به نظرم بیمه ما رو انتخاب کنید.بین ۳ سبد ریسک سامان ٬ کدوم رو انتخاب میکنید ؟
من که اصلا تفاوت های این ۳ رو نفهمیدم
یکی توجیه کنه لطفا
ممنون .
به نظرم بیمه ما رو انتخاب کنید.
ای بابا
گیج شدیم رفت با این بیمه های رنگارنگ
چقدر سابقه داره ؟
مزایاشو میگید؟
دوست عزیز تفاوت چندانی در اعتبار ندارن.ای بابا
گیج شدیم رفت با این بیمه های رنگارنگ
چقدر سابقه داره ؟
مزایاشو میگید؟
ممنون از دوستان
یک سوال دیگه دارم ممنون میشم جواب بدید .
من محاسبه کردم بعد از ۲۵ سال با سود ۲۵درصد میتونم حدود ۵۰۰ میلیون بگیرم . ( اصلا معیار این سودها چیه و چرا از ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی برای سود بیشتر هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم ؟ )
به جز این مبلغ ( همون ۵۰۰ میلیون ) آیا حقوق ماهیانه ای برامون در نظر گرفته میشه یا خیر ؟
ممنون از دوستان
یک سوال دیگه دارم ممنون میشم جواب بدید .
من محاسبه کردم بعد از ۲۵ سال با سود ۲۵درصد میتونم حدود ۵۰۰ میلیون بگیرم . ( اصلا معیار این سودها چیه و چرا از ۱۵ درصد تا ۲۵ درصد میتونیم انتخاب کنیم ؟ یعنی برای سود بیشتر هزینه بیشتری باید پرداخت کنیم ؟ )
به جز این مبلغ ( همون ۵۰۰ میلیون ) آیا حقوق ماهیانه ای برامون در نظر گرفته میشه یا خیر ؟
بعد از 25 سال دیگه این 500 میلیون میشه 50 هزار تومن العان
شما در سال چقدر پرداخت میکنید ؟ فرض را بر 2م میگیریم . 25 سال دیگر 2م چقدر میشود ؟
تورم فقط برای من و شما نیست ، برای شرکت بیمه هم هست .
حال شرکتهای بیمه راهی برای رفع این مشکل قرار دادند و آن درخواست افزایش سالیانه حق بیمه میباشد . به فرض امسال شما 2000000 پرداخت میکنید با درخواست افزایش هر سال 10% ، سال بعد 2200000 پرداخت میکنید و در نهایت ذخیره شما تقریبا با تورم افزایش یافته و بجای 500م ، فرضا 1500م دریافت خواهید کرد .
این 500م با درصد تضمینیه ذخیره ریاضی شماست و این رقم رو بیمه مرکزی با استناد به مصوبات بانک مرکزی مشخص میکند . این درصد رو شرکت باید به شما پرداخت کند حتی در صورت خسارت و ضرر ولی در صورت سود حتما باید درصدی از سود شرکت را به شما پرداخت کند در غیر اینصورت بیمه مرکزی شرکت را جریمه خواهد کرد .ممنون
من افزایش ۵٪ رو زدم
چون سال اول بدون هزینه های جانبی ۱۲۰۰ باید پرداخت کنم و اگه ۱۰٪ سالیانه افزایش پیدا کنه بعد از ۵ یا ۶ سال تقریبا ۲ برابر میشه و تا ۲۵ سال دیگه واویلا میشه .
الان این ۵۰۰ میلیون که محاسبه شده با نرخ تورم الانه دیگه درسته ؟
یعنی رقم دقیقی نیست و فقط محاسبه کردن که اگه تا ۲۵ سال آینده تورم تغییری نکنه این مبلغ بهم تعلق میگیره ؟!
دوست عزیز پیشنهاد من به شما انتخاب سبد ریسک زیاد هستش چون سودش بیشتره . کلا بیمه سامان نسبت به بقیه سود بیشتری تا الان داده و اون سود 25% هستش که برای بیمه سامان خاطرس اما برای بقیه بیمه ها آرزو .بین ۳ سبد ریسک سامان ٬ کدوم رو انتخاب میکنید ؟
من که اصلا تفاوت های این ۳ رو نفهمیدم
یکی توجیه کنه لطفا
ممنون .
سایت بیمه : پورتال شرکت بیمه ما - سهامی عام
پورتال بیمه عمر و پس انداز جام مهر : life.bimehma.ir
همونجا هم میتونید استعلام بیمه را بگیرید . یکی از بزرگترین مزیتهای این بیمه پشتوانه قوی و محکم بانک ملت هست . دریافت چندین لوح افتخار و تقدیر از داخل و خارج کشور . شرکت در فرابورس رشد چشمگیری دارد . من نماینده این شرکت هستم و تا به الان بدقولی و اذیت در پرداخت خسارت از این شرکت ندیدم . مابقی مزایا را در سایت مشاهده نمایید .
دوست من اون پشتوانه قوی محکمی که شما ازش صحبت کردین (بانک ملت) یکی از بزرگترین و اصلی ترین سهام دارانش بانک سامان هستش .
لطفا یه سری به تالار بورس کشور بزنید اون موقع متوجه میشید بانک سامان از اصلی ترین سهاماداران : بانک ملت - بانک اقتصاد نوین - بانک سینا - بیمه دانا - ایران خودرو و سایپا است .
من جون به عزرائیل نمیدم همه این شرکتهارو زیرو بمشونو درآوردم تا بالاخره سامان رو انتخاب کردم .
من هرچه جستجو کردم آثاری از بانک سامان در سهامداران بانک ملت ندیدم . کسی که حرفهای دیگران را به سخره میگیرد برای حرفهای خودش دلیل و مدرک رو میکند . شما برای صحت صحبتهایتان لینک قرار دهید .
شما با شرکت بیمه ما تماس بگیرید تا مشارکتهای این دو ارگان رو برای شما توضیح دهند . یکی از این پشتوانه ها : بیمه ما در بدو شروع به کار در شعبات استانها بجای خرید یا اجاره مکان که هزینه هنگفتی داشت و باید سرمایه زیادی را برای فقط این موضوع پرداخت میکرد ، ولی آن مبالغ را صرف کارهای دیگر خود کرد و در مکانهایی که بانک ملت در اختیار قرار داده بود شعبات را برقرار کرد . رشد سود روز افزون در فرابورس این موضوعات را تایید میکند . ( من دوست دارم دوستان از شرکتهای بیمه درست و حقیقت را بگویند تا همکاری بینمان باشد نه صحبتهایی که واقعیت ندارد و برای افزایش مشتری از آنها به دروغ صحبت میکنند .)اگه به این باشه،منم بگم پارسیان خوبه چون ایرانفرقون پشتشه؟؟؟؟و سود26.5% میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی چون نمیدونم به کسی پیشنهاد نمیدهم!!!!انصاف و منطق خیلی خوبه...
اگه به این باشه،منم بگم پارسیان خوبه چون ایرانفرقون پشتشه؟؟؟؟و سود26.5% میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی چون نمیدونم به کسی پیشنهاد نمیدهم!!!!انصاف و منطق خیلی خوبه...
یعنی سود رو ماهانه میدن 26.5% رو یا در سررسید