Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
با یک پورت اسکن معلوم میشه.یعنی پورتهای غیر این بسته هست؟
میشه سایتهایی که پورتهاش بسته هست رو باز کرد؟
سایتها که روی پروتکل HTTP با پورت 80 هستن.
با یک پورت اسکن معلوم میشه.یعنی پورتهای غیر این بسته هست؟
میشه سایتهایی که پورتهاش بسته هست رو باز کرد؟
تو دیگه خیلی بدشانسی همیلتون عزیزبه اميد خدا و به سلامتي شاتل امروز هم با افت وحشتناك سرعت مواجه شده و ping رفته بالاي 700-800 و صفحه هاي وب به زور باز ميشند.نميدونم ديگه از دست اينها چكار بايد كرد.![]()
![]()
زنگ زدم ميگن بچه هاي فني دارند روش كار ميكنند و ظرف 2 روز آينده همه چيز انشااله درست ميشه.اين شستمين 2 روزي هست كه قراره همه چيز درست بشه.به اين كار به نظر شما چي ميگن؟
به اميد خدا و به سلامتي شاتل امروز هم با افت وحشتناك سرعت مواجه شده و ping رفته بالاي 700-800 و صفحه هاي وب به زور باز ميشند.نميدونم ديگه از دست اينها چكار بايد كرد.![]()
![]()
زنگ زدم ميگن بچه هاي فني دارند روش كار ميكنند و ظرف 2 روز آينده همه چيز انشااله درست ميشه.اين شستمين 2 روزي هست كه قراره همه چيز درست بشه.به اين كار به نظر شما چي ميگن؟
داتک 128 بیشتر از 12 کیلوبایت سرعت نمیده.سلام
من از داتك دارم ، و سرعت داونلود 128 Kbps تقريبا حدود 10 هست .... پائينتر ميره بالاتر هم مياد ... اسپيليتر و فيلتر هم ندارم . با پشتيبانيش تماس گرفتم گفتن چون اينترنت شما توي محلتون شير هست اين مياد پائين . ولي خوب من 128 خريدم ، يعني 16 كيلوبايت پر سكند بايد بده ...
مال شما هم همينطوره ؟![]()
داتک 128 بیشتر از 12 کیلوبایت سرعت نمیده.
شیر و اینا هم الکیه.
Salib:
پارس آنلاین شاید به شما بتونه سرویس بده چون یه فکرایی برای خط های فیبری داشت.
منم محلاتی از داتک سرویس گرفتم.دوست عزیز بابت راهنماییت ممنونم . اتفاقا تو این فاصله که بیام اینجا یه سرکی بکشم بنا به توصیه یکی از دوستام با شاتل تماس گرفتم و خطمو امکان سنجی کرد و در کمال ناباوری گفت که میشه !!!
اما من گفتم که خطمون PCM هست شما یبار دیگه چک کنید که گفت باشه ....
احتمالا بعد از سوم یا هفتم اگه جوابشون مثبت باشه ما هم ADSL ی از نوع شاتل میشیم :blush:
راستی اگه اطلاعی در رابطه با مودم های شاتل دارید ممنون میشم منو راهنمایی کنید ؟ مرسی![]()
داتک 128 بیشتر از 12 کیلوبایت سرعت نمیده.
شیر و اینا هم الکیه.
شماها هم دانلود نامحدود ميخواين هم سرعت توپ هم کيفيت عالی!من256 دارم دانلودم 26 هست خيلی بياد پايين ميشه 23!![]()
اقا خوب نمیشه ما بریم مخابرات از این شرکت ها شکایت کنیم !چرا عادت كرديم سرمون رو كلاه بگذارن ...
ما ميخوايم راست بگن ... چيز ديگهاي نمي خوايم . ايني كه من دارم ميبينم تا 128 فاصله زيادي داره . وقتي ميگن 128 يعني 128/8 يعني بايد لا اقل 16 كيلوبايت در ثانيه بده .
اوني كه شما بهش ميگين 256 حداقل بايد 32 بده ... ، چون توي قرارداد شما نوشته شده 256 ... ، قورمه سبزيه رو بايد بريزيم رو سرمون و بريم شكايت كنيم ... چون اونها براحتي ميتونن اين سرعت رو افزايش بدن ... و چون مظلوم وجود داره ، ظالم ميبينه ميتونه ظلم كنه و حقش رو هوتوتو ميكنه .
بحث اين نيست كه گاهي سرعت مياد پائين ، اصل بر اينه كه بيشتر از دوازده نشه ... و اين يعني 96Kbps .... نه 128Kbps ...ميگفتن داريم 96 و نامحدود ميفروشيم ... صداقت و امانت هم رعايت ميشد.
اين تازه تعريف شدش ... و سفارش شدشه ... مثلا .
من بارها توی سایت داتک گفتم که بجای گفتن 128 و ناراضی کردن ملت خوب بگن 96 که کاربر بدونه پای 96 داره پول میده نه 128 !سلام .
پس كي 128 واقعي ميده . اين تو روز روشن دزديه ... معني نداره كه 128 بيشتر از 12 نده ...
56K دايلآپ سالها 33.6 كردن تو پاچمون ... و هنوز هم كلاه برداري ادامه داره . تو عربستان 56K براحتي بيش از 7 كيلوبايت در ثانيه ميده و عربها فعلا صادق تر از شركتهاي خصوصيمون هم در اومدن . گفتيم خصوصي ميشه راحت ميشيم ... كه ظاهرا كور خونديم
زنگ بزن از مدیر فروشش سوال کن اسمش خانم خزائی بود:happy:shakira جان دوست داشتم بيام سپنتا اشتراك بگيرم ولي متاسفانه هنوز سپنتا مركز مخابراتي دانشگاه رو ساپورت نميكنه.اون موقع كه آفاي قدكساز تو اين تاپيك فعال بودند يه چيزهايي گفتند كه دارند مركز دانشگاه رو هم بزودي راه ميندازند ولي تا امروز كه چند ماهي از اون صحبت ميگذره هنوز خبري نشده.شما خبري تو اين زمينه داري؟مطمئن باش اگر سرويس بده ميام سپنتا.اين شاتل اعصاب من يكي رو تو اين يك ساله حسابي خورد كرده.
زنگ بزن از مدیر فروشش سوال کن اسمش خانم خزائی بود:happy:
عجیبه من که خیلی کم با شاتل مشکل دارم!
اینهمه مشکل که تو داری خیلی عجیبه!
البته تازگی ها یکم سرویسش بدتر شده اما اصلآ اینجوری نیست که تو میگی!![]()
بهتره از همون شکرکتی که سرویس گرفتی بگیری:happy: ندادن:hmm:مغازه ها این میکرو فیلتر رو دارن که برم بخرم؟