سلام
چند تا سوال دارم....
1-من یکروز خدمت کردم قبلا دانشگاه قبول شدم مرخص شدم ...دفترچه رو فرستادم افتادم 01 اونام تا 15 ام اعزام مجددی ها را مرخصی دادند خوب حالا من که دارم دیر میرم میترسم چون نه آنکادر کردن بلدم نه گت شلوارو بستن و سایر موارد چه کارکنم کسی میتونه کمک کنه؟
2-کارهای تحقیقاتی هم برا وزارت دفاع از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح انجام دادم که نهایتش چند ماه هم از اونا کسری گرفتم آیا میشه با این سابقه تو تقسیم شدن تهران افتاد؟ مدرک زبان بین المللی هم دارم.
3- حالا که اعزام مجددی ام جیره میگیرم یا نه لباس گفتن میدن ولی باید بقیه رو از بازار بخرم ؟ مثل شورت سفید و زیرپوش و...
4- حالا که 15 روز مرخصس دادن فک کنم دیگه برای زهر چشم گرفتن دیگه به ما مرخصی و روزبرگ ندن درسته؟
سلام.
تو دورمون ما اعزام مجددی داشتیم. عشق میکنی اتفاقا. چون کارا تقسیم شده ، مگه اینکه فرمانده گیر باشه بهتون کار بده :دی
ترس؟؟؟ بابا چه ترسی. اتفاقا افسر آموزش مثل خودت وظیفست. بهش میگی . یادتم میدن . تو 01 هیچ کس برای بلد نبودن و عدم توجیه توبیخ نمیشه ، اینو از من داشته باش.
حتی نگهبانی هم میری ، افسرگردان توجیهت میکنه ، دستتو ببر بالا بگو اعزام مجددی هستم(مثل اعزام مجددی های ما) راحت توجیهت میکنه دوباره.
الان کار تحقیقی 6 ماه فک کنم کسری داره درسته؟ اما اثر خاصی نداره. یه اثر داره. میان از ستاد سراغتون میگن کی کار تحقیق و مقاله و ISI داشته. اگه میخوای 01 بمونی برا خدمت حتما پیگیر شو. اگه هم رفتی و اومده بودن قبلش ، از فرماندت اجازه بگیر یه سر برو ستاد. زبان هم بلدی چه بهتر ، برو ستاد همه رو بگو. یهو دیدی پذیرش 01 شدی !
آره . اگه چیزی مونده باشه بهت میدن ، لباس میدن بهت فک کنم ، والا ما اسفند بودیم ، نه شورت دادن نه زیرپوش ، نه کیسه انفرادی و .. ، اما اصلی ها مثل لباس رو دادن
ببین خیالت راحت کار خاصی ندارن باهاتون . اذیتتون هم نمیکنن. روز برگم هستین. مگه اینکه فرماندتون عوضی باشه که تو 01 عمرا فرمانده عوضی باشه! فقط احتمال نگهبانی پنجشنبه جمعه رو دارید چون بچه های اعزام مجددی ما اولین پنج شنبه جمعه نگهبانی خوردن. اونم دست منشی هست. ولی در کل با باقی بچه ها فرق نداری. مثل هم کلاس میرین مثل هم رژه مثل هم مسجد و ورزش و ... با این تفاوت اونا 15 روز از شما بیشتر بودن
راستی سلام من رو برسون به 01 . بهترین پادگان ارتش