مقایسه فوتبال ایران با کره و ژاپن اشتباهه، امکانات باشگاه های کره و ژاپن کجا شبیه باشگاه های ایرانه! توجه به فوتبال پایه اونا کجا ما کجا! تفاوت از زمین تا زیر زمینه! البته همین کره هم خیلی کار شاخی نکرد گلش هم که بخاطر اشتباه دروازبان روسیه بود. تدارکات برای جام جهانی تیم فوتبال کره و ژاپن قابل مقایسه با ایران نیست.تیم ترکیه نتونست بره جام جهانی بخاطر ضعف خودشه، البته جام جهانی هم حضور داشت کار خاصی نمیکرد و حذف میشد، استراتژی تیم ملی این بود بازی اول و رو نبازه و به هدفش رسید نیجریه هم ضعیف نیست شاید اونا انتظار چنین دفاعی رو از ایران نداشتن به هر حال نیجریه تیم ضعیفی نیست و این حرف تو دو بازی آینده اثبات میشه، به این شدتی که میگید بچه ها ی ایران 3 ثانیه!! هم نتونستن توپ رو حذف کنن نبود حداقل تو نیمه دوم حفظ توپ و پاس کاری تیم بهتر شد ، خواهشا این قدر نگید حق ما جام جهانی نبود تیم ایران لیاقت داشت و به جام جهانی صعود کرد. اگه هدف اینه مثل کره و ژاپن بشیم باید یه 20 سالی برنامه ریزی کنیم تو تیم های پایه مثل والیبال و گرنه با برنامه ریزی کوتاه مدت به جایی نمیرسیم.
به نظر شما چرا فوتسال ما با فوتبالمون اینقدر فاصله داره ؟ یعنی کره ای ها تو فوتسالشون سرمایه گزاری نکردن که مثل فوتسال ایرانی ها نیست ؟
به نظر من شما تا حدودی داری درست میگی ولی به نظر من مهمترین علت این که فوتبال ما مثل فوتسالمون پیشرفت نکرد وجود مافیای عظیم در سیستم فوتبالی کشورمون هست تا امکانات لازم ! باور کنید اگر این سیستم مافیایی در فوتبال ما نبود که هرکی با پول بتونه بیاد بالا الان به جای خوشحالی در مقابل نیجریه داشتیم گریه می کردیم که چرا این بازی رو مساوی کردیم !
شما اسپانیارو ببین ! فوتسالش تو دنیا اوله تو فوتبالم هنوز اوله...برزیل تو فوتبال اوله تو فوتسالم همینطور...ارژانتین ، ایتالیا و... های دیگه قدرت فوتسال و فوتبالشون تقریبا از لحاظ رنکینگ مساوی هست ولی تفاوت فوتسال ما با فوتبالمون زمین تا اسمونه...پس نیاید اینطوری باشه..در واقع این نشون میده ما استعداد های نابی داریم تو فوتبالمون ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه و وجود همون مافیایی که گفتم نمیزاره اینها خودشون رو نشون بدن.
ما کشورهای زیادی رو داریم که امکانات زیادی رو ندارن ولی خیلی لژیونر در تیم های اروپایی دارن و بازیکنان تراز اولی رو به دنیا معرفی کردن..همه چیر به امکانات بر نمی گرده..مهمترین علتی که مانع پیشرفت فوتبال ما شده من یقینا میگم وجود همون مافیاست...باور کنید ایران تو فوتبال استعداد های نابی رو داره مثل فوتسال ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه.