خسته نباشی:general707:جناب من پسورد تیک دیتامو یادم رفته برای بازیابی هم سوال امنیتی می خواد که اونم یادم رفته :دی
باید دقیقا چی کار کنم؟
خسته نباشی:general707:جناب من پسورد تیک دیتامو یادم رفته برای بازیابی هم سوال امنیتی می خواد که اونم یادم رفته :دی
باید دقیقا چی کار کنم؟
سلامت باشی :دیخسته نباشی:general707:
نمیدونم وللهبرای من هم یک گیگ اومده انگار
روچه حسابی اول شده؟
تلفن: 0211544نمیدونم وللهبزار هی اول بشن به ما ترافیک بدن:))
پ.ن:شماره آسیاتک رو کسی داره؟الان دسترسی به سایتش ندارم.
Sent from my HUAWEI G510-0200
اشتباهه که:دیتلفن: 0211544
شما اقای وزین هستین؟ جریان چیه چند تا فروم شما رو کلاه بردار خطاب کردن! گوگل هم نتایجی داشت:بله ممنون.
قطعاً ما خود آسیاتک نیستیم :دی
2.5 درصد برای کاربران و 5 درصد برای نمایندگان ارزونتره که فعالیت نماینده خوب باشه 10 درصد 15 درصد و بیشتر هم میشه داد...
پشتیبانی هم از طرف ما و هم خود آسیاتک هست..
الان کمی برای بعضی سرویسها ارزونتر شده.
خوب شد آسیاتک یه گیگ داد:-Dوگرنه ۴٠٠ مگ.بیشتر نداشتم.شمارشونو بدون ٠٢١ گرفتم جواب داد...!کرجم.
قصد طرفداری از کسی رو ندارم اما اینا که فقط چنتا وبلاگ هستن بدون هیچ سند و مدرکی که به نظر همه توسط یک نفر ایجاد شدنشما اقای وزین هستین؟ جریان چیه چند تا فروم شما رو کلاه بردار خطاب کردن! گوگل هم نتایجی داشت:
https://www.google.com/search?q=کلاهبرداری محمد وزین&oq=کلاهبرداری محمد وزین&aqs=chrome..69i57.12985j0j7&espv=2&es_sm=90&ie=UTF-8
تورو خدا هرکیو میخوای صدا کنی تگش کنMR-S میگم موزیک قمیشی اومده تو امضاته؟؟؟
داش ناصر خوبه استعدادش توگرافیک 20 هست البته بغل بیت به - بزاردوستانی که میتونن تو طراحی کاور بخش سریالی صندلی داغ به ما یاری برسونن اعلام آمادگی کنن ...
دوستان یه دامین تاپ دارم , Arla.Ir
کسی خواست بگه
Sent from my HUAWEI G510-0200
داش ناصر خوبه استعدادش توگرافیک 20 هست البته بغل بیت به - بزار:general404:
ندیدم حتما... پ.خ شد داداشمن یه بار قبلا ازت قیمت خواستم اما خبری نشدم
قیمت رو برام پ.خ کن دادا