• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
troll_football_image_5a09bd65f8f54943025174423cece1c0.jpg

troll_football_image_39390177cff54330aca419a845ccd962.jpg

troll_football_image_8510b2582e5d5553180b36ce9af3ea01.jpg

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
امشب ببینیم انگلیس چکار میکنه با اروگوئه o_O نتیجه غیر قابل پیشبینیه

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
با اکثر حرفات موافقم مثلا کوکه یا ماتا باید ثابت بازی میکردن میتونست مثلا دخیارو جایه ایکر بزاره منتها دیگو کاستارو نمیشد دعوت نکنه یا بازی نده آماده ترین مهاجم اسپانیا فصل پیش بود ولی خب کل اسپانیا داغون بود.هرکسی مربی اسپانیا بشه باید یه ریکاوری و بازسازی اساسی بکنه این تیمو.بهرحال نباید از بازی خوب شیلی هم بگذریم.خیلی خوب بازیرو اداره کرد و برد.

داداش منظورم این نبود که کاستا مهاجم خوبی نیست...فصل قبل دیدیم چه رقابتی بین مسی و رونالدو و کاستا برای برترین گلزن بود

اگه مصدومیت دست پاش رو نمیگرفت شاید الان تعداد گل هاش بالاتر از رونالدو یا سوارز بود

من به خاطر عدم آمادگیش بود که میگم نباید دعوت میشد...همونطور که خسوس ناواس به خاطر عدم آمادگی و مصدومیت دعوت نشد،کاستایی که تو آخرین بازی های باشگاییش نیمه اول تعویض میشد چرا باید تو ترکیب باشه

حداقل توی بازی با استرالیا باید از داوید ویا به عنوان مهاجم استفاده کنه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
انگلیس میبره به نظر من اروگوئه شده عین اسپانیا بازیکنهاش خسته هستن

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
Liverbarca بازم بیا از این پیش بیین ها بکن یخوده بخندیم! :general304:
قبل بازی میگفت مطمئن باشید اسپانیا صددرصد صعود می کنه و انتقام جام کنفدراسیون ها رو از برزیل می گیره
دو ساعت نشد پیش بینیش نقش برآب شد!
پستشو الان پاک کرده چون خودشم می دونست چقدر ضایع بود :general304:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
مثل اینکه سووارز هم تو ترکیب اصلیه امیدوارم کسیو گاز نگیره :D

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
قيمت ٣ تا فوروارد آرژانتين از ١١ نفر آلمان بيشتره اونقت زورش نميرسه ٨ تا بزنه و آلمان قوي تره و ميزنه!!!خخخ
عقده كلمه خوبي بود واقعاً،خوشم اومد...:)
ویرایش:البته منم امیدوارم آرژانتین جلو ایران به مشکل بخوره و حتی ببازه...;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه انقدر قیمتاشون زیاده و زورشونم زیادتره پس چرا آرژانتین 4 تا از آلمان خورد؟ :general304:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
Liverbarca بازم بیا از این پیش بیین ها بکن یخوده بخندیم! :general304:
قبل بازی میگفت مطمئن باشید اسپانیا صددرصد صعود می کنه و انتقام جام کنفدراسیون ها رو از برزیل می گیره
دو ساعت نشد پیش بینیش نقش برآب شد!
پستشو الان پاک کرده چون خودشم می دونست چقدر ضایع بود :general304:
کسی پستی پاک نکرده!!!:)چشماتو بشوری هست...:)(اصلا مگه میشه پست پاک کرد!؟:general710:)
منم گفتم اسپانیا صعود میکنه ولی قبل اون گفتم اگه نکرد باید چیکار کنن دل بوشکه رو،وقتی نزدیک ترین ادم به تیم شعور نداره من چیکار کنم،بازم میگم اسپانیا راحت صعور میکرد...;)
حالا چی شده خودجوش و بعد 24 ساعت تازه یاد LiverBarca افتادی؟؟؟:general304::general304::general304:(تاثیر آب یخه!؟:D)

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اگه انقدر قیمتاشون زیاده و زورشونم زیادتره پس چرا آرژانتین 4 تا از آلمان خورد؟ :general304:
چون یه تیم دیگه قیمتش بالاتر بود و نخواستن بیخودی خودشونو خسته کنن و برن مثل بعضیا جلو اون به گریه بیفتن...:);)
هرچی باشه باخت تو فینال همه تورنومنتها+نیمه نهایی جام جهانی و یورو یه سوزش دیگه داره...;)البته دیگه شما که باید عادت کرده باشین به اینا!!!خخخخ

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
چون یه تیم دیگه قیمتش بالاتر بود و نخواستن بیخودی خودشونو خسته کنن و برن مثل بعضیا جلو اون به گریه بیفتن...:);)
هرچی باشه باخت تو فینال همه تورنومنتها+نیمه نهایی جام جهانی و یورو یه سوزش دیگه داره...;)البته دیگه شما که باید عادت کرده باشین به اینا!!!خخخخ
ولی باختهای پیاپی از فینال 90 به اینطرف سوزش دیگه ای داره مخصوصا اگه اخریش با 4 گل بوده باشه
درکت می کنم ;)

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
با اینکه هیچ وقت طرفدار انگلیس نبودم ولی امیدوارم این بازی رو ببره و بتونه صعود کنه
اروگوئه و اسپانیا کیفیت بازی های های جام رو آوردن پایین ( البته ایران هم همینطور ;) )

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
ولی باختهای پیاپی از فینال 90 به اینطرف سوزش دیگه ای داره مخصوصا اگه اخریش با 4 گل بوده باشه
درکت می کنم ;)
به پای باختهای پی در پی فینال و نیمه نهایی نمیرسه!!!;)میدونم درکم میکنی و بایدم بکنی:) ولی شرمنده تیم من به اون روز نیافتاده من بتونم درکت کنم...:general403::general206:
بعععله پاک کردن پست هم که کار خودته و فک میکنی همه مثل خودتن،بیخیال دادا...:);)

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
کسی پستی پاک نکرده!!!:)چشماتو بشوری هست...:)(اصلا مگه میشه پست پاک کرد!؟:general710:)
منم گفتم اسپانیا صعود میکنه ولی قبل اون گفتم اگه نکرد باید چیکار کنن دل بوشکه رو،وقتی نزدیک ترین ادم به تیم شعور نداره من چیکار کنم،بازم میگم اسپانیا راحت صعور میکرد...;)
حالا چی شده خودجوش و بعد 24 ساعت تازه یاد LiverBarca افتادی؟؟؟:general304::general304::general304:(تاثیر آب یخه!؟:D)
تا چند ساعت بعد میشه پاک کرد
خوب حتما همون دیشب پاک کردی دیگه :general601:
از دیگر پیش گوییهای جنابعالی که پیشگو تشریف دارید اینه که در فصل گذشته مدام میومدی در تاپیک کل کل از نوع جهانی می گفتی رئال این فصل هیچی نیمشه و کبریت بی خطره
ولی رئال اومد لادسیما رو گرفت ولی دو تا تیم مورد علاقت که اسمشونم در یوزرنیمت درج شده رو همدیگه لادسمالم نگرفتن :general304:
بازم از این پیش بینیها بکن شادمون کن :D

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
به پای باختهای پی در پی فینال و نیمه نهایی نمیرسه!!!;)میدونم درکم میکنی و بایدم بکنی:) ولی شرمنده تیم من به اون روز نیافتاده من بتونم درکت کنم...:general403::general206:
بعععله پاک کردن پست هم که کار خودته و فک میکنی همه مثل خودتن،بیخیال دادا...:);)
حذف در مرحله نیمه نهایی و فینال بسیار آبرومندانه تر از حذف در مرحله گروهی جام جهانی 2002 هست ;)

• Like
Reactions: al2

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
خوب حتما همون دیشب پاک کردی دیگه :general601:
از دیگر پیش گوییهای جنابعالی که پیشگو تشریف دارید اینه که در فصل گذشته مدام میومدی در تاپیک کل کل از نوع جهانی می گفتی رئال این فصل هیچی نیمشه و کبریت بی خطره
ولی رئال اومد لادسیما رو گرفت ولی دو تا تیم مورد علاقت که اسمشونم در یوزرنیمت درج شده رو همدیگه لادسمالم نگرفتن :general304:
بازم از این پیش بینیها بکن شادمون کن :D[/QUOTE]
الهههی،اگه شاد میشی چشم بازم پیش بینی میکنم....:);)
آهای ملت آلمان 10 تا به برزیل تو فینال میزنه و عوض تمامی این باختها رو یه جا درمیاره و به جای 1 کاپ 2 تا بهشون میدن...:general304:
من دیشبم پاک نکردم ولی اگه نباشه شاید یکی از مدیرا پاک کرده!!!که اینم فکر نمیکنم چون موردی نداشت!!!;)پس ایراد از شماس!
نه اینکه کل آلمان و بوندسلیگا رو یه جا جمع کنی 100 تا لادسیما دارن!!!خوب کاری کرد بایرنو هم آبکش کرد...:);)حقش هم بود حلاشون باشه...:general206:اینقدرم بحثو عوض نکن،آفرین...;)
حذف در مرحله نیمه نهایی و فینال بسیار آبرومندانه تر از حذف در مرحله گروهی جام جهانی 2002 هست ;)
و خیلی دردناک تر...:general601:
گفتم که ببینیم توان قهرمان شدنو نداریم خیلی زودتر با پای خودمون میکشیم کنار تا هی نریم تو نیمه نهایی و فینال خراب بشیم و مضحکه مردم!!!:);)

بالا