• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤██ ██ ██ ██ ██ ██ فروش اکانت رفع محدودیت سرعت دانلود + کاهش پینگ + پنل نمایندگی ██ ██ ██ ██ ██ ██❤

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من آسیاتک دارم.حجمیه.این کانکشن های تست شمارو گرفتم.با یوزر و پس test امتحان کردم ارور 691 میده.با اینترنت خودمم تست کردم همینه!اون فایل l2tp رو هم ران کردم.نشد.
چیکارش باید کرد؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
آقا من آسیاتک دارم.حجمیه.این کانکشن های تست شمارو گرفتم.با یوزر و پس test امتحان کردم ارور 691 میده.با اینترنت خودمم تست کردم همینه!اون فایل l2tp رو هم ران کردم.نشد.
چیکارش باید کرد؟
دقت کنید یوزر و پسورد test نیست

اکانت تست به صورت زیر هست :
user : test
pass : test2

Sent from my iPhone using Tapatalk

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
میدون.منظور اینکه همینجوریشم نمیشه.مگه نباید تو کانکشن ها dsl رو انتخاب کرد بعد بجای یوزر زد test و بجای پسوورد test2 ؟ بعدش کانکت کرد ؟ ولی به چک یوزر و پس که میرسه ارور میده

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
میدون.منظور اینکه همینجوریشم نمیشه.مگه نباید تو کانکشن ها dsl رو انتخاب کرد بعد بجای یوزر زد test و بجای پسوورد test2 ؟ بعدش کانکت کرد ؟ ولی به چک یوزر و پس که میرسه ارور میده
شما اصلا نمیخواد چیزی انتخاب کنید فقط کانکشن رو دانلود کنید و یوزر و پسورد رو وارد کنید و وصل بشید

کانکشن :

http://faramobile.tk/faradl1.zip
یا

http://faramobile.tk/faradl2.zip

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عرض کردم..همین کانکشن هارو دان کردم...جفتشم تست کردم..اون فایل رجیستری رو هم ران کردم...ولی با اون یوزر و پس که گذاشتید ارور 691 میده!

marcelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من دیشب(بامداد) می خواستم اکانت بخرم پول رو پرداخت کردم ولی نوشت پرداخت ناموفق و یوزر و پس اکانت رو به من نداد برای همین یکبار دیگه پول پرداخت کردم بار دوم یوزر و پسورد رو بهم داد ولی 10 هزار تومن پول از حسابم کم کرد و بار اول که ناموفق بود هزینه اش برگشت نخورده به حسابم الان چیکار کنم؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام من دیشب(بامداد) می خواستم اکانت بخرم پول رو پرداخت کردم ولی نوشت پرداخت ناموفق و یوزر و پس اکانت رو به من نداد برای همین یکبار دیگه پول پرداخت کردم بار دوم یوزر و پسورد رو بهم داد ولی 10 هزار تومن پول از حسابم کم کرد و بار اول که ناموفق بود هزینه اش برگشت نخورده به حسابم الان چیکار کنم؟
ایمیل و شماره کارتتون رو برام پیام کنید یا اس ام اس بزنید : 09199053547

در صورت موفق بودن تراکنش قبلی ملبغ رو به حسابتون برگشت میزنم و در صورتی که ناموفق بوده باشه تا 72 ساعت بعد مبلغ از طرف بانک به حسابتون بر میگرده

marcelo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
براتون اس ام اس فرستادم نتیجه رو بهم بگید ممنون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من بالاخره تونستم با این کانکشن ها وصل بشم...اما چند نکته داره!
اول اینکه وقتی وصل میشم باید دانلودم رو چند بار قطع و وصل کنم تا بگیره!یعنی مثلا وقتی داره دان میکنه و من این کانکشن هارو فعال میکنم دان متوقف میشه. وقتی هم هم نکنم و بعد ران کردن کانکشن دان رو فعال کنم بازم نمیگیره و باید هی stop کنم و تو نت یه چرخی بزنم و ... خلاصه بعد چند دقیقه میگیره...
دوم اینکه سرعت دانلود در حالت عادی برای من ( رایگانش ) 120 k هست..
وقتی این کانکشن هارو فعال میکنم سرعت idm همون 120 هست. ولی سرعت سنج برنامه net worx میزنه 245 !!!! درحالیکه فقط دارم دان میکنم...پس بقیه اش چیه ؟؟؟؟

دوم اینکه نمیدونم چرا از وقتی این کانکشن هارو راه انداختم، کلا idm مختل شده و یهو وسط دان من وای میسه و ارور کانکتینگ میده! درحالیکه مثلا دیگه با اون کانکشن ها وصل نبودم و نیستم و اونا اصلا قطع شدن...و درحالیکه داشته میگرفته متوقف شده؟؟؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
آقا من بالاخره تونستم با این کانکشن ها وصل بشم...اما چند نکته داره!
اول اینکه وقتی وصل میشم باید دانلودم رو چند بار قطع و وصل کنم تا بگیره!یعنی مثلا وقتی داره دان میکنه و من این کانکشن هارو فعال میکنم دان متوقف میشه. وقتی هم هم نکنم و بعد ران کردن کانکشن دان رو فعال کنم بازم نمیگیره و باید هی stop کنم و تو نت یه چرخی بزنم و ... خلاصه بعد چند دقیقه میگیره...
دوم اینکه سرعت دانلود در حالت عادی برای من ( رایگانش ) 120 k هست..
وقتی این کانکشن هارو فعال میکنم سرعت idm همون 120 هست. ولی سرعت سنج برنامه net worx میزنه 245 !!!! درحالیکه فقط دارم دان میکنم...پس بقیه اش چیه ؟؟؟؟

دوم اینکه نمیدونم چرا از وقتی این کانکشن هارو راه انداختم، کلا idm مختل شده و یهو وسط دان من وای میسه و ارور کانکتینگ میده! درحالیکه مثلا دیگه با اون کانکشن ها وصل نبودم و نیستم و اونا اصلا قطع شدن...و درحالیکه داشته میگرفته متوقف شده؟؟؟
دوست عزیز اول از همه اینکه شما با کانکشن شماره 2 وصل بشید مشل اول و دوم شما حل میشه

دوم اینکه شاید شما از لینک های دانلود میکنید که با توجه به آیپی بهتون لینک دانلود میدن و وقتی شما به این کانکشن وصل میشید آیپی سرور رو میگیرید و با آیپی خودتون که در ابتدا لینک دانلود باهاش شروع کردید متفاوته

مشکل سوم هم اصلا ربطی به کانکشن نداره مگه اینکه کانکشن دستی درست کرده باشید و در قسمت dialup /*** یا کانکشن ها در idm فعال کرده باشید

amirem99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام! این کانکشن ها واسه مکش رو هم دارید؟! یا اینکه کانفیگش رو بگید!!

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام! این کانکشن ها واسه مکش رو هم دارید؟! یا اینکه کانفیگش رو بگید!!
سلام دوست عزیز

برای مک کانکشن آماده توی اینترنت نتونستم پیدا کنم ، اگه راهی بلدید براش ممنون میشن برای منم ارسال کنید

برای کانکشن دستی توی مک اگه خودتون بلدید ، سرور رو بزنید : download.faramobile.tk

user : test

pass : test2

حالت وصل شدن هم میتونید pptp یا l2tp بزارید

game site

Registered User
لایک‌ها
122
سلام من پارس آنلاین دارم 512 . سرعت روز صبح ها تا یک مگ هم میره شب ها میشه 120 و شب های رایگان هم همین 100 -120 هست البته اینجوری نبود و شب ها 400-500 بود ولی محدود کردن فکر کنم 1-2 ماهیه .
با کانکشن تست شما تست کردم تاثیر خاصی نداشت . از idm هم استفاده میکنم برای دانلود . ممنون میشم راهنمایی کنید ( پ خ ) مرسی

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام من پارس آنلاین دارم 512 . سرعت روز صبح ها تا یک مگ هم میره شب ها میشه 120 و شب های رایگان هم همین 100 -120 هست البته اینجوری نبود و شب ها 400-500 بود ولی محدود کردن فکر کنم 1-2 ماهیه .
با کانکشن تست شما تست کردم تاثیر خاصی نداشت . از idm هم استفاده میکنم برای دانلود . ممنون میشم راهنمایی کنید ( پ خ ) مرسی
سلام عزیز

بهم پیام بزن یه سری تنظیمات تو مودمت میگم انجام بدی احتمالا بهتر میشه

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
سلام
سرویس 256 مخابرات دارم
کانکشن شما رو تست کردم
خوب عمل کرد
فقط یه چیزی هست، اینه که سرعتم هی بالا پایین میشه

mohammad.2016

Registered User
لایک‌ها
39

سلام عزیز

بهم پیام بزن یه سری تنظیمات تو مودمت میگم انجام بدی احتمالا بهتر میشه

سلام
ممنون میشم تنظیمات رو به من هم بگین
من هم همین مشکل رو دارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا