• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
وقتی وارد سایت میشم و گزارش رو میزنم بعدش میزنه سرور مشکل داره

الان تست کردم هیچ مشکلی وجود نداره و لیست رو به من داد . کش مرورگرتون رو پاک کنین و مجدد رفرش کنین ( یا Ctrl + F5 )

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان عزیز
بهترین بیمه برای هزینه درمان و بیمه عمر و بازنشستگی کدوم هست؟ آیا یک بیمه همه اینا رو با هم داره و ماهانه باید چقدر پرداخت بشه؟

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
سلام دوستان عزیز
بهترین بیمه برای هزینه درمان و بیمه عمر و بازنشستگی کدوم هست؟ آیا یک بیمه همه اینا رو با هم داره و ماهانه باید چقدر پرداخت بشه؟

سلام دوست من
همه شرکت های بیمه بیمه عمر دارند ولی هر کدام از شرکت ها در یک رشته خاص فعالیت بیشتری دارند، در رابطه با بیمه عمر، شرکت بیمه سامان، محصول منحصر بفردی دارد

جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید یا به وبلاگ زیر بروید و تو قسمت نظرات مشخصات خود را قید کنید تا با شما تماس گرفته شود

09380986389
بیمه زندگی
عزیز یوسفی

جعفر حقانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باسلام واخترام
بیمه عمر خوبه و از هر شرکتی بگیرید تقریبا فرقی نداره اساس محاسبات یکی هست یه بیمه نامه که به اسم یونیورسال هست رو همه شرکت ها میفروشن
برای انتخاب به سابقه شرکت یا نسبت توانگریش وضع مالی اون شرکت نگاه کنید
به شفافیت و توضیحات کارشناس هاش توجه کنید
به هدف شرکت و فروشنده از بیمه عمر دقت کنید
محصول رو با توجه به راهنمایی خودتون انتخاب کنید
روش پرداخت سالانه از همه بهتر هست خواستین دلیلشو میگم
مدت و سقف مدت با توجه به نیازتون انتخاب کنید
پوشش ها رو متناسب با شرایط و هدف انتخاب کنید مثلا برای پوشش عمر بیشتر برای نان اور خانواده و پس انداز بیشتر برای فرزندان
هدفمند خرید کنید
حقانی هستم کارشناس صنعت بیمه 09122766081
هرگونه سوال تکمیلی و اطلاعات بیمه ای خواستید درخدمت شما هستم .
با تشکر

جعفر حقانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همیشه خودتون انتخاب کنید و اول تحقیق کافی انجام بدید و بعدش با توجه اطلاعات و نیاز خودتون یه محصول رو انتخاب کنید
لزومأچیزی که برای من خوبه برای شما خوب نیست و دید گاه من به درد شما شاید نخوره
ولی بیمه عمر به درد همه میخوره
بیمه عمر بخرید حتی اگه مبلغش کم باشه

جعفر حقانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز این ماهی 160 تومن رو هر ماه بده طلا بخر خیلی بیشتر به نفعته تا بیمه شدن پدر من بعد 24 سال سابقه تامین اجتماعی ماهانه 480 تومن بهش میدن
اولا بیمه برای مواقع خطر وپشتیبانی هستش با پرداخت 1 میلیون تومن اگر فوتی در اثر حادثه اتفاق بیفته شرکت بیمه باید 100 میلیون تومن بده کجا یه همچین ریسکی با طلا و غیره بدست می اید
دوما شرکت sos بیمه درمانی تکمیلی خانواده رو میفروشد در صورت لزوم از اون تکمیل درمان بخرید
هدف بیمه ایجاد آرامش هست مثلا آتش سوزی و یا درمان و یا باربری و مسئولیت منتها ما تو ایران میخواهیم سر همه از جمله بیمه کلاه بذاریم که این تفکر اشتباه هستش
در هر صورت موفق باشید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اولا بیمه برای مواقع خطر وپشتیبانی هستش با پرداخت 1 میلیون تومن اگر فوتی در اثر حادثه اتفاق بیفته شرکت بیمه باید 100 میلیون تومن بده کجا یه همچین ریسکی با طلا و غیره بدست می اید
دوما شرکت sos بیمه درمانی تکمیلی خانواده رو میفروشد در صورت لزوم از اون تکمیل درمان بخرید
هدف بیمه ایجاد آرامش هست مثلا آتش سوزی و یا درمان و یا باربری و مسئولیت منتها ما تو ایران میخواهیم سر همه از جمله بیمه کلاه بذاریم که این تفکر اشتباه هستش
در هر صورت موفق باشید
درسته من پدرم 62 سالش هست میخواستم بیمه عمرش کنم ماهانه چقدر باید بریزم حساب؟فقط لطفا پاسم ندین به لینکی دیگه خودتون اینجا بهم بگین بعدش میشه من خودمم رو بعد از مرگش وارث بیمه عمرش قرار بدم؟

جعفر حقانی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درسته من پدرم 62 سالش هست میخواستم بیمه عمرش کنم ماهانه چقدر باید بریزم حساب؟فقط لطفا پاسم ندین به لینکی دیگه خودتون اینجا بهم بگین بعدش میشه من خودمم رو بعد از مرگش وارث بیمه عمرش قرار بدم؟
با سلام واحترام
شما میتونید پدر رو بیمه عمر کنید سقف بیمه تا 70 سال هست و فقط یه بیمه 8 ساله میتونید براش بگیرید پرداخت حق بیمه و مبلغش به عهده شماست اما شرکت بیمه تا 25 برابر حق بیمه سالانه یا 300 برابر حق بیمه ماهانه بهش میتونه پوشش فوت بده مثلا سالی 1 میلیون حداکثر تا 25 میلیون فوت میده چون سنش بالاست باید با هزینه شرکت بیمه یه آزمایش کامل بده و بعد بیمه بشه
09122766081 تلفن من هست اگر توضیحات و یا راهنمایی خواستید در خدمت هستم
با تشکر

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
کسی در مورد ریسک کم متوسط زیاد سامان اطلاعی داره؟
هر کدوم چه مزایا معایبی دارن؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

saadatieathar

Registered User
لایک‌ها
17
خب این که کاملا مشخصه..صرف نظر از اینکه خودم نمایندگی پاسارگاد دارم...اما پاسارگاد بیمه عمرش بهترینه ...چون 5 سال متوالی بیمه برتر شناخته شده بیمه عمرش.پوشش بیمه اتش سوزی منزل مسکونی را فقط پاسارگاد داره(با کمی تحقیق متوجه میشید)
سودش الان از همه بیشتره ...برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید...
با سلام خدمت دوستان عزیز
به اطلاع می رسانم مهم نیست که شما از کدام شرکت بیمه این بیمه نامه را تهیه کنید در وهله اول مهم این است که این بیمه نامه توسط یک مشاور حرفه ای بیمه برای شما تهیه و تنظیم شود چون این برنامه ریزی برای بلند مدت و در بهترین حالت حداقل برای ده سال آینده می باشد پس مهم این است که شما امروز با مشاوری خوب این بیمه نامه را تهیه کنید در مورد اعتبار بیمه نامه ی عمر و تشکیل سرمایه سامان همین بس که کارمندان بیمه مرکزی جمهوری اسلامی این بیمه نامه را از بین 22 شرکت بیمه ای انتخاب نموده اند،تدبیر امروز رفاه فردا - بیمه سامان

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
خدمت دوستان عرض کنم بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه "ما" در حال حاضر کاملترین پوششهای بیمه ای را داراست . در بخش سود دهی و ذخیره ریاضی این شرکت هم با توجه به مشارکت و پشتوانه عظیم بانک ملت ، اطمینان خاطر برای تمام بیمه گذاران ایجاد شده است . همین بس که اکثر نمایندگی ها و بازاریابان شرکتهای بیمه ای دیگر در پی درخواست دریافت نمایندگی و کد برای رشته های بیمه ای شرکت بیمه "ما" هستند . شرکتی که تقریبا با فعالیت 3 ساله قدرت مالی بالا در سطح شرکت های بیمه ای که 12 سال فعالیت دارند و شاید هم بیشتر را دارد . دوستان هرکس مزیتی در بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری شرکت های دیگر نوشت که این مزیت را شرکت بیمه ما نداشت ، من به شخصه از صنعت بیمه کنار میروم .
این تبلیغات به دید من زیاد جالب نیست و بجای اینکه شرکتهای دیگه تخریب بشن و شرکت خود را بالا ببریم ، بیایم تبلیغات درست را یاد بگیریم .

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
بیمه ما - سامان - پاسارگاد - پارسیان - کارآفرین کدوم بهتره؟ از هرنظر برای مدت 30 سال و پرداخت سالانه

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
شرکتی هست که مثلا 5 ساله آدم بازنشست بشه ؟!

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
بیمه ما - سامان - پاسارگاد - پارسیان - کارآفرین کدوم بهتره؟ از هرنظر برای مدت 30 سال و پرداخت سالانه
شما پوششی رو بیارین که بیمه "ما" نداشته باشه ( با بعضی از نماینده های شرکتهای دیگه که در این زمینه فعالیت خوبی دارن صحبت میکردم ، در مقابل بعضی پوششهای بیمه "ما" حرفی برای گفتن نداشتن ، شاید در کلیت قضیه یکی باشن ولی در جزئیات خیلی نواقص رو برطرف کرده ) ( بخش بیمه ای ) - آیا از بانک ملت ناراضی هستین و تا بحال به سودها و قولهایی که داده عمل نکرده ؟ از لحاظ قدرت چندمین بانک کشور هست ؟ تا به حال زمین خورده و به مشکل برخورد کرده ؟ پس با پشتوانه عظیم بانک ملت و مشارکت با آن هیچ نگرانی برای سودهای بالا وجود نداره ( بخش سرمایه گذاری ) کما اینکه بیمه "ما" بدون هیچ محاسبه ای ارقام نامعقول به شما ارائه نمیده ، حتما از افرادی که با این بیمه آشنایی دارند سوال کنین .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
شرکتی هست که مثلا 5 ساله آدم بازنشست بشه ؟!
شما بعد از 6 ماه میتونین خودتون رو بازخرید کنین و یا طلب مستمری از شرکت بیمه کنین ( پولی که به عنوان اندوخته شما دست شرکت بیمه می ماند ، مثل تمام اندوخته های دیگه که بازخرید نکردن بهش سود تعلق میگیره و مبلغی از اون بصورت مستمری در اختیار شما قرار میگیره ( بسته به درخواست مبلغ مستمری از طرف شما )
البته تا قبل 5 سال بازخرید کردن معقول نیست و پولی دست شما رو نمیگیره ، بعد از 5 سال که 100 درصد اندوخته به شما تعلق میگیره کم کم به سود پولتون اضافه شده و کم کم مبلغ قابل توجهی در اندوخته شما ذخیره میشه . سعی کنین حداقل 10 سال به پول خود دست نزنین و اگر پول نیاز داشتین بعد از سال دوم درخواست وام بدین ( در بیمه "ما" بعد از سال دوم 90% اندوخته رو میتونین وام بگیرین و این وام از اندوخته شما پرداخت نمیشه و پول وام از طرف بانک ملت بدون ضامن تامین میشه ، البته طرف حساب شما شرکت بیمه هست

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شما بعد از 6 ماه میتونین خودتون رو بازخرید کنین و یا طلب مستمری از شرکت بیمه کنین ( پولی که به عنوان اندوخته شما دست شرکت بیمه می ماند ، مثل تمام اندوخته های دیگه که بازخرید نکردن بهش سود تعلق میگیره و مبلغی از اون بصورت مستمری در اختیار شما قرار میگیره ( بسته به درخواست مبلغ مستمری از طرف شما )
البته تا قبل 5 سال بازخرید کردن معقول نیست و پولی دست شما رو نمیگیره ، بعد از 5 سال که 100 درصد اندوخته به شما تعلق میگیره کم کم به سود پولتون اضافه شده و کم کم مبلغ قابل توجهی در اندوخته شما ذخیره میشه . سعی کنین حداقل 10 سال به پول خود دست نزنین و اگر پول نیاز داشتین بعد از سال دوم درخواست وام بدین ( در بیمه "ما" بعد از سال دوم 90% اندوخته رو میتونین وام بگیرین و این وام از اندوخته شما پرداخت نمیشه و پول وام از طرف بانک ملت بدون ضامن تامین میشه ، البته طرف حساب شما شرکت بیمه هست
اقا این وامی که میگید میشه گرفت تو سود پولی که مثلا 10 سال جمع شده تاثیر میزاره یا نه اون روال خودش طی میکنه؟ و ما وام میگیریم و طی مدت مشخص بازپرداخت میکنیم

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
شما پوششی رو بیارین که بیمه "ما" نداشته باشه ( با بعضی از نماینده های شرکتهای دیگه که در این زمینه فعالیت خوبی دارن صحبت میکردم ، در مقابل بعضی پوششهای بیمه "ما" حرفی برای گفتن نداشتن ، شاید در کلیت قضیه یکی باشن ولی در جزئیات خیلی نواقص رو برطرف کرده ) ( بخش بیمه ای ) - آیا از بانک ملت ناراضی هستین و تا بحال به سودها و قولهایی که داده عمل نکرده ؟ از لحاظ قدرت چندمین بانک کشور هست ؟ تا به حال زمین خورده و به مشکل برخورد کرده ؟ پس با پشتوانه عظیم بانک ملت و مشارکت با آن هیچ نگرانی برای سودهای بالا وجود نداره ( بخش سرمایه گذاری ) کما اینکه بیمه "ما" بدون هیچ محاسبه ای ارقام نامعقول به شما ارائه نمیده ، حتما از افرادی که با این بیمه آشنایی دارند سوال کنین .

اگه امکان داره یه کم درمورد این تصویر توضیح بدین ممنون میشم
مثلا ضریب افزایش سالانه حق بیمه کدوم موارد رو انتخاب کنیم؟ شما پیشنهادتون چیه برای تمام گزینه ها؟
سرمایه فوت به هرعلت
ضریب افزایش سالانه سرمایه
پوشش تکمیلی فوت در اثرحادثه
پوشش نقص عضو یا ازکار افتادگی دائم ناشی از حادثه
پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه
ضریب دریافت مستمری درصورت از کار افتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه
پوشش بیماریهای خاص
آیا حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه سالانه فوق کسر گردد؟

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    100.6 KB · نمایش ها: 16
Last edited:

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
اقا این وامی که میگید میشه گرفت تو سود پولی که مثلا 10 سال جمع شده تاثیر میزاره یا نه اون روال خودش طی میکنه؟ و ما وام میگیریم و طی مدت مشخص بازپرداخت میکنیم
شما تا 90 درصد اندوخته رو میتونین از سال دوم به بعد بصورت وام دریافت کنین . به اندوخته شما دست زده نمیشود و به روال عادی خودش سود بهش تعلق میگیره و این وام تاثیری در اندوخته شما نداره .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
اگه امکان داره یه کم درمورد این تصویر توضیح بدین ممنون میشم
مثلا ضریب افزایش سالانه حق بیمه کدوم موارد رو انتخاب کنیم؟ شما پیشنهادتون چیه برای تمام گزینه ها؟
سرمایه فوت به هرعلت
ضریب افزایش سالانه سرمایه
پوشش تکمیلی فوت در اثرحادثه
پوشش نقص عضو یا ازکار افتادگی دائم ناشی از حادثه
پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه
ضریب دریافت مستمری درصورت از کار افتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه
پوشش بیماریهای خاص
آیا حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه سالانه فوق کسر گردد؟
بعلت تورم معمولا افراد تمایل دارن در 20 سال آینده پول خوبی دریافت کنن و این امر تنها با " ضریب افزایش سالانه حق بیمه " امکان پذیر هست . فرضا امسال ماهی 50000 تومان حق بیمه رقم معمولی ولی 20 سال بعد 50000 تومان کاملا بی ارزش میشه . معمولا این ضریب رو 10% انتخاب میکنن که فرضا سالانه 10% به حق بیمه شون اضافه بشه تا اندوختشون بیشتر بشه .
" ضریب افزایش سالانه سرمایه " : بعضیا هستن که میخوان در صورتی که فوت کردن مبلغی که ذینفع یا ذینفعان دریافت میکنن مبلغ قابل توجهی باشه ، پس میان این ضریب رو انتخاب میکنن ، مثلا 5% . یعنی هر سال 5% به سرمایه ای که در ازاء فوت به ذینعان داده میشه ، اافزوده خواهد شد . این درصد بر روی خیلی پوششها مثل سرمایه فوت در اثر حادثه ، دریافت مستمری ، بیماریهای خاص ، هزینه پزشکی و ... ، در هر سال تاثیر میزاره .
برای اطلاع از بقیه موارد یاد شده به لینک زیر برید و اونجا رو مطالعه کنین .
http://www.ma-insurance.ir/omrvasarmaayegozaari.html

سید علی حسینی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من برای انتخاب بیمه عمر فقط باید از طریق بیمه مرکزی بفهمیم چون ملاک انتخاب بهترین بیمه فقط بیمه مرکزی است چون تمام بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی هستن . بر اساس آمار منتشر شده در روزنامه اقتصاد 400 نفر از کارمندان بیمه مرکزی تحت پوشش بیمه سامان هستن . الان نظرتون رو بگین

بالا