• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
گذاشتن اهنگ خوشحالی بعد از مساوی با نیجریه یه جورایی خیلی خجالت کشیدم...شمارو نمیدونم...کررو دیروز دیدید ؟ بازیش رو دیدی چقدر زیبا بازی می کرد ؟ بعد بیایید بگید ما ابرو داری کردیم تو جام جهانی..خیلی خوب بودیم....به نظرتون تو سطح جهان به غیر از خود ما ایرانی ها یعنی کسی پیدا میشه که بخواد ایران با این بازی درپیتش که 2 3 ثانیه بیشتر نمی تونستن توپ رو حفظ کنن بیاد بالا ؟ یعنی کسی به غیر از ما ایرانی ها هست که از بازی ما لذت برده باشه ؟ بازی های قبلی دوستانه نیجریه رو دیده بودید؟ برید حتما ببینید که چقدر ضعیف کار کرده بود..من که تا قبل از بازی با ایران پیش خودم میگفتم از قصد دارن تو بازی های دوستانه اینقدر بد بازی میکنن تا بازی اصلیشون رونمایی نشه ولی بعد از بازی با ایرن دیدیم خیلی اونا افتضاح بودن نه ما خیلی خوب...ما 2 ثانیه نمی تونستیم خوب توپ رو حفظ کنیم و همش میزدیم زیر توپ..اخه این چه وضع بازیه..تو سایت گل که همه خارجی ها فحش رو کشیده بودن به تیم ایران و نیجریه که این چه وضع بازی هست اخه...این احمق کیروش هم که ازش سوال میپرسن میگن چرا دفاعی بازی میکنی میگه من تو تیمم رونالدو ندارم که تو خط حمله 4 نفرو دریبل کنه..اخه مردک تیم کره مگه رونالدو داره ؟ تیم ژاپن مگه مسی داره ؟ پس چرا اونها اینقدر زیبا فوتبال بازی میکنن ؟ خداویکلی کره دیشب نشون داد یک سطح کلاسش از اسیا بالاتره و ما هی بشینیم فعلا بگیم تو بازی رفت و برگشت کررو زدیم.

دفاع های ما تو زدن ضربه سر خیلی خوب هستند ولی خیلی کند هستند..درواقع اگر یک بازیکن دریبل زن سرعتی تو گوشه چپ و راست تیم حریف باشه دفاع ما شدیدا به مشکل میخوره.
به نظر من با این بازی در جام جهانی که بالاترین سطح در فوتبال جهان هست باید افسوس خورد تا خود نمایی...بیشترین افسوس رو تیم هایی مثل سوئد و ترکیه میخورن که میگن با این بازی تخماتیک ایران امده جام جهانی و ما باید نباشیم تو جام.
ما روسیه رو توی روسیه 1 هیچ زدیم

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
دوستان عزیزی که خودتونو دست کم میگیرین ایران عزیز وجاودان هست چه تو فوتبال چه تو دین چه تو معرفت چه توقشنگی و... یه پرکاه ایرانو به دنیا نمیدم انشالله همه موانع صاحب برطرف شه تا ببینی قدرتیو که نمیدیدی -عالی باش تا عالی ببینی
کار تیم وبچه ها با اون حالی که بازی تدارکاتی درست نداشتیم وبه نسبت بقیه تیمها خرج نکردیم درحد یه حماسه بود جلو نیجریه-توقع زیادی ازشون نداشتیم که بگیم چرا مساوی ما تاقبل بازی شکستو میدیدم نه مساوی اونم جلو نیجریه !

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ما روسیه رو توی روسیه 1 هیچ زدیم
بله قشنگ اون بازی رو یادم هست که چقدر تیم در مقابل ستارگان روسیه خوب بازی کرد....و چندین موقعیت خوب گلزنی هم به دست اوردیم..پس میشه در مقابل تیم های بزرگ هم خوب بازی کرد و صرفا دفاع اتوبوسی نداشت و موقعیت های گل خوبی رو به وجود اورد...حالا من کاری به تاکتیک کیروش ندارم..اون تصمیم گرفت سیستم دفاعی بچینه و تشخیصش به عنوان یک مربی خیلی بیشتر از ماهاست و قابل احترامه ولی این که بازیکنان ما نتونن بیشتر از 3 4 ثانیه توپ رو حفظ کنن و همش بکشن زیر توپ این خیلی دردناکه برای ما.

dobeyti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
از بازی با نیجریه لذت بردم همین که بازنده نبودیم خودش کلی بود و نتیجه بازی ایران آرژانتین رو هم 2-0 برای آرژانتین پیش بینی کردم

dobeyti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
پیراهن حقیق را نماینده فیفا گرفت

تيم ملي فوتبال کشورمان در اولين بازي خود در چارچوب جام جهاني در مقابل نيجريه به تساوي بدون گل رسيد.

کارلوس کي‌روش در اين مسابقه از عليرضا حقيقي درون دروازه استفاده کرد.

حقيقي در گفت‌وگو با فارس از گرفته شدن پيراهنش توسط نماينده فيفا خبر داد.

وي دراين‌باره گفت: بعد از بازي نماينده فيفا آمد و پيراهنم را خواست و گفت آن را براي موزه فيفا مي‌خواهد. به همين دليل در بازي بعدي بايد از پيراهن ديگري استفاده کنم.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من از اين ميسوزم كه ايران امثال صادقيان و ازمون و خلعت و علي كريمي و مسلمان و ... رو داره اونوخت بايد افتخار كنيم اين شكلي بازي كرديم !
جهانبخش بايد دقيقه ٨٠ بياد ؟
بيتاشور بايد بيرون باشه و خسرو حيدري تو زمين باشه با هم فرقي هم نداشته باشند حداقلش اون بيتاشور كنترل توپش بهتر هست !

نكونام جز يك پاس چند متري دادن چه مزيتي داره دوندگي يا دريبلنيگ يا ... ؟

حقيقي با اين استرسي كه داره به گاج ميده دروازه رو !

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
گذاشتن اهنگ خوشحالی بعد از مساوی با نیجریه یه جورایی خیلی خجالت کشیدم...شمارو نمیدونم...کررو دیروز دیدید ؟ بازیش رو دیدی چقدر زیبا بازی می کرد ؟ بعد بیایید بگید ما ابرو داری کردیم تو جام جهانی..خیلی خوب بودیم....به نظرتون تو سطح جهان به غیر از خود ما ایرانی ها یعنی کسی پیدا میشه که بخواد ایران با این بازی درپیتش که 2 3 ثانیه بیشتر نمی تونستن توپ رو حفظ کنن بیاد بالا ؟ یعنی کسی به غیر از ما ایرانی ها هست که از بازی ما لذت برده باشه ؟ بازی های قبلی دوستانه نیجریه رو دیده بودید؟ برید حتما ببینید که چقدر ضعیف کار کرده بود..من که تا قبل از بازی با ایران پیش خودم میگفتم از قصد دارن تو بازی های دوستانه اینقدر بد بازی میکنن تا بازی اصلیشون رونمایی نشه ولی بعد از بازی با ایرن دیدیم خیلی اونا افتضاح بودن نه ما خیلی خوب...ما 2 ثانیه نمی تونستیم خوب توپ رو حفظ کنیم و همش میزدیم زیر توپ..اخه این چه وضع بازیه..تو سایت گل که همه خارجی ها فحش رو کشیده بودن به تیم ایران و نیجریه که این چه وضع بازی هست اخه...این احمق کیروش هم که ازش سوال میپرسن میگن چرا دفاعی بازی میکنی میگه من تو تیمم رونالدو ندارم که تو خط حمله 4 نفرو دریبل کنه..اخه مردک تیم کره مگه رونالدو داره ؟ تیم ژاپن مگه مسی داره ؟ پس چرا اونها اینقدر زیبا فوتبال بازی میکنن ؟ خداویکلی کره دیشب نشون داد یک سطح کلاسش از اسیا بالاتره و ما هی بشینیم فعلا بگیم تو بازی رفت و برگشت کررو زدیم.

دفاع های ما تو زدن ضربه سر خیلی خوب هستند ولی خیلی کند هستند..درواقع اگر یک بازیکن دریبل زن سرعتی تو گوشه چپ و راست تیم حریف باشه دفاع ما شدیدا به مشکل میخوره.
به نظر من با این بازی در جام جهانی که بالاترین سطح در فوتبال جهان هست باید افسوس خورد تا خود نمایی...بیشترین افسوس رو تیم هایی مثل سوئد و ترکیه میخورن که میگن با این بازی تخماتیک ایران امده جام جهانی و ما باید نباشیم تو جام.
مقایسه فوتبال ایران با کره و ژاپن اشتباهه، امکانات باشگاه های کره و ژاپن کجا شبیه باشگاه های ایرانه! توجه به فوتبال پایه اونا کجا ما کجا! تفاوت از زمین تا زیر زمینه! البته همین کره هم خیلی کار شاخی نکرد گلش هم که بخاطر اشتباه دروازبان روسیه بود. تدارکات برای جام جهانی تیم فوتبال کره و ژاپن قابل مقایسه با ایران نیست.تیم ترکیه نتونست بره جام جهانی بخاطر ضعف خودشه، البته جام جهانی هم حضور داشت کار خاصی نمیکرد و حذف میشد، استراتژی تیم ملی این بود بازی اول و رو نبازه و به هدفش رسید نیجریه هم ضعیف نیست شاید اونا انتظار چنین دفاعی رو از ایران نداشتن به هر حال نیجریه تیم ضعیفی نیست و این حرف تو دو بازی آینده اثبات میشه، به این شدتی که میگید بچه ها ی ایران 3 ثانیه!! هم نتونستن توپ رو حذف کنن نبود حداقل تو نیمه دوم حفظ توپ و پاس کاری تیم بهتر شد ، خواهشا این قدر نگید حق ما جام جهانی نبود تیم ایران لیاقت داشت و به جام جهانی صعود کرد. اگه هدف اینه مثل کره و ژاپن بشیم باید یه 20 سالی برنامه ریزی کنیم تو تیم های پایه مثل والیبال و گرنه با برنامه ریزی کوتاه مدت به جایی نمیرسیم.

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
یه روزی میاد که فوتبال ایران مثل والیبال در مقابل تیم های اول دنیا حتی به برد برسه
اما...

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مقایسه فوتبال ایران با کره و ژاپن اشتباهه، امکانات باشگاه های کره و ژاپن کجا شبیه باشگاه های ایرانه! توجه به فوتبال پایه اونا کجا ما کجا! تفاوت از زمین تا زیر زمینه! البته همین کره هم خیلی کار شاخی نکرد گلش هم که بخاطر اشتباه دروازبان روسیه بود. تدارکات برای جام جهانی تیم فوتبال کره و ژاپن قابل مقایسه با ایران نیست.تیم ترکیه نتونست بره جام جهانی بخاطر ضعف خودشه، البته جام جهانی هم حضور داشت کار خاصی نمیکرد و حذف میشد، استراتژی تیم ملی این بود بازی اول و رو نبازه و به هدفش رسید نیجریه هم ضعیف نیست شاید اونا انتظار چنین دفاعی رو از ایران نداشتن به هر حال نیجریه تیم ضعیفی نیست و این حرف تو دو بازی آینده اثبات میشه، به این شدتی که میگید بچه ها ی ایران 3 ثانیه!! هم نتونستن توپ رو حذف کنن نبود حداقل تو نیمه دوم حفظ توپ و پاس کاری تیم بهتر شد ، خواهشا این قدر نگید حق ما جام جهانی نبود تیم ایران لیاقت داشت و به جام جهانی صعود کرد. اگه هدف اینه مثل کره و ژاپن بشیم باید یه 20 سالی برنامه ریزی کنیم تو تیم های پایه مثل والیبال و گرنه با برنامه ریزی کوتاه مدت به جایی نمیرسیم.
به نظر شما چرا فوتسال ما با فوتبالمون اینقدر فاصله داره ؟ یعنی کره ای ها تو فوتسالشون سرمایه گزاری نکردن که مثل فوتسال ایرانی ها نیست ؟
به نظر من شما تا حدودی داری درست میگی ولی به نظر من مهمترین علت این که فوتبال ما مثل فوتسالمون پیشرفت نکرد وجود مافیای عظیم در سیستم فوتبالی کشورمون هست تا امکانات لازم ! باور کنید اگر این سیستم مافیایی در فوتبال ما نبود که هرکی با پول بتونه بیاد بالا الان به جای خوشحالی در مقابل نیجریه داشتیم گریه می کردیم که چرا این بازی رو مساوی کردیم !
شما اسپانیارو ببین ! فوتسالش تو دنیا اوله تو فوتبالم هنوز اوله...برزیل تو فوتبال اوله تو فوتسالم همینطور...ارژانتین ، ایتالیا و... های دیگه قدرت فوتسال و فوتبالشون تقریبا از لحاظ رنکینگ مساوی هست ولی تفاوت فوتسال ما با فوتبالمون زمین تا اسمونه...پس نیاید اینطوری باشه..در واقع این نشون میده ما استعداد های نابی داریم تو فوتبالمون ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه و وجود همون مافیایی که گفتم نمیزاره اینها خودشون رو نشون بدن.

ما کشورهای زیادی رو داریم که امکانات زیادی رو ندارن ولی خیلی لژیونر در تیم های اروپایی دارن و بازیکنان تراز اولی رو به دنیا معرفی کردن..همه چیر به امکانات بر نمی گرده..مهمترین علتی که مانع پیشرفت فوتبال ما شده من یقینا میگم وجود همون مافیاست...باور کنید ایران تو فوتبال استعداد های نابی رو داره مثل فوتسال ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه.

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
دسترسی به سالن فوتسال و سهم بیشترش هم دخیله. چیزی که قدیم در.مورد زمین چمن و خاکیهای تهران صدق میکرد که جای خودشو به زمینی برای مجتمعهای مسکونی عمدتا سپاهی داد

Sent from my C6603 using Tapatalk

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
به نظر شما چرا فوتسال ما با فوتبالمون اینقدر فاصله داره ؟ یعنی کره ای ها تو فوتسالشون سرمایه گزاری نکردن که مثل فوتسال ایرانی ها نیست ؟
به نظر من شما تا حدودی داری درست میگی ولی به نظر من مهمترین علت این که فوتبال ما مثل فوتسالمون پیشرفت نکرد وجود مافیای عظیم در سیستم فوتبالی کشورمون هست تا امکانات لازم ! باور کنید اگر این سیستم مافیایی در فوتبال ما نبود که هرکی با پول بتونه بیاد بالا الان به جای خوشحالی در مقابل نیجریه داشتیم گریه می کردیم که چرا این بازی رو مساوی کردیم !
شما اسپانیارو ببین ! فوتسالش تو دنیا اوله تو فوتبالم هنوز اوله...برزیل تو فوتبال اوله تو فوتسالم همینطور...ارژانتین ، ایتالیا و... های دیگه قدرت فوتسال و فوتبالشون تقریبا از لحاظ رنکینگ مساوی هست ولی تفاوت فوتسال ما با فوتبالمون زمین تا اسمونه...پس نیاید اینطوری باشه..در واقع این نشون میده ما استعداد های نابی داریم تو فوتبالمون ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه و وجود همون مافیایی که گفتم نمیزاره اینها خودشون رو نشون بدن.

ما کشورهای زیادی رو داریم که امکانات زیادی رو ندارن ولی خیلی لژیونر در تیم های اروپایی دارن و بازیکنان تراز اولی رو به دنیا معرفی کردن..همه چیر به امکانات بر نمی گرده..مهمترین علتی که مانع پیشرفت فوتبال ما شده من یقینا میگم وجود همون مافیاست...باور کنید ایران تو فوتبال استعداد های نابی رو داره مثل فوتسال ولی کسی نیست اینارو پیدا کنه.
بله حتما مافیا هم نقش اساسی رو داره ولی همین فوتسال که مثال زدید زمان ریاست درودگر اگه اشتباه نکنم تیم فوتسال تونست تو جهان به عنوان یه قدرت تو جهان مطرح شه یعنی یه برنامه ریزی و مدیریت صحیح بوده که این پیشرفت حاصل شده هر چند بیشتر به خاطر استعداد ذاتی بازیکنان فوتسال بوده یه جورایی تو خونشون بوده! مخصوصا اینکه گل کوچیک و فوتبال سالنی همیشه طرفدار داشته، از بچگی یادمه جام رمضان همیشه سالن پر بود از جمعیت هر محله ای یه تبم آماده داشت در حد لالیگا!:D

• Like
Reactions: usl

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807

اولا که روسیه تیم شاخی نیست بعدش هم گور بابای جهانیان! ما خودمون باید از نتایج و بازی تیم ملی راضی باشیم!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
فقط نمایش این پرچم عظمت میاره دوستان انقدر ناراحت نباشین
به خدا عربا داره ... میسوزه حاضرن دستو پاشون قطع شه فقط پرچم یه کشور عربی اونجا باشه 100 تا هم خوردن مشکلی نیست براشون
نگاه کنین دیگه قطر به خاطرش چه جوری میزبانی جام جهانی گرفت
به خدا ما حقمونه بدجور هم حقمونه حتی ما از آلمان هم بیشتر حقمونه باشیم کشور ما به خاطر مسائل سیاسیشم شده باید دیده بشه بودن اونجا هم مهمه
بودن این پرچم مهمه به خدا مهمه

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
هواداران برزيل

00987992.jpg

هواردان کرواسي

00987993.jpg

هواداران مکزيک

00987994.jpg

هواداران کامرون

00987995.jpg

هواداران اسپانيا

00987996.jpg

هواداران شيلي

00987998.jpg

هوادارن هلند

00987997.jpg

هوادارن استراليا

00987999.jpg

هوادران ساحل عاج

00988001.jpg

هواداران کلمبيا

00988000.jpg

هواداران يونان

00988003.jpg

هوادارن ژاپن

00988002.jpg

هواداران اروگوئه

00988004.jpg

هواداران انگليس

00988006.jpg

هواداران ايتاليا

00988007.jpg

هواداران کاستاريکا

00988005.jpg

هواداران سوئيس

00988008.jpg

هواداران اکوادور

00988009.jpg

هواداران فرانسه

00988010.jpg

هواداران هندوراس

00988011.jpg

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
هواداران ايران

00977826.jpg

هواداران نيجريه

00988013.jpg

هواداران بوسني

00988014.jpg

هوادران آرژانتين

00988012.jpg

هوادارن آلمان

00988016.jpg

هواداران پرتغال

00988018.jpg

هواداران غنا

00988017.jpg

هواداران آمريکا

00988019.jpg

هواداران بلژيک

00988020.jpg

هواداران الجزاير

00988023.jpg

هواداران روسيه

00988021.jpg

هواداران کره

00988022.jpg

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969

داداش شما هر پستتون با ارفاق زیاد پست قبلیتونو نقض میکنه:confused:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
اولا که روسیه تیم شاخی نیست بعدش هم گور بابای جهانیان! ما خودمون باید از نتایج و بازی تیم ملی راضی باشیم!
بعـــــله , هنر میخواد تو جام جهانی از دقیقه 1 بزنی زیر توپ , بعدشم تو بوق کرنا بکنی و به به و چه چه راه بندازی که عجب بازی ای کردیم!!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هواداران ايران

00977826.jpg
ظاهرا کلا دستور اومده تصویر هیچ زنی رو نشون ندن . لامصب تا یه زن تماشاگر رو نشون میداد حتی با لباس پوشیده اینها بازم سانسور میکردن !!
تنها زنی که حالا زِرت و زورت نشون میده همین خانم که اونم چون با حجاب هست نشون میدن

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ظاهرا کلا دستور اومده تصویر هیچ زنی رو نشون ندن . لامصب تا یه زن تماشاگر رو نشون میداد حتی با لباس پوشیده اینها بازم سانسور میکردن !!
تنها زنی که حالا زِرت و زورت نشون میده همین خانم که اونم چون با حجاب هست نشون میدن
بچه های صدا سیما خودشون از پخشاشون خجالت میکشن که چی دارن تحویل ملت بد بخت میدن
واقع دیگه با سخت گیری ها دارن شورشو در میارن
بازی والیبال ایران ایتالیا رو اولین بازی مثل آدم نشون دادن همه نگاه کردن همه راضی ادم چشش فقط رو بازی بود
بعد بازی دوم رو معلوم نشد چی شد کلا رفت روی سانسور صحنه اهسته اصلا بازی رو پخش نمیکردن اینجوری بدتر چش ادم میچرخه ببینه ای خدا مگه چه خبره اینا صحنه اهسته نشون میدن:general509:

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بچه های صدا سیما خودشون از پخشاشون خجالت میکشن که چی دارن تحویل ملت بد بخت میدن
واقع دیگه با سخت گیری ها دارن شورشو در میارن
بازی والیبال ایران ایتالیا رو اولین بازی مثل آدم نشون دادن همه نگاه کردن همه راضی ادم چشش فقط رو بازی بود
بعد بازی دوم رو معلوم نشد چی شد کلا رفت روی سانسور صحنه اهسته اصلا بازی رو پخش نمیکردن اینجوری بدتر چش ادم میچرخه ببینه ای خدا مگه چه خبره اینا صحنه اهسته نشون میدن:general509:
باید قبول کرد ما خودمون هم ادم های جالبی نیستیم..شما مطمئن باش اینقدر زنگ زدن صدا و سیما و گفتن این صحنه ها چیه دارید پخش میکنید که اینام سانسور کردن تو بازی دوم وگرنه صدای کسی درنیاد اینا سانسور نمیکنن که..کرم از خودمونه..البته از نوع ساندیس خوراش.

بالا