وقتی وارد سایت میشم و گزارش رو میزنم بعدش میزنه سرور مشکل داره
الان تست کردم هیچ مشکلی وجود نداره و لیست رو به من داد . کش مرورگرتون رو پاک کنین و مجدد رفرش کنین ( یا Ctrl + F5 )
وقتی وارد سایت میشم و گزارش رو میزنم بعدش میزنه سرور مشکل داره
سلام دوستان عزیز
بهترین بیمه برای هزینه درمان و بیمه عمر و بازنشستگی کدوم هست؟ آیا یک بیمه همه اینا رو با هم داره و ماهانه باید چقدر پرداخت بشه؟
اولا بیمه برای مواقع خطر وپشتیبانی هستش با پرداخت 1 میلیون تومن اگر فوتی در اثر حادثه اتفاق بیفته شرکت بیمه باید 100 میلیون تومن بده کجا یه همچین ریسکی با طلا و غیره بدست می ایددوست عزیز این ماهی 160 تومن رو هر ماه بده طلا بخر خیلی بیشتر به نفعته تا بیمه شدن پدر من بعد 24 سال سابقه تامین اجتماعی ماهانه 480 تومن بهش میدن
درسته من پدرم 62 سالش هست میخواستم بیمه عمرش کنم ماهانه چقدر باید بریزم حساب؟فقط لطفا پاسم ندین به لینکی دیگه خودتون اینجا بهم بگین بعدش میشه من خودمم رو بعد از مرگش وارث بیمه عمرش قرار بدم؟اولا بیمه برای مواقع خطر وپشتیبانی هستش با پرداخت 1 میلیون تومن اگر فوتی در اثر حادثه اتفاق بیفته شرکت بیمه باید 100 میلیون تومن بده کجا یه همچین ریسکی با طلا و غیره بدست می اید
دوما شرکت sos بیمه درمانی تکمیلی خانواده رو میفروشد در صورت لزوم از اون تکمیل درمان بخرید
هدف بیمه ایجاد آرامش هست مثلا آتش سوزی و یا درمان و یا باربری و مسئولیت منتها ما تو ایران میخواهیم سر همه از جمله بیمه کلاه بذاریم که این تفکر اشتباه هستش
در هر صورت موفق باشید
با سلام واحترامدرسته من پدرم 62 سالش هست میخواستم بیمه عمرش کنم ماهانه چقدر باید بریزم حساب؟فقط لطفا پاسم ندین به لینکی دیگه خودتون اینجا بهم بگین بعدش میشه من خودمم رو بعد از مرگش وارث بیمه عمرش قرار بدم؟
با سلام خدمت دوستان عزیزخب این که کاملا مشخصه..صرف نظر از اینکه خودم نمایندگی پاسارگاد دارم...اما پاسارگاد بیمه عمرش بهترینه ...چون 5 سال متوالی بیمه برتر شناخته شده بیمه عمرش.پوشش بیمه اتش سوزی منزل مسکونی را فقط پاسارگاد داره(با کمی تحقیق متوجه میشید)
سودش الان از همه بیشتره ...برای اطلاعات بیشتر پ خ بدهید...
شما پوششی رو بیارین که بیمه "ما" نداشته باشه ( با بعضی از نماینده های شرکتهای دیگه که در این زمینه فعالیت خوبی دارن صحبت میکردم ، در مقابل بعضی پوششهای بیمه "ما" حرفی برای گفتن نداشتن ، شاید در کلیت قضیه یکی باشن ولی در جزئیات خیلی نواقص رو برطرف کرده ) ( بخش بیمه ای ) - آیا از بانک ملت ناراضی هستین و تا بحال به سودها و قولهایی که داده عمل نکرده ؟ از لحاظ قدرت چندمین بانک کشور هست ؟ تا به حال زمین خورده و به مشکل برخورد کرده ؟ پس با پشتوانه عظیم بانک ملت و مشارکت با آن هیچ نگرانی برای سودهای بالا وجود نداره ( بخش سرمایه گذاری ) کما اینکه بیمه "ما" بدون هیچ محاسبه ای ارقام نامعقول به شما ارائه نمیده ، حتما از افرادی که با این بیمه آشنایی دارند سوال کنین .بیمه ما - سامان - پاسارگاد - پارسیان - کارآفرین کدوم بهتره؟ از هرنظر برای مدت 30 سال و پرداخت سالانه
شما بعد از 6 ماه میتونین خودتون رو بازخرید کنین و یا طلب مستمری از شرکت بیمه کنین ( پولی که به عنوان اندوخته شما دست شرکت بیمه می ماند ، مثل تمام اندوخته های دیگه که بازخرید نکردن بهش سود تعلق میگیره و مبلغی از اون بصورت مستمری در اختیار شما قرار میگیره ( بسته به درخواست مبلغ مستمری از طرف شما )شرکتی هست که مثلا 5 ساله آدم بازنشست بشه ؟!
اقا این وامی که میگید میشه گرفت تو سود پولی که مثلا 10 سال جمع شده تاثیر میزاره یا نه اون روال خودش طی میکنه؟ و ما وام میگیریم و طی مدت مشخص بازپرداخت میکنیمشما بعد از 6 ماه میتونین خودتون رو بازخرید کنین و یا طلب مستمری از شرکت بیمه کنین ( پولی که به عنوان اندوخته شما دست شرکت بیمه می ماند ، مثل تمام اندوخته های دیگه که بازخرید نکردن بهش سود تعلق میگیره و مبلغی از اون بصورت مستمری در اختیار شما قرار میگیره ( بسته به درخواست مبلغ مستمری از طرف شما )
البته تا قبل 5 سال بازخرید کردن معقول نیست و پولی دست شما رو نمیگیره ، بعد از 5 سال که 100 درصد اندوخته به شما تعلق میگیره کم کم به سود پولتون اضافه شده و کم کم مبلغ قابل توجهی در اندوخته شما ذخیره میشه . سعی کنین حداقل 10 سال به پول خود دست نزنین و اگر پول نیاز داشتین بعد از سال دوم درخواست وام بدین ( در بیمه "ما" بعد از سال دوم 90% اندوخته رو میتونین وام بگیرین و این وام از اندوخته شما پرداخت نمیشه و پول وام از طرف بانک ملت بدون ضامن تامین میشه ، البته طرف حساب شما شرکت بیمه هست
شما پوششی رو بیارین که بیمه "ما" نداشته باشه ( با بعضی از نماینده های شرکتهای دیگه که در این زمینه فعالیت خوبی دارن صحبت میکردم ، در مقابل بعضی پوششهای بیمه "ما" حرفی برای گفتن نداشتن ، شاید در کلیت قضیه یکی باشن ولی در جزئیات خیلی نواقص رو برطرف کرده ) ( بخش بیمه ای ) - آیا از بانک ملت ناراضی هستین و تا بحال به سودها و قولهایی که داده عمل نکرده ؟ از لحاظ قدرت چندمین بانک کشور هست ؟ تا به حال زمین خورده و به مشکل برخورد کرده ؟ پس با پشتوانه عظیم بانک ملت و مشارکت با آن هیچ نگرانی برای سودهای بالا وجود نداره ( بخش سرمایه گذاری ) کما اینکه بیمه "ما" بدون هیچ محاسبه ای ارقام نامعقول به شما ارائه نمیده ، حتما از افرادی که با این بیمه آشنایی دارند سوال کنین .
شما تا 90 درصد اندوخته رو میتونین از سال دوم به بعد بصورت وام دریافت کنین . به اندوخته شما دست زده نمیشود و به روال عادی خودش سود بهش تعلق میگیره و این وام تاثیری در اندوخته شما نداره .اقا این وامی که میگید میشه گرفت تو سود پولی که مثلا 10 سال جمع شده تاثیر میزاره یا نه اون روال خودش طی میکنه؟ و ما وام میگیریم و طی مدت مشخص بازپرداخت میکنیم
بعلت تورم معمولا افراد تمایل دارن در 20 سال آینده پول خوبی دریافت کنن و این امر تنها با " ضریب افزایش سالانه حق بیمه " امکان پذیر هست . فرضا امسال ماهی 50000 تومان حق بیمه رقم معمولی ولی 20 سال بعد 50000 تومان کاملا بی ارزش میشه . معمولا این ضریب رو 10% انتخاب میکنن که فرضا سالانه 10% به حق بیمه شون اضافه بشه تا اندوختشون بیشتر بشه .اگه امکان داره یه کم درمورد این تصویر توضیح بدین ممنون میشم
مثلا ضریب افزایش سالانه حق بیمه کدوم موارد رو انتخاب کنیم؟ شما پیشنهادتون چیه برای تمام گزینه ها؟
سرمایه فوت به هرعلت
ضریب افزایش سالانه سرمایه
پوشش تکمیلی فوت در اثرحادثه
پوشش نقص عضو یا ازکار افتادگی دائم ناشی از حادثه
پوشش هزینه پزشکی ناشی از حادثه
ضریب دریافت مستمری درصورت از کار افتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه
پوشش بیماریهای خاص
آیا حق بیمه پوشش های اضافی از حق بیمه سالانه فوق کسر گردد؟