چشم. سفیدش می کنم. آخه یه بار گفته بودی نمی دونی چرا بقیه اینویاشا رو بیرون نمیدن واسه همین فکر کردم ناقصه
اوه آره گفته بودم. راستش ماجرا از اين قراره که مانگا تو اون 167 قسمت تموم شده بود، يعنی تو اون مقطع تموم شده بود ولی الان دوباره داره ادامش بيرون ميآد ولی هنوز sunrise چيزی مبنی بر اينکه ادامشو ميسازه يا نه، نگفته! به خاطر همين داستان تا اينجا تموم شده تلقی ميشه. البته کاملن تهشو برای ادامه باز گزاشتن.
چه تحریفی؟ جان من بگو، به کسی نمیگم
چون عربی بهت نميگم!
اولاً که اين آخره داستان نيست همون طور که روزبه گفت خيلی جا داره! بعدش اگه بشماری از 12 تا حيون مثل اينکه فقط 8-9 تاشون معرفی شدن مثلاً هيچ صحبتی از اسب نشد!:blink: و اما تهريف بزرگ اينه که يکی از حيون های پسر در اصل دختره!

ميتونی حدس بزنی؟ روزبه هم حدس بزنه ببينم کدومتون درست ميگين؟!
راستی فریدا یه سوال، این سریای مختلف Gundam Seed همه به هم مربوطن؟ یا شخصیتاشون فرق می کنه؟
سريال های Gundam به هم مربوط نيستن، فقط شايد از نظر زمانی پشت به پشت هم باشن وگرنه از نظر داستانی کاملن متفاوتن.
gundam seed و seed destiny کاملن به هم مربوطن، همون شخصيت ها + چند تا هم اضافه تر.

gundam seed c.e.73: stargazer ادامه داستانی seed destiny هست ولی با شخصيت های تازه.
gundam seed destiny astray هم ادامه seed ها هست بعد چند سال از destiny که اولش با حراج موبال های کيرا و افرن (مدل اونا به عنوان يه چيز قديمی) شروع ميشه. البته فقط 2 تا promo ازش در اومده، red frame و blue frame.

يه تورنت ديگه هم هست که من نميدونم چيه! هنوز نگرفتمش ولی شواهد ميگه که هنوز از تورنت 4 قسمتيش خبری نيست.
بعد تو همه این سریا رو نشستی دیدی؟!!
نه :lol:
بعد میشه دفعه بعد Gundam Wing رو هم بفرستی؟
gundam wing داستن و آدماش کاملن متفاوته، اگه اول اينو ميديدی خوب شايد برات قابل قبول بود ولی چون seed ها رو ديدی ، ديگه اين سری هچ جزابيتی برات نداره.:blink: اولش خوب شروع ميشه ولی وسط هاش من ديگه داشت خوابم ميبرد و همون جور نصفه فکر کنم هدود قسمت 35 ولش کردم:f34r:. بقيه gundam ها هم به درد نميخورن! فقط seed ها قشنگ بودن.
تازه داره خوشم میاد از این کارتون ، به خصوص از کیرا و کاگالی . دلم میخواست این 2 تا کبوتر ... ولی نمی دونم چرا یه حس غریبی بهم میگه این دو تا خواهر برادرن
حیف شد
خوب زير بمبارون های اول من دوم سيمور، طبيعيه!

قسمت چندی؟
اينم چند تا لينک و بحث در مورد سوالايی که من داشتم و از سيمور پرسيده بودم. نظريه های جالبی دادن: