• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع جام جهانی

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
الهههی،اگه شاد میشی چشم بازم پیش بینی میکنم....:);)
آهای ملت آلمان 10 تا به برزیل تو فینال میزنه و عوض تمامی این باختها رو یه جا درمیاره و به جای 1 کاپ 2 تا بهشون میدن...:general304:
من دیشبم پاک نکردم ولی اگه نباشه شاید یکی از مدیرا پاک کرده!!!که اینم فکر نمیکنم چون موردی نداشت!!!;)پس ایراد از شماس!
نه اینکه کل آلمان و بوندسلیگا رو یه جا جمع کنی 100 تا لادسیما دارن!!!خوب کاری کرد بایرنو هم آبکش کرد...:);)حقش هم بود حلاشون باشه...:general206:اینقدرم بحثو عوض نکن،آفرین...;)
و خیلی دردناک تر...:general601:
گفتم که ببینیم توان قهرمان شدنو نداریم خیلی زودتر با پای خودمون میکشیم کنار تا هی نریم تو نیمه نهایی و فینال خراب بشیم و مضحکه مردم!!!:);)
اینکه تو مرحله گروهی حذف شی مورد احترام واقع میشی ، اما اگه تو نیمه نهایی حذف بشی مضحکه مردم میشی؟؟؟؟!!!!
این منطقت از پهلو به درازا تو حلقم!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
انگلیس چشه ؟ o_O

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اینکه تو مرحله گروهی حذف شی مورد احترام واقع میشی ، اما اگه تو نیمه نهایی حذف بشی مضحکه مردم میشی؟؟؟؟!!!!
اره اينكه هر دفعه بري تا نيمه نهايي و فينال و اونجا بفهمونن كه اشتباه اومدي و برگرد خونت مضحك تره!!!:)
حداقل هرچي باشه با اعصاب هواداراشون بازي نميكنن،هوادار آلمان بودن خيلي سخته خيلي،خدا بهتون صبر بده،آقا اصلا حق با شما،بزارين فوتبالمونو نگاه كنيم،از صبح منتظر اين بازيم!!!بيرنيميزدان گتلدير!!!:|

Sent from my iPhone using Tapatalk

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
دليل گريه بازيکن‌ساحل‌عاج حین پخش‌سرودملي
کد خبر: ۴۰۹۴۴۸
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۱ - 20 June 2014
دليل گريه بازيکن ساحل عاج هنگام پخش سرود ملي اين کشور قبل از بازي با کلمبيا مشخص شد.

به گزارش تابناک، سري دا هنگام پخش سرود ملي ساحل عاج قبل از شروع مسابقه اين تيم مقابل کلمبيا در دومين مسابقه تيمش در گروه C رقابت‌هاي جام‌جهاني به شدت گريه مي‌کرد.

در حالي که به نظر مي‌رسيد اين بازيکن به دليل پخش سرود ملي احساساتي شده و گريه مي‌کند اما بعد از بازي مشخص شد که دليل گريه وي مسئله ديگري بوده است.

پدر بازيکن ساحل عاج چند ساعت قبل از شروع مسابقه فوت کرده بود و به همين دليل اين بازيکن نتوانست جلوي اشک‌هايش را بگيرد.
387383_916.jpg

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
خوب انگلیس هم بای! خب 10 امتیاز و گرفتم شدم 100 امتیاز!! خخخ :D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
نسخه انگلیس هم پیچیده شد o_O این اروگوئه هر چقدر جلو کاستاریکا بی انگیزه و بد بازی کرد روبرو انگلیس با انگیزه و جانانه بازی کرد o_O چه بازی کرد سوارز o_O انگلیس هم خوب بازی کرد

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
این جرارد باعث باخت شد.حالم بهم خورد.اه اه.خدایش انگلیس خیلی بهتر بازی کرد ولی خب بدشانسی آورد.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
قانون هاي مسخره فيفاس ديگه!!!چرا بايد ٣ تيم به اين خوبي تو يه گروه باشن!انگليس شانسش خيلي پايين اومد!!!چه كرد سوا!!!:)

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
انگلیس هم مثل اسپانیا حذف شد ولی به مراتب آبرومندانه و مردانه تر در هر دو بازی از لحاظ آمار و موقعیت های گل و شوتهای در چارچوب برتر بودن
سوارز 2 موقعیت و 2 گل , تاپ ترین مهاجم حال حاضر جهان

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
قانون هاي مسخره فيفاس ديگه!!!چرا بايد ٣ تيم به اين خوبي تو يه گروه باشن!انگليس شانسش خيلي پايين اومد!!!چه كرد سوا!!!:)

شانس که دیگه فک نکنم داشته باشه.نه به نظرم انگلیس حداقل از اروگوئه خیلی بعتر بود منتها اروگوئه شخمی شخمی دوتا گل زد و برنده شد.خداییش من از96که بازیهایه انگلیس یادم میاد(94) نبودن تو جام.تیمی ازشون یادم نیست که انقدر خوب پاسکاری میکردن ولی خب این اراذ ل ایه اروگوئه شانسی بردن دیگه

JaroOBarghi

Registered User
لایک‌ها
5,223
این جرارد باعث باخت شد.حالم بهم خورد.اه اه.خدایش انگلیس خیلی بهتر بازی کرد ولی خب بدشانسی آورد.

چیکار کرد مگه! توپ خرد تو سرش دیگه ! نیومد پاس ب عقب بده که! تنها بازیکنی بود که همه جای زمین سر اول رو میزد . . .

تعویض های مربی تیم رو ب گاج داد . من نمیدونم این بازیکنی هارو از کوجا آوردن :D نه لَمپاردی نه ویلشری نه چیزی !

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
چیکار کرد مگه! توپ خرد تو سرش دیگه ! نیومد پاس ب عقب بده که! تنها بازیکنی بود که همه جای زمین سر اول رو میزد . . .

تعویض های مربی تیم رو ب گاج داد . من نمیدونم این بازیکنی هارو از کوجا آوردن :D نه لَمپاردی نه ویلشری نه چیزی !
بهرحال دیگه ما از جرارد اندازه خودش امتظار داریم نه اندازه محمد نوری. فک کنم ویلشر مصدومه

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
ولی از حق نگذریم گلهای سوارز خیلی قشنگ بودن
دمش گرم

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
شانس که دیگه فک نکنم داشته باشه.نه به نظرم انگلیس حداقل از اروگوئه خیلی بعتر بود منتها اروگوئه شخمی شخمی دوتا گل زد و برنده شد.خداییش من از96که بازیهایه انگلیس یادم میاد(94) نبودن تو جام.تیمی ازشون یادم نیست که انقدر خوب پاسکاری میکردن ولی خب این اراذ ل ایه اروگوئه شانسی بردن دیگه
اروگوئه بازیکنی داشت که انگلیس نداشت , سوارز
اون دو تا موقعیتی که سوارز گل کرد کدوم بازیکن انگلیس می تونست گل کنه؟ هیچکدوم! در اصل این سوارز بود که انگلیس رو حذف کرد از بقیه ی بازیکنهای اروگوئه جز زیر توپ چیز دیگه ای ندیدیم , ستاره ها تعیین کننده هستن!

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
اروگوئه بازیکنی داشت که انگلیس نداشت , سوارز
اون دو تا موقعیتی که سوارز گل کرد کدوم بازیکن انگلیس می تونست گل کنه؟ هیچکدوم! در اصل این سوارز بود که انگلیس رو حذف کرد از بقیه ی بازیکنهای اروگوئه جز زیر توپ چیز دیگه ای ندیدیم , ستاره ها تعیین کننده هستن!

من که منکر سوارز نیستم منتها در کل اروگوئه شانسی برد از خوشحالیشونم میتونستی بفهمی.انگار جام جهانی رو برده بودن.البته فوتبال همینه دیگه.ضمنا تاپ ترین مهاجم جهان رونالدوئه.حالا با یه بازی و دوتاگل که نمیشه تاپ ترین

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
هر 2 تیم انگلیس و اروگوئه خوب بازی کردن و واقعا از تماشای این بازی لذت بردم :general601:
انصاف نیست که بگیم فلان بازیکان خوب بازی نکرد و چرا این تیم باخت و ... همه بازیکن ها با تمام وجود تلاش کردن و یک بازی خوب از خودشون نشون دادن :)

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
حالا خوبه کاستاریکا ایتالیا روببره! :eek:

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ایا رابطه ایی بین لیگهای پر قدرت و تیم ملی های ضعیف وجود داره ؟
بنظرم انگلیس و اسپانیا از جهاتی شبیه هم هستند هر دو لیگهایه پرقدرتی دارن هر دو تیم این سالها بازیکنهای خوبی داشتن مخصوصا انگلیس اما فرقشون اینه اسپانیا تویه دوره ایی تونست به یه شکوفایی برسه اما انگلیس هنوز نتونسته به این شکوفایی برسه
مربیان هر دو تیم هم مثل هم هستند هر دو سنتی و هر چند اسپانیا بازیکنهای پر اشتباه و بی انگیزه ایی داشت اما برعکس انگلیس بازیکنهای خوب و با انگیزه ایی داشت من فکر میکنم میشه هاجسون رو یکی از عوامل نا موفق بودن انگلیس دونست

در کل این بهترین انگلیسی نبود که دیدم اما بهترین بازیهایی بود که از انگلیس دیدم

بالا