• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
man shahranam
ta unjai ke midunam www.sabanet.ir tanha sherkatiye ke inja adsl mide
pish shomaramun 4433 va 4431 hast
kesi midune in sherkat soratesh chejuriye?
mikham 256 begiram ba mahdudiate 10 gig
25 toman
mishe rahnamai konid ?

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
1)مثلا از کجا ؟

خوده شما از کجا گرفتید ؟

2)مودمتون چیه ؟

3)قیمتش چنده

4)سرعت اینترنت

5)حجم دانلود

6)قیمته اینترنت ؟

عزیز جان کل سوالاتت تو سایت داتک هست یعنی باید باشه برو بخون!!!!!!!!!!;)
به نظر من سپنتا از همشون بهتره با پیام خصوصی ازم سوال کن!!!!!!!!!:f34r:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
از اساتید اینجا کسی هست که با پیش شماره 2248 سرویس DSL گرفته باشه ؟؟؟

(لطفا واسه همدردی با من اینجا رو با آه و گریه بخونید...):(
یکسالی رو بدون خط تلفن بودیم حالا هم که وصل شده اصلا قابل استفاده نیست( Stable نیست) DC زیادی داشت و البته داره ... خلاطه ما هم ورداشتیم سیم کشی کل ساختمون رو عوضش کردیم:eek: (کابل شیلد دار کشیدیم) اما بازم درست نشد . خلاصتون کنم سراغ یه فایل یک مگی تو رپیدشیر نمیرم حالا درک ماجرای ما با خودتون .

بعد از مدتی که پولامو جمع کردم قلکمو شکوندم رفتم ADSL بگیرم .(البته چند صفحه اینجا رو هم خوندم تا مخم پر اطلاعات بشه که کدوم شرکت ها خوبن )
آخرش زنگ زدم سپنتا : (بعد از کلی اطلاعات گرفتن و غیره )
- گفت نیم ساعت دیگه زنگ بزن تا چواب نمیدونم چی چی سنجی رو بگم
- گفتم ها و بعد از نیم ساعت زنگ زدم
- گفت جواب منفیه :( :( :(
- گفتم چرا
- گفت خط شما PCM هیه و بعدش گفت بورو مرکز مخابراتی ما هم گفتیم چشم
رفتم مرکز مخابراتی محلاتی
- گفتم چرا هست خط تلفون اینجور ...ی
- گفتند 60%
- گفتم یعنی چی ؟
- گفتند یعنی خطتون هست ریموت ، خط شما رو کافوی نوری برقراره (شایدم گفت فیبر نوری) و PCM نیست
- گفتم نمنه ؟
- گفتند یعنی دوری از مرکز !!!
- گفتم خب؟
- معظم له گفت بدو برو دنبال گردو بازیت !:rolleyes:

حالا که چی ؟
اولا: ADSL چیه مزه ای میده ؟ منم میخوام .
دویوما: این ریموت چیه ؟ یعنی چی که خط رو فیبر نوریه ؟ این فیبر هم که زیقی از آب در اومد . ما فکر میکردیم کلی باحاله ؟
سیوما: راهی داره ؟ وایر لس رو کسی پیشنهاد نده . ممنونم . به مغز نخودی خودم هم میرسه ولی پولش رو نداریممممم
چهارما: اینقدر با خودتون حال نکنید (شکیرا به مافیا پست میزنه ، مافیا به پرشیانا ، پرشیانا به اون یکی ، اون به این و.... بقیه هم .... ) ما رو هم داخل آدم حساب نمایید
سعی کن هر روز یک چیز بیشتر ساد بگیری که از زنگی عقب نمونی!!!!!!!!!!!!!!:f34r:
من باید فکر کنم جوابتو بدم الانم خوابم میاد از مهرزاد و تهرانشهر کمک بگیر با پیام خصوصی:wacko: :lol:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
امروز شاتل در مركز دانشگاه اوضاع بسيار بدي داشت.هر 3-4 دقيقه يكبار قطع ميشد.خطوط ارتباطيشون هم اينقدر اشغال بود كه نميشد باهاشون تماس گرفت.دوستان تو مراكز ديگه اوضاع چطور بود؟
خوب شاتل رو ول کن بیا سپنتا با پیام خصوصی حرف بزن کمکت میکنم!!!!!!!:lol:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
شکیرا راست میگه

اگر هم میخوای پول کمتر بدی و کیفیت بالا هم داشته باشی بیا سراغ داتک :D
بچه تو روت کم نمیشه:lol: فکر کنم تو راست میگی ولی سپنتا بهتره
happydance[1].gif
laughbounce[1].gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
سلام.
من اصفهانم و همین دیروز adsl ام از شرکت ندای ارتباطات پارسی نت که تهرانه راه افتاد.مشکلم اینه که اکثر مواقع ping ام به شکل فجیهی بالاست و توی کانتر که بازی میکنم اکثرا بالای هزاره یعنی 3 برابره دیال آپ.
اما وقتی خوب میشه(فقط بعضی موقع ها) میره روی 40 که واسه 128 عالیه.
در ضمن من میکروفیلتر هم نصب نکردم و خط یکراست به مودم وصله.میخوام ببینم ممکنه بخاطره این میکرو فیلتر یا نوع مودم این نوسان بوجود اومده باشه؟! من قبلا از جای دیگه سرویس میگرفتم انقدر افتضاح نبود.
البته مطمینم مشکل از ویروس و سیستم و اینا نیست و حتما ماله خطه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟!
شما میکرو فیلتر رو بخر تست کن ببین جواب میده یا نه!!!!!
face3[1].gif

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
آسیاتک واقعا پورت های p2p رو بسته؟
من یک ماه مجانیش رو داشتم و الان که 256 و پولیش رو گرفتم , emule ام بیشتر از 5 دانلود نمیده در صورتی که ماه پیش باهاش مشکلی نداشتم.
مودمم usb هست , ممکنه از اون باشه؟
چطوری میتونم مطمئین بشم چه پورتهائی بسته شده؟ با چه نرم افزاری؟
جائی رو سراغ دارید که 256 بدون محدودیت دانلود بده و پورتهای p2p رو هم نبسته باشه؟
از تهرانشهر و مهرزاد جان کمک بگیر:happy:
برای اون بحث سرویس 256 با زبون خوش و با دقت زیاد میتونی از همه شرکت ها بگیری:)

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
با سلام.
کسی از دوستان هست که در مورد اینترنت رایگان آسیا تک چیزی بدونه؟
این اینترنت رایگان چند روزه هست؟ سرعتش تو چه حدی هست؟ آیا محدودیت ترافیک هم داره؟

اسیا تکو ول کن اصلا دربارش بحث هم نکن شرکت بیخودیه:wacko: فقط داتک و سپنتا:happy:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
یعنی اینا ADSL با پینگه 1200 به ملت میدن؟؟؟ در حالی که پینگ دیال آپ 400 هستش؟ :D :D
---
آخه من چقدر بدبختم!؟!
یعنی توی شهر به این بزرگی (اصفهان) یه جا نیست آدم ADSL بگیره آدم وار باشه و جون آدم رو به لبش نرسونه.
قبل از این از جهان روی خط(اصفهان) میگرفتم که اونم وقتی خط ها شلوغ میشد مثلا 8 تا 12 شب پینگ میرفت رو 500 600!! حالا هم که اینطوری! هردفعه هم که برای راه اندازی انقدر مشکل داشتم و 100 تا زنگ زدمو 2 - 3 هفته الاف شدم و اعصابم خورد شده که گفتم غلط میکنم ماه دیگه از جای دیگه بگیرم! اما نمیشه.سرویس ها یکی از یکی آشغال تر.....:(

سراغ ایران گیت(نمایندگی پارس آنلاین) هم که رفتم پول خون باباشون رو میگرفتن تازه میگفتن حتما باید مودم ما رو بخری!!!!

کسی ADSL تضمینی سراغ نداره تو این اصفهان که جون آدم رو به لبش نرسونه؟! من هر ماه مجبور شدم هزینه ی راه اندازی بدم و ده برابرش هم اعصابم خورد شده...............
کد:
Pinging google.com [64.233.187.99] with 32 bytes of data:

Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1272ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1137ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1204ms TTL=233
Reply from 64.233.187.99: bytes=32 time=1214ms TTL=233

Ping statistics for 64.233.187.99:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 1137ms, Maximum = 1272ms, Average = 1206ms

راسشتش من یه پروژه دارم که میخوام یه شرکت اینترنتی راه بندازم فعلا مهرزراد جان با تهرانشهر جاتن قراره اونجا کار کنن ما اصفهان هم میایم فقط عجله نکن:)

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
شاتل داره کم کم حالمو بهم میزنه. قبض رو 3 بار فاکس کردم باز پیغام میده بدهکاری قطع شده. منطقه مدنی صبحها مشکل داره. دیشب 270 مگ از 720 مگ رفته بود که اینترنت خراب شد و باید دوباره از اول بگیرم.البته سرعت زیر 16.5 نمیاد.
شرکت دیگه ای تو منطقه شما نیست مگه!!!!!!!!!!!:eek:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
اینا زرنگ تر از اینن که ببندن... محدودش کردن... همون حرفی که خودت زدی... شما 256 داری من 64 گرفتم سرعت دانلود هردومون روی 4 هست... تازه مثل اینکه تازگی اومدن لطف کنن 1 کیلوبایت اضافه کردن ... امروز تا 5 هم میرسید...
تمام پورتها به غیر از 80 رو محدود کردن یعنی حتی پورت ایمیل هم محدود کردن... با این قیمت البته نمیشه بیشتر ازین ازشون انتظار داشت... من که آخر ماه بیخیالش میشم... الان 8 گیگ دانلود ایمول دارم فکر کنم با این وظعیت نوه هام باید شاهد دانلود شدنش باشن!! یکی نیست بگه ما مگه چی دانلود میکنیم که میبندین! همه رو با یک چشم میبینن... من 6 تا لینک آموزش After effect و Primiere میخوام بگیرم که جمعا میشه 6 گیگ ... یه گیم هم که تو بازار نیست میخوام دانلود کنم که اونم 2 گیگ هست!! وقتی مجانی بود بهتر بود!
در ضمن هیچ جا به غیر از آسیا تک فعلا 256 رسمی نمیدن ... تازه اگرم بدن پورت ایمولش بستست!
به مودم USB ربط نداره ولی اگر از Lan استفاده کنی بهتره هم در مصرف برق و هم در تبدیل داده ها که CPU مشغول نشه...

چطوری یانی جون!!!!!!!:lol: حالت چطوره خوبی:blush: اگه گیتار زدن شسکی رو دوست داری یه پیام خصوصی برای من بزن بازرم بیشتر برات توضیح بدم این یعنی چه گرفتی!!!!!!!!:f34r:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
می خواست دوستان برای پیش شماره 3316 منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی یک شبکه خوب با قیمت مناسب معرفی کنند . درصمن من بیشتر برای دانلود می خواهم استفاده کنم. مودم هم ندارم
:)
یک سوال اینکه مثلا می گن ترافیک حجمی 2G یعنی چی ؟
:blush: :blush: :blush:

نظرتون در باره صبا که دوستمون در پست قبل گفت چیه ؟ 256 با 2g دانلود 10000 با 15000 5G

داتک خوبه سپنتا هم خوبه ولی به نظر من هرچقدر پول بدی اش میخوری سپنتا بهتره اگه سوالی داری تو پیام خصوصی بپرس:blush:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
سپنتا که میگن همش قطع میشه پس چرا مدام ازش تعریف میکنید.
در ضمن سپنتا کلا تعطیله به جای اینکه بعد از این همه مدت مناطق بیشتری رو پشتیبانی کنه بعد از این همه مدت هنوز هیچ خبری از پیشرفت نیست. خسته نباشن!

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خوب شاتل رو ول کن بیا سپنتا با پیام خصوصی حرف بزن کمکت میکنم!!!!!!!:lol:

shakira جان دوست داشتم بيام سپنتا اشتراك بگيرم ولي متاسفانه هنوز سپنتا مركز مخابراتي دانشگاه رو ساپورت نميكنه.اون موقع كه آفاي قدكساز تو اين تاپيك فعال بودند يه چيزهايي گفتند كه دارند مركز دانشگاه رو هم بزودي راه ميندازند ولي تا امروز كه چند ماهي از اون صحبت ميگذره هنوز خبري نشده.شما خبري تو اين زمينه داري؟مطمئن باش اگر سرويس بده ميام سپنتا.اين شاتل اعصاب من يكي رو تو اين يك ساله حسابي خورد كرده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دیشب پسرخاله ام می گفت پارس آنلاین توی مرکز گیشا خیلی بد بوده و اصلا سرویس رو پس داده ... می گفت سرعتش و فیل*ترش زیاد بوده ...
169.gif

eliot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوالی از دوستانی که از آسیاتک استفاده می کنند دارم:
اینطور که معلومه بعضی از پورت های امیول محدود شده. در مورد تورنت ها چطور؟

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه سوال : الان که داتک مارو پوشش نمیده ! ولی اگه چند ماه دیگه ما هم پوشش داد من نمیتونم ازش 256KB بگیرم یا باید 128KB بگیرم ؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
یه سوال : الان که داتک مارو پوشش نمیده ! ولی اگه چند ماه دیگه ما هم پوشش داد من نمیتونم ازش 256KB بگیرم یا باید 128KB بگیرم ؟؟

فکر کنم تا چند وقت دیگه ارائه بدن:blush:

بالا