• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یعنی پورتهای غیر این بسته هست؟
میشه سایتهایی که پورتهاش بسته هست رو باز کرد؟
با یک پورت اسکن معلوم میشه.

سایتها که روی پروتکل HTTP با پورت 80 هستن.

« ViViD »

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من از داتك دارم ، و سرعت داونلود 128 Kbps تقريبا حدود 10 هست .... پائينتر ميره بالاتر هم مياد ... اسپيليتر و فيلتر هم ندارم . با پشتيبانيش تماس گرفتم گفتن چون اينترنت شما توي محلتون شير هست اين مياد پائين . ولي خوب من 128 خريدم ، يعني 16 كيلوبايت پر سكند بايد بده ...

مال شما هم همينطوره ؟ :(

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به اميد خدا و به سلامتي شاتل امروز هم با افت وحشتناك سرعت مواجه شده و ping رفته بالاي 700-800 و صفحه هاي وب به زور باز ميشند.نميدونم ديگه از دست اينها چكار بايد كرد.:( :( :( زنگ زدم ميگن بچه هاي فني دارند روش كار ميكنند و ظرف 2 روز آينده همه چيز انشااله درست ميشه.اين شستمين 2 روزي هست كه قراره همه چيز درست بشه.به اين كار به نظر شما چي ميگن؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
به اميد خدا و به سلامتي شاتل امروز هم با افت وحشتناك سرعت مواجه شده و ping رفته بالاي 700-800 و صفحه هاي وب به زور باز ميشند.نميدونم ديگه از دست اينها چكار بايد كرد.:( :( :( زنگ زدم ميگن بچه هاي فني دارند روش كار ميكنند و ظرف 2 روز آينده همه چيز انشااله درست ميشه.اين شستمين 2 روزي هست كه قراره همه چيز درست بشه.به اين كار به نظر شما چي ميگن؟
تو دیگه خیلی بدشانسی همیلتون عزیز
sorrowsmiley2.gif
... چون من که تو منطقه مجاور هستم ، همچین مشکلی ندارم ( مثلا دیروز ساعت 6-7 بعدازظهر ، که معمولا سرعت بده ، اتفاقا عالی بود ) ...
2lxwef8.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

عجیبه من که خیلی کم با شاتل مشکل دارم!
اینهمه مشکل که تو داری خیلی عجیبه!
البته تازگی ها یکم سرویسش بدتر شده اما اصلآ اینجوری نیست که تو میگی! :(

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام

من از داتك دارم ، و سرعت داونلود 128 Kbps تقريبا حدود 10 هست .... پائينتر ميره بالاتر هم مياد ... اسپيليتر و فيلتر هم ندارم . با پشتيبانيش تماس گرفتم گفتن چون اينترنت شما توي محلتون شير هست اين مياد پائين . ولي خوب من 128 خريدم ، يعني 16 كيلوبايت پر سكند بايد بده ...

مال شما هم همينطوره ؟ :(
داتک 128 بیشتر از 12 کیلوبایت سرعت نمیده.

شیر و اینا هم الکیه.

supertramp

Registered User
لایک‌ها
3

شیر و اینا هم الکیه.

شماها هم دانلود نامحدود ميخواين هم سرعت توپ هم کيفيت عالی!من256 دارم دانلودم 26 هست خيلی بياد پايين ميشه 23!
95.gif

voltan

Guest
لایک‌ها
2
این سرعت 256 داتک تا الان خیلی خوب جواب داره . درسته 32 نیست ولی زیر 23 یا 24 همنبوده . ولی حیف که دیگه نمیدن

Salib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Salib:

پارس آنلاین شاید به شما بتونه سرویس بده چون یه فکرایی برای خط های فیبری داشت.

دوست عزیز بابت راهنماییت ممنونم . اتفاقا تو این فاصله که بیام اینجا یه سرکی بکشم بنا به توصیه یکی از دوستام با شاتل تماس گرفتم و خطمو امکان سنجی کرد و در کمال ناباوری گفت که میشه !!!
اما من گفتم که خطمون PCM هست شما یبار دیگه چک کنید که گفت باشه ....
احتمالا بعد از سوم یا هفتم اگه جوابشون مثبت باشه ما هم ADSL ی از نوع شاتل میشیم :blush:

راستی اگه اطلاعی در رابطه با مودم های شاتل دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ؟ مرسی :rolleyes:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست عزیز بابت راهنماییت ممنونم . اتفاقا تو این فاصله که بیام اینجا یه سرکی بکشم بنا به توصیه یکی از دوستام با شاتل تماس گرفتم و خطمو امکان سنجی کرد و در کمال ناباوری گفت که میشه !!!
اما من گفتم که خطمون PCM هست شما یبار دیگه چک کنید که گفت باشه ....
احتمالا بعد از سوم یا هفتم اگه جوابشون مثبت باشه ما هم ADSL ی از نوع شاتل میشیم :blush:

راستی اگه اطلاعی در رابطه با مودم های شاتل دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ؟ مرسی :rolleyes:
منم محلاتی از داتک سرویس گرفتم.
ولی خطم فیبر نوری نیست!

مودمم هم galaxy هست.

ASUS با همه شرکتها کار میکنه.

« ViViD »

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

شیر و اینا هم الکیه.

سلام .
پس كي 128 واقعي مي‌ده . اين تو روز روشن دزديه ... معني نداره كه 128 بيشتر از 12 نده ...

56K دايل‌آپ سالها 33.6 كردن تو پاچمون ... و هنوز هم كلاه برداري ادامه داره . تو عربستان 56K براحتي بيش از 7 كيلوبايت در ثانيه مي‌ده و عربها فعلا صادق تر از شركتهاي خصوصيمون هم در اومدن . گفتيم خصوصي ميشه راحت مي‌شيم ... كه ظاهرا كور خونديم

« ViViD »

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماها هم دانلود نامحدود ميخواين هم سرعت توپ هم کيفيت عالی!من256 دارم دانلودم 26 هست خيلی بياد پايين ميشه 23!
95.gif

چرا عادت كرديم سرمون رو كلاه بگذارن ...
ما مي‌خوايم راست بگن ... چيز ديگه‌اي نمي خوايم . ايني كه من دارم مي‌بينم تا 128 فاصله زيادي داره . وقتي مي‌گن 128 يعني 128/8 يعني بايد لا اقل 16 كيلوبايت در ثانيه بده .

اوني كه شما بهش مي‌گين 256 حداقل بايد 32 بده ... ، چون توي قرارداد شما نوشته شده 256 ... ، قورمه سبزيه رو بايد بريزيم رو سرمون و بريم شكايت كنيم ... چون اونها براحتي مي‌تونن اين سرعت رو افزايش بدن ... و چون مظلوم وجود داره ، ظالم مي‌بينه مي‌تونه ظلم كنه و حقش رو هوتوتو مي‌كنه .

بحث اين نيست كه گاهي سرعت مياد پائين ، اصل بر اينه كه بيشتر از دوازده نشه ... و اين يعني 96Kbps .... نه 128Kbps ...مي‌گفتن داريم 96 و نامحدود مي‌فروشيم ... صداقت و امانت هم رعايت مي‌شد.

اين تازه تعريف شدش ... و سفارش شدشه ... مثلا .

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
چرا عادت كرديم سرمون رو كلاه بگذارن ...
ما مي‌خوايم راست بگن ... چيز ديگه‌اي نمي خوايم . ايني كه من دارم مي‌بينم تا 128 فاصله زيادي داره . وقتي مي‌گن 128 يعني 128/8 يعني بايد لا اقل 16 كيلوبايت در ثانيه بده .

اوني كه شما بهش مي‌گين 256 حداقل بايد 32 بده ... ، چون توي قرارداد شما نوشته شده 256 ... ، قورمه سبزيه رو بايد بريزيم رو سرمون و بريم شكايت كنيم ... چون اونها براحتي مي‌تونن اين سرعت رو افزايش بدن ... و چون مظلوم وجود داره ، ظالم مي‌بينه مي‌تونه ظلم كنه و حقش رو هوتوتو مي‌كنه .

بحث اين نيست كه گاهي سرعت مياد پائين ، اصل بر اينه كه بيشتر از دوازده نشه ... و اين يعني 96Kbps .... نه 128Kbps ...مي‌گفتن داريم 96 و نامحدود مي‌فروشيم ... صداقت و امانت هم رعايت مي‌شد.

اين تازه تعريف شدش ... و سفارش شدشه ... مثلا .
اقا خوب نمیشه ما بریم مخابرات از این شرکت ها شکایت کنیم !
شما راست میگی ! این نامردا تو قرار داد مینویسن 256 ولی به قول شما چون میبینن ما مظلومیم راحت واسه خودشون سرعت رو میکشن پایین !
این که نشد ADSL ! باید یه فکری کرد ..

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
سلام .
پس كي 128 واقعي مي‌ده . اين تو روز روشن دزديه ... معني نداره كه 128 بيشتر از 12 نده ...

56K دايل‌آپ سالها 33.6 كردن تو پاچمون ... و هنوز هم كلاه برداري ادامه داره . تو عربستان 56K براحتي بيش از 7 كيلوبايت در ثانيه مي‌ده و عربها فعلا صادق تر از شركتهاي خصوصيمون هم در اومدن . گفتيم خصوصي ميشه راحت مي‌شيم ... كه ظاهرا كور خونديم
من بارها توی سایت داتک گفتم که بجای گفتن 128 و ناراضی کردن ملت خوب بگن 96 که کاربر بدونه پای 96 داره پول میده نه 128 !

شاتل فقط 128 ش دقیق 16 میده و بعضی وقتا شایدم بالاتربده که اونم از روی دلسوزی نیست چون هزینه پهنای باند استفاده شده مازاد میگیرن!

پلن های داتک به صورت واقعی دانلود سرعتش اینه:
1- 96 Kbps
2- 200 Kbps
3- 432 Kbps

ولی توی آپلود ازش شدید کار بکشی تا همون سرعتی که گفتن میره!

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
shakira جان دوست داشتم بيام سپنتا اشتراك بگيرم ولي متاسفانه هنوز سپنتا مركز مخابراتي دانشگاه رو ساپورت نميكنه.اون موقع كه آفاي قدكساز تو اين تاپيك فعال بودند يه چيزهايي گفتند كه دارند مركز دانشگاه رو هم بزودي راه ميندازند ولي تا امروز كه چند ماهي از اون صحبت ميگذره هنوز خبري نشده.شما خبري تو اين زمينه داري؟مطمئن باش اگر سرويس بده ميام سپنتا.اين شاتل اعصاب من يكي رو تو اين يك ساله حسابي خورد كرده.
زنگ بزن از مدیر فروشش سوال کن اسمش خانم خزائی بود:happy:

david_am

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
اینجا هنوز صحنه جنگ سپنتا و داتک هست؟:)
بچه های سپنتایی اوضاع و احوال چطوره ؟:cool:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
عجیبه من که خیلی کم با شاتل مشکل دارم!
اینهمه مشکل که تو داری خیلی عجیبه!
البته تازگی ها یکم سرویسش بدتر شده اما اصلآ اینجوری نیست که تو میگی! :(

دوست عزيز نميدونم شما تو كدوم مركز مخابراتي هستيد ولي مركز مخابراتي دانشگاه واقعا از ابتدا كه شاتل سرويس دهيش رو تو اين مركز شروع كرد وضعيت نابساماني داشت.تو 5 ماه ابتدايي عقد قرارداد با شاتل سرعت من در بهترين حالت 5-6 KB/s بود كه خود مديران شاتل هم از عدم همكاري مركز مخابرات دانشگاه با اونها شاكي بودند و بالاخره بعد از 6 ماه اعصاب خوردكني طبق گفته يكي از مديران شاتل بهترين تجهيزات ممكن را در مركز دانشگاه راه اندازي كردند و قرار شد اين مركز بشه بهترين مركز اونها.انصافا 3-4 ماهي خوب بود كه دوباره از 1.5 ماه قبل دوباره اذيت كردنها و افت سرعت و قطعي هاي مكرر شروع شد كه علتش هم براي من نامشخصه چون هيچ اطلاعي تو اين زمينه نميدن.امشب ساعت 9 دوباره شرايط به حالت عادي برگشت كه تونستم كانكت بشم.
از طرف ديگه من كه با شاتل پدركشتگي ندارم كه بخوام عليهشون مطلب بنويسم.اينها واقعيت سرويس دهي شاتل تو مركز مخابراتي ماست حالا ممكنه شما تو مركز مخابراتيتون هيچ مشكلي نداشته باشيد كه خوشا به حال شما.فكر نميكنم كسي به اندازه يوزرهاي مركز دانشگاه اذيت شده باشند.

بالا