• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خوشحالم ، هروقت طرفم رو قانع میکنم ولی طرفم بخاطر غرورش نمیخواد از حرف قبلیش عقب نشینی کنه ، این جواب رو به من میده . شرکتهای بیمه بر اساس تعریف بازرگانی بودن ثبت شدن و حالت خیریه ندارن . آنها باید مشارکت و سرمایه گذاری کنن تا بتونن خسارتها رو پرداخت کنن . همین چند روز پیش شرکت بیمه "ما" به یک شرکت در نیشابور مبلغ 24 میلیلرد ریال خسارت پرداخت کرد که طس چند روز بعد از آتش گرفتن خسارت رو دادن . در عوض چقدر دریافت کردن ؟ با اصول باید این مبالغ رو جبران کنن ولی هیچ کلاهبرداری در این زمینه نیست . سرمایه گذاری هم در بیمه عمر دقیقا به منوال طبیعی بانک پیش برده میشه و شرکتها موظف و مجبورن آن را پرداخت کنن چون در غیر اینصورت عواقب سختی در انتظارشون هست ، مثل چند شرکت که به دلیل تخطی از قوانین صدور آنها در زمانی منحل شد تا مشکل برطرف شود و مجدد شروع به فعالیت کنند . پس توی ایران قانون هم هست .
اگه ایشون قانع شده باشن،منم قانع کنید...بیمه عمر چه مزیتی داره؟این بیمه ها توی پردخت خسارت در مورد بیمه بدنه پدر مشتری را در میارن،اونوقت چه اعتمادی که واقعا بابت بیمه عمر سود بدهن؟؟؟شودشون واقعا قابل قیاس با سودهای بانکی حالا هست؟؟؟از بیمه عمر میشه بجای دفترچه بیمه استفاده کرد؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
اگه ایشون قانع شده باشن،منم قانع کنید...بیمه عمر چه مزیتی داره؟این بیمه ها توی پردخت خسارت در مورد بیمه بدنه پدر مشتری را در میارن،اونوقت چه اعتمادی که واقعا بابت بیمه عمر سود بدهن؟؟؟شودشون واقعا قابل قیاس با سودهای بانکی حالا هست؟؟؟از بیمه عمر میشه بجای دفترچه بیمه استفاده کرد؟
- بیمه عمر چه مزیتی داره؟ به پستهای قبل رجوع کنید ( و یا http://www.ma-insurance.ir/omrvasarmaayegozaari.html )
- این بیمه ها توی پردخت خسارت در مورد بیمه بدنه پدر مشتری را در میارن،اونوقت چه اعتمادی که واقعا بابت بیمه عمر سود بدهن؟؟؟ بیمه مرکزی نظارت کامل بر این شرکتها داره و هر شرکتی تخطی کنه با اخطار و سلب درجه مجوز بیمه و ... مواجه میشه ( قوانین بیمه مرکزی رو بخونید ) ، بدترین حالت این هست که شرکتی پول پرداخت نکنه ! طرف حساب شما بیمه مرکزی خواهد بود و باید عینا مانند قرارداد بیمه ای که در اختیار شماست رفتار کند ( درصدی از حق بیمه پرداختی شما باید از طرف شرکت بیمه به حساب بیمه مرکزی واریز گردد )
- از بیمه عمر میشه بجای دفترچه بیمه استفاده کرد؟ خیر

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
1- آیا در بیمه عمر و سرمایه گذاری سامان و سایر شرکتهای بیمه امکان واریز مبلغ 10 تا 30 سال به صورت یکجا وجود دارد ؟

2- بعد از تمام شدن قسط بیمه امکان برداشت کل مبلغ واریز شده به همراه سود مرکب آن به صورت یکجا وجود دارد ؟

3- بعد از تمام شدن قسط بیمه آیا با برداشت کل مبلغ واریز شده، هنوز مستمری ماهیانه پرداخت میشود یا خیر ؟

4- ضریب تعدیل چیست ؟

5- کارمزد وام 90% حساب اندوخته بیمه سامان چقدر است و آیا شرکتهای دیگر بیمه هم این وام را دارند ؟

6- در قسمتی که نوشتید بیمه عمر در صورتی که سالانه یا 6 ماهه و نهایتاً 4 ماهه برای بیمه شده سود آوری داره، منظورتون

مدت بیمه است یا مدت پرداخت اقساط بیمه ؟

7- سودهایی که برای شرکتهای بیمه نوشتید سود پیش بینی شده است یا سود تضمینی ؟

8- از نظر ریسک کدام سبد بیمه سامان بهترین انتخاب است، ریسک کم، متوسط یا زیاد و اینکه 25% درصد سودی که گفتید

مربوط به سود پیش بینی شده سبد پر ریسک بیمه سامان است ؟

9- آیا بیمه عمر و سرمایه گذاری با تورم جامعه پیش می رود و بعد از 10، 20 یا 30 سال ارزش سرمایه ای که نزد بیمه

سرمایه گذاری کردیم کم نمی شود ؟ آیا سرمایه گذاری روی مسکن، زمین یا طلا بهتر نیست ؟

10- منظور از اندوخته همان واریزهای انجام شده توسط بیمه گذار به علاوه سود مشارکت است ؟
1 - بله
2 - بخشی از مبلغ واریزی شما برای پوششهای بیمه ای درخواستی از طرف شما برداشته میشود و مابقی مبلغ شما در اندوخته شما ذخیره می گردد ( که با توجه به مشارکتهای شرکت ، هر ساله به آن سود تعلق میگیرد ) و تنها اندوخته شما به شما پرداخت میگردد ( در طی مدت قرارداد و یا پایان قرارداد )
3 - در پایان قرارداد بیمه ( اتمام اقساط ) ، در صورتیکه مبلغی در اندوخته شما موجود باشد به شما مستمری تعلق میگیره ( نسبت به مبلغی که در اندوخته دارید دریافت میکنید ) ، اما در صورت برداشت تمام مبلغ مستمری به شما تعلق نمیگیره .
4 - با توجه به تورم و افت ارزش ریالی پول ، شرکتها برای جبران این موضوع بخشی در نظر گرفتن تا شما با انتخاب آن این موضوع رو جبران کنید . مثلا شما امسال 1000000 حق بیمه میدهید و افزایش ضریب تعدیل حق بیمه سالانه فرضا 10% را انتخاب میکنید ، سال بعد 1100000 پرداخت میکنید و همینطور تا پایان قرارداد یا زمان بازخرید . همچنین سرمایه فوت رو نیز میتونین افزایش بدین ، فرضا امسال در صورت فوت مبلغ 10000000 شاید ارزش داشته باشه ولی 20 سال بعد ارزشش خیلی خیلی کم میشه . افزایش ضریب سرمایه فوت بر روی خیلی چیزها از جمله پوشش فوت در اثر حادثه ، امراض خاص ، از کارافتادگی ، هزینه پزشکی و ... تاثیر میزاره .
5 - بله این وام وجود دارد ، بسته به انتخاب تعداد سالهای پرداخت ( 2 یا 3 درصد + درصد سود تعلق گرفته در اون سال )
6 - فکر کنم منظور دوستمون طریقه پرداخت هست . بهترین سود دهی بترتیب : یکجا ، سالانه ، 6 ماهه ، 4 ماهه ، 3 ماهه ، 2 ماهه ، ماهیانه
7 - امسال اکثر شرکتها سود تضمینی 18% را میدهند و بسته به مشارکتها ( فرضا شرکت بیمه "ما" مشارکت با بانک ملت و صنایع پتروشیمی و ... ) سودهای پیشبینی شده بیشتر از 18% به آنها تعلق میگیره .
8 - همکاران عزیز شرکت بیمه ما پاسخگو شما هستن .
9 - با انتخاب ضریب تعدیل این مشکل برطرف شده . مزیت بیمه اینه که شما همون اول میدونین آخرش چقدر پول دستتون هست ولی زمین و طلا و ... معلوم نمیکنن ، همچنین خدایی نکرده اتفاقی بیوفته فروش اونها هم با ضرر هست و هم دیر ولی بیمه پشتوانه شماست . ضمنا شما با پرداخت مبالغ کم پوششهای خوب بیمه و سرمایه گذاری رو انتخاب میکنین در صورتیکه برای خرید زمین و طلا و ... باید پول درشت در دست داشته باشین .
10 - اندوخته = (مبلغ پرداختی شما - حذف مبالغ پوشش های انتخابی ) + 90% سود مشارکت ها { البته تا 5 سال درصدی از اندوخته به شما پرداخت میشه و بعد از 5 سال 100% به شما پرداخت میشه - در بیمه "ما" در آن 5 سال از 95% تا 100% بصورت هر سال به شما پرداخت میشه که یکی از مزیتهای جزئی شرکت و حذف نواقص هست }

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
آخه وقتی تورم 35 درصده و سال 91 از 100 در صد هم بیشتر بوده و سال های آینده هم معلوم نیست سود 18 درصد به چه دردی میخوره
من یه مثال میزنم مثلا شما الان یه لباسشویی میخرید 2 میلیون ولی 20 سال دیگه میشه 200 میلیون تومان
ولی اگه شما همین 2 میلیون رو در بیمه ها سرمایه گزاری کنید 20 ساله دیگه بهتون 60 میلیون میده
و این یعنی بیمه سر شما رو کلا گذاشته ولی متاسفانه بعضی از دوستان چون به نفع شونه خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
نه عزیزم من خودم رو به کوچه علی چپ نمیزنم و متاسفانه بعضی ها درک و فهم قضیه رو برای خودشون سخت میکنن . محض اطلاع شما عرض کنم من با اینکه بیمه ما فوق العاده روی بیمه های عمر و سرمایه گذاریش قوی کار میکنه ، من فقط دوستان و خانواده خودم که از همه برام مهمتر هستن رو برای این موضوع راغب کردم چون آیندش برام روشنه . من بیشتر روی مسئولیت و مهندسی بطور حرفه ای کار میکنم . پس کنایه زدن برای افراد کم درک و فهم هست . که خدا رو شکر شما از اون دسته افراد نیستی
همچنین شخصی سالی 200 هزار پرداخت کنه و اصلا افزایش سالانه نداشته باشه مبلغ دریافتیش بالاتر از 90 میلیون هست ( تازه با سود تضمینی ، سودهای پیش بینی شده به کنار ) !! با افزایش سالانه خیلیا هستند که بعد از 20 سال ارغام بالای 3 میلیارد دریافت میکنن و این قضیه که پول نمیدن واقعا خنده داره چون شما با قوانین و بیمه مرکزی آشنا باشی کاملا میتونی حق رو اگر شرکت نداد ازش بگیری .

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
1 - بله
2 - بخشی از مبلغ واریزی شما برای پوششهای بیمه ای درخواستی از طرف شما برداشته میشود و مابقی مبلغ شما در اندوخته شما ذخیره می گردد ( که با توجه به مشارکتهای شرکت ، هر ساله به آن سود تعلق میگیرد ) و تنها اندوخته شما به شما پرداخت میگردد ( در طی مدت قرارداد و یا پایان قرارداد )
3 - در پایان قرارداد بیمه ( اتمام اقساط ) ، در صورتیکه مبلغی در اندوخته شما موجود باشد به شما مستمری تعلق میگیره ( نسبت به مبلغی که در اندوخته دارید دریافت میکنید ) ، اما در صورت برداشت تمام مبلغ مستمری به شما تعلق نمیگیره .
4 - با توجه به تورم و افت ارزش ریالی پول ، شرکتها برای جبران این موضوع بخشی در نظر گرفتن تا شما با انتخاب آن این موضوع رو جبران کنید . مثلا شما امسال 1000000 حق بیمه میدهید و افزایش ضریب تعدیل حق بیمه سالانه فرضا 10% را انتخاب میکنید ، سال بعد 1100000 پرداخت میکنید و همینطور تا پایان قرارداد یا زمان بازخرید . همچنین سرمایه فوت رو نیز میتونین افزایش بدین ، فرضا امسال در صورت فوت مبلغ 10000000 شاید ارزش داشته باشه ولی 20 سال بعد ارزشش خیلی خیلی کم میشه . افزایش ضریب سرمایه فوت بر روی خیلی چیزها از جمله پوشش فوت در اثر حادثه ، امراض خاص ، از کارافتادگی ، هزینه پزشکی و ... تاثیر میزاره .
5 - بله این وام وجود دارد ، بسته به انتخاب تعداد سالهای پرداخت ( 2 یا 3 درصد + درصد سود تعلق گرفته در اون سال )
6 - فکر کنم منظور دوستمون طریقه پرداخت هست . بهترین سود دهی بترتیب : یکجا ، سالانه ، 6 ماهه ، 4 ماهه ، 3 ماهه ، 2 ماهه ، ماهیانه
7 - امسال اکثر شرکتها سود تضمینی 18% را میدهند و بسته به مشارکتها ( فرضا شرکت بیمه "ما" مشارکت با بانک ملت و صنایع پتروشیمی و ... ) سودهای پیشبینی شده بیشتر از 18% به آنها تعلق میگیره .
8 - همکاران عزیز شرکت بیمه ما پاسخگو شما هستن .
9 - با انتخاب ضریب تعدیل این مشکل برطرف شده . مزیت بیمه اینه که شما همون اول میدونین آخرش چقدر پول دستتون هست ولی زمین و طلا و ... معلوم نمیکنن ، همچنین خدایی نکرده اتفاقی بیوفته فروش اونها هم با ضرر هست و هم دیر ولی بیمه پشتوانه شماست . ضمنا شما با پرداخت مبالغ کم پوششهای خوب بیمه و سرمایه گذاری رو انتخاب میکنین در صورتیکه برای خرید زمین و طلا و ... باید پول درشت در دست داشته باشین .
10 - اندوخته = (مبلغ پرداختی شما - حذف مبالغ پوشش های انتخابی ) + 90% سود مشارکت ها { البته تا 5 سال درصدی از اندوخته به شما پرداخت میشه و بعد از 5 سال 100% به شما پرداخت میشه - در بیمه "ما" در آن 5 سال از 95% تا 100% بصورت هر سال به شما پرداخت میشه که یکی از مزیتهای جزئی شرکت و حذف نواقص هست }
ممنون از پاسخ شما، چند سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم به اونها هم پاسخ بدید.

ضریب افزایش سالانه سرمایه چیه ؟

گزینه هایی مثل سرمایه فوت به هر علت یا پوشش تکمیلی فوت در اثرحادثه و سایر گزینه های مشابه چقدر از سود اندوخته

نهایی کم میکند ؟

در صورت بستن قرار داد 10 ساله و اتمام قرارداد آیا امکان تمدید برای 10 یا 20 سال دیگر وجود دارد و محاسبات آن مانند

قرارداد 20 یا 30 ساله است ؟

Last edited:

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون از پاسخ شما، چند سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم به اونها هم پاسخ بدید.

ضریب افزایش سالانه سرمایه چیه ؟

گزینه هایی مثل سرمایه فوت به هر علت یا پوشش تکمیلی فوت در اثرحادثه و سایر گزینه های مشابه چقدر از سود اندوخته

نهایی کم میکند ؟
خواهش می کنم دوست عزیز
ضریب افزایش سالانه سرمایه همان افزایش درصدی سرمایه فوت در هر سال است . فرضا شخصی سرمایه فوت رو 25 برابر مبلغ حق بیمه پرداختی ( بعنوان مثال سال اول حق بیمه یک میلیون در نظر میگیره ، سرمایه فوتش 25 میلیون میشه که در صورت فوت عادی و بدون هیچ حادثه ای این مبلغ رو به ذینفعان انتخابیش پرداخت میکنن ) در سال اول و ضریب افزایش سالانه سرمایه را 10% انتخاب میکنید ، در صورت فوت در سال دوم ، 10% به سرمایه فوتش اضافه میشه ( بعنوان مثال 27.5 میلیون به ذینفعان پرداخت میشه ) و همین منوال برای سالهای بعد .
با افزایش و تغییر سرمایه فوت ، خیلی از پوششها هم به همان درصد مبلغشان افزایش پیدا میکنه .مثلا سال اول امراض خاص فرضا 3 میلیون باشه سال دوم با انتخاب 10% افزایش سالانه سرمایه ، 3.3 میلیون پرداخت میشه .

این گزینه ها به خیلی پارامترها بستگی داره ، مثلا سن ، ریسک بیمه شونده ، مبلغ پرداختی و ... . نمیشه مبلغ دقیق گفت و تنها میشه با استعلام از سایت ( که سایت بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه "ما" رو در زیر قرار میدم ) مبالغ رو فهمید .
http://life.bimehma.ir/ESTELAM/estelam_life.aspx

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
در صورت بستن قرار داد 10 ساله و اتمام قرارداد آیا امکان تمدید برای 10 یا 20 سال دیگر وجود دارد و محاسبات آن مانند قرارداد 20 یا 30 ساله است ؟

سایت یا فایلی وجود داره که عملکرد شرکتهای مختلف بیمه در حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو به صورت جدول بررسی کرده باشه ؟

آیا سایت بیمه مرکزی قسمتی برای اینکار داره ؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
در صورت بستن قرار داد 10 ساله و اتمام قرارداد آیا امکان تمدید برای 10 یا 20 سال دیگر وجود دارد و محاسبات آن مانند قرارداد 20 یا 30 ساله است ؟

سایت یا فایلی وجود داره که عملکرد شرکتهای مختلف بیمه در حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو به صورت جدول بررسی کرده باشه ؟

آیا سایت بیمه مرکزی قسمتی برای اینکار داره ؟
با سلام
برای سوال اول باید بگم بله میشه تمدید کرد ولی محاسبات فرق میکند . بهمین دلیل چون بیمه "ما" در زمان بازخرید بصورت روزشمار مبلغ را محاسبه میکنه ، من به همه میگم قرار داد 30 ساله ببندن تا در صورت تمایل بعد 10 یا 15 یا ... ، هر تعداد سال و ماه که خواستن بازخرید کنن و تا همون روز محاسبه میشه و هیچ فرقی با قراردادهای کوتاه مدت نداره . ولی اگر بخوان ادامه بدن بعد ده سال سن بالا رفته شاید علایم بیماری بوجود بیاد و یا ریسک بالا رود که در این صورت شاید مجدد بیمه نامه به سختی و با قیمت بالاتر تمدید شود .برای سوال دوم و سوم هم من تا حالا چیزی به این شکل ندیدم .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نه عزیزم من خودم رو به کوچه علی چپ نمیزنم و متاسفانه بعضی ها درک و فهم قضیه رو برای خودشون سخت میکنن . محض اطلاع شما عرض کنم من با اینکه بیمه ما فوق العاده روی بیمه های عمر و سرمایه گذاریش قوی کار میکنه ، من فقط دوستان و خانواده خودم که از همه برام مهمتر هستن رو برای این موضوع راغب کردم چون آیندش برام روشنه . من بیشتر روی مسئولیت و مهندسی بطور حرفه ای کار میکنم . پس کنایه زدن برای افراد کم درک و فهم هست . که خدا رو شکر شما از اون دسته افراد نیستی
همچنین شخصی سالی 200 هزار پرداخت کنه و اصلا افزایش سالانه نداشته باشه مبلغ دریافتیش بالاتر از 90 میلیون هست ( تازه با سود تضمینی ، سودهای پیش بینی شده به کنار ) !! با افزایش سالانه خیلیا هستند که بعد از 20 سال ارغام بالای 3 میلیارد دریافت میکنن و این قضیه که پول نمیدن واقعا خنده داره چون شما با قوانین و بیمه مرکزی آشنا باشی کاملا میتونی حق رو اگر شرکت نداد ازش بگیری .
من نمیدونم چرا شما خودت رو میزنی به اون در
من نمیگم پول رو نمیدن بعد 20 سال میگم نسبت به تورم خیلی پایینه و این یعنی ضرر

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
من نمیدونم چرا شما خودت رو میزنی به اون در
من نمیگم پول رو نمیدن بعد 20 سال میگم نسبت به تورم خیلی پایینه و این یعنی ضرر
دوست من بالاخره به کوچه علی چپ زدم یا به در !!؟؟؟ الان ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ مبلغ کمیه ؟ ۲۰ سال دیگه ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هم ارزش همینو پیدا میکنه و فقط شما باید بدونی چطور بیمه رو انتخاب کنی

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوست من بالاخره به کوچه علی چپ زدم یا به در !!؟؟؟ الان ۵۰۰۰۰۰۰۰۰ مبلغ کمیه ؟ ۲۰ سال دیگه ۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هم ارزش همینو پیدا میکنه و فقط شما باید بدونی چطور بیمه رو انتخاب کنی
واقعا به نظر شما 50 میلیون تومان الان همون 300 میلیون تومان 20 سال دیگه هست این قدر مردم رو فریب ندید
اگه شما بر مبنای 20 سال گذشته حساب کنید میفهمید که 50 میلیون 20 سال پیش میشه حدود 4 تا 5 میلیارد تومان امروز

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
واقعا به نظر شما 50 میلیون تومان الان همون 300 میلیون تومان 20 سال دیگه هست این قدر مردم رو فریب ندید
اگه شما بر مبنای 20 سال گذشته حساب کنید میفهمید که 50 میلیون 20 سال پیش میشه حدود 4 تا 5 میلیارد تومان امروز
دوست عزیز شرکت بیمه برای پدر بنده نیست که بخوام کسی رو فریب بدم و سودش توی جیب بنده نمیره و تنها مزد صحبت و رفت و آمد و اجاره دفترم رو با 10 تا بیمه عمر شاید بتونم بدم پس نیازی به فریب مردم ندارم و ضرب المثلی هست که میگه افکار بد همیشه در افراد بد هست پس نمیدونم شاید رو شما صدق کنه که بقیه رو دزد و فریب دهنده میخونین!!
عذرخواهی میکنم مثل دبستانی ها تعداد صفرها رو جدا نکردم ، اون 3 میلیارد هست و معمولا اگر ریال باشه درج میشه !
عرض کردم مطالعتون کم هست و آمار تورم و رشد از سالهای پیش تا بحال و پیش بینی آینده رو اصلا اطلاعی ازشون ندارین .
شما دارین خودتون رو فریب میدین ، شرکتها بخشی رو گذاشتن برای امسال شما که هر سال برای شکستن تورم درصدی به حق بیمه شون اضافه کنن . انتظار ندارین امسال 200 هزار تومان بدین و 20 سال دیگه هم 200 هزار تومان و انتظار داشته باشین 20 سال بعد به شما 5 میلیارد بدن ( 200 هزار تومان 20 سال بعد ارزش یک برگ دستمال کاغذی میشه! ) ، شما هر سال درصد قابل توجهی رو انتخاب کنین و بپردازین بعد ببینین 20 سال بعد تورم روی این قضیه تاثیر داره یا نه !
متاسفانه با همین افکارها هست که کشور ما از جهان عقب مونده ، هند با اون وضع اداره کشورشون و تعداد افرادشون در بخش بیمه واقعا حرف اول رو میزنن و بیمه رو درک کردن ، ما هنوز بر سر این مسئله که بنده دزد و فریبکار هستم درگیریم !!! درسته شرکتها روی پرداختهاشون یک زمانی واقعا اذیت میکردن ولی چند وقته بیمه مرکزی نظارت قوی روی شرکتها داره و شرکتهایی که به قوانین و قراردادها پایبند نباشن رو واقعا تنبیه میکنه و صدور اون بخش رو ازشون میگیره ، مثل همین الان که شرکتهایی که مشکل داشتن جلوی صدورشون بسته شده و ضرر هنگفتی به اونها خورده . الان هم خیلیا بدون اطلاع از شرایط بیمه نامشون و قوانین بیمه میان و درخواست خسارت بیشتر میکنن که با توجه به شرایط و درخواست زمان بیمه نامشون اون قضیه مقدور نیست و اینجا مشکل از طرف شرکتها نیست .
در کل به عنوان برادر عرض میکنم از تمام فرصتهای زندگیتون استفاده کنین چون زندگی برگشتی نداره و جایی برای حسزت در زندگیتون نداشته باشین .

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز نماینده بیمه ما
من تصمیم دارم خودم و همسرم رو بیمه عمر کنم لطفا من رو راهنمایی کنید
1- آیا بیمه ما طرحی داره که زوجین رو با یک حق بیمه پوشش بده؟ (نظیر بیمه کارآفرین)
2- اگر جواب مثبته تفاوت این حالت با اینکه من خودم رو انفرادی بیمه کنم چیه؟
3- من در نظر دارم در ابتدا سالی 10.000.000 ریال حق بیمه پرداخت کنم بصورت سالیانه به مدت 30 سال لطفا برای سایر قسمتهای پرسشنامه منو راهنمایی کنید چه گزینه ها و اعدادی انتخاب کنم که در نهایت به سود من باشه
میخوام اگر نکته های ریزی وجود داره که عموم مردم اطلاعی ازش ندارن درجهت تنظیم کردن هرچه بهتر قراردادهای بیمه عمر کمکمون کنید تا آگاهانه انتخاب کنیم تا در انتها هم سود خوبی نصیبمون بشه هم از پوششهای مختلف بی بهره نمونیم . ممنون از وقتی که میزارید

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز نماینده بیمه ما
من تصمیم دارم خودم و همسرم رو بیمه عمر کنم لطفا من رو راهنمایی کنید
1- آیا بیمه ما طرحی داره که زوجین رو با یک حق بیمه پوشش بده؟ (نظیر بیمه کارآفرین)
2- اگر جواب مثبته تفاوت این حالت با اینکه من خودم رو انفرادی بیمه کنم چیه؟
3- من در نظر دارم در ابتدا سالی 10.000.000 ریال حق بیمه پرداخت کنم بصورت سالیانه به مدت 30 سال لطفا برای سایر قسمتهای پرسشنامه منو راهنمایی کنید چه گزینه ها و اعدادی انتخاب کنم که در نهایت به سود من باشه
میخوام اگر نکته های ریزی وجود داره که عموم مردم اطلاعی ازش ندارن درجهت تنظیم کردن هرچه بهتر قراردادهای بیمه عمر کمکمون کنید تا آگاهانه انتخاب کنیم تا در انتها هم سود خوبی نصیبمون بشه هم از پوششهای مختلف بی بهره نمونیم . ممنون از وقتی که میزارید
سلام دوست عزیز
1 - بله ، بیمه عمر و سرمایه گذاری جام مهر توانایی بیمه کردن 2 نفر با یک بیمه نامه را دارد .
2 - در صورتیکه شما 2 تا بیمه یکنفره باز کنین و یا همان مبالغ رو به بیمه دونفره بدین ، مزایای زیر هم به مزایای بیمه نامه اضافه میشه :
ارائه پوشش فوت براي بيمه شده دوم
ارائه پوشش معافيت از پرداخت حق بيمه درصورت فوت بيمه شده اول
3 - این به نوع کار شما ، سنتون و خیلی چیزهای دیگه ای بستگی داره .
ریزه کاریها تا حدودی در سایت بیان شده و حتما در یک پست جداگانه بعضی از اونها رو بیان میکنم .
عذر بنده رو به علت نامناسب بودن پاسخم بپذیرید ، امروز سرم خیلی شلوغ بود و تازه تونستم پاسخ شما رو بدم .

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
خوب دوستان به دور از این همه بحث سر بیمه عمر بهترین بیمه درمانی چیه؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مدتیه رفتم تو فاز پیری و این حرفا ...
دوستان البته جز نمایندگان بیمه های مختلف با دلیل بگن کدوم بیمه عمر بهتره.
میدونم بیمه ها تقریبا مثل هم هستن.
ولی خوب برخی بیمه ها یه نکات دارن که ممکنه با دونستن اونا تصمیم بهتری بشه گرفت.

bime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدتیه رفتم تو فاز پیری و این حرفا ...
میدونم بیمه ها تقریبا مثل هم هستن.
ولی خوب برخی بیمه ها یه نکات دارن که ممکنه با دونستن اونا تصمیم بهتری بشه گرفت.
خوب البته هر شرکت بیمه ای توی زمینه خاصی موفق تره ...
بیمه عمر و سرمایه گذاری رو به شکل امروزی اولین شرکت خصوصی یعنی بیمه کار آفرین به بازار ارایه داد
و شرکت های بیمه ای دیگر کپی ناقص از بیمه نامه می باشد.
و با این که تمام شرکت های بیمه ای معتبر می باشند اما هر کدام نواقصی در زمینه بیمه عمر دارند.
از قبیل پوشش ها و سایر موارد به شما پیشنهاد می کنم حتما جداول حق بیمه ها و پوشش های ارایه شده توسط هر شرکت رو مطالعه کنین
با تشکر
09154445156
www.bimeafarin.ir

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
خوب البته هر شرکت بیمه ای توی زمینه خاصی موفق تره ...
بیمه عمر و سرمایه گذاری رو به شکل امروزی اولین شرکت خصوصی یعنی بیمه کار آفرین به بازار ارایه داد
و شرکت های بیمه ای دیگر کپی ناقص از بیمه نامه می باشد.
و با این که تمام شرکت های بیمه ای معتبر می باشند اما هر کدام نواقصی در زمینه بیمه عمر دارند.
از قبیل پوشش ها و سایر موارد به شما پیشنهاد می کنم حتما جداول حق بیمه ها و پوشش های ارایه شده توسط هر شرکت رو مطالعه کنین
با تشکر
09154445156
www.bimeafarin.ir

بالا