• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آقا داتک ردیفه برم بگیرم؟؟ از شاتل ..... انصراف دادم. خیلی مزخرف بودند و بی نظم

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
من تا 6 ماه پیش یه کیبورد یاماها 2100 داشتم که فروختم برای موسیقی آدم باید حالشو داشته باشه فعلا که هیچی حال برام نمونده... آهنگم ساختی بفرست گوش بدیم...

اگه با هم رفیق باشیم خود من یاد بگیرم بهت یاد میدم استاد بشی بسته رفیق!!!!!!!!!!!:blush: من رو گیتار فعلا میخوام کار کنمم:D

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
سلام به همه مخصوصا" آسیاتکیها...امروز زنگ زدم دوباره بهشون، گفتم با مسولتون میخام صحبت کنم، بعد از صدتا خط وصل کردن باز با یه زن صحبت کردم،:eek:hno: خیلی جالبه اینم نمیدونست چرا اینجوری شده! فقط گفت: با چه پورتهایی کار داری بگو بنویسم، منم یه سری p2p,Skype,CS رو گفتم نوشت، گفت احتمالا" تا آخر این هفته حل میشه، فعلا" که هیچ فرقی نکرده.
این اسیا تک داره میپیچونتت بیخیالش بشو یا برو از سپنتا بگیر یا از داتک همین1!!!!!!!!!:f34r:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
اوکی ، هروقت دوربینه اومد دستم میزنگم :happy:
من چاکرتم هم مودم رو بده هم دوربینتو تعمیرسش با من البته اگه تعمیر بشه بهت میگم:blush:

نگفتی اون فیلم Resident Evil رو داری سه رو یک و دوش رو من دارم سش امده بازار!!!!!!!!!:f34r:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
آقا داتک ردیفه برم بگیرم؟؟ از شاتل ..... انصراف دادم. خیلی مزخرف بودند و بی نظم

قشنگ گوش کن اگه بخوای پول بدی کیفیت سرویستم خیلی زیاد باشه از سپنتا بگیرم اگرم بازم برات مهم نیست زیاد از داتک بگیر چون پشتیبانی خوبب نداره:lol:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تو روزنامه ها قسمت آگهیشون که نگاه می کنم بعضی از شرکت ها قیمت های خیلی پایینی می زنند بدون محدودیت

مثلا یکشون می گفت

من 50 تومن مودمو بهت می فروشم و 10 تومن هم هزینه نصب و اینترنت بدون محدودیت دانلود می دم از 256 Kb تا 512 فقط 13.600 !!!!!
آخره ماه هم اگه نخواستی مودمو پس می گیرم

می خواستم بدونم

شما این شرکت ها را تا حالا امتحان کردید

کیفیتشون همان طور که می گن هست یا نه؟

در ضمن مودمه D-LINK مودمه خوبیه ؟

با همه شرکت ها خوب کار می کنه ؟ اگه خودم بخرم بهتره یا از اونها

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من تو روزنامه ها قسمت آگهیشون که نگاه می کنم بعضی از شرکت ها قیمت های خیلی پایینی می زنند بدون محدودیت

.................
می خواستم بدونم شما این شرکت ها را تا حالا امتحان کردید کیفیتشون همان طور که می گن هست یا نه؟

با همه شرکت ها خوب کار می کنه ؟ اگه خودم بخرم بهتره یا از اونها
به نظرم از یه جای معتبر بگیری بهتره ... کمی بیشتر پول میدی ، اما خیالت راحته ...
square.gif

شما کدوم منطقه شاتل رو استفاده میکنید
مدنی ...
invisible.gif

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1)مثلا از کجا ؟

خوده شما از کجا گرفتید ؟

2)مودمتون چیه ؟

3)قیمتش چنده

4)سرعت اینترنت

5)حجم دانلود

6)قیمته اینترنت ؟

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از اساتید اینجا کسی هست که با پیش شماره 2248 سرویس DSL گرفته باشه ؟؟؟

(لطفا واسه همدردی با من اینجا رو با آه و گریه بخونید...):(
یکسالی رو بدون خط تلفن بودیم حالا هم که وصل شده اصلا قابل استفاده نیست( Stable نیست) DC زیادی داشت و البته داره ... خلاطه ما هم ورداشتیم سیم کشی کل ساختمون رو عوضش کردیم:eek: (کابل شیلد دار کشیدیم) اما بازم درست نشد . خلاصتون کنم سراغ یه فایل یک مگی تو رپیدشیر نمیرم حالا درک ماجرای ما با خودتون .

بعد از مدتی که پولامو جمع کردم قلکمو شکوندم رفتم ADSL بگیرم .(البته چند صفحه اینجا رو هم خوندم تا مخم پر اطلاعات بشه که کدوم شرکت ها خوبن )
آخرش زنگ زدم سپنتا : (بعد از کلی اطلاعات گرفتن و غیره )
- گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن تا چواب نمیدونم چی چی سنجی رو بگم
- گفتم ها و بعد از نیم ساعت زنگ زدم
- گفت جواب منفیه :( :( :(
- گفتم چرا
- گفت خط شما PCM هیه و بعدش گفت بورو مرکز مخابراتی ما هم گفتیم چشم
رفتم مرکز مخابراتی محلاتی
- گفتم چرا هست خط تلفون اینجور ...ی
- گفتند 60%
- گفتم یعنی چی ؟
- گفتند یعنی خطتون هست ریموت ، خط شما رو کافوی نوری برقراره (شایدم گفت فیبر نوری) و PCM نیست
- گفتم نمنه ؟
- گفتند یعنی دوری از مرکز !!!
- گفتم خب؟
- معظم له گفت بدو برو دنبال گردو بازیت !:rolleyes:

حالا که چی ؟
اولا: ADSL چیه مزه ای میده ؟ منم میخوام .
دویوما: این ریموت چیه ؟ یعنی چی که خط رو فیبر نوریه ؟ این فیبر هم که زیقی از آب در اومد . ما فکر میکردیم کلی باحاله ؟
سیوما: راهی داره ؟ وایر لس رو کسی پیشنهاد نده . ممنونم . به مغز نخودی خودم هم میرسه ولی پولش رو نداریممممم
چهارما: اینقدر با خودتون حال نکنید (شکیرا به مافیا پست میزنه ، مافیا به پرشیانا ، پرشیانا به اون یکی ، اون به این و.... بقیه هم .... ) ما رو هم داخل آدم حساب نمایید

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
کسی از دوستان هست که در مورد اینترنت رایگان آسیا تک چیزی بدونه؟
این اینترنت رایگان چند روزه هست؟ سرعتش تو چه حدی هست؟ آیا محدودیت ترافیک هم داره؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
امروز شاتل در مركز دانشگاه اوضاع بسيار بدي داشت.هر 3-4 دقيقه يكبار قطع ميشد.خطوط ارتباطيشون هم اينقدر اشغال بود كه نميشد باهاشون تماس گرفت.دوستان تو مراكز ديگه اوضاع چطور بود؟

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
قشنگ گوش کن اگه بخوای پول بدی کیفیت سرویستم خیلی زیاد باشه از سپنتا بگیرم اگرم بازم برات مهم نیست زیاد از داتک بگیر چون پشتیبانی خوبب نداره:lol:
شکیرا راست میگه

اگر هم میخوای پول کمتر بدی و کیفیت بالا هم داشته باشی بیا سراغ داتک :D

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.
من اصفهانم و همین دیروز adsl ام از شرکت ندای ارتباطات پارسی نت که تهرانه راه افتاد.مشکلم اینه که اکثر مواقع ping ام به شکل فجیهی بالاست و توی کانتر که بازی میکنم اکثرا بالای هزاره یعنی 3 برابره دیال آپ.
اما وقتی خوب میشه(فقط بعضی موقع ها) میره روی 40 که واسه 128 عالیه.
در ضمن من میکروفیلتر هم نصب نکردم و خط یکراست به مودم وصله.میخوام ببینم ممکنه بخاطره این میکرو فیلتر یا نوع مودم این نوسان بوجود اومده باشه؟! من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم انقدر افتضاح نبود.
البته مطمینم مشکل از ویروس و سیستم و اینا نیست و حتما ماله خطه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام.
من اصفهانم و همین دیروز adsl ام از شرکت ندای ارتباطات پارسی نت که تهرانه راه افتاد.مشکلم اینه که اکثر مواقع ping ام به شکل فجیهی بالاست و توی کانتر که بازی میکنم اکثرا بالای هزاره یعنی 3 برابره دیال آپ.
اما وقتی خوب میشه(فقط بعضی موقع ها) میره روی 40 که واسه 128 عالیه.
در ضمن من میکروفیلتر هم نصب نکردم و خط یکراست به مودم وصله.میخوام ببینم ممکنه بخاطره این میکرو فیلتر یا نوع مودم این نوسان بوجود اومده باشه؟! من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم انقدر افتضاح نبود.
البته مطمینم مشکل از ویروس و سیستم و اینا نیست و حتما ماله خطه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟!
به احتمال زیاد مربوط به ISP هست.

DonAmir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آسیاتک واقعا پورت های p2p رو بسته؟
من یک ماه مجانیش رو داشتم و الان که 256 و پولیش رو گرفتم , emule ام بیشتر از 5 دانلود نمیده در صورتی که ماه پیش باهاش مشکلی نداشتم.
مودمم usb هست , ممکنه از اون باشه؟
چطوری میتونم مطمئین بشم چه پورتهائی بسته شده؟ با چه نرم افزاری؟
جائی رو سراغ دارید که 256 بدون محدودیت دانلود بده و پورتهای p2p رو هم نبسته باشه؟

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این .... ها کی‌ میخوان ای دی اس ال بدن به منطقه مخبراتی‌ قدس ما تو امیر آباد شمالی‌ مردیم با دیال آپ

:grrr:

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
به احتمال زیاد مربوط به ISP هست.

یعنی اینا ADSL با پینگه 1200 به ملت میدن؟؟؟ در حالی که پینگ دیال آپ 400 هستش؟ :D :D
---
آخه من چقدر بدبختم!؟!
یعنی توی شهر به این بزرگی (اصفهان) یه جا نیست آدم ADSL بگیره آدم وار باشه و جون آدم رو به لبش نرسونه.
قبل از این از جهان روی خط(اصفهان) میگرفتم که اونم وقتی خط ها شلوغ میشد مثلا 8 تا 12 شب پینگ میرفت رو 500 600!! حالا هم که اینطوری! هردفعه هم که برای راه اندازی انقدر مشکل داشتم و 100 تا زنگ زدمو 2 - 3 هفته الاف شدم و اعصابم خورد شده که گفتم غلط میکنم ماه دیگه از جای دیگه بگیرم! اما نمیشه.سرویس ها یکی از یکی آشغال تر.....:(

سراغ ایران گیت(نمایندگی پارس آنلاین) هم که رفتم پول خون باباشون رو میگرفتن تازه میگفتن حتما باید مودم ما رو بخری!!!!

کسی ADSL تضمینی سراغ نداره تو این اصفهان که جون آدم رو به لبش نرسونه؟! من هر ماه مجبور شدم هزینه ی راه اندازی بدم و ده برابرش هم اعصابم خورد شده...............
کد:
Pinging google.com [64.233.187.99] with 32 bytes of data:

Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1272ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1137ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1204ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1214ms TTL=233

Ping statistics for 64.233.187.99:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1137ms, Maximum = 1272ms, Average = 1206ms

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شاتل داره کم کم حالمو بهم میزنه. قبض رو 3 بار فاکس کردم باز پیغام میده بدهکاری قطع شده. منطقه مدنی صبحها مشکل داره. دیشب 270 مگ از 720 مگ رفته بود که اینترنت خراب شد و باید دوباره از اول بگیرم.البته سرعت زیر 16.5 نمیاد.

بالا