• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بین ۳ سبد ریسک سامان ٬ کدوم رو انتخاب میکنید ؟
من که اصلا تفاوت های این ۳ رو نفهمیدم
یکی توجیه کنه لطفا

ممنون .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
ای بابا
گیج شدیم رفت با این بیمه های رنگارنگ :D
چقدر سابقه داره ؟
مزایاشو میگید؟

سایت بیمه : پورتال شرکت بیمه ما - سهامی عام
پورتال بیمه عمر و پس انداز جام مهر : life.bimehma.ir
همونجا هم میتونید استعلام بیمه را بگیرید . یکی از بزرگترین مزیتهای این بیمه پشتوانه قوی و محکم بانک ملت هست . دریافت چندین لوح افتخار و تقدیر از داخل و خارج کشور . شرکت در فرابورس رشد چشمگیری دارد . من نماینده این شرکت هستم و تا به الان بدقولی و اذیت در پرداخت خسارت از این شرکت ندیدم . مابقی مزایا را در سایت مشاهده نمایید .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ای بابا
گیج شدیم رفت با این بیمه های رنگارنگ :D
چقدر سابقه داره ؟
مزایاشو میگید؟
دوست عزیز تفاوت چندانی در اعتبار ندارن.
محض اینکه با بانک ملت یکی هستند و جدیده پیشنهاد دادم ، بانک ملت هم برای اینکه شاید در پرداخت ها بتونید راحت تر عمل کنید.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
ممنون از دوستان
یک سوال دیگه دارم ممنون میشم جواب بدید .

من محاسبه کردم بعد از ۲۵ سال با سود ۲۵درصد میتونم حدود ۵۰۰ میلیون بگیرم . ( اصلا معیار این سودها چیه و چرا از ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی برای سود بیشتر هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم ؟ )
به جز این مبلغ ( همون ۵۰۰ میلیون ) آیا حقوق ماهیانه ای برامون در نظر گرفته میشه یا خیر ؟

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون از دوستان

من محاسبه کردم بعد از ۲۵ سال با سود ۲۵درصد میتونم حدود ۵۰۰ میلیون بگیرم . ( اصلا معیار این سودها چیه و چرا از ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی برای سود بیشتر هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم ؟ )
به جز این مبلغ ( همون ۵۰۰ میلیون ) آیا حقوق ماهیانه ای برامون در نظر گرفته میشه یا خیر ؟

راحت بگم شرکتها در مشارکتهایی که با پول شما انجام میدن درصدی را برای خود و درصدی دیگر که فکر کنم 90% سود حاصل از مشارکتها ( البته این آمار برای دوره سال پیش شرکت بیمه "ما" بود که در کلاسی که برگزار شد ، بیان کردند ) باشد را به حساب ذخیره شما واریز میکنند ( این عمل از سوی بیمه مرکزی برای شرکتها اجباریست ) ، اگر شرکتی سود نکند و ضرر کند ( که تقریبا امری محال هست ) ، مجبور به پرداخت اندوخته تضمینی به شما میباشند . پس انتخاب درصد سود از سوی شما نیست و این درصد با فعالیت شرکت رقم میخورد .
بجز اندوخته ریاضی در پایان یا بازخرید قرارداد ، مبلغ دیگری به شما تعلق نمیگیرد و شما میتوانید مبلغ فرضا 500م را یکجا دریافت کرده و یا بصورت مستمری دریافت نمایید ( در صورت دریافت بصورت مستمری ، به اندوخته شما که در حساب شرکت بیمه میماند ، سود تعلق میگیرد )

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
ممنون از دوستان

بعد از 25 سال دیگه این 500 میلیون میشه 50 هزار تومن العان

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
بعد از 25 سال دیگه این 500 میلیون میشه 50 هزار تومن العان

شما در سال چقدر پرداخت میکنید ؟ فرض را بر 2م میگیریم . 25 سال دیگر 2م چقدر میشود ؟
تورم فقط برای من و شما نیست ، برای شرکت بیمه هم هست .
حال شرکتهای بیمه راهی برای رفع این مشکل قرار دادند و آن درخواست افزایش سالیانه حق بیمه میباشد . به فرض امسال شما 2000000 پرداخت میکنید با درخواست افزایش هر سال 10% ، سال بعد 2200000 پرداخت میکنید و در نهایت ذخیره شما تقریبا با تورم افزایش یافته و بجای 500م ، فرضا 1500م دریافت خواهید کرد .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
شما در سال چقدر پرداخت میکنید ؟ فرض را بر 2م میگیریم . 25 سال دیگر 2م چقدر میشود ؟
تورم فقط برای من و شما نیست ، برای شرکت بیمه هم هست .
حال شرکتهای بیمه راهی برای رفع این مشکل قرار دادند و آن درخواست افزایش سالیانه حق بیمه میباشد . به فرض امسال شما 2000000 پرداخت میکنید با درخواست افزایش هر سال 10% ، سال بعد 2200000 پرداخت میکنید و در نهایت ذخیره شما تقریبا با تورم افزایش یافته و بجای 500م ، فرضا 1500م دریافت خواهید کرد .

ممنون
من افزایش ۵٪ رو زدم
چون سال اول بدون هزینه های جانبی ۱۲۰۰ باید پرداخت کنم و اگه ۱۰٪ سالیانه افزایش پیدا کنه بعد از ۵ یا ۶ سال تقریبا ۲ برابر میشه و تا ۲۵ سال دیگه واویلا میشه .
الان این ۵۰۰ میلیون که محاسبه شده با نرخ تورم الانه دیگه درسته ؟
یعنی رقم دقیقی نیست و فقط محاسبه کردن که اگه تا ۲۵ سال آینده تورم تغییری نکنه این مبلغ بهم تعلق میگیره ؟!

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
ممنون
من افزایش ۵٪ رو زدم
چون سال اول بدون هزینه های جانبی ۱۲۰۰ باید پرداخت کنم و اگه ۱۰٪ سالیانه افزایش پیدا کنه بعد از ۵ یا ۶ سال تقریبا ۲ برابر میشه و تا ۲۵ سال دیگه واویلا میشه .
الان این ۵۰۰ میلیون که محاسبه شده با نرخ تورم الانه دیگه درسته ؟
یعنی رقم دقیقی نیست و فقط محاسبه کردن که اگه تا ۲۵ سال آینده تورم تغییری نکنه این مبلغ بهم تعلق میگیره ؟!
این 500م با درصد تضمینیه ذخیره ریاضی شماست و این رقم رو بیمه مرکزی با استناد به مصوبات بانک مرکزی مشخص میکند . این درصد رو شرکت باید به شما پرداخت کند حتی در صورت خسارت و ضرر ولی در صورت سود حتما باید درصدی از سود شرکت را به شما پرداخت کند در غیر اینصورت بیمه مرکزی شرکت را جریمه خواهد کرد .
ضمنا در صورت ورشکستگی شرکت بیمه ( که تقریبا محال هست ) بیمه مرکزی خود به پرداخت ذخیره شما میپردازد ( اول بیمه های عمر را پرداخت میکند و بعد پرداختی بیمه های دیگر را ) و در صورت تمایل به ادامه ، بیمه های آن شرکت را در بین شرکتهای دیگر پخش میکند . پس در نهایت هیچ نگرانی در خرید این بیمه نامه ها نیست .

masouddr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بین ۳ سبد ریسک سامان ٬ کدوم رو انتخاب میکنید ؟
من که اصلا تفاوت های این ۳ رو نفهمیدم
یکی توجیه کنه لطفا
ممنون .
دوست عزیز پیشنهاد من به شما انتخاب سبد ریسک زیاد هستش چون سودش بیشتره . کلا بیمه سامان نسبت به بقیه سود بیشتری تا الان داده و اون سود 25% هستش که برای بیمه سامان خاطرس اما برای بقیه بیمه ها آرزو .

سایت بیمه : پورتال شرکت بیمه ما - سهامی عام
پورتال بیمه عمر و پس انداز جام مهر : life.bimehma.ir
همونجا هم میتونید استعلام بیمه را بگیرید . یکی از بزرگترین مزیتهای این بیمه پشتوانه قوی و محکم بانک ملت هست . دریافت چندین لوح افتخار و تقدیر از داخل و خارج کشور . شرکت در فرابورس رشد چشمگیری دارد . من نماینده این شرکت هستم و تا به الان بدقولی و اذیت در پرداخت خسارت از این شرکت ندیدم . مابقی مزایا را در سایت مشاهده نمایید .

دوست من اون پشتوانه قوی محکمی که شما ازش صحبت کردین (بانک ملت) یکی از بزرگترین و اصلی ترین سهام دارانش بانک سامان هستش .
لطفا یه سری به تالار بورس کشور بزنید اون موقع متوجه میشید بانک سامان از اصلی ترین سهاماداران : بانک ملت - بانک اقتصاد نوین - بانک سینا - بیمه دانا - ایران خودرو و سایپا است .

من جون به عزرائیل نمیدم همه این شرکتهارو زیرو بمشونو درآوردم تا بالاخره سامان رو انتخاب کردم .

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
دوست من اون پشتوانه قوی محکمی که شما ازش صحبت کردین (بانک ملت) یکی از بزرگترین و اصلی ترین سهام دارانش بانک سامان هستش .
لطفا یه سری به تالار بورس کشور بزنید اون موقع متوجه میشید بانک سامان از اصلی ترین سهاماداران : بانک ملت - بانک اقتصاد نوین - بانک سینا - بیمه دانا - ایران خودرو و سایپا است .

من جون به عزرائیل نمیدم همه این شرکتهارو زیرو بمشونو درآوردم تا بالاخره سامان رو انتخاب کردم .

من هرچه جستجو کردم آثاری از بانک سامان در سهامداران بانک ملت ندیدم . کسی که حرفهای دیگران را به سخره میگیرد برای حرفهای خودش دلیل و مدرک رو میکند . شما برای صحت صحبتهایتان لینک قرار دهید .

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من هرچه جستجو کردم آثاری از بانک سامان در سهامداران بانک ملت ندیدم . کسی که حرفهای دیگران را به سخره میگیرد برای حرفهای خودش دلیل و مدرک رو میکند . شما برای صحت صحبتهایتان لینک قرار دهید .

100%تایید میشه،سایپا کجا سهامدار عمده اش بانک سامان هست؟؟؟؟اگه عمده هست حداقل باید بالای 1% باشه،پس کجاست؟
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131P&i=44891482026867833&d=20131110

شما هم لااق میگفت دلم میخاد سامان را تبیلغ کنم نه همین طور علکی تبلیغ کنید!!!!
اگه به این باشه،منم بگم پارسیان خوبه چون ایرانفرقون پشتشه؟؟؟؟و سود26.5% میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی چون نمیدونم به کسی پیشنهاد نمیدهم!!!!انصاف و منطق خیلی خوبه...

‫26/5 درصد سود مشارکت بيمه هاي عمر در سال 90‬

NewDay51

Registered User
لایک‌ها
79
اگه به این باشه،منم بگم پارسیان خوبه چون ایرانفرقون پشتشه؟؟؟؟و سود26.5% میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی چون نمیدونم به کسی پیشنهاد نمیدهم!!!!انصاف و منطق خیلی خوبه...
شما با شرکت بیمه ما تماس بگیرید تا مشارکتهای این دو ارگان رو برای شما توضیح دهند . یکی از این پشتوانه ها : بیمه ما در بدو شروع به کار در شعبات استانها بجای خرید یا اجاره مکان که هزینه هنگفتی داشت و باید سرمایه زیادی را برای فقط این موضوع پرداخت میکرد ، ولی آن مبالغ را صرف کارهای دیگر خود کرد و در مکانهایی که بانک ملت در اختیار قرار داده بود شعبات را برقرار کرد . رشد سود روز افزون در فرابورس این موضوعات را تایید میکند . ( من دوست دارم دوستان از شرکتهای بیمه درست و حقیقت را بگویند تا همکاری بینمان باشد نه صحبتهایی که واقعیت ندارد و برای افزایش مشتری از آنها به دروغ صحبت میکنند .)

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

یعنی سود رو ماهانه میدن 26.5% رو یا در سررسید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یعنی سود رو ماهانه میدن 26.5% رو یا در سررسید

من اطلاعی ندارم به همین دلیل علکی تبلیغ نمی کنم ولی درلینکی که گذاشتم نوشته سود در سال 90 این مقدار بوده که حالا تعیین شده...حالا شما تحقیق کنید و به ما هم اطلاع بدین...
در موردشعب هم که در بانک ملت هست...بانک پارسیان هم درشعبش،شعبه ای از بیمه پارسیان هستو البته کلی هم نمایندگی پارسیان در شهر موجوده،که این هم دلیل خوب بودن نمیشه،تنها چیزی که برای امثال من مهمه اینه که کجا بیشترین سود را میده و به صرفه تره که هنوز نمیدانم.

بالا