• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

myeden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ضمن تشکر از راهنماییهای بسیار مفیدتان .
من دانشجوی سال آخر مهندسی نفت آزاد هستم و تمایل به ادامه تحصیل در انگلستان را در مقطع ارشد دارم .
می خواستم اگر براتون مقدور است در مورد هزینه و معدل مورد نیاز کمی من را راهنمایی کنید .
متشکرم

ali_aaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوي مهندسي كامپيوتر- نرم افزار هستم
يك ترم مونده درسم تموم بشه
معدلم حدود 16.5 هستش و سعي مي كنم بالاتر بره
دانشگاه آزاد درس مي خونم (يه شهر . . . )اما درس هام را خودم خوندم چون استاداي خوبي نداشتم
10 سالي هم تجربه كار با كامپيوتر دارم - برنامه نويسي - شبكه و ...
چه دانشگاه ها و كشور هايي را براي ادامه تحصيل پيشنهاد مي كنيد؟
تا حد ممكن هزينه اش كم باشه - امكان كار نيمه وقت هم باشه كه بهتر - فقط مدركش معتبر باشه
مرسي

ali_aaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی شد؟
خبری از دوستان نیست؟
یکی ما را دریابه

parvizta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد دانشگاه هاي آمريكا - انگليس ايتاليا- و كشورهاي اسكانديناوي و مالزي آينده نامه ميخواستم ...
ضمنا من 28 سالمه ليسانس زمين شناسي دارم و علاقمند به رشته سنجش از دور و جي اي اس هستم با 10 ميليون پول فعلا نظر شما كجاست البته در حال تست براي ايلتس ...ميخوام بدونم كجاي براي من خوب هست ...
مرسي

parvizta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به زودي در مورد اكراين به طور كلي مينويسم.وحتي ترفندهايي هم براي ادامه تحصيل رايگان در بعضي كشورهاي توپ دارم.
پس منتظر باشيد.
راستي ميدانيد كه ارزانترين كشور براي تحصيل در رشته خلباني كجاست؟خب معلومه فيليپين...در ضمن خيلي هم خوب است و روش تدريسش آمريكاييه

ميشه در مورد دانشگاه به صورت رايگان بيشتر توضيح بدين...

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
دانشگاههای امریکا رو بذارید کنار دیگه به خاطر مسائل سیاسی باید دورشو خط کشید یکی از دوستان از ام آی تی اسم برد بی خیال شو عزیز اونجا جایی که افراد درست حسابی مثل بچه های سناتورها یا افراد بسیار ثروتمند میرن در غیر اینصورت باید نابغه باشی به معدلت هم فکر نکن به دردت نمی خوره چون دانشگاه لیسانست معتبر نیست باید مقاله درست حسابی تو ژورنال بدی ( نه مقاله کنفرانسی) مثلا اگر برق باشی تو ژورنال آی تر پلی یا الزویر اونم بیشتر از یکی که اصلا برای دوره لیسانس و تو ایران امکان نداره مگه اینکه مخ باشی کانادا بد نیست اگه بتونی پذیرش بگیری مثله مک گیل اما تو آسیا دانشگاه توکیو حرف اولو می زنه فکر کنم رتبه 14 رو در کل دنیا داره

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دانشگاههای امریکا رو بذارید کنار دیگه به خاطر مسائل سیاسی باید دورشو خط کشید یکی از دوستان از ام آی تی اسم برد بی خیال شو عزیز اونجا جایی که افراد درست حسابی مثل بچه های سناتورها یا افراد بسیار ثروتمند میرن در غیر اینصورت باید نابغه باشی به معدلت هم فکر نکن به دردت نمی خوره چون دانشگاه لیسانست معتبر نیست باید مقاله درست حسابی تو ژورنال بدی ( نه مقاله کنفرانسی) مثلا اگر برق باشی تو ژورنال آی تر پلی یا الزویر اونم بیشتر از یکی که اصلا برای دوره لیسانس و تو ایران امکان نداره مگه اینکه مخ باشی کانادا بد نیست اگه بتونی پذیرش بگیری مثله مک گیل اما تو آسیا دانشگاه توکیو حرف اولو می زنه فکر کنم رتبه 14 رو در کل دنیا داره
ژاپن خرجش بالاست , یکی از گرونترین شهرهای دنیاست !
--
برا کامپیوتر میدونید به چه جاهایی باید ژورنال داد ؟؟ (ژورنال چی هست حالا؟:blink: ) منظورم اینه که به چه نشریاتی که معتبر باشه !

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
شما برای اینکه یک مقاله در یک ژورنال معتبر بدی باید کار معتبر علمی انجام بدی وگرنه اکسپ نمیشه به عنوان مثال یک الگوریتم جدید و ساده و کارا در زمینه شناسایی اثر انگشت که مربوط به بحث پردازش تصویر میشه باید نتایجی که میگری واقعا بهتر از کارهای قبلی باشه توی ایران وقتی مقاله می خواهی بدی باید اول اسم استادتو بنویسی (یعنی کار اصلی رو اون کرده) وگرنه دانشگاه بهت پول برای اکسپ شدن مقاله ات رو نمیده:blink:
مجله های معتبر هم برای شما IEEE و sincedirect یا Elsevier است بقیه رو نمیدونم چون رشته خودم برق است جدا از این مطالب باید حواست باشه که نرم افزاری که برای کارت استفاده می کنی لایسنس داشته باشه نه مثل matlab که ایرانو تحریم کرده چون ممکنه بعضی جاها برات مشکل ایجاد کنه مقاله کنفرانسی هم دادن سخت نیست هر چه بیشتر بهتر

یک الگوریتم ساده برای تولید انبوه مقاله کنفرانسی : چند مقاله درست حسابی در مورد موضوع مورد نظر را مطالعه و روشهای آنها را با هم ترکیب کنید البته روش جدید باید دارای نتایج قابل قبولی همه باشد

برای آپلای کردن هم همانطور که می دونید باید پول بدید یعنی دانشگاه مقابل مبلغی ( حداقل 50$) ازتون میگره تا درخواست ادامه تحصیلتونو بررسی کنه البته شاید جای مجانی هم باشه من خبر ندارم.

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
شما برای اینکه یک مقاله در یک ژورنال معتبر بدی باید کار معتبر علمی انجام بدی وگرنه اکسپ نمیشه به عنوان مثال یک الگوریتم جدید و ساده و کارا در زمینه شناسایی اثر انگشت که مربوط به بحث پردازش تصویر میشه باید نتایجی که میگری واقعا بهتر از کارهای قبلی باشه توی ایران وقتی مقاله می خواهی بدی باید اول اسم استادتو بنویسی (یعنی کار اصلی رو اون کرده) وگرنه دانشگاه بهت پول برای اکسپ شدن مقاله ات رو نمیده:blink:
مجله های معتبر هم برای شما IEEE و sincedirect یا Elsevier است بقیه رو نمیدونم چون رشته خودم برق است جدا از این مطالب باید حواست باشه که نرم افزاری که برای کارت استفاده می کنی لایسنس داشته باشه نه مثل matlab که ایرانو تحریم کرده چون ممکنه بعضی جاها برات مشکل ایجاد کنه مقاله کنفرانسی هم دادن سخت نیست هر چه بیشتر بهتر

یک الگوریتم ساده برای تولید انبوه مقاله کنفرانسی : چند مقاله درست حسابی در مورد موضوع مورد نظر را مطالعه و روشهای آنها را با هم ترکیب کنید البته روش جدید باید دارای نتایج قابل قبولی همه باشد

برای آپلای کردن هم همانطور که می دونید باید پول بدید یعنی دانشگاه مقابل مبلغی ( حداقل 50$) ازتون میگره تا درخواست ادامه تحصیلتونو بررسی کنه البته شاید جای مجانی هم باشه من خبر ندارم.
ممنون ,
حالا فرضا من یه الگوریتم دارم , باید اینو سطر به سطر توضیح بدم ؟
3107.gif

این اسم استاد نوشتن هم سخته بخدا , استاد های ما که هیچی حالیشون نیست .
اسم استاد رو فقط برا این مینویسم که دانشگاهمون پول اکسپت شدن (همون 50$) رو فقط بده ؟
--
یه نکته دیگه : نمیشه مستقیم به خود دانشگاه فرستاد این مطلب رو ؟ یکی از دوستان من یه چیزی درباره مموری نوشت فرستاد به یکی از دانشگاه های روسیه , بهش اکسپت دادن
confused0072.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ممنون ,
3107.gif
نه لازم نیست ... اینو یکی دوبار که دنبالش بودم ، پرسیدم
170.gif
... اصلا نکته اش اینه که لازم نیست کل الگوریتمت رو بنویسی ... فقط کافیه نتایج اجرا و پردازش و محاسباتش رو ذکر کنی تا نشون بدی که خوب و درست و معتبر و ایناس ...
veiledsmile.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
ممنون ,
3107.gif

این اسم استاد نوشتن هم سخته بخدا , استاد های ما که هیچی حالیشون نیست .
اسم استاد رو فقط برا این مینویسم که دانشگاهمون پول اکسپت شدن (همون 50$) رو فقط بده ؟
--
یه نکته دیگه : نمیشه مستقیم به خود دانشگاه فرستاد این مطلب رو ؟ یکی از دوستان من یه چیزی درباره مموری نوشت فرستاد به یکی از دانشگاه های روسیه , بهش اکسپت دادن
confused0072.gif

همان طور که دوستمون گفتند شما نباید جزئیات رو بنویسید اصولا هیچ کس دادگان مربوطه را در مقاله قرار نمیده و فقط اصول کار و نتایج رو میذارن وگرنه طرف از اینترنت مقاله شما رو میگره همون رو به عنوان پروژه تحویل میده
اکسپ شدن ربطی به اپلای گرفتن نداره .اکسپ مقاله یعنی یک ژورنال یا کنفرانس بعد از بررسی مقاله ارسالی شما اون رو اکسپ میکنه یعنی قبول می کنه تا چاپ بشه . بسته به اعتبار اون ژورنال اعتبار علمی شما رو بالا مبره و کار شما برای گرفتن اپلای از دانشگاههای معتبر رو راحتتر میکنه یعنی وقتی شما برای یک دانشگاه اپلای میکنی و بنویسی که در کجاها مقاله داری اونها با توجه به اون شما رو انتخاب می کنن

اون مثلا 50 دلار رو شما برای بررسی درخواست پذیرش به دانشگاه میدی و جدا از مقاله است یعنی برای هر دانشگاه که اقدام به درخواست کنی باید یک مبلغی بدی تا درخواستت بررسی بشه ( البته نمی دونم همه جا اینطوری یا نه )

اما اکسپ کردن مقاله به این راحتیها نیست چون ممکنه یک کنفرانس بعد از تائید مقاله شما ازتون مبلغی وجه بخواد تا چاپش کنه ( تا چاپ نشه فایده نداره) حدود چند صد دلار . معمولا این پولو دانشگاه میده اما اسم استادتون اول چاپ میشه یعنی کار اصلیو اون کرده در حالی که هیچ کاری نکرده ممکنه بگید که خوب پوله تاییدو خودم میدم بازم ممکن کارتون گیر بیافتده یکی از دوستام یک مقاله تو IEEE داده بود و اسم استادشو ننوشته بود بعد ها استادش فهمید و گفت اگه خودتون تغییر ندید میل میزنم میگم کار من بوده!!:blink: ( اونم دانشکده فنی تهران)

اگرم پول داری که نیازی به مقاله نیست :D راحت می تونی از دانشگاهای پولی پذیرش بگری یکی رو می شناختم ملی قبول نشد آزاد هم قبول نشد بعد رفت انگلیس مهندسی مکانیک خوند الان هم داره فوق می خونه:wacko:

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
همان طور که دوستمون گفتند شما نباید جزئیات رو بنویسید اصولا هیچ کس دادگان مربوطه را در مقاله قرار نمیده و فقط اصول کار و نتایج رو میذارن وگرنه طرف از اینترنت مقاله شما رو میگره همون رو به عنوان پروژه تحویل میده
اکسپ شدن ربطی به اپلای گرفتن نداره .اکسپ مقاله یعنی یک ژورنال یا کنفرانس بعد از بررسی مقاله ارسالی شما اون رو اکسپ میکنه یعنی قبول می کنه تا چاپ بشه . بسته به اعتبار اون ژورنال اعتبار علمی شما رو بالا مبره و کار شما برای گرفتن اپلای از دانشگاههای معتبر رو راحتتر میکنه یعنی وقتی شما برای یک دانشگاه اپلای میکنی و بنویسی که در کجاها مقاله داری اونها با توجه به اون شما رو انتخاب می کنن

اون مثلا 50 دلار رو شما برای بررسی درخواست پذیرش به دانشگاه میدی و جدا از مقاله است یعنی برای هر دانشگاه که اقدام به درخواست کنی باید یک مبلغی بدی تا درخواستت بررسی بشه ( البته نمی دونم همه جا اینطوری یا نه )

اما اکسپ کردن مقاله به این راحتیها نیست چون ممکنه یک کنفرانس بعد از تائید مقاله شما ازتون مبلغی وجه بخواد تا چاپش کنه ( تا چاپ نشه فایده نداره) حدود چند صد دلار . معمولا این پولو دانشگاه میده اما اسم استادتون اول چاپ میشه یعنی کار اصلیو اون کرده در حالی که هیچ کاری نکرده ممکنه بگید که خوب پوله تاییدو خودم میدم بازم ممکن کارتون گیر بیافتده یکی از دوستام یک مقاله تو IEEE داده بود و اسم استادشو ننوشته بود بعد ها استادش فهمید و گفت اگه خودتون تغییر ندید میل میزنم میگم کار من بوده!!:blink: ( اونم دانشکده فنی تهران)

اگرم پول داری که نیازی به مقاله نیست :D راحت می تونی از دانشگاهای پولی پذیرش بگری یکی رو می شناختم ملی قبول نشد آزاد هم قبول نشد بعد رفت انگلیس مهندسی مکانیک خوند الان هم داره فوق می خونه:wacko:
اخه من اگه خود برنامه رو ندم , اونا از کجا میفهمن من از خودم برنامه تخیلی ننوشتم و واقعا این برنامه وجود داره , یعنی من مثلا یه الگوریتم فشرده سازی نوشتم , حالا این چیشو بفرستم , خود الگوریتم رو بفرستم که میدزدنش ,
فقط توضیحاتشو و نتایج رو بفرستم که میگن اینارو رو چه حسابی گفتی
vahidrk.gif
.
--
این استاد ها هم کیف میکنن فقط
confused0072.gif

---
پول داشتیم که خیلی وقت پیش رفته بودیم , در ضمن یه چیز دیگه , این جور اکسپت شدن ها بورسیه حساب میشه ؟
یا برا بورسیه باید مشخص کنیم که ماله بورسیست
297.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
من زیاد در مورد مقالات مهندسی نرم افزار نمیدونم با هم رشته ای هاتون مشورت کنید بیشتر کمکتون می کنن

اما مثلا شما فرض کن می خواهید یک مسئله رو با شیوه ای دیگه حل کنید تا به نتایج بهتری برسید معادلات دیفرانسیل رو تو مقاله می ذارید و میگید که این معادلات برای روش جدید است اما ضرایب اونها رو معلوم قرار نمیدید فقط حروف نه داده های کامل با نتایج که توسط نرام افزار شبیه سازی شده بعدهم که همینجوری نیست مقاله ات اکسپ بشه بیشتر وقتا رجکت میشه یعنی قبول نمی کنن چند بار باید اصلاح کنی و به سوالات اونها جواب بدی تا قانع بشن و قبول کنن به این راحتیها نیست.

آره دیگه مقاله داشتن برای دانشگاه خوب و بورسیه است دانشگاهای معمولی و پولی مقاله نمی خواد

در ضمن باید از استادت هم ریکامدیشن بگیری یعنی معرفی نامه که خیلی مهمه خیلی مهم ( برای بورس)

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام دوستان.
من دیگه وقت ندارم که اینجا را آپدیت کنم.اما حالا این را داشته باشید.

ادامه تحصیل در مقطع كارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دكترا

در معتبرترین دانشگاههای دولتی بلژیك با هزینه بسیار كم

چقدر در مورد دانشگاههای دولتی اروپا اطلاعات دارید؟ آیا علاقمندید در دانشگاههای خارج از کشور ادامه تحصیل دهید؟ آیا مشکلاتی مانند هزینه های سنگین دانشگاههای غیردولتی مانع از تحقق خواسته های شما شده است؟ با ادامه تحصیل در دانشگاههای دولتی بلژیک آینده شغلی خود را تضمین كنید. سطح بالای علمی این كشور در عرصه‌ علوم مختلف و فنآوری به شما این امكان را میدهد تا با اخذ مدارك مورد تایید وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی آینده بهتری را در داخل و خارج كشور در پیش‌رو داشته باشید.

رؤیای دانش با همکاری مشاوران خود نسبت به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاههای فرانسوی زبان (Bruxelles و Liege) بلژیك در مقاطع کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی تکمیلی، کارشناسی ارشد و دكترا اقدام مینماید.

تحصیل در دانشگاههای دولتی بخش فرانسوی زبان كشور بلژیك به زبان فرانسوی مقدور است.

هزینه تحصیل در دانشگاههای دولتی بلژیك بسیار پایین است (حداكثر 1500 یورو در سال)
هزینه لازم برای تأمین مخارج شخصی(مسکن، پوشاک، خوراک، بیمه، حمل و نقل و ...): ماهانه حدود 700 یورو

طول دوره تحصیل:

کارشناسی: 1 یا 2 سال پس از فوق دیپلم
کارشناسی ارشد: 2 سال
دکترای تخصصی: حداقل 3 سال

حداقل شرایط لازم:
1) داشتن مدرک فوق‌دیپلم، كارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکترای عمومی گروه پزشکی متناسب با رشته مورد نظر
2) برخورداری از توانائی لازم برای معاشرت، تحصیل و تحقیق به زبان فرانسوی

3) توانائی تأمین هزینه های شخصی (ماهانه حدود 700 یورو برای زندگی مجردی)

4) توانائی تأمین شهریه دانشگاهی (سالانه حداكثر 1500 یورو) به صورت شخصی یا با استفاده از بورس تحصیلی

مواردی که در اخذ پذیرش موثرند:

1) ارسال بموقع و کامل مدارک مورد نیاز

2) داشتن مدرك زبان فرانسوی (DELF، DALF، TCF، ...)
3) وضعیت تحصیلی قبلی و اعتبار دانشگاه محل اخذ مدرک تحصیلی
4) سابقه فعالیتهای علمی-پژوهشی (مانند انتشار مقالات در مجلات معتبر بین المللی)
5) برخورداری از بورس تحصیلی
6) سن متقاضی و زمان اخذ مدارک تحصیلی

رشته‌های موجود در دانشگاههای بروكسل و لیژ (Bruxelles & Liege)

1) دانشكده حقوق/جرم شناسی:

- حقوق، جرم شناسی، مدیریت عمومی

2) دانشكده روانشناسی و علوم تربیتی:

- فیزیولوژی كار و سازمان، فیزیولوژی اجتماعی (گسترش فرهنگ بین كشورها)، روانشناسی (نوروپیسیكولوژی)، روانشناسی ( بالینی و آسیب شناسی روانی)، علوم تربیتی، گفتاردرمانی

3) دانشكده علوم:

- ریاضیات، علوم كامپیوتر، فیزیك، شیمی، زمین‌شناسی، بیولوژی، ژئوگرافی (جغرافیا)، علوم مهندسی، آمار، بیوشیمی و بیولوژی مولكولی، بیولوژی ارگانیسم و اكولوژی، بیوانفورماتیك و مدلسازی، علوم و فناوری محیط، علوم كشاورزی، مدیریت توریسم، مدیریت محیط، بیوشیمی (بیولوژی سلولی و مولكولی)، اقیانوس‌شناسی، علوم فضایی

4) دانشكده ادبیات و فلسفه

- فلسفه، اخلاق، زبان و ادبیات كهن (كلاسیك)، زبان و ادبیات كهن (مشرق زمین)، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین (فرانسه زبان خارجی)، زبان و ادبیات مدرن، زبان و ادبیات مدرن ( آلمانی)، زبان و ادبیات مدرن (عربی)، زبان و ادبیات مدرن (اسلاو)، تاریخ، تاریخ هنر و باستان‌شناسی، تاریخ هنر و موسیقی شناسی، اطلاعات و ارتباطات، زبانشناسی، علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت نمایش (نویسندگی و انتقاد سینما)، صنعت نمایش (مخاطب زنده)، علوم دینی و غیرمذهبی، مدیریت فرهنگی

5) علوم اجتماعی، سیاسی و اقتصادی

- جامعه شناسی، مردم شناسی، علوم سیاسی (عمومی)، علوم اقتصادی، علوم انسانی و اجتماعی، مدیریت منابع انسانی، علم جمعیت و توسعه، علوم سیاسی (روابط بین‌الملل)

- مدیریت مردمی، علم كار،مهندسی اداری (علم مدیریت)

6) علوم دارویی

- داروسازی

7) پزشكی

- پزشكی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص های پزشكی)‌، دندانپزشكی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص‌های دندانپزشكی)، دامپزشكی، بیومدیكال

8) انستیتو بهداشت عمومی

- بهداشت عمومی(اداره سیستمهای بهداشتی)، بهداشت عمومی(توسعه و آموزش بهداشت)، بهداشت عمومی(امراض مسری و آمار زیستی)، بهداشت عمومی(اداره واحدها و سیستمهای پرستاری)، بهداشت عمومی(بهداشت محیط)

9) انستیتو تربیت بدنی

- بدنسازی، جنبش درمانی و انطباق مجدد

10) انستیتو مطالعات اروپایی

- مطالعات اروپایی (سیاست)، مطالعات اروپایی (اقتصاد)، مطالعات اروپایی (تاریخ و فرهنگ اروپا)

11) علوم كاربردی (پلی تكنیك)

- مهندسی معماری داخلی، معماری، مهندسی عمران، مهندسی ساختمان، بیومهندسی

- مهندسی شیمی و مواد، مهندسی برق، مهندسی الكترومكاتیك، مهندسی پزشكی، مهندسی مكانیك، مهندسی كامپیوتر، مهندسی بیومدیكال، مهندسی هوافضا، بیومهندسی: علوم و تكنولوژی محیط زیست، بیومهندسی: علوم كشاورزی، بیومهندسی: شیمی و بیوصنعت، مهندسی معدن، شهرسازی، مهندسی هسته‌ای

12) دانشكده علوم اداری

- مهندسی اداری، علوم اقتصادی، علوم اداری

میتوانید همه اینها را از سایت http://www.royayedanesh.com به دست آورید

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان

اگه معدل ليسانس يا فوقتون بالای 16 و نيم هست و تافل بالای 575 هم ميتونين بيارين، ميتونين برای دانشگاه های کانادا اقدام کنيد. البته با اين اوضاع تازه, وضعيت ويزا دادن نميدونم به چه صورت هست ولی اگه به طور کلی راهنمايی اي خواستين ، من در خدمتتون هستم.;)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
کسی در مورد دانشگاه آمریکایی لبنان خبری داره؟!

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من مدارک
A+ MCSE CCNA و یه مدرک تعمیرات دستگاههای عابر بانک رو دارم ( ATM Engineer Certification ).
دیپلم فنی حرفه ای هستم.
دارم Ielts میخونم اینشالا تا 2 ماه دیگه میگیرمش . 4 سال سابقه کار تو زمینه سخت افزار و شبکه دارم.
22 سال سن دارم و شدیدا علاقه دارم تو زمینه IT ادامه تحصیل بدم.
به نظر شما من کدوم کشور برم که هم بتونم کار کنم و هم درس بخونم ؟

mostafa-ahwazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وخسته نباشيد
آقا محمد يك سوال داشتم هزينه تحصيل در رشته mba در يك دانشگاه روسي معتبر حدودا چقدر است
در ضمن اميدي هست بتونم يك بورس تحصيل براي رشته mbaدر يك دانشگاه معتبر در هر كجا با شرايط خاص خودم پيدا كنم من فارغ التحصيل كارشناسي برق الكترونيك از دانشگاه دولتي سبزوار هستم در ضمن معدلم هم 13.90 هست جديدا فارغ التحصيل شدم و توانايي مالي ضعيفي دارم در ضمن بنده خدمت سربازي هم هنوز نرفتم
اگر پاسخ بديد ممنون مي شم .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
با عرض سلام وخسته نباشيد
آقا محمد يك سوال داشتم هزينه تحصيل در رشته mba در يك دانشگاه روسي معتبر حدودا چقدر است
در ضمن اميدي هست بتونم يك بورس تحصيل براي رشته mbaدر يك دانشگاه معتبر در هر كجا با شرايط خاص خودم پيدا كنم من فارغ التحصيل كارشناسي برق الكترونيك از دانشگاه دولتي سبزوار هستم در ضمن معدلم هم 13.90 هست جديدا فارغ التحصيل شدم و توانايي مالي ضعيفي دارم در ضمن بنده خدمت سربازي هم هنوز نرفتم
اگر پاسخ بديد ممنون مي شم .

شرایط شما برای تحصیل در خارج از کشور زیاد مناسب نیست!
ضمن اینکه به سختی هم میشه کار پیدا کرد!
اگر اصرار به خارج رفتن دارید شاید هند گزینه مناسبتری باشه!!!

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام. دوست عزیز ..توانای مالی ضعیف یعنی چه؟
یعنی میخواهی کار کنی؟
برای خدمت هم حداقل باید از 5 تا 15 میلیون وثیقه بزاری ببین داری یانه.
در ضمن کشور های روسی زبان زبان بورس برای خارجیا ندارن.
وضعیتت را دقیق بزار تا راهنماییت کنم.

بالا