• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
با این همه بازیکن و استعداد انگلیسی معلوم نیست حاج حسن چیکار کرد با این تیم که در آستانه و به یقین حذف قرار گرفته !
انگلیس نیاز به یه مربی جوون داره ... این پیر پاتالا چطوری میخوان با جوونا کار کنن ... یکی باید بهشون انگیزه بده ... کنار خط بالا پایین بپره ... انگلیس اینطوری نتیجه میگیره و بس ...
تمام مربی هایی که انگلیس تو این چند مدت داشت حداقل 10درجه از یخ سردترن ! اریکسون حاج حسن و کاپلو ...

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
اینکه تو مرحله گروهی حذف شی مورد احترام واقع میشی ، اما اگه تو نیمه نهایی حذف بشی مضحکه مردم میشی؟؟؟؟!!!!
ای ول زدی تو خال
اره اينكه هر دفعه بري تا نيمه نهايي و فينال و اونجا بفهمونن كه اشتباه اومدي و برگرد خونت مضحك تره!!!:)
حداقل هرچي باشه با اعصاب هواداراشون بازي نميكنن،هوادار آلمان بودن خيلي سخته خيلي،خدا بهتون صبر بده،آقا اصلا حق با شما،بزارين فوتبالمونو نگاه كنيم،از صبح منتظر اين بازيم!!!بيرنيميزدان گتلدير!!!:|

Sent from my iPhone using Tapatalk
راستی تیم مورد علاقت "انگلیس داخل پرانتز جرارد" هم که حذف شد:general304:
آره هوادار تیم های بزرگ بودن سخته
باختن در فینال سخته
و گرنه میرفتیم طرفدار ساحل عاج یا کامرون میشدیم که همیشه همون اول حذف میشن خیال هواداراشون راحته
اگه به باختن در فینال ها باشه پس هلند مضحک ترین تیم تاریخ فوتباله چون 3 بار رفته فینال جام جهانی ولی رنگ قهرمانی رو هم ندیده! ولی هلند مضحک نیست و قابل احترامه! مصحک اونایی هستن که از سر ذلت و بدبختی اظهار نظر می کنن
همین نیمه نهایی آرزوییه که آرژانتینتون 24 ساله در حسرتش مونده
آلمان هر چی باشه تو و امثال تو رو خوب سوزونده که بوی سوزشت همیشه از پستهات به مشام میرسه :general304:;)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
انگلیس به احتمال فراوان صعود میکنه

نشد بازی آخر 3 امتیاز تپل بدن به کاستاريکا . خیلی حال میده :general105: صرفا جهت برقراری عدالت

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ای ول زدی تو خال

راستی تیم مورد علاقت "انگلیس داخل پرانتز جرارد" هم که حذف شد:general304:
آره هوادار تیم های بزرگ بودن سخته
باختن در فینال سخته
و گرنه میرفتیم طرفدار ساحل عاج یا کامرون میشدیم که همیشه همون اول حذف میشن خیال هواداراشون راحته
اگه به باختن در فینال ها باشه پس هلند مضحک ترین تیم تاریخ فوتباله چون 3 بار رفته فینال جام جهانی ولی رنگ قهرمانی رو هم ندیده! ولی هلند مضحک نیست و قابل احترامه! مصحک اونایی هستن که از سر ذلت و بدبختی اظهار نظر می کنن
همین نیمه نهایی آرزوییه که آرژانتینتون 24 ساله در حسرتش مونده
آلمان هر چی باشه تو و امثال تو رو خوب سوزونده که بوی سوزشت همیشه از پستهات به مشام میرسه :general304:;)
حذف كه نشده فعلا ولي تيم مشكل داره و قرار نبود انتظار زيادي ازش داشت،تيم منم نبود و فقط به خاطر جرارد ميخواستم بالا بياد...
معلومه هوادار تيم هميشه بازنده بودن سخته...;)
اره آرژانتين تيم كوچيكيه و آلمان بزرگه،حوصله تايپ كردن ندارم،از وقتی فوتبال نگاه میکنم اونقدر به آلمان و ناكاميهاش خنديدم كه ديگه دلم به حالشون ميسوزه،تو فك كن منو سوزوندن،خوش باشي...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
اروگوئه بازیکنی داشت که انگلیس نداشت , سوارز
اون دو تا موقعیتی که سوارز گل کرد کدوم بازیکن انگلیس می تونست گل کنه؟ هیچکدوم! در اصل این سوارز بود که انگلیس رو حذف کرد از بقیه ی بازیکنهای اروگوئه جز زیر توپ چیز دیگه ای ندیدیم , ستاره ها تعیین کننده هستن!

قطعا میتونستن.اروگوئه هایی داشتن عین ایران میزدن زیر توپ یه دفاع اتوبوسیم اونجا بسته والا ۵-۶ تا گل میخوردن. سوارزم که فقط مفتخوردی دوتا چل الکی زد!!!!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
قطعا میتونستن.اروگوئه هایی داشتن عین ایران میزدن زیر توپ یه دفاع اتوبوسیم اونجا بسته والا ۵-۶ تا گل میخوردن. سوارزم که فقط مفتخوردی دوتا چل الکی زد!!!!!
اگه می تونستن انجام می دادن , در حالی موقعیت های گلشون بیشتر بود ولی انجام ندادن چون نتونستن
2 گل به اون زیبایی هم مفت خوری نیست , نبوغه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
آقا من حرفمو پس میگیرم توماس مولر مفت خور ، لطفا به سوارس نگین مفت خور که قابل تحمل نیست...
البته آدم میخوره ...:دی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
دیشب نمیدونستم ناراحت باشم که انگلیس حذف شده یا خوشحال که سوارز دو تا زده
واقعا انگلیس به زوج رونی و سوارز باخت، چقدر موقعیت خوب رو به فنا داد.

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
خدا کنه امشب ایتالیا به کاستاریکا ببازه ایتالیا اگه هواداراشو دق مرگ نکنه که ایتالیا نیست
اگه ایتالیا امشب ببره اوضاع خیلی مشکوک می شه اینقدر آسون صعود کردن از ایتالیا دور از انتظاره
june_22_spain_italy_cannavaro_and_pirlo_cries_photo_reuters.jpg

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
به عنوانِ کسی که تو این جام اول طرفدار لمپارد:( ( انگلیس :| ) ، بلژیک و برزیل هست یه سری صحبت ها در موردِ انگلیس :
من اون چنان رو انگلیس تعصب ندارم ولی انصافا قبول کنید یه تیم برا موفقیت تو هر چیزی به شانس احتیاج داره و انگلیس بدشانس ترین تیم هر تورنمنتی هست !من فکر نکنم طرفدارای دیگر تیم ها هم به این موضوع شک داشته باشند ...
این تیم خوب و جوون انگلیس هم ظاهرا میره و در کنار تیمهای سالهای گذشته انگلیس قرار میگیره....تیمهایی که اگه درصدی از شانس دیگر تیمها رو می داشتند شاید موفقیت انگلیس خیلی بیشتر از 1 قهرمانی در جام جهانی میبود....در این 2 بازی انگلیس تیم خیلی خوب، هیجان انگیز و جالبی نشون داده بود،ولی چه فایده که حتی یک امتیاز هم از این 2 بازی در جیب نداره...در این 2 بازی شاید موقعیت های خطرناک تیم مقابل به 10 هم نمیرسید ولی از حداقل موقعیت های تیم حریف ضربه خوردیم و نشون میده که خط دفاعی اصلا تمرکز لازم رو نداشته....کیهیل و جاگیلا اصلا تعادل لازم رو در خط دفاعی نداشتند و گاها به شکل مضحکی در طول بازی به زمین میخوردند...خوردن 2 گل به یک سناریو خودش نشون دهنده ی عدم تمرکز خط دفاعیه انگلیسه......فقط می تونم بگم حیف از اتحادیه که جان تری رو ....زوج کیهیل - تری همه چیز داشت تو چلسی هم دیدید که واقعا زوج ترسناکی بود و بهترین دفاع لیگ برتر هم شد ...
به هر حال از یه چیزی مطمئنم که با شوت شدن آقای هاجسون کسی که بویی از هیچی نبرده انگلیس با این جوونا بهتر میشه
البته اگه نظر من رو بپرسید بنظرم انگلیس هنوز هم شانس صعود داره اگه ایتالیا بازی آخر رو شل نگیره ...

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
فکر کن امشب کاستاریکا ایتالیا رو ببره، بازی آخر هم ایتالیا به اروگوئه ببازه و حذف شه :D
انصافا جذاب ترین گروه بازی ها همین گروهه

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
فکر کن امشب کاستاریکا ایتالیا رو ببره، بازی آخر هم ایتالیا به اروگوئه ببازه و حذف شه :D
انصافا جذاب ترین گروه بازی ها همین گروهه
بزرگترین ارزوی ه فوتبالیم ه

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
جرارد تا به همه تیما یه حالی نده دست بردار نیستo_Oپاس گل داد در حدِ بنز

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
شمام شرکت میکنین توی پیشبینیای شبکه سه؟
دیشب بازی ژاپن و انگلیسو جفتشو اشتباه پیشبینی کردم :|
ولی در کل 118 امتیاز دارم

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
اروگوئه با کاوانی و سوارز عالیه
اگر سوارز در بازی کاستاریکا بود اینجور نمیشد

ایتالیا باید امشب ببره تا خیالش راحت بشه تا اگر اروگوئه بازی سوم برد این وسط ایتالیا حیف نشه

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
اینو چند چند پیش بینی میکنی؟
چجوری تا حالا صد امتیاز گرفتی؟:eek::eek:
چون از عنفوان جوانی !! طرفدار ایتالیا هستم باید احساسی پیش بینی کنم! برد ایتالیا رو میزنم :p
100 امتیاز که کمه، 5 امتیازی زیاد داشتم :D

بالا