bahram_warrior
Registered User
راموس فک کنم نزد بیرون زد به مدافع..اگه درست یادم باشه البته.
Sent from my GT-I9300
Sent from my GT-I9300
شوما که تازه 2010 اولین فینال عمرتون رو داشتین میدیدن ایتالیا قبلش 6 بار فینال رو تجربه کرده بودهمین اسپانیای تازه به دوران رسیده در 6 سال اخیر اندازه 70 سال اخیر ایتالیا جام گرفته!
2 یورو + 1 جام جهانی برای اسپانیا در 6 سال اخیر
2 جام جهانی + 1 یورو برای ایتالیا از جنگ جهانی دوم تا کنون!
راستی خدا پدر موسولینی رو هم بیامرزه که دو تا جام قبل از جنگ جهانی دوم به شما اهدا کرد!
بله داشت ولی در سال 2010 و 2012 که اسپانیا قهرمان شد:general711:ضمنا بازم بارسا بیشترین بازیکن رو تو زمین داشت وشاکله تیم بارسایی بود..
Sent from my GT-I9300
شوما؟ ا؟ تو هم بن شدی؟ :دیبله داشت ولی در سال 2010 و 2012 که اسپانیا قهرمان شد:general711:
دیشب 4 تا بازیکن بارسایی بود 3 تا رئالی مربی و کاپیتان تیم هم رئالی بودن:general705:
اگه تک به تک روبن رو نمیگرفت هلند قهرمان میشد!شوما؟ ا؟ تو هم بن شدی؟ :دی
بزار مهر نیو یوزر بودنت خشک شه بعد
بازی قبلیش چی؟ ضمنا اگه همین کاپیتان و مربی رو میگی رئالی پس همون دو تا قهرمانی قبلیتونو که مدیون رئالین نه بارسا...شکستاش واسه ماست قهرمانیاش مال شما؟
Sent from my GT-I9300
شوما؟ ا؟ تو هم بن شدی؟ :دی
بزار مهر نیو یوزر بودنت خشک شه بعد
بازی قبلیش چی؟ ضمنا اگه همین کاپیتان و مربی رو میگی رئالی پس همون دو تا قهرمانی قبلیتونو که مدیون رئالین نه بارسا...شکستاش واسه ماست قهرمانیاش مال شما؟
Sent from my GT-I9300
دیگه دوران فوتبال اسپانیا هم بسر رسید
کاسیاس و پویول و پیکه و راموس و آلونسو و ژاوی و تورس و اینیستا باید بای بای کنند
تا نسل بعدی
که باز یه مدت این تیم در دوران افول بسر میبره تا 2018
از بعد از جام جهانی 2018 یعنی برا 2022 که یه نسل جدید مانند اینها پیدا بشه طول میکشه
البته اسپانیا در این چند سال فوق العاده بود . خودش و باشگاهای مطرحش خوب بودند اما بالا رفتن سن بازیکنان دیگه کارشونو فعلن تمام کرد
چون اکثر بازیکنان این تیم از 2 باشگاه رئال و بارسا بودند که به نوعی به تمام افتخارات رسیده بودند و انگیزه آنچنانی نداشتند
دیگه دور دور ایتالیا . آلمان . هلند . برزیل و آرژانتین و شاید فرانسه است چون اونها مدت زیادی از قهرمانی دور بودند
نه والا...کاربر rms بود که یجورایی داشت باختو به رئال نسبت میداد..منم تو جواب ایشون اونو گفتم...هم باخت واسه کل تیمه هم برد...البته باختای این دوره کاملا مال مربی بود...چندماه پیش که تو بازی دوستانه به آفریقای جنوبی 3-0 باخت من تو تاپیک کل کل از نوع جهانی همین حرفارو زدم که این مربی نیس...ولی دوست بارساییمون silvan میگفت قبل از جام جهانی 2010 هم به آمریکا و برزیل باخت..محمد(rms) هم از دلبسکه دفاع میکرد...ولی من همون موقع هم میگفتم این تو بمیری ازون تو بمیریا نیس..حالا یجورایی به حرف من رسیدنو از دلبوسکه مینالن..خواستی بخون:این یوزرا میاد و میره
من از شوما میپرسم(یاد مموتی بخیر)قهرمانیاش مال شماست و شکستاش تقصیر شاکله بارسا؟:general711:
حاجی یوزرت 2003 بوداستاد فرزاد پیش بینیتون برای یورو 2016 چی هست؟
انشاالنقی مدیران حمایت کنند بتونم به رکورد شوما برسم و تا secreter100 برم![]()
چون دخیا هم مصدوم شدافت کاسیاس به خاطر مصدومیتش بود نه مربی
شکستن دست دروازه بان مثه کان تو جام جهانی یا کاسیاس تو بازی با ... (چه تیمی بود؟:دی)
کان بعد از جام جهانی هیچ وقت نتونست مثه قبلش بشه ...
یعنی کاسیاس باید میتونست به اوج آمادگی اش برسه؟ و چون نرسیده واسه خاطر مربی بوده؟ چون نذاشته بازی کنه؟
به نطرم واسه گذروندن شوک مصدومیتش باید یه دوره بعد از بهبودش بازی نمیکرد...
حالا اصلا چرا وقتی کاسیاس آماده نیست باید دعوت بشه حتی به عنوان گلر اول ازش استفاده بشه؟!
همین دل بوسکه نبود جام کنفدراسیون ها هر بازی یه گلر رو میذاشت تو گل؟!
چرا الان این کارو نکرد؟!
نه والا...کاربر rms بود که یجورایی داشت باختو به رئال نسبت میداد..منم تو جواب ایشون اونو گفتم...هم باخت واسه کل تیمه هم برد...البته باختای این دوره کاملا مال مربی بود...چندماه پیش که تو بازی دوستانه به آفریقای جنوبی 3-0 باخت من تو تاپیک کل کل از نوع جهانی همین حرفارو زدم که این مربی نیس...ولی دوست بارساییمون silvan میگفت قبل از جام جهانی 2010 هم به آمریکا و برزیل باخت..محمد(rms) هم از دلبسکه دفاع میکرد...ولی من همون موقع هم میگفتم این تو بمیری ازون تو بمیریا نیس..حالا یجورایی به حرف من رسیدنو از دلبوسکه مینالن..خواستی بخون:
http://www.forum.persiantools.com/threads/کل-کل-از-نوع-جهانی.193028/page-353#post-8630143
Sent from my GT-I9300
اصن نمیدونم کجا و برای چی بن شدمحاجی یوزرت 2003 بود
چطور دلشون اومد بنت کنن
به هر حال به یوزر زیاد نباید دل بست
یوزرها می آیند و میروند اما این اسپمرهان که جاودانه اند![]()
رینا که بود!متاس
چون دخیا هم مصدوم شد![]()