چون کاتالان ها خودشونو اسپانیایی نمی دونن
با اکثر حرفات موافقم مثلا کوکه یا ماتا باید ثابت بازی میکردن میتونست مثلا دخیارو جایه ایکر بزاره منتها دیگو کاستارو نمیشد دعوت نکنه یا بازی نده آماده ترین مهاجم اسپانیا فصل پیش بود ولی خب کل اسپانیا داغون بود.هرکسی مربی اسپانیا بشه باید یه ریکاوری و بازسازی اساسی بکنه این تیمو.بهرحال نباید از بازی خوب شیلی هم بگذریم.خیلی خوب بازیرو اداره کرد و برد.
منم میگم اسپانیا حذف میشه کلی میخندیم :دی
Sent from my GT-I9300
پیش بینی رو داشتی؟ :دیحذف هم شدانصافا روحیه اسپانیایی ها خیلی به هم ریخته بود شیلی هم عالی بازی کرد
قيمت ٣ تا فوروارد آرژانتين از ١١ نفر آلمان بيشتره اونقت زورش نميرسه ٨ تا بزنه و آلمان قوي تره و ميزنه!!!خخخ
عقده كلمه خوبي بود واقعاً،خوشم اومد...
ویرایش:البته منم امیدوارم آرژانتین جلو ایران به مشکل بخوره و حتی ببازه...
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی پستی پاک نکرده!!!Liverbarca بازم بیا از این پیش بیین ها بکن یخوده بخندیم! :general304:
قبل بازی میگفت مطمئن باشید اسپانیا صددرصد صعود می کنه و انتقام جام کنفدراسیون ها رو از برزیل می گیره
دو ساعت نشد پیش بینیش نقش برآب شد!
پستشو الان پاک کرده چون خودشم می دونست چقدر ضایع بود :general304:
چون یه تیم دیگه قیمتش بالاتر بود و نخواستن بیخودی خودشونو خسته کنن و برن مثل بعضیا جلو اون به گریه بیفتن...اگه انقدر قیمتاشون زیاده و زورشونم زیادتره پس چرا آرژانتین 4 تا از آلمان خورد؟ :general304:
ولی باختهای پیاپی از فینال 90 به اینطرف سوزش دیگه ای داره مخصوصا اگه اخریش با 4 گل بوده باشهچون یه تیم دیگه قیمتش بالاتر بود و نخواستن بیخودی خودشونو خسته کنن و برن مثل بعضیا جلو اون به گریه بیفتن...
هرچی باشه باخت تو فینال همه تورنومنتها+نیمه نهایی جام جهانی و یورو یه سوزش دیگه داره...البته دیگه شما که باید عادت کرده باشین به اینا!!!خخخخ
به پای باختهای پی در پی فینال و نیمه نهایی نمیرسه!!!ولی باختهای پیاپی از فینال 90 به اینطرف سوزش دیگه ای داره مخصوصا اگه اخریش با 4 گل بوده باشه
درکت می کنم![]()
تا چند ساعت بعد میشه پاک کردکسی پستی پاک نکرده!!!چشماتو بشوری هست...
(اصلا مگه میشه پست پاک کرد!؟:general710
منم گفتم اسپانیا صعود میکنه ولی قبل اون گفتم اگه نکرد باید چیکار کنن دل بوشکه رو،وقتی نزدیک ترین ادم به تیم شعور نداره من چیکار کنم،بازم میگم اسپانیا راحت صعور میکرد...
حالا چی شده خودجوش و بعد 24 ساعت تازه یاد LiverBarca افتادی؟؟؟:general304::general304::general304تاثیر آب یخه!؟
)
حذف در مرحله نیمه نهایی و فینال بسیار آبرومندانه تر از حذف در مرحله گروهی جام جهانی 2002 هستبه پای باختهای پی در پی فینال و نیمه نهایی نمیرسه!!!میدونم درکم میکنی و بایدم بکنی
ولی شرمنده تیم من به اون روز نیافتاده من بتونم درکت کنم...:general403::general206:
بعععله پاک کردن پست هم که کار خودته و فک میکنی همه مثل خودتن،بیخیال دادا...![]()
و خیلی دردناک تر...:general601:حذف در مرحله نیمه نهایی و فینال بسیار آبرومندانه تر از حذف در مرحله گروهی جام جهانی 2002 هست![]()