• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
@mcsaturday و @miladgraph

فکر نکنم قضیه تعهد اینجوری باشه ها
دامنه رو خودتون ثبت کردین یا خریدین
خوب تو ایمیل صراحتاً گفته که مجوز از ارشاد میخواد
که بعید میدونم وازت ارشاد هم بهتون مجوز بده مگه این که دلیل قانع کننده ای برای ثبت این دامنه بهشون ارائه بدین که بازم فکر نکنم به جایی برسه و شاید بگن برو از خود استاد اجازه بگیر
یعنی بیخیالش شم؟ :)

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
كسي از دوستان بوده كه از صفحه 3 گوگل پريده باشه صفحه 7-8 و بعد با خريد بك لينك برگرده به رتبه قبلي ش ؟؟

سايت اس ام اس هست
سایت اس ام اس که نه ... ولی سایت بوده صفحه 3 اینا بودم اومدم صفجه 17 -18 بک لینک گرفتم داره بهتر میشه تا صفحه 6 اومده ...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
كسي از دوستان بوده كه از صفحه 3 گوگل پريده باشه صفحه 7-8 و بعد با خريد بك لينك برگرده به رتبه قبلي ش ؟؟

سايت اس ام اس هست

روش بهتر اینه که از صفحه ای از سایتت که با یه کلمه توی گوگل هستش به صفحه ای که کلمش صفحه 7 - 8 هستش لینک بدی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
یعنی بیخیالش شم؟ :)

تا جایی که میتونی پیش برو
من این متن تعهد رو براشون ارسال کردم
و تا الان توی ثبت هیچ دامنه ای مشکل نداشتم
زیرش رو هم امضا کن و کارت ملیت رو هم زیرش اسکن کن
به نام خدا
اینجانب ....... با شناسه ..... در مورد دامنه هایی که صاحب امتیاز انها بوده و یا پس از این اقدام به ثبت آنها می نمائم اعلام می دارم کلیه دامنه ها را بدون سوءنیت به ثبت رسانده و هیچ یک از این دامنه ها ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه حقوق مربوط به نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نبوده و همچنین مغایرتی با قوانین و مقررات جمهموری اسلامی ایران ندارد ، همچنین متعهد می گردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکت دیگری شناسه مربوظ به همین شخص یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک مثبت (کارت ملی ، روزنامه رسمی) اعلام نمایم ، کلیه مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا اقامه دعوی در مورد دامنه های ثبت شده بر عهده اینجانب می باشد .

Last edited:

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
روش بهتر اینه که از صفحه ای از سایتت که با یه کلمه توی گوگل هستش به صفحه ای که کلمش صفحه 7 - 8 هستش لینک بدی
IMG21404468.jpg

فدايي داري !!!

تا حالا اين روش جواب داده !!؟؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
میخوام دسته بندیامو تغییر بدم. اسمشونو نه ولی میخوام از زیر هم درشون بیارم بیرون! عمق فاجعه رو چه قدر میسنجین؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
میخوام دسته بندیامو تغییر بدم. اسمشونو نه ولی میخوام از زیر هم درشون بیارم بیرون! عمق فاجعه رو چه قدر میسنجین؟

موشکول خاصی پیش نخواهد امد
چون لینکها از شاخه اولی داده میشن

فدايي داري !!!

تا حالا اين روش جواب داده !!؟؟

اری عزیز بهتره صفحه ای که اتوریته بالاتری داره رو انتخاب کنی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
اسم مورد داشته باشه ولی محتوا نه , فیلترینگ گیر میده؟

الان بحث سر این کلمه مورد هستش
که اسم چقدر مورد دار باشه
اگه خیلی خیلی مورد دار باشه فلترینگ که هیچی فتا هم ممکنه گیر بده :general711:

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
اسم مورد داشته باشه ولی محتوا نه , فیلترینگ گیر میده؟
آره یه مطلب بود گذاشته بودم با پیوند یکتا انگلیسی درباره خود ارضایی 2 مین بعد فیلتر شد :l

Pois0nous

Registered User
لایک‌ها
29
Vb يا ipb ؟؟؟
با دليل و منطق! در صورتي كه با هردو كار كرديد!

Sent from my iPod touch using Tapatalk

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
تا جایی که میتونی پیش برو
من این متن تعهد رو براشون ارسال کردم
و تا الان توی ثبت هیچ دامنه ای مشکل نداشتم
زیرش رو هم امضا کن و کارت ملیت رو هم زیرش اسکن کن
به نام خدا
اینجانب ....... با شناسه ..... در مورد دامنه هایی که صاحب امتیاز انها بوده و یا پس از این اقدام به ثبت آنها می نمائم اعلام می دارم کلیه دامنه ها را بدون سوءنیت به ثبت رسانده و هیچ یک از این دامنه ها ناقض حقوق اشخاص ثالث بویژه حقوق مربوط به نام اشخاص حقوقی یا علایم تجاری نبوده و همچنین مغایرتی با قوانین و مقررات جمهموری اسلامی ایران ندارد ، همچنین متعهد می گردم در صورت ثبت دامنه برای شخص یا شرکت دیگری شناسه مربوظ به همین شخص یا شرکت را بصورت رسمی به همراه مدارک مثبت (کارت ملی ، روزنامه رسمی) اعلام نمایم ، کلیه مسئولیت های قانونی ناشی از شکایت یا اقامه دعوی در مورد دامنه های ثبت شده بر عهده اینجانب می باشد .
دیگه لازم نیست چیزی در رابطه با Mohammadrezashajarian.ir بگم؟

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
خعلی ژالبه ،یارو اومده با من کار کنه و سفارشاتشو بده انجام بدم اونوقت به بدترین شکل ممکن باهام صحبت میکنه یعنی نه که فحش بده ولی خوب رفتارش زشته فکر میکنه خعلی کارش درسته منم بهش گفتم آقا ما نمیتونیم کار کنیم با هم اونوقت خانوادمون همه یک صدا میگن ( تو کاری نیستی) :general107:
خعلی زورم گرفته ، حالا هرچقدر هم یکی پولدار باشه نباید بد صحبت کنه با کسی که

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
قالب فروشگاهی خریداریم ...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
دیگه لازم نیست چیزی در رابطه با Mohammadrezashajarian.ir بگم؟

این یه تعهد کلی هستش و مربوط به یه دامنه خاص نیس
من برای ثبت دامنه www.probank.ir این تعهد رو فرستادم چون کلمه بانک توش هست گیر داده بودن و تعهد میخواستن
اما گفتم ماجرای این که به شما گفتن مجوز از وزارت ارشاد تا حالا برام پیش نیومده
این تعهد رو ارسال کنید
تو بخش ارسال مدارک گذینه دوم مربوط به امور ثبت دامنه رو که بزنی
اونجا خودش جایی داره که اسم دامنه رو وارد میکنی
1-2 روز منتظر بمون اگه کارت راه افتاد که ما رو یه دعا بکنی که عاقبت بخیر شیم کفایت میکنه :general512:
اگه بعد 1-2 روز نتیجه نداد با شماره ای که دادن تماس بگیر و اول بگو که تعهد رو ارسال کردم اگه گفتن مجوز خیلی مودبانه خداحافظی کن و برو وزارت ارشاد یا پیش خود استاد :general711:

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
Vb يا ipb ؟؟؟
با دليل و منطق! در صورتي كه با هردو كار كرديد!

Sent from my iPod touch using Tapatalk
وی بولتین استایل رایگان زیاد داره و انجمن های پشتیبانی فعال پنل مدیریت هم فارسی میشه.
آی پی بورد بهینه تر و سئو مناسبی داره ولی انجمن های پشتیبانی مناسبی نداره پنل مدیریتش هم فارسی نمیشه ولی اگه خودت کار باش رو یاد بگیری بهترین گزینه است.
البته هردو مزایای دارن ولی این دو مورد خیلی به چشم میان.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
همینو دیدم که میگم ! هر کی میاد یه سایت میزنه .. بقیه راه میوفتن دنبالش !
این حرکت های گله ای و هیئتی خدایی تو ژن ما ایرانیا هستا ... یه موضوعی رو برای امین تشریح میکردم که پایه و اساس خیلی از معادلات اقتصادی امروز هم براساس همین حرکات گله ای و هیئتی هست !
فدای اون تشریح کردن هات بشم استاد که هر تشریحی میکنی تا یک هفته مخم رو درگیر میکنه، فعلا که این جریان سایت تحلیلی مخم رو ترکوند : ))))

خعلی ژالبه ،یارو اومده با من کار کنه و سفارشاتشو بده انجام بدم اونوقت به بدترین شکل ممکن باهام صحبت میکنه یعنی نه که فحش بده ولی خوب رفتارش زشته فکر میکنه خعلی کارش درسته منم بهش گفتم آقا ما نمیتونیم کار کنیم با هم اونوقت خانوادمون همه یک صدا میگن ( تو کاری نیستی) :general107:
امیر تیمور لنگ توی کتاب "منم تیمور جهان گشا" میگه: آدم هم باید پول و ثروت فراوون داشته باشه و هم عارف و دانای بزرگی باشه، تا علما به واسطه علم و مردم عامی به واسطه پول و ثروت بهش احترام بزارن! تو این موقعیت شما علمش رو داری ولی برای اینکه بتونی دهن مردم و خانوادت رو پر کنی نیاز به پول داری! جوش این ادما رو هم نزن، از این آدمای تازه به دوران رسیده که فکر میکنن بخاطر پول داشتن میتونن بقیه رو به چشم برده ببینن زیاده! امروز به عرشن، فردا به زیر فرشن! ;)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کلا کار کردن با آشنا و فامیل چیزی نیست جز دردسر :|
به من میگن چی کار میکنی میگم برنامه نویسی میکنم دیگه پیشو نمیگیرن :دی

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
آقا ده بار بهت گفتم به حرف هیچ کس توجه نکن چون هر فردی که اظهار نظر میکنه تو شرایط شما نیست که شما خودت فکر کن ببین هر چی بهتره رو انجام بده ...

بالا