده و بعد از تغییرات صفر شده.
چجوری پیگیر باشم!
چجوری پیگیر باشم!
صبر کنید دوست من، این مشکل به زودی رفع خواهد شد.عذر خواهی میکنم
چجوری پیگیر باشم!
دوستان راهنمایی بفرمایید....
آقا من امتیازه بازارچم قبل تغییرات 32 بود ... الان شده 18؟
چرا؟از کجا پیگیری بکنم؟؟؟؟
طبق قانون باید مشخصات قانونی رو کاغذ نوشته شده باشه:لطفا یکم در انتخاب مدیر ها دقت کنید، طرف ایندر نفهمیده که من نام کاربری و سایت و تو تبلت نوشتم عکس گذاشتم ،نوشته باید کاغذ باشه رفته تاپیک و پاک کرده.
این یک توهین به من کاربره که چند ساله دارم تو این سایت کار میکنم
آخه اینقدر درک و فهم نداره که بدونه اون مال کالاهاییه که نمیتونن تو خودشون چیزی بنویسن !!!! طرف توانایی تشخیص این موضوع رو نداره شده همکار بازارچه!حداقل یک جلسه بزاریم بفهمونین اینا رو بهشون.
دو ساعت با یدیختی عکس گرفتم الانم تو کامپیوترم پاک کردم. الان تکلیف من با این همکار بازارچه چیه؟
اصلا امکان شکایت از اینها هست یا هرکار دلشون بخواد با توجه به عقلشون میتونن بکنن؟ یک دفه دیگم همینطور شد یک مدیر کل گفت پیگیری میکنه اما اتفاقی تیفتاد اگه اینطوره حداقل بفرماید ما جم کنیم بریم،
مشاهده پیوست 549137
بله درست میفرمایدطبق قانون باید مشخصات قانونی رو کاغذ نوشته شده باشه:
http://forum.persiantools.com/threads/قوانين-فعالیت-در-بازارچه-پرشین-تولز-قانون-عکس-از-کالا-،مزایده،قیمت-گذاری،امتیازدهی-بازارچه-و.528700/#post-9314986
جسارت نباشه، منظورم شما نیستید، اما اینطوری احتمال خطا و تقلب (اضافه نمودن مشخصات قانونی با نرم افزار های ویرایشی و یا تحریف مشخصات قانونی) بسیار بالاهست.بله درست میفرماید
اما جدا از اون قانون که نوشته میتونم بپرسم متنی که من تو خود تبلت نوشتم (نام کاربری + پی تی) چه فرقی با کاغذ داره؟
با عرض سلام و تبریک سال نو
امیدوارم سال خوبی داشته باشید
بنده به یک مشکل خوردم قبلا در تاپیک زیر درخواست میزاشتم برا بستن تاپیک هام ولی الان که رفتم اونجا بم اجازه زدن پست نمیده و این پیغام رو نوشته: (شما دسترسی کافی برای ارسال پاسخ را ندارید.)
لطفاً بگید مشکل از کجاست؟
http://forum.persiantools.com/threads/درخواست-های-فروشندگان.199732/page-454
با تشکر