• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
يه ليست از آهنگ تيتراژ بعضي از انيمهارو پيدا كردم (مطابق معمول(!!!) ما كه نتونستيم دانلود كنيم گفتيم حداقل اونهايي كه مي تونن استفاده كنن! :happy: )

http://www.cartooniaonline.net/anime/mp3/index.asp

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
[SS-Eclipse] Kanon - 15 (h264) [20AB7CA6].​mkv
[SS-Eclipse] Kanon - 15 (XviD) [A7687807].​avi
Kanon​_2006​_15[LQ][TWH][Sprocket][BA6A30FA].​avi

024a3315.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
چشم. سفیدش می کنم. آخه یه بار گفته بودی نمی دونی چرا بقیه اینویاشا رو بیرون نمیدن واسه همین فکر کردم ناقصه :D
اوه آره گفته بودم. راستش ماجرا از اين قراره که مانگا تو اون 167 قسمت تموم شده بود، يعنی تو اون مقطع تموم شده بود ولی الان دوباره داره ادامش بيرون ميآد ولی هنوز sunrise چيزی مبنی بر اينکه ادامشو ميسازه يا نه، نگفته! به خاطر همين داستان تا اينجا تموم شده تلقی ميشه. البته کاملن تهشو برای ادامه باز گزاشتن.

inuyasha-games1.jpg

چه تحریفی؟ جان من بگو، به کسی نمیگم
2mo15hx.gif
چون عربی بهت نميگم!
36_11_22.gif

اولاً که اين آخره داستان نيست همون طور که روزبه گفت خيلی جا داره! بعدش اگه بشماری از 12 تا حيون مثل اينکه فقط 8-9 تاشون معرفی شدن مثلاً هيچ صحبتی از اسب نشد!:blink: و اما تهريف بزرگ اينه که يکی از حيون های پسر در اصل دختره!:D ميتونی حدس بزنی؟ روزبه هم حدس بزنه ببينم کدومتون درست ميگين؟!;)

medium_fruit_basket_groupe_02.jpg

راستی فریدا یه سوال، این سریای مختلف Gundam Seed همه به هم مربوطن؟ یا شخصیتاشون فرق می کنه؟
1664.gif
سريال های Gundam به هم مربوط نيستن، فقط شايد از نظر زمانی پشت به پشت هم باشن وگرنه از نظر داستانی کاملن متفاوتن.

gundam seed و seed destiny کاملن به هم مربوطن، همون شخصيت ها + چند تا هم اضافه تر.:)
gundam seed c.e.73: stargazer ادامه داستانی seed destiny هست ولی با شخصيت های تازه.
gundam seed destiny astray هم ادامه seed ها هست بعد چند سال از destiny که اولش با حراج موبال های کيرا و افرن (مدل اونا به عنوان يه چيز قديمی) شروع ميشه. البته فقط 2 تا promo ازش در اومده، red frame و blue frame.:( يه تورنت ديگه هم هست که من نميدونم چيه! هنوز نگرفتمش ولی شواهد ميگه که هنوز از تورنت 4 قسمتيش خبری نيست.:(

pcgames0308seedova.jpg

بعد تو همه این سریا رو نشستی دیدی؟!!
2132.gif
4787.gif
نه :lol:
بعد میشه دفعه بعد Gundam Wing رو هم بفرستی؟
2343.gif
gundam wing داستن و آدماش کاملن متفاوته، اگه اول اينو ميديدی خوب شايد برات قابل قبول بود ولی چون seed ها رو ديدی ، ديگه اين سری هچ جزابيتی برات نداره.:blink: اولش خوب شروع ميشه ولی وسط هاش من ديگه داشت خوابم ميبرد و همون جور نصفه فکر کنم هدود قسمت 35 ولش کردم:f34r:. بقيه gundam ها هم به درد نميخورن! فقط seed ها قشنگ بودن.:D

gundam-w.jpe

تازه داره خوشم میاد از این کارتون ، به خصوص از کیرا و کاگالی . دلم میخواست این 2 تا کبوتر ... ولی نمی دونم چرا یه حس غریبی بهم میگه این دو تا خواهر برادرن
8418.gif
302.gif
حیف شد
2174.gif
خوب زير بمبارون های اول من دوم سيمور، طبيعيه!:p قسمت چندی؟:eek:

kira_cagalli.jpg

اينم چند تا لينک و بحث در مورد سوالايی که من داشتم و از سيمور پرسيده بودم. نظريه های جالبی دادن:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اسم باشه پیدا میشه
gigglesmile.gif
بستگی داره چجوری اینترنت رو زیرو رو کنی
2i8d4ao.gif

Seki Tomokazu & Megumi Hayashibara 05:18 MP3 256K
تو صفحه قبل اهنگ که دنبالش بودی رو گزاشتم !
ديدمش، دستت درد نکنه
23_30_126.gif

من هر چی پيدا کردم نميشد روش right click کرد:( ولی اين ميشه:D، ممنونننن.... :happy:

راستی گوش کردين بچه ها؟ قشنگ نبود؟;)
Shoujo ایی یعنی چه؟ دو , سه جا دیدم
3107.gif
همون جور که روزبه تو پستش گفت يعنی دخترونه
36_1_62.gif
يا دختر پسند:D يا به عبارت بهتر کارتون پسر نپسند:p مثل همون Ayashi no ceres

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا جان من يه ليستي پيدا كردم. اينجا ميذارمش بينم كدومش رو مي خوايد تا لينكهاش رو هم بذارم
ممنون، دستت درد نکنه:blush:. پس اينا رو بزار ;)

Tom & Jerry Shiver Me Whiskers
The Road To El-Dorado
The Legend of Zelda
Cinderella
Everyone's Hero
Zone Of The Enders
Violinist of Hamelin
يه ليست از آهنگ تيتراژ بعضي از انيمهارو پيدا كردم (مطابق معمول(!!!) ما كه نتونستيم دانلود كنيم گفتيم حداقل اونهايي كه مي تونن استفاده كنن! :happy: )
بازم ممنون :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش منم یه نیم ساعتشو دیدم اصلا خوشم نیومد
1670.gif
ولی باید بفهمم موضوعش از چه قراره پس مجبورم ببینم
3847.gif
من که خوشم اومد:D البته به طور کلی چيزی نيست که من بدم بياد :pجز ... سيمور ميدونه;)

راستی آواتار جدیدت خیلی باحاله ... هر بار دیدنش به ما لذت میده
4212.gif
اين يکی از کانديداهای آواتر من بود! سپهر دزديدش
4_9_16.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
این اسم و مشخصات لین چانگ ولی انگار فقط فیلمای سامورایی بازی کرده Atsuo Nakamura
فکر کنم بتونيم از تو ليست فيلمايی که بازی کرده اسمه دقيق سريال هانيکو رو بکشيم بيرون، کی وقت داره اين کارو بکنه؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فریدا من Bokura_Ga_Ita رو دیدم ...هیچ احساس خاصی بهم دست نداد :D .... تابلو بود اینجوری تموم می شه ... الان مشکل از منه ؟ :p ... مخصوص که هر دوشون عین قورباغه بودن ... ما که سر در نیاوردیم ....
ای بی احساس
4_13_13.gif
ای بی رحم
4_13_4.gif
اي بی قلب
4_13_3.gif
اي ... :p
نه مشگل از اينه که
36_19_5.gif
:

1- پسری
2-هنوز کولوچو اي
3- هنوز عاشق نشدی

اصلاً اينجور کارتون ها بيشتر ماله ما دختراست
4_1_6.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بچه های خوب ممکنه يه چک کنين ببينين ميتونين اين تورنت رو دانلود کنين يا نه؟ :eek:ماله من به هيچ سيد و پيری وصل نميشه!:(:(:(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آريانا جون دستت درد نکنه بابت لينک ها :happy:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
چون عربی بهت نميگم!
36_11_22.gif
حواست باشه اعراب خطرناکن ها. یهو می بینی با مسلسل وایسادیم جلوت
2mo15hx.gif

اولاً که اين آخره داستان نيست همون طور که روزبه گفت خيلی جا داره! بعدش اگه بشماری از 12 تا حيون مثل اينکه فقط 8-9 تاشون معرفی شدن مثلاً هيچ صحبتی از اسب نشد!:blink: و اما تهريف بزرگ اينه که يکی از حيون های پسر در اصل دختره!:D ميتونی حدس بزنی؟ روزبه هم حدس بزنه ببينم کدومتون درست ميگين؟!;)
آره اتفاقا منم از آخرش خوشم نیومد. یعنی ناقص بود به نظرم. حالا قراره ادامشو هم بسازن؟
1670.gif

پس اونجا هم یکیشون دختره مثل گروه G7-1 ... عجب
5761.gif

بذار ببینم ... یوکی که بعیده باشه ... شاید مومیجی

momiji004.jpg

شایدم هارو که یوکی رو دوست داره

hatsuhara001.jpg

یا شاید ریتسو که خودشو دختر هم جا میزنه

ritsu001.jpg

همون جور که روزبه تو پستش گفت يعنی دخترونه يا دختر پسند:D يا به عبارت بهتر کارتون پسر نپسند:p مثل همون Ayashi no ceres
یعنی این که من الان خوشم اومد دخترپسند بود ؟! :blink:
doh.gif
نـــگــو :D

gundam wing داستان و آدماش کاملن متفاوته، اگه اول اينو ميديدی خوب شايد برات قابل قبول بود ولی چون seed ها رو ديدی ، ديگه اين سری هچ جزابيتی برات نداره.

ممنون از توضیحات و لینکهای توضیحات ... پس اگه ربطی به اونا نداره و به اون قشنگی هم نیست بی خیال :D

خوب زير بمبارون های اول من دوم سيمور، طبيعيه!:p قسمت چندی؟:eek:
34-35 حدودا ... قشنگترین قسمتش تا حالا اون قسمت جنگ آخر کیرا و اثرن بود ... واقعا میخ شده بودم :D

اين يکی از کانديداهای آواتر من بود! سپهر دزديدش
4_9_16.gif
consoling2.gif

راستی آواتار و امضای جدیدت مال Gundam seed ـه؟ قشنگه :D

//

اون تورنتی که گفتی امتحان کنین هیچ سید و پیری نداره. همه خوابن انگار
190.gif

بالا