• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیشترین سرعتی که ثبت کردید

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
جاده قدیم کرمان با هیوندا اکسل میرفتیم چون ماشین سنگین بود کمک هاش بازی میکرد ماشین بالا پایین میشد، پلیس جلومون گرفته میگه داشتید 2 روز روشن میرقصیید :eek:
پلیس نفهم، هر چی میگیم بفهم
ماشین ساختش اینجوریه
ما را برد پارکینگ

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جاده قدیم کرمان با هیوندا اکسل میرفتیم چون ماشین سنگین بود کمک هاش بازی میکرد ماشین بالا پایین میشد، پلیس جلومون گرفته میگه داشتید 2 روز روشن میرقصیید :eek:
پلیس نفهم، هر چی میگیم بفهم
ماشین ساختش اینجوریه
ما را برد پارکینگ
کلا تو استان هشت گیر دادن یا ندادن پلیس کاملا سلیقه ای و شانسیه ( هرچند که سراسر کشور همینجوریه ولی حس میکنم اینجا بیشتره )

واسه تست سرعت به جرئت میگم هیچ جاده ای تو ایران جاده سیرچ - شهداد و علی الخصوص شهداد - نهبندان نمیشه
حدود 15 کیلومتر جاده سراشیبه راحت ماشین گاز میخوره
تازه بعدشم کفیه و یدفه سربالایی نمیشه
پلیس ملیس هم بالکل اونجا نیست
ما که هروقت میرفتیم واسه کلوت های شهداد حالا چه با رفقا چه با خانواده تخته گاز میریم چون پلیس نداره
هرچند که جاده دوطرفه هست ولی 99 درصد اوقات اونجا خلوته چون جاده خطرناکیه ( با توجه به کویر پهناوری که اطراف جاده هست منطقه مناسبی واسه اشراره )

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
جاده شهداد رفتم - جاده کفی خوبی داره

کرمان سیرچ ک کلا گردنه هست

اونجا نباید از پلیش بترسید از اشرار باید ترسید ک جلو ادم نگیرند

جاده نایین ب یزد - یزد ب بافق - جاده شیراز ب اصفهان ( ک بعضی از دوستان اونجا رکورد زدند ) - ابرکوه ب دهشیر - کرمان ب رفسنجان - کرمان ماهان هم خوبه

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
با تیبا تو سراشیبی 200 تا. تو جاده صاف 195. البته دیگه اصلا و ابدا امتحانش نمیکنم. هم ماشینمو دوس دارم هم جونمو.:general112:
ولی واقعا رو سفیدم کرده این تیبا بزنم به تخته.:general504: تو سربالایی قبل شهرمون با سمند / 405 / 206 کورس گذاشتم و راحت ردشون کردم:general703:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
جاده شهداد رفتم - جاده کفی خوبی داره

کرمان سیرچ ک کلا گردنه هست

اونجا نباید از پلیش بترسید از اشرار باید ترسید ک جلو ادم نگیرند

جاده نایین ب یزد - یزد ب بافق - جاده شیراز ب اصفهان ( ک بعضی از دوستان اونجا رکورد زدند ) - ابرکوه ب دهشیر - کرمان ب رفسنجان - کرمان ماهان هم خوبه
کرمان سیرچ که افتضاحه
تازه از چهارفرسخ که میای سمت تونل دیگه کلش سربالاییه دهنت سرویس میشه
درکل من از جاده شهداد نهبندان خوشم میاد
جون میده واسه گاز دادن

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
با تیبا تو سراشیبی 200 تا. تو جاده صاف 195. البته دیگه اصلا و ابدا امتحانش نمیکنم. هم ماشینمو دوس دارم هم جونمو.:general112:
ولی واقعا رو سفیدم کرده این تیبا بزنم به تخته.:general504: تو سربالایی قبل شهرمون با سمند / 405 / 206 کورس گذاشتم و راحت ردشون کردم:general703:
مطمئنی داداش؟
واسه تیبا که داداش بزرگتر پرایده 195 تا تو کفی خیلی زیاده
اگرم رفتی واقعا دیوونگی کردی :D
والا من تیبا سوار نشدم تا حالا
ولی اون 206 که باهاش کورس گذاشتین تیپ چند بوده ؟
من با ال 90 فول با 206 تیپ 5 و 207 کورس میذارم دنده 1و2 میخوره اینارو ! ولی از سه به بعد نمیکشه که دیگه 206 تیپ 5 و 207 میگیرنش
بنظرم تنها دلیلشم آیرودینامیکه ال نوده
باد تو سینه ماشین زیاد میشه

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
مطمئنی داداش؟
واسه تیبا که داداش بزرگتر پرایده 195 تا تو کفی خیلی زیاده
اگرم رفتی واقعا دیوونگی کردی :D
والا من تیبا سوار نشدم تا حالا
ولی اون 206 که باهاش کورس گذاشتین تیپ چند بوده ؟
من با ال 90 فول با 206 تیپ 5 و 207 کورس میذارم دنده 1و2 میخوره اینارو ! ولی از سه به بعد نمیکشه که دیگه 206 تیپ 5 و 207 میگیرنش
بنظرم تنها دلیلشم آیرودینامیکه ال نوده
باد تو سینه ماشین زیاد میشه
اتفاقا عکسی که 195 تا میرم رو دارم. تو انجمن پدال گذاشتم سر اینکه کمربند نبسته بودم و تو صفحه کیلومتر مشخص بود کلی دعوام کردن:general410::general705: ولی شکر خدا من یکی ازش راضی ام. البته حالا دیگه دلم نمیاد اصلا که این سرعتا برم. اگه برم 130 40 نهایتش 160

206 که اصلا انگار هیچی. ولی اون سمند که میگم 3 تا سمند صفر بدون پلاک شوتی لامردی بودن تو کوه ازشون سبقت گرفتم نفر جلویی بهم راه نداد اول همون سربالایی کورس گذاشتیم آخرای سربالایی تو 1دنده 3 و سرعت 115 حدودا ازش جلو زدم.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292

جاده شیراز - اصفهان تماماً با دوربین کنترل میشه کجاشو میگید شما ؟ من رکورد زدم 500 تومن جریمه شدم + پارکینگ توی همین جاده

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
جاده شیراز - اصفهان تماماً با دوربین کنترل میشه کجاشو میگید شما ؟ من رکورد زدم 500 تومن جریمه شدم + پارکینگ توی همین جاده

اره درسته کنترل میشه - بعد از پلیس راه صفا شهر ک جاده 2 طرفه میشه و عریض هست تا 3 راهی سورمق فقط 1 دوربین نزدیک سورمق هست - حدود 25 کیلومتر دوربین نداره و جاده شیب هست
500 جریمه ؟
با چ سرعتی

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
اره درسته کنترل میشه - بعد از پلیس راه صفا شهر ک جاده 2 طرفه میشه و عریض هست تا 3 راهی سورمق فقط 1 دوربین نزدیک سورمق هست - حدود 25 کیلومتر دوربین نداره و جاده شیب هست
500 جریمه ؟
با چ سرعتی

با دوو ریسر تقریباً کل مسیر رو با 120-130 میومدم که پلیس راه آباده جلومو گرفت و 4-5 بار حریمه ی سرعت واسم زده بودن این دوربیناشون ( که حتی 2تاش توی 1 لحظه بود ولی زیر بار نرفتن )

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
من تو این جاده ای که میگین نبودم ولی الان بیشتر جاده های کشور رو دوربین های زمانی کنترل میکنن
ینی میانگین سرعت شمارو حساب میکنه
مثلا با سرعت مجاز 110 تا از این دوربین تا اون دوربین شما باید ربع ساعته برسی
زودتر رسیدی یعنی تند اومدی و جریمه !

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
من تو این جاده ای که میگین نبودم ولی الان بیشتر جاده های کشور رو دوربین های زمانی کنترل میکنن
ینی میانگین سرعت شمارو حساب میکنه
مثلا با سرعت مجاز 110 تا از این دوربین تا اون دوربین شما باید ربع ساعته برسی
زودتر رسیدی یعنی تند اومدی و جریمه !

آره درسته بعضی از دوربین ها به هم دیگه وصلن و سرعت متوسط رو اندازه میگیرن به جای سرعت لحظه ای .
ولی فکر نمیکنم اصفهان - شیراز اینجور باشه . جاده اصفهان - تهران رو مطمئنم که اینجوریه

-----------
به نظرم محدودیت سرعت و جریمه تا زمانی که حرکت خطرناک یا سبقت غیر مجاز صورت نگیره خیلی مسخرست . الان بعضی از راننده های محترم حرکتایی میزنن توی جاده که آدم دود از سرش بلند میشه .
نمونش یه بار دیگه همین جاده شیراز - اصفهان نزدیک اصفهان یه سوروکی ویتارا جلوی من با سرعت 120 تا داشت میرفت ( توی لاین سرعت) منم میخواستم ازش سبفت بگیرم فکر کردم میره کنار تا رد بشم و فاصلمو باهاش کم کرده بود که یدفعه دیدم ترمز ناگهانی زد ( در حد ایستادن ) . من فقط شانس اوردم لاین کم سرعت ماشین نبود .

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
مثلا جاده کرمان به تهران کل جاده دوربین زمانی گذاشتن.
تقریبا کل جاده بیابونه و واقعا اعصابت خورد میشه 110 تا بری تا برسی
اونم یه فاصله ای حدود 1000 کیلومتر !
بله دیگه متاسفانه فرهنگ رانندگی هنوز تو کشور ما جا نیفتاده. واسه همین این محدودیت ها واسه ما ایرانی ها لازمه واقعا. البته روی صحبتم با خودمم هست. منم متاسفانه یه جاده رو خوب ببینم بدم نمیاد به ماشین گاز بدم ولی خب اشتباهه.
تازه خوبه 80 درصد ما ایرانیا ماشین تولید داخل سوار میشیم که گاز نمیخوره وگرنه اگه ماشین درست حسابی سوار میشدیم معلوم نیست چه بلایی سر خودمون میاوردیم :D

farzad_

Registered User
لایک‌ها
32
در دوران جوانی منم 250 رو با ماکسیما دنده ایی رفتم.واقعا ... بودم.باید میرسیدم دانشگاه امتحان پایان ترم داشتم.یادمه وقتی یه ماشین سنگین بغلم رد شد لبه سمت چپ کاپوت اومد بالا.تو دلم گفتم بابا امتحان نخواستیم:)

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
کمافی السابق 110 تا .

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
امین خان کرمان ب تهران از یزد منظوره؟
کجا دوربین داره؟

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
230 با Chevrolet Nova SS مال دایی بزرگم مدل 1969 مسیر کرمانشاه - اسلام اباد غرب اینقدر شتابش بالا بود تا 1 دقیقه نشد خودم رو از سندلی جدا کنم
خیلی ماشین خوفیه حیف که میخواد بفروشش اینم لینکش
http://americancars.ir/view/8767/sale-car/Chevrolet-Nova-1969/

Last edited:

mehdi godofwar

Registered User
لایک‌ها
38
سلام مربوط به ماشين نيست ولي ما با مترو مشهد حدودا 160 تا رفتيم :android02::android02::android30::android30:
خيلي هم امن بود واقعا حال داد قطار سواري يه چيز ديگس :android30::android30::android30::android30:
10 دقيقه هم طول كشيد تا شريعتي رسيديم و پياده شديم:android04::android04::android04::android04:

Shaahin92

Registered User
لایک‌ها
229
400 کیلومتر :eek: فکر کنم لامبورگینی بود
بازی آسفالت 5 بود روی گوشی بود :D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
205 پارس ای ال ایکس موتور زانتیا

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk