• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسشهای اداری (گواهینامه، بیمه، جریمه، تصادفات و ...)

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
بیمه اسیا از همه بهتره فک کنم من رفتم 20 % بود نمیدونم تخفیف داشت البته واسه بدنه ثالثو نمیدونم

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
سلام آقا برا تعویض گواهینامه یعنی 10سالش گذشته باشه پایان خدمت میخ اد؟؟؟ حالا اگه بخ اد باید هوشمند باشه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام آقا برا تعویض گواهینامه یعنی 10سالش گذشته باشه پایان خدمت میخ اد؟؟؟ حالا اگه بخ اد باید هوشمند باشه؟

فعلا که خیر ولی قبل 10 سال برید برای تمدید...

Sent from my C6903 using Tapatalk

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
ولی من رفتن میگن میخواد هوشمندم میخوان

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بله تازگی فک کنم اینجوری شده

پس خیلی بد میشه! چون قبلا که برای تمدید اصلن نمیخواستن! فقط برای گرفتن گواهینامه باید وضعیت **** وظیفه مشخص میشده! ببین چیکارا که نمیکنن!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من یه سوال دارم.اگر امتحان تو شهری آخری رو بدیم و قبول بشیم راهی هست قانونی پشت فرمون بشینیم یا باید صبر کنیم خود گواهینامه بیاد؟ چون روی فیش مینویسه که برای رانندگی استفاده ای نداره.حالا من میخوام ببینم راهی هست یا باید فکر کنیم بدون گواهینامه ایم و بشینیم؟ بعد اگه تو این مدتی که پست معطل میکنه بیاره یوقتی یه مشکلی پیش بیاد گواهینامه بخواد یه ماموری چی میشه؟ میشه با همین همین فیش و صحبت و پول طرفو اوکی کرد یا نه؟ آخه این پست خیلی معطل میکنه تا بیاره:confused:

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
من برج 11 سال 87 گواهینامه ب 1 گرفتم خوشبختانه 1 سال اول تخلفی هم نکردم گواهینامه هم از این کاغذی ها هست و هوشمند نیست....حالا سوالم اینه که اعتبار گواهینامه من تمام شده و باید برم تعویض کنم یا اعتبارشون شده تا 10 سال ؟؟؟

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا من یه سوال دارم.اگر امتحان تو شهری آخری رو بدیم و قبول بشیم راهی هست قانونی پشت فرمون بشینیم یا باید صبر کنیم خود گواهینامه بیاد؟ چون روی فیش مینویسه که برای رانندگی استفاده ای نداره.حالا من میخوام ببینم راهی هست یا باید فکر کنیم بدون گواهینامه ایم و بشینیم؟ بعد اگه تو این مدتی که پست معطل میکنه بیاره یوقتی یه مشکلی پیش بیاد گواهینامه بخواد یه ماموری چی میشه؟ میشه با همین همین فیش و صحبت و پول طرفو اوکی کرد یا نه؟ آخه این پست خیلی معطل میکنه تا بیاره:confused:
Up

Sent from my C6903 using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ولی من رفتن میگن میخواد هوشمندم میخوان

فکر نمیکنم برا تمدید گواهینامه های 10 ساله کارت پایان خدمت بخوان چون توی مدارک مورد نیاز هم ننوشته حتما میخوان فقط تاکید دارن رو گروه خونی که اون هم پشت کارت پایان خدمت نوشته احتمالا برا تصادفات و احیانا دریافت خون میخوان
اگه پایان خدمت نداری فکر کنم بشه برگه ازمایش خون که توش گروه خونیت مشخص شده رو ارائه بدی

دوستانی که برا تمدید گواهینامه 10 ساله اقدام کردن راهنمایی کنن

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
میخواد آقا جون فقط هم باید هوشمند باشه جدیدا اینجوری شده

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوستان.چند هفته قبل یه وانت مدل پاییت داشتیم فروختیم.خواستیم یه ماشین دیگه بخریم تا مرتب کنیم باهاش حال کنیم.خوردیم به این موضوع که کارت سوخت مدل پایین ها مسدود شده.کسی چیزی شنیده؟یا از اطرافیانش اتفاق افتاده؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
من برج 11 سال 87 گواهینامه ب 1 گرفتم خوشبختانه 1 سال اول تخلفی هم نکردم گواهینامه هم از این کاغذی ها هست و هوشمند نیست....حالا سوالم اینه که اعتبار گواهینامه من تمام شده و باید برم تعویض کنم یا اعتبارشون شده تا 10 سال ؟؟؟
سلام
سال نو دوستان مبارک
دوستان سوال بالا رو اگه لطف کنید جواب بدید ممنونم.

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان بيمه ماشينم 4سال تخفيف داشت الان ازش استفاده كرد يه كوپنش رو
تخفيفش ميپره ديگه؟!
بعد جايي رو ميشناسيد كه بشه ازش تخفيف 10.20درصدي گرفت؟
این مسئله که هر وقت رد میشی باید یک هفته دیگه بری هم که نور علا نور هست...کلی پیش سرهنگه ننه من قریبم بازی در اوردم که بار اول ردم کردن و الان بلیط دارم ترخدا ردم نکن ولی فایده نداشت.
خلاصه در مجموع بگم که دهنم سرویس شده و ازتون میخوام منو راهنمایی کنید. تشکر.

بليت كجا ر وداري؟!:دي

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.
برادر من 17 سالش هست.میتونه توی 17 سالگی امتحان آیین نامه بده و وقتی 18 سالش شد امتحان شهر رو بده؟(متولد شهریور هست و گواهی اشتغال به تحصیلشون تا پایان شهریور مهلت داره و تا اخر شهریور فکر نمیکنم بتونه گواهی نامه بگیره!)

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام.
برادر من 17 سالش هست.میتونه توی 17 سالگی امتحان آیین نامه بده و وقتی 18 سالش شد امتحان شهر رو بده؟(متولد شهریور هست و گواهی اشتغال به تحصیلشون تا پایان شهریور مهلت داره و تا اخر شهریور فکر نمیکنم بتونه گواهی نامه بگیره!)
خیر 18 سال تمام !

بالا