• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینترنتم از آسیاتکه :puke: زنگ زدم یه ای پی داد گفت پینگ کن منم پینگ کردم 350 بود.یارو هم گفت که شرکتشون از این بهتر دیگه پینگ نمی کنه منم گفتم پس خطم و آزاد کنین.گفت تا یه هفته طول میکشه.:(( حالا شما از داتک نپرسیدی که چطور پینگتو درست کرد.
من آنلاین بازی میکنم (کانتر) برای بازی هم پینگم باید زیر 50 باشه.لطفا کمک کنین:exclamati

کجا آنلاین بازی میکنی؟!

ghafari3

Registered User
لایک‌ها
8
امروز 7 دي 1385 (تاريخشو فارسي نوشتم چون برام مهمه):

هيچ متوجه شديد که سايت هاي نيمي از دنيا ديگه باز نمي شن؟!! يعني تمامي اين خرابي ها و قطعي هاي لينک براي اين بوده که سايت هايي که در شرق اسيا هستند رو از کار بندازن!! خوب من به دلايلي از سايت هاي چيني زياد استفاده مي کنم و امروز هيچ کدومشون يا باز نمي شن و يا با بدبختي تمام باز ميشن (درست مثل آنتي فيل تر هاي SSL که اسما مشترک گرامي نشدن ولي رسما کار نمي کنند)، باور نمي کنيد، لينک هاي زير را امتحان بفرماييد (زبونشون چينيه، وحشت نکنيد!) از سخت بازشو که مهمترين سرچ انجينشون باشه توش هست تا سايت هاي مربوط به فيلم و سينما و تورنت. اگه کسي تونست بازشون کنه خبر بده چه سرويسي داره که اگه کارت اينترنتش هم موجود بود من با کله برم بخرم:

http://www.baidu.com (سرچ انجين)
http://image.baidu.com/ (اينم چون مورد مصرفش زياده نوشتم!)
http://www.cnmdb.com/ (فيلم و سينما)
http://bt.fkee.com/ (تورنت)

اميدوارم بودم اشکال از خوداشون باشه ولي بعدا ديدم نه، دقيقا مثل همون قيل*تر شکن هاي https دار از رده خارج شده، اينا هم همون جور شدند. حالا من به کجا برم بگم اينارو درست کنيد آخه؟! جالبترش اينه که با پي اچ پيراشکي هم ديگه نميشه وارد سايتاشون شد!!! فقط با م ت ر ج م گوگل که اون فيل شده ديدم نه،* اينا هنوز وجود خارجي دارند، ايراد از داخله است. يعني همه ي اون قطعي لينک و سرعت و اينا براي اين بود
rant_.gif

این مطلب را مدیر یکی از سایتها برای من ایمیل کرده که فکر میکنم جواب سوال شما باشه:

Dear all,

Under the influence of earthquake in Taiwan, We now in China are unable to connect with the International sites and we have no way to make payment either because we are now using proxy to visit the site which has very slow speed and does not allow us to use paypal/egold either. The outstanding payments are supposed to be taken care once the connection problem is fixed. Same problem happened to Yourwinning.com, too.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اینترنتم از آسیاتکه :puke: زنگ زدم یه ای پی داد گفت پینگ کن منم پینگ کردم 350 بود.یارو هم گفت که شرکتشون از این بهتر دیگه پینگ نمی کنه منم گفتم پس خطم و آزاد کنین.گفت تا یه هفته طول میکشه.:(( حالا شما از داتک نپرسیدی که چطور پینگتو درست کرد.
من آنلاین بازی میکنم (کانتر) برای بازی هم پینگم باید زیر 50 باشه.لطفا کمک کنین:exclamati

خوب ببين ، پينگ زيره 50 منظورت چنده !؟ يک سری مودم CPE هست برای گيم خيلی خوبه ، يعنی قبلا وايرلس+CPE که برای CS استفاده میکردم بينظير بود ولی برای کانتر 2 حالت هست ، يا زيره 20 به طور ثابت که با این سرویسهای aDsl نمیشه [ Lan ] يا بين 30 تا 80 که تقريبا فرق نمیکنه ديگه 50 باشه يا 40 يا 60 / همشون بدون لگ هستند و تقريبا بدون ديلی / از طرفی چند ISP رو تست کردم Datak بهترين پينگ رو برای سرورهای ایرانی میده / از طرفی به قول خودشون گيم سنترهای ISP های مختلف هم فرق میکنه / مثلا ایپی پارس آنلاين روی سرويس خودش از اول مشکل داشت (
imslow.gif
) ولی بعدا درست شد / الان روی GZ پينگت چند هست ؟ پابليک رو میگم که کانادا 'ست !!

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
خوب ببين ، پينگ زيره 50 منظورت چنده !؟ يک سری مودم CPE هست برای گيم خيلی خوبه ، يعنی قبلا وايرلس+CPE که برای CS استفاده میکردم بينظير بود ولی برای کانتر 2 حالت هست ، يا زيره 20 به طور ثابت که با این سرویسهای aDsl نمیشه [ Lan ] يا بين 30 تا 80 که تقريبا فرق نمیکنه ديگه 50 باشه يا 40 يا 60 / همشون بدون لگ هستند و تقريبا بدون ديلی / از طرفی چند ISP رو تست کردم Datak بهترين پينگ رو برای سرورهای ایرانی میده / از طرفی به قول خودشون گيم سنترهای ISP های مختلف هم فرق میکنه / مثلا ایپی پارس آنلاين روی سرويس خودش از اول مشکل داشت (
imslow.gif
) ولی بعدا درست شد / الان روی GZ پينگت چند هست ؟ پابليک رو میگم که کانادا 'ست !!

من الان رو تمام سرورا پینگم بالاس بیشتر از 350 :( مطمئنم از adsl هست.چون اگه از مودم بود از اول اینجوری میشد. من قبلا پینگم عالی بود الان 2-3 هفته اس اینجوری شده. (در ضمن من تو GZ|public و match بازی میکنم)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من الان رو تمام سرورا پینگم بالاس بیشتر از 350 :( مطمئنم از adsl هست.چون اگه از مودم بود از اول اینجوری میشد. من قبلا پینگم عالی بود الان 2-3 هفته اس اینجوری شده. (در ضمن من تو GZ|public و match بازی میکنم)

خوب دقيق بگو چه سرويسی داری :د !! گفتی آسيا تک!؟ 256 !؟ نمیدونم راستش ولی پارس آنلاين هم اوايل مشکلاتی داشت
297.gif

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
خوب دقيق بگو چه سرويسی داری :د !! گفتی آسيا تک!؟ 256 !؟ نمیدونم راستش ولی پارس آنلاين هم اوايل مشکلاتی داشت
297.gif

اینترنت 256 آسیا تک دارم .لانتسیه لعنتی اوایل همش رو 50-60 نهایتش 100 بود ولی از 2 هفته پیش رفته فضا :blink: رو 300-350 میره.(سرعت دانلود و آپلودم هم خوبه مشکلی نداره ولی این پینگ لنتی :( )

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اینترنت 256 آسیا تک دارم .لانتسیه لعنتی اوایل همش رو 50-60 نهایتش 100 بود ولی از 2 هفته پیش رفته فضا :blink: رو 300-350 میره.(سرعت دانلود و آپلودم هم خوبه مشکلی نداره ولی این پینگ لنتی :( )

hm.. / میگم قديم شايد کانفيگ ديگه ای داشتی رو کانتر [ Rate و CMDBackup و Fps و این حرفها رو میگم ] از همون 2 هفته پيش به این ور دوباره نصب کردی Cs رو !؟
294.gif

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
hm.. / میگم قديم شايد کانفيگ ديگه ای داشتی رو کانتر [ Rate و CMDBackup و Fps و این حرفها رو میگم ] از همون 2 هفته پيش به این ور دوباره نصب کردی Cs رو !؟
294.gif

آره بابا از ویندوز بگیر تا میز کامپیوترم رو هم عوض کردم مشکل از adsl ه مطمئنم.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از DVD Man :
که اینطور ، خيلی دلم میخواست از کيفيت داتک مطمعا بشم [ يعنی يک وقت مثل قبل نشه ] و برم از اونها سرويس بگيرم ، سرويسشون خيلی خوب بود از اول ،،،
الان که کيفيتش خيلي خوبه (منهاي اين مورد که جديدا پيش اومده!) 256 دوباره شده مثل قبلش، سرعت دانلود با دانلود منيجر 24-25 هست، براي دانلود تورنت (به ويژه اگر سيدها زياد باشند و در سرعت آپلودشون هم گدابازي درنياورده باشند!!) بالاترين حدش رو 20-21 هست، بدون دانلود منيجر هم البته بستگي داره ولي بيشتر مواقع از 20 کيلوبايت پايينتر نمياد. حتي تو دانلود از رپيدشر هم در حالت فري سرعتش همينجور بالا مي مونه. آپلود هم که هيچ وقت خدا مشکل نداشته حتي در مواقع خرابي سرعت دانلود ^×^ خلاصه که الان داتک در بهترين روزهاي سرعتش در منطقه ي شيخ فضل الله است با همون شارژ ماهيانه ي 28650
302.gif
البته من نمي فهمم ديگه اين 50 تومنش براي چيه، خب همون 28600 رو ميگرفتيد که ديگه کلي تو بانک دنبال پول خرد نگرديم که حالا يا بانکيه 350 تومن برگردونه يا من 150 تاي ديگه بذارم روش و 500 تا پس بگيرم
wacko.gif

پس نزديکی'م !!
302.gif
242.gif
242.gif
242.gif

به نقل از ghafari3 :
این مطلب را مدیر یکی از سایتها برای من ایمیل کرده که فکر میکنم جواب سوال شما باشه:

Dear all,

Under the influence of earthquake in Taiwan, We now in China are unable to connect with the International sites and we have no way to make payment either because we are now using proxy to visit the site which has very slow speed and does not allow us to use paypal/egold either. The outstanding payments are supposed to be taken care once the connection problem is fixed. Same problem happened to Yourwinning.com, too

آه، مرسي از لطفتتون ^_^

منم فکر کرده بودم ممکنه از زلزله بوده باشه ولي وقتي مي ديدم با گوگل ترنسليتر سايته سريع باز ميشه (فقط عکساش نمياد!!) شکم برد که شايد ربطي هم به زلزله نداشته باشه، همانطور که الان با پارس آنلاين ظاهرا مشکلي نيست!! البته از اونجايي که تو اين ايميلي که لطف فرموديد و متنشو گذاشتيد گفتند که از داخل چين نمي تونند با بيرون ارتباط داشته باشند و شبکه ي اصلي دچار اختلال شده پس نتيجه ميگيرم که از خارج هم براي وصل شدن به سرورهاي چيني و تايواني و هنگي کنگي که ميزبان سايه هاي مزبور هستند هم بايد مشکل وجود داشته باشه ( به شدت اميدوارم مسأله همين بوده باشه چون من از خاور دور تا باختر دورتر -!!!- شديدا ارتباطات تنگاتنگ دارم با همگان!!).

راستي اين زلزله کي اومد؟ من از همون روز کريسمس (4 دي) و البته بيشتر از فرداش (5 دي) دچار اين مشکل شدم و البته تازه امروز (7 دي) متوجه شدم که مشکلش با يکي دو تا سايت نيست، با چند ميليون سايته @_@

بازم مرسي از توجهتون ^_^

pooyanunited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من میخواهم ببینم کدام شرکت ها برای ADSL منطقه ما را ساپورت میکنند؟ پیش شماره ما 8898 است و مرکز مخابراتمان شهید مدنی نام دارد. ظاهراً سایت internetbaz.com دیگه کار نمیکنه چون وقتی میزنم میره تو ی سایت دیگه...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام
آقا من میخواهم ببینم کدام شرکت ها برای ADSL منطقه ما را ساپورت میکنند؟ پیش شماره ما 8898 است و مرکز مخابراتمان شهید مدنی نام دارد. ظاهراً سایت internetbaz.com دیگه کار نمیکنه چون وقتی میزنم میره تو ی سایت دیگه...
شاتل - پارس آنلاین - نیونت ....

من از شاتل گرفتم و بجز محدودیت دانلودی که داره ( برای 64 K ، محدودیت 5 گیگ داره
sad.gif
) کاملا راضیم ( معمولا 10 کیلو دانلود می کنم
rastaman2.gif
) ....

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
در حال حاضر ADSL خوب و ارزان چی پیشنهاد میکنید؟؟

تهران هستم

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
سلام
تا اونجا که من میدونم غیر از چند منطقه خاص تو بقیه مناطق اگر یک شرکت اونجا رو ساپورت کنه اکثر شرکتهای دیگه هم ساپورت میکنن و مشکلی ندارن معروفترین شرکتهای اراوه دهنده adsl هم عبارتند از:
پارس آنلاین،داتک، شاتل، سپنتا ، آسیا تک و... که میتونی به سایتشون بری و مناطق تحت پوشش هر کدوم رو ببینی

pooyanunited

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل - پارس آنلاین - نیونت ....

من از شاتل گرفتم و بجز محدودیت دانلودی که داره ( برای 64 K ، محدودیت 5 گیگ داره
sad.gif
) کاملا راضیم ( معمولا 10 کیلو دانلود می کنم
rastaman2.gif
) ....

سلام آقا
دو تا سوال از شما دارم:
1- من رفتم سایت نیونت را دیدم. قیمتهاش خوبه ها!!! کسی از این شرکن تا حالا ADSL گرفته ببینه چطوره؟ در ضمن من نتونستم تو سایت www.irannewnet.com جایی را پیدا کنم که نوشته باشه کدام مراکز مخابراتی را ساپورت میکند. شما از کجا فهمیدید که مرکز شهید مدنی را ساپورت میکنه؟
2- من هم احتمال زیاد از شاتل ADSL بگیرم. 64 kbps. شما کدام مودم را گرفتید؟ چون شاتل ADSL2+ ارائه میده و ظاهراً مودم ADSL2+ با ADSL فرق میکنه؟! من شاید بخواهم در آینده اگر سپنتا منطقه ما رو ساپورت کرد از سپنتا ADSL بگیرم. در این صورت آیا باید مودمم را عوض کنم؟
مر30

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
مودم هایی که ADSL2+ را ساپورت میکن ADSL هم ساپورت میکنه ضمن اینکه در اکثر موارد نیازی به 2 نیست چون برای فاصله های زیاد تا مراکز مخابراتی نیاز به این تکنولوژی هست که حتی در سرویس های شاتلم در اکثر موارد از این قابلیت استفاده نمیشه..

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام آقا
دو تا سوال از شما دارم:
1- من رفتم سایت نیونت را دیدم. قیمتهاش خوبه ها!!! کسی از این شرکن تا حالا ADSL گرفته ببینه چطوره؟ در ضمن من نتونستم تو سایت www.irannewnet.com جایی را پیدا کنم که نوشته باشه کدام مراکز مخابراتی را ساپورت میکند. شما از کجا فهمیدید که مرکز شهید مدنی را ساپورت میکنه؟
2- من هم احتمال زیاد از شاتل ADSL بگیرم. 64 kbps. شما کدام مودم را گرفتید؟ چون شاتل ADSL2+ ارائه میده و ظاهراً مودم ADSL2+ با ADSL فرق میکنه؟! من شاید بخواهم در آینده اگر سپنتا منطقه ما رو ساپورت کرد از سپنتا ADSL بگیرم. در این صورت آیا باید مودمم را عوض کنم؟
مر30
1. من توی اون جشنواره جامعه مجازی ، از کنار غرفه شون رد شدم و یه بروشور گرفتم که اینا توش بود .. ظاهرا تازه شروع کردن ...
300.gif

2. دوستمون mse که نظرشون رو درباره مودم adsl2 گفتن .. مودومی که من گرفتم asus aam6000 ه ... ( اینجا همه مدلها و پشتیبانی از adsl 2 رو نوشته خودت چک کن )

پی نوشت : شما اگه با فونت و رنگ معمولی هم تایپ کنی ، همه می بینیم و خدمتتون هستیم
glassesf.gif
... مرسی ...

amir_bobo

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی از این تهران دات نت adsl گرفته یا تست کرده.
ظاهرا خوب به نظر میاد قیمتش هم خوبه.:blink:
این سایتش هست---->http://www.tehrandat.net

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

الان ساعت 3و نيمه،

آيا احتمالا شما هم دچار افت سرعت وحشتناک شده ايد يا منطقه ي ما باز دچار مشکل حاد بي سرعتي شده @_@

مرسي!

اديت:
فعلا" ظاهرا" مشکل هرچي بود برطرف شده، سرعتم به حالت عادي برگشت، خدا رو شکر
79.gif

.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام،

الان ساعت 3و نيمه،

آيا احتمالا شما هم دچار افت سرعت وحشتناک شده ايد يا منطقه ي ما باز دچار مشکل حاد بي سرعتي شده @_@

مرسي!

اديت:
فعلا" ظاهرا" مشکل هرچي بود برطرف شده، سرعتم به حالت عادي برگشت، خدا رو شکر
79.gif

.

صبح که برا من افتضاح بود ولی شکر خدا الان عادی هست البته نه خیلی عالی:blush:

بالا