فعلا که خیر ولی قبل 10 سال برید برای تمدید...سلام آقا برا تعویض گواهینامه یعنی 10سالش گذشته باشه پایان خدمت میخ اد؟؟؟ حالا اگه بخ اد باید هوشمند باشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
یعنی قانون جدیدهههه؟؟ فکر نکنم شما مطمعنید؟ولی من رفتن میگن میخواد هوشمندم میخوان
پس خیلی بد میشه! چون قبلا که برای تمدید اصلن نمیخواستن! فقط برای گرفتن گواهینامه باید وضعیت **** وظیفه مشخص میشده! ببین چیکارا که نمیکنن!بله تازگی فک کنم اینجوری شده
Upآقا من یه سوال دارم.اگر امتحان تو شهری آخری رو بدیم و قبول بشیم راهی هست قانونی پشت فرمون بشینیم یا باید صبر کنیم خود گواهینامه بیاد؟ چون روی فیش مینویسه که برای رانندگی استفاده ای نداره.حالا من میخوام ببینم راهی هست یا باید فکر کنیم بدون گواهینامه ایم و بشینیم؟ بعد اگه تو این مدتی که پست معطل میکنه بیاره یوقتی یه مشکلی پیش بیاد گواهینامه بخواد یه ماموری چی میشه؟ میشه با همین همین فیش و صحبت و پول طرفو اوکی کرد یا نه؟ آخه این پست خیلی معطل میکنه تا بیاره![]()
خیر نمیشه ماشین یراست پارکینگهUp
Sent from my C6903 using Tapatalk
فکر نمیکنم برا تمدید گواهینامه های 10 ساله کارت پایان خدمت بخوان چون توی مدارک مورد نیاز هم ننوشته حتما میخوان فقط تاکید دارن رو گروه خونی که اون هم پشت کارت پایان خدمت نوشته احتمالا برا تصادفات و احیانا دریافت خون میخوانولی من رفتن میگن میخواد هوشمندم میخوان
با گواهی اشتغال به تحصیل هم میشه تمدید کرد دیگه؟!میخواد آقا جون فقط هم باید هوشمند باشه جدیدا اینجوری شده
سلامسلام دوستان
من برج 11 سال 87 گواهینامه ب 1 گرفتم خوشبختانه 1 سال اول تخلفی هم نکردم گواهینامه هم از این کاغذی ها هست و هوشمند نیست....حالا سوالم اینه که اعتبار گواهینامه من تمام شده و باید برم تعویض کنم یا اعتبارشون شده تا 10 سال ؟؟؟
دوست خوبم باید برید تعویض کنینسلام
سال نو دوستان مبارک
دوستان سوال بالا رو اگه لطف کنید جواب بدید ممنونم.
این مسئله که هر وقت رد میشی باید یک هفته دیگه بری هم که نور علا نور هست...کلی پیش سرهنگه ننه من قریبم بازی در اوردم که بار اول ردم کردن و الان بلیط دارم ترخدا ردم نکن ولی فایده نداشت.
خلاصه در مجموع بگم که دهنم سرویس شده و ازتون میخوام منو راهنمایی کنید. تشکر.
خیر 18 سال تمام !سلام.
برادر من 17 سالش هست.میتونه توی 17 سالگی امتحان آیین نامه بده و وقتی 18 سالش شد امتحان شهر رو بده؟(متولد شهریور هست و گواهی اشتغال به تحصیلشون تا پایان شهریور مهلت داره و تا اخر شهریور فکر نمیکنم بتونه گواهی نامه بگیره!)