• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
من که تمام صفحات رو مطالعه کردم اما به نتیجه درست و حسابی در مورد انتخاب سامان پارسیان یا پاسارگاد نکردم...
چون تو بانک سامان حساب دارم گرایشم به بیمه سامان بیشتره..
اما سایت پاسارگاد کاملتره از نظر توضیح...
پارسیان هم خیلی نفرات رو میشناسم بیمه هستن...
خلاصه به غیر انتخاب شرکت بیمه موندم تو این سن واقعا ارزش داره...
من یه جوری احساس میکنم آدم تو بانکم پول بذاره هی روش سود بیاد هی جمع بشه بعد 10 و 20 و 30 همین قدرا بشه...
به خاطر همین احساس میکنم در ماه همون 30 تومان کافیه حالا نمیدونم کدوم یک از اینا سقف حداقل 30 تومان رو دارن!!!!
ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
آقا ما جو گرفتمون رفتیم بیمه عمر کردیم خودمونو !
الان فهمیدم بعد از فوت بیمه به وارث ها داده میشه و به خود شخص در قید حیات 1ریال هم داده نمیشه :دی

من فکر میکردم بعد از مثلا 30-40سال یه طرح بازنشگتگی چیزی داره ! گول خوردم آقا دیگه قسطشو نمیدم :دی

بیمه ای هست که بعد از چند سال بازنشستگی بده ؟! با مزایاش بدرد ما بخوره ؟! سربازی هم نرفتیم :دی

با عرض سلام
نمیدونم تو کدوم شرکت بیمه خودتون رو بیمه کردین
بیمه عمر تو همه شرکتن ها یه تعریف مشخصی داره و شما بعد از مدت 15 الی 20 سال که خودتون تعیین می کنید، بازنشسته میشیوید و می تونین ماهیانه مستمری بگیرین

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید:

نماینده فروش بیمه سامان: عزیز یوسفی، 09380986389

shaZdeh23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها من میخوام خودمو بیمه عمر کنم. در ضمن اصلا دفترچه درمانی ندارم. میخوام ببینم باید چه بیمه ای کنم که هر دو رو شامل بشه؟
میخوام ببینم چه بیمه ای خوبه که هم مستمری بگیرم هم اینکه دفترچه درمانی هم داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
بچه ها من میخوام خودمو بیمه عمر کنم. در ضمن اصلا دفترچه درمانی ندارم. میخوام ببینم باید چه بیمه ای کنم که هر دو رو شامل بشه؟
میخوام ببینم چه بیمه ای خوبه که هم مستمری بگیرم هم اینکه دفترچه درمانی هم داشته باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز بیمه های عمر و سرمایه گذاری شامل دفترچه های درمانی نمیشن . بیمه های درمانی ( تامین اجتماعی ، خدمات درمانی ، خدمات درمانی بانک ملت و ... ) شامل دفترچه هستن و باید برای داشتن دفترچه درمانی ، زیر مجموعه یکی از اینها باشید . بیمه های تکمیلی هم کامل کننده این نوع بیمه ها هستند . اگر میخواهید عضو این مجموعه ها بشین باید کارفرمایی شما رو بیمه کنه ( البته اگر شرکت ثبتی به نام خودتون ندارید ) ، اگر شخص شناسی دارید که میتونه این کار رو انجام بده ، از طریق ایشون اقدام کنین ( فقط سعی کنین موضوع شرکتی که بیمه شما از آن رد میشه هم موضوع با رشته تحصیلیتان باشه تا زمانیکه خواستید خودتان شرکتی تاسیس کنید ، بتوانید رتبه ( گرید ) برای آن دریافت کنید ) .
در اولویت اول بیمه های عمر و سرمایه گذاری از خیلی از لحاظ بهتر هستن که میتونین مزیتها رو در پستهای بالا دنبال کنید (حوادث ، بیماریهای خاص ، از کار افتادگی ، مستمری دادن یا پرداخت یکجا و ... ) .
در آخر صحبتهام بگم بیمه های درمانی و عمر و سرمایه گذاری مکمل یکدیگرند و خیلی پوشش هارو بیمه درمانی نداره که بیمه عمر و سرمایه گذاری پوشش میده .

shaZdeh23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز بیمه های عمر و سرمایه گذاری شامل دفترچه های درمانی نمیشن . بیمه های درمانی ( تامین اجتماعی ، خدمات درمانی ، خدمات درمانی بانک ملت و ... ) شامل دفترچه هستن و باید برای داشتن دفترچه درمانی ، زیر مجموعه یکی از اینها باشید . بیمه های تکمیلی هم کامل کننده این نوع بیمه ها هستند . اگر میخواهید عضو این مجموعه ها بشین باید کارفرمایی شما رو بیمه کنه ( البته اگر شرکت ثبتی به نام خودتون ندارید ) ، اگر شخص شناسی دارید که میتونه این کار رو انجام بده ، از طریق ایشون اقدام کنین ( فقط سعی کنین موضوع شرکتی که بیمه شما از آن رد میشه هم موضوع با رشته تحصیلیتان باشه تا زمانیکه خواستید خودتان شرکتی تاسیس کنید ، بتوانید رتبه ( گرید ) برای آن دریافت کنید ) .
در اولویت اول بیمه های عمر و سرمایه گذاری از خیلی از لحاظ بهتر هستن که میتونین مزیتها رو در پستهای بالا دنبال کنید (حوادث ، بیماریهای خاص ، از کار افتادگی ، مستمری دادن یا پرداخت یکجا و ... ) .
در آخر صحبتهام بگم بیمه های درمانی و عمر و سرمایه گذاری مکمل یکدیگرند و خیلی پوشش هارو بیمه درمانی نداره که بیمه عمر و سرمایه گذاری پوشش میده .

مرسی از پاسخ کاملت
اما من نه شرکتی کار میکنم نه شرکت دارم نه آشنا. پیش پدرم که مغازه داره کار میکنم. حالا نمیدونم میشه از طریق اون بیمه شم؟ البته تامین اجتماعی نمیخوام چون ماهی 160 اینا باید پرداخت کنم. نمیتوتم به صورت خویش فرما بیمه درمانی بشم؟ آخه این چه قانوناییه دیگه

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
مرسی از پاسخ کاملت
اما من نه شرکتی کار میکنم نه شرکت دارم نه آشنا. پیش پدرم که مغازه داره کار میکنم. حالا نمیدونم میشه از طریق اون بیمه شم؟ البته تامین اجتماعی نمیخوام چون ماهی 160 اینا باید پرداخت کنم. نمیتوتم به صورت خویش فرما بیمه درمانی بشم؟ آخه این چه قانوناییه دیگه

تا جاییکه من خبر دارم باید شرکت یا مجوز کسب یا مجوز برای کار داشته باشی تا بتونی خویش فرما خودت رو بیمه کنی ( خویش فرما مبلغش بالاتر از مبلغی هست که کارفرما پرداخت میکنه ) . پدرت هم میتونن بیمه کنن در صورتی که در سازمان تامین اجتماعی یا یکی از سازمانهای خدمات درمانی عضو بشن . در کل به دید من بهترین حالت همین بیمه های عمر و سرمایه گذاری هست که مزیتهاش رو گفتم .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

دوست عزیز این ماهی 160 تومن رو هر ماه بده طلا بخر خیلی بیشتر به نفعته تا بیمه شدن پدر من بعد 24 سال سابقه تامین اجتماعی ماهانه 480 تومن بهش میدن

rasana

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز این ماهی 160 تومن رو هر ماه بده طلا بخر خیلی بیشتر به نفعته تا بیمه شدن پدر من بعد 24 سال سابقه تامین اجتماعی ماهانه 480 تومن بهش میدن

قابل توجه الهه آتش:

خدمتتون باید عرضه کنم در موقع بحران هیچوقت این 160 هزارتومنی ها به دادت نمیرسه
حق بیمه ای که شما سالیانه پرداخت می کنین، سود روزشمار دریافت می کنن، درضمن پوشش های بیمه ای بعد از پرداخت اولین قسط فعال می شوند و شما خدای ناکرده اگه اتفاقی براتون بیفته یا بیماری صعب العلاجی بگیرید، تا سقف210000000 ریال هزینه های درمانی دریافت می کنید و بازم خدای ناکرده شما اگه از کارافتاده بشین مستمری ماهیانه می گیرین و از پرداخت حق بیمه معاف میشین، درضمن بعد از فوت بر اثر حادثه، ذینفعان شما (درصورتیکه سالیانه 1200000 تومان بپردازین)تا سقف 120 میلیون تومان دیه دریافت می کنن و اگر فوت طبیعی باشد 30 میلیون تومان اعضای خانواده شما دریافت می کنن، درضمن شما بعد از گذشت 10 یا 15 سال که خودتون تعیین می کنید، بصورت یک نامه کتبی بازنشستگی خود را اعلام می کنید و ماهیانه مستمری می گیرین و از همه مهمتر اندوخته بیمه ای شما معاف از مالیات می باشد

حالا از شما می پرسم طلای 160 هزارتومانی اینطوری به داد شما میرسه؟؟

09380986389
عزیز یوسفی
بیمه زندگی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
قابل توجه الهه آتش:

خدمتتون باید عرضه کنم در موقع بحران هیچوقت این 160 هزارتومنی ها به دادت نمیرسه
حق بیمه ای که شما سالیانه پرداخت می کنین، سود روزشمار دریافت می کنن، درضمن پوشش های بیمه ای بعد از پرداخت اولین قسط فعال می شوند و شما خدای ناکرده اگه اتفاقی براتون بیفته یا بیماری صعب العلاجی بگیرید، تا سقف210000000 ریال هزینه های درمانی دریافت می کنید و بازم خدای ناکرده شما اگه از کارافتاده بشین مستمری ماهیانه می گیرین و از پرداخت حق بیمه معاف میشین، درضمن بعد از فوت بر اثر حادثه، ذینفعان شما (درصورتیکه سالیانه 1200000 تومان بپردازین)تا سقف 120 میلیون تومان دیه دریافت می کنن و اگر فوت طبیعی باشد 30 میلیون تومان اعضای خانواده شما دریافت می کنن، درضمن شما بعد از گذشت 10 یا 15 سال که خودتون تعیین می کنید، بصورت یک نامه کتبی بازنشستگی خود را اعلام می کنید و ماهیانه مستمری می گیرین و از همه مهمتر اندوخته بیمه ای شمامعاف از مالیات می باشد

حالا از شما می پرسم طلای 160 هزارتومانی اینطوری به داد شما میرسه؟؟

09380986389
عزیز یوسفی
بیمه زندگی

یعنی سود روزمشار این 160 هزار تومن رو میشه ماهانه گرفت؟اگه سود این پول رو هم بگیریم بازهم بیمه مون سرجاشه؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
یعنی سود روزمشار این 160 هزار تومن رو میشه ماهانه گرفت؟اگه سود این پول رو هم بگیریم بازهم بیمه مون سرجاشه؟

دوست عزیز شما دو مبحث جدا رو با هم مقایسه میکنین و این اشتباه هست . در حال حاضر شما میدونین فردا قیمت طلا افزایش پیدا میکنه یا کاهش . دوست خود بنده چند ماه پیش مبلغ زیادی دلار خرید با قیمت 3300 که خیلی ها میگفتن تا 4000 بالا میره و سود هنگفتی میکنی ، حتی افرادی که هوش تجارت بالایی داشتند . چند وقت پیش مجبور به فروش شد و با کلی ضرر حدودا 3000 تومان فروخت . خوب حتی افراد خبره هم نتونستن پیشبینی کنن که قیمت پایین میاد . پس در کشور ما حساب آینده فوق العاده سخت هست مخصوصا طلا و دلار و احتمال ضرر هم زیاد هست . پس بهترین راه سپرده گذاری در بانک و یا دریافت بیمه عمر و سرمایه گذاری و یا هردو با هم هست که به آینده آن میتوان کاملا امیدوار بود کما اینکه بیمه پوششهای بیمه ای که ناگهانی هستن و نمیشه پیشبینیشون کرد رو در اختیارمون میزاره .

سود پول بصورت روزشمار در اختیارتون قرار نمیگیره . ولی این حساب رو بکنین یکی بیمه داره و فردای اون روز سکته میکنه یا فوت ، اگر در بانک سپرده گذاری میکرد چقدر بهش میدادن ؟ از مالیات بر ارث و انحصارورثه و ... هم میگذریم ، چه مبلغی بعد از تمام اینها به طرف پرداخت میکنن ؟ حالا که بیمه گرفته چه مبلغی دریافت میکنه ؟ با مقایسه اینها متوجه میشین سپرده در بانک برای دراز مدت خوب هست ولی بیمه برای حتی همان لحظه .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز شما دو مبحث جدا رو با هم مقایسه میکنین و این اشتباه هست . در حال حاضر شما میدونین فردا قیمت طلا افزایش پیدا میکنه یا کاهش . دوست خود بنده چند ماه پیش مبلغ زیادی دلار خرید با قیمت 3300 که خیلی ها میگفتن تا 4000 بالا میره و سود هنگفتی میکنی ، حتی افرادی که هوش تجارت بالایی داشتند . چند وقت پیش مجبور به فروش شد و با کلی ضرر حدودا 3000 تومان فروخت . خوب حتی افراد خبره هم نتونستن پیشبینی کنن که قیمت پایین میاد . پس در کشور ما حساب آینده فوق العاده سخت هست مخصوصا طلا و دلار و احتمال ضرر هم زیاد هست . پس بهترین راه سپرده گذاری در بانک و یا دریافت بیمه عمر و سرمایه گذاری و یا هردو با هم هست که به آینده آن میتوان کاملا امیدوار بود کما اینکه بیمه پوششهای بیمه ای که ناگهانی هستن و نمیشه پیشبینیشون کرد رو در اختیارمون میزاره .

ممنون عزیز ولی این جواب سوال من نبود

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست عزیز نگاه کنین جواب سوالتون رو دادم !

نه ندادین دیگه
گفته شد به مبلغی که مامیذاریم 18 درصد سود روزشمار تعاق میگیره+اون مفاد قرارداد بیمه
من پرسیدم ایا میشه این سود روزشمارمون رو ماهانه برداشت کنیم؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
نه ندادین دیگه
گفته شد به مبلغی که مامیذاریم 18 درصد سود روزشمار تعاق میگیره+اون مفاد قرارداد بیمه
من پرسیدم ایا میشه این سود روزشمارمون رو ماهانه برداشت کنیم؟

سود پول بصورت روزشمار در اختیارتون قرار نمیگیره .

دوست من پاسخ شما رو دادم . تنها بصورت بازخرید یا پایان قرارداد و یا وام ویا پوششها میتونن پول دریافت کنین .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوست من پاسخ شما رو دادم . تنها بصورت بازخرید یا پایان قرارداد و یا وام ویا پوششها میتونن پول دریافت کنین .

قدیمی ها خوب حرفی زدن
از بیمه عمر فقط شرکت بیمه و وارثین سود میکنن
بیمه ای هست که من مثلا 10 سال ماهانه پول بریزم و بعد از 10 سال بدون هیچ شرطی بازنشسته ام بکنند و تا اخر عمر بهم مستمری بدن؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
قدیمی ها خوب حرفی زدن
از بیمه عمر فقط شرکت بیمه و وارثین سود میکنن
بیمه ای هست که من مثلا 10 سال ماهانه پول بریزم و بعد از 10 سال بدون هیچ شرطی بازنشسته ام بکنند و تا اخر عمر بهم مستمری بدن؟

والا من این حرف قدیمیارو نشنیدم چون قدمت ورودش به ایران زیاد نیست ، مگر قدیمیای خارجی این رو بگن . طرف سرطان بگیره ، سکته کنه ، دستش قطع شه ، حادثه ای براش پیش بیاد و ... باز هم شرکت بیمه و وارثین ( که خودتون میگین چه کسایی هستن ) سود میبرن !!!؟؟؟
بیمه عمر و پس انداز تا 10 سال میشه ، بعد 10 سال هم بدون هیچ شرطی میتونین بازنشسته بشین و در صورت مبلغ کافی در اندوخته ، میتونین مستمری بگیرین ( بیمه های درمانی هم بر اساس اندوخته شما مستمری پرداخت میکنن ) .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بیمه عمر و پس انداز تا 10 سال میشه ، بعد 10 سال هم بدون هیچ شرطی میتونین بازنشسته بشین و در صورت مبلغ کافی در اندوخته ، میتونین مستمری بگیرین ( بیمه های درمانی هم بر اساس اندوخته شما مستمری پرداخت میکنن ) .
خب من این مدل رو میپسندم چجوری و ماهی چقدر باید بپردازم؟که بعد از 10 سال بدون هیچ قید و شرطی بازنشسته بشم؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
بالا