• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من حدود 450-480 مد نظرم هست.دوربین و صوت زیاد واسم مهم نیست.چون جداگانه دارم.فقط کند نباشه و در مجموع نسبت به قیمتش بیارزه
ممنون

فرق m600 و m600plus :

256MB ROM (instead of 128 MB)
2.0 Megapixels Camera (instead of 1.3 Megapixel)
Bluetooth 2.0 (instead of 1.2
و به طور کلی سرعت و پرفورمنسش هم بهتر شده
از معدود دستگاه هاییه که توی ایران هست و با قیمت معقولی به فروش می رسه و سرش هم حسابی به تنش می ارزه! دلیل قیمت خوبش هم اینه که ایتن glofiish هارو که معرفی کرد قیمت مدل های قدیمیش رو یه 80-90 دلاری کم کرد

درضمن سرعت s200 حسین جان خیلی بد هم نیست ها:blush: سرعتش معمولیه. سرعت معمولی ای که می گم البت، از سرعت n70 و n73 که کار کردم خیلی بیشتره:rolleyes:

بعدم کاملاً موافقم من با حسین، این هیوندای a200 اگه پر از باگ و اشکال نباشه، بعد از m600plus بهترین گزینه ست؛ بادجت هم هست:)

چاکر آقا حسامم هستیم بای د وی
109.gif

omidh81

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
پس از بررسي اين تاپيك
نتيجه:
Eten M600 Plus وASUS 525 بهتره
خودم K-Jam دارم راضيم نمي كنه
لطفا بگو كدوم كيفيت عكس و فيلم برداري ( آيا فيلم برداري با N90 تقريبا برابري ميكنه؟ چون با K-Jam نميشه راحتتره فيلمبرداري كرد) بهتره ؟
آيا به نظر شما ميصرفه گوشيم با مدل هاي فوق الذكر تعويض كنم؟
لطفا راهنمايم كنيد
ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
پس از بررسي اين تاپيك
نتيجه:
Eten M600 Plus وASUS 525 بهتره
خودم K-Jam دارم راضيم نمي كنه
لطفا بگو كدوم كيفيت عكس و فيلم برداري ( آيا فيلم برداري با N90 تقريبا برابري ميكنه؟ چون با K-Jam نميشه راحتتره فيلمبرداري كرد) بهتره ؟
آيا به نظر شما ميصرفه گوشيم با مدل هاي فوق الذكر تعويض كنم؟
لطفا راهنمايم كنيد
ممنون

دوست عزیز، اولویت شما چی هستش، عکس و فیلم؟
عکس های p525 معمولیه، ولی اتوفوکس داره؛ عکس های m600plus نسبتاً خوبه، اتوفوکس نداره. کیفیت عکس n90 هم همچین شاهکاری نیست، در حد همون تقریباً
286.gif

فیلم برداری جفتشون باید بهتر از n90 باشه با استفاده از Cool Camera
p525 جدیدتره از m600plus و نزدیک به 200 هزار تومن اختلاف قیمت داره باهاش
می گم دقیقاً چه چیزهایی از k-jam تون راضیتون نمی کنه؟
73.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
درضمن سرعت s200 حسین جان خیلی بد هم نیست ها:blush: سرعتش معمولیه. سرعت معمولی ای که می گم البت، از سرعت n70 و n73 که کار کردم خیلی بیشتره:rolleyes:

فرهاد جان در مقایسه با ان 70 اینها که خدایی میگنه اصلا قابل قیاس نیست:blush:

من نسبت به پاکت پسی های دیگه گفتم فدات شمممم:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
:blush:
داش جواد عزیز، تبریک می گم بهتون به خاطر انتخاب خوبتون:)
مشکل اول رو من متوجه نشدم
در مورد مشکل دوم ، نزدیک 2000 بار بحثش شده، توی ترد سوال و جواب یا ترد Compelete یکم بگردید راهنمای کار با اربایزر نوشته شده؛
مشکل سوم هم مشکل خاصی نیست
238.gif
یه سرچ بزنید توی گوگل می شه راهنماش رو راحت پیدا کرد و دانلود کرد، برای اینکه بدونید چطور می شه سافت ریست کرد هم ترد Complete رو بخونید حتماً

خوب حالا لطف می کنید چند تا سوال من رو هم جواب بدی؟د
50.gif

بلندی صدای اسپیکر دستگاه چطوره؟ در مقایسه با k750 مثلاً؟ موقع صحبت، صدای شما یا طرف مقابل اکو نمی شه؟ هنگام مکالمه صدا کم نیست؟
تاحالا با هدفون جداگانه با ppc تون موسیقی گوش دادین؟
بیخودی هنگ و این چیزا که نمی کنه؟!
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ نور صفحه مناسبه؟ زیر آفتاب راحت دیده می شه؟
چند خریدینش؟:cool:
می شه با tcpmp یه بنچ مارک از یه ویدئوی divx بگیرید و اینجا بزاریدش؟

پیشاپیش ممنون
281.gif

فرهاد جان شرمنده
من یه چند روزی شهرستان بودم نتونستم بیام جواب بدم
عارضم که:
او چند تا مشکلم با دستکاریای زیاد رفع شد
بلندی صدا برای یه پاکت پی سی به نظرم نه خوبه نه بده ! میشه گفت تقریبا برابر با همون کا 750 که گفتی
به هیچ وجه مشکل اکو شدن صدا رو نداشتم
صدای هم قابل تنظیمه
ولی چون گوشی قبلیه من 6630 نوکیا بود ، میتونم به راحتی بگم که کیفیت صدای اونور خط زیاد جالب نیست
خیر فرصت نشده
به جد میگم ، با این که دو روز اول روش کلی برنامه ریختم یه آخ هم نگفت ، دیگه چه برسه به هنگ
460
اگه میشه لینک برنامه tcpmp رو بدین تا امتحانش کنم
خواهش میکنم :blush: شما استاد ماین قربان

اینم اضافه کنم که
من قصدم خرید اتم بود
ولی به خدا خوشحالم که Eten رو خریدم ، دارم باهاش زندگی میکنم
خیلی خفنه:lol:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فرق m600 و m600plus :

از معدود دستگاه هاییه که توی ایران هست و با قیمت معقولی به فروش می رسه و سرش هم حسابی به تنش می ارزه! دلیل قیمت خوبش هم اینه که ایتن glofiish هارو که معرفی کرد قیمت مدل های قدیمیش رو یه 80-90 دلاری کم کرد
109.gif

آقا اینم اضافه کن ام600 پلاس نسبت به ام600 معمولی جنس بدنه ش بهتر هم شده
سرعت بلوتوثش واقعا محشره
(با یه گوشی که بلوتوث 2 داره امتحان کنین میفیهمین منظورم چیه )
من یه فایل 600 کیلوبایتی رو از یه 6600 گرفتم
قریب به 3 یا 4 دقیقه طول کشید
ولی عینه همون فایل رو از یه دبلیو 850 گرفتم
فکر کنم یک دقیقه هم نشد فایل رو گرفتم:lol:

یادم رفت اینم اضافه کنم
دوربین 600 پلاس فلش هم داره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:blush:

فرهاد جان شرمنده
من یه چند روزی شهرستان بودم نتونستم بیام جواب بدم
عارضم که:
او چند تا مشکلم با دستکاریای زیاد رفع شد
بلندی صدا برای یه پاکت پی سی به نظرم نه خوبه نه بده ! میشه گفت تقریبا برابر با همون کا 750 که گفتی
به هیچ وجه مشکل اکو شدن صدا رو نداشتم
صدای هم قابل تنظیمه
ولی چون گوشی قبلیه من 6630 نوکیا بود ، میتونم به راحتی بگم که کیفیت صدای اونور خط زیاد جالب نیست
خیر فرصت نشده
به جد میگم ، با این که دو روز اول روش کلی برنامه ریختم یه آخ هم نگفت ، دیگه چه برسه به هنگ
460
اگه میشه لینک برنامه tcpmp رو بدین تا امتحانش کنم
خواهش میکنم :blush:

اینم اضافه کنم که
من قصدم خرید اتم بود
ولی به خدا خوشحالم که Eten رو خریدم ، دارم باهاش زندگی میکنم
خیلی خفنه:lol:

داش جواد جان مرسی واسه جوابت
14.gif

460؟؟؟:blink: بابا bargain :wacko:
اینکه صدا اصلاً اکو نداره خبر واقعاً خوبیه
این لینک TCPMP ... یه فایل DivX توش باز کنید و بعد از توی منوی File بنچ مارک رو انتخاب کنید و فایل نتیجه رو اینجا اتچ کنید بی زحمت...بازم ممنون:happy:
فرهاد جان در مقایسه با ان 70 اینها که خدایی میگنه اصلا قابل قیاس نیست
من نسبت به پاکت پسی های دیگه گفتم فدات شمممم
می دونم حسین جون، من واسه hosein_sh2007 نوشتم که برداشت اشتباه نکنن
272.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
داش جواد جان مرسی واسه جوابت
14.gif

460؟؟؟:blink: بابا bargain :wacko:
اینکه صدا اصلاً اکو نداره خبر واقعاً خوبیه
این لینک TCPMP ... یه فایل DivX توش باز کنید و بعد از توی منوی File بنچ مارک رو انتخاب کنید و فایل نتیجه رو اینجا اتچ کنید بی زحمت...بازم ممنون:happy:

می دونم حسین جون، من واسه hosein_sh2007 نوشتم که برداشت اشتباه نکنن
272.gif

قبلا که گفتم ، کارکردس :lol: ;)
رمضانی نوشو میده 670

چشم بزار امتحان میکنم

راستی یه سئوال آماتوری :blush:
نمیدونم چه تریپیاست
چرا پی پی سیم فایلای exe رو اجرا نمیکنه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قبلا که گفتم ، کارکردس :lol: ;)
رمضانی نوشو میده 670

چشم بزار امتحان میکنم

راستی یه سئوال آماتوری :blush:
نمیدونم چه تریپیاست
چرا پی پی سیم فایلای exe رو اجرا نمیکنه

:eek:
570 بود که 4-5 روز پیش؟؟؟؟؟

در مورد سوال: ppc ها فقط بعضی فایل های exe که مخصوص windows mobile نوشته شدن اجرا می کنن. اگه فایلی توی ppc اجرا نشد، از رطریق actice sync پی پی سی رو وصل کنید به pc و فایل رو توی pc اجرا کنید;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
فرهاد جان سلام
بگم كه من خسته شدم :D pda2k رو دادم تعمير با 50 تومان (تهران)
بعد ميگم من Eten M700 Goldfish ميخوام picture
قيمت الان چند هست تهران ؟

يادمه يه مدت پيش 1 ماه بود تو ايران ريليز شده بود قيمت 640 دلار بود

الان قيمت چنده ؟ و اينگه من بخوام گيرم مياد ؟

مرسييييييي:cool: :blush:

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فرق m600 و m600plus :

بعدم کاملاً موافقم من با حسین، این هیوندای a200 اگه پر از باگ و اشکال نباشه، بعد از m600plus بهترین گزینه ست؛ بادجت هم هست:)

چاکر آقا حسامم هستیم بای د وی
109.gif
ممنون بچه ها.من تا 1 ماه دیگه صبر می کنم.به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟
با توجه به بودجه من 3 تا گزینه اول چیه؟

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
با اجازه ی آقا فرهاد و آقا حسین
اینطوری که آقا حسین (فرانک) گفتن باید کاملا قید تی-موبایل رو زد، جسجار هم طبق شنیده ها یکی از کم نقص ترین یا به عبارتی بی نقص ترین دستگاه های PPC هستش، او2 هم به همین منوال و تجربیات دوستان نشانگر کارایی بالای این دستگاهه، حالا میمونه یه سری تفاوت های خیلی خیلی ریز و مولکولی که فکر نمیکنم اختلاف زیادی بین این دو برند ایجاد کنه، اگه من بودم او2 رو انتخاب میکردم، به هرحال انتخاب با شماست، حالا بقیه دوستان هم میان و نظریات خودشون رو اعلام میکنن.

دوست خوبم سلام با اين حرفهايي که در مورد جسجار زدي 100% جسجار ميخرم ولي يه نکته مبهم برام باقي مونده اونم در مورد برند 1و2 و انلاک اينا يعني چي من که چيزي ازش سر در نيووردم اگه راهنمايي کني ممنون ميشم
با تشکر از شما:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان سلام
بگم كه من خسته شدم :D pda2k رو دادم تعمير با 50 تومان (تهران)
بعد ميگم من Eten M700 Goldfish ميخوام picture
قيمت الان چند هست تهران ؟

يادمه يه مدت پيش 1 ماه بود تو ايران ريليز شده بود قيمت 640 دلار بود

الان قيمت چنده ؟ و اينگه من بخوام گيرم مياد ؟

مرسييييييي:cool: :blush:
به به مخلص آقا مهرداد کجا بودی نبودی؟! خوبی؟:happy:
آقا چه خوب در اومد..کجا دادی تعمیر؟!
بعد ببین، M700 توی تهران احتمالاً نباشه
297.gif
ولی قیمتش 630 دلار هستش الان!...الان تهرانی؟ یه گشتی بزن خوب شاید پیدا کردی..ولی بعید می دونم جایی آورده باشه
311.gif

دوست خوبم سلام با اين حرفهايي که در مورد جسجار زدي 100% جسجار ميخرم ولي يه نکته مبهم برام باقي مونده اونم در مورد برند 1و2 و انلاک اينا يعني چي من که چيزي ازش سر در نيووردم اگه راهنمايي کني ممنون ميشم
با تشکر از شما:)

حسین عزیز (یا قمر بنی هاشم چه همه حسین داریم اینجا:lol: ) ... یه ابر کارخونه! هستش به نام HTC که ppc می سازه، تا یک سال پیش فقط پی پی سی برای کمپانی های OEM می ساخت یعنی ppc رو می ساخت، بعد روش لوگوی برند i-mate یا o2 یا t-mobile رو می زد. الان خودش هم وارد بازار شده. بعضی ازین برندها خودشون اپراتور موبایل هستن. مثل t-mobile . بعضی ها هم فقط نقش واسطه رو دارن! مثل i-mate . آپدیت نرم افزاری دستگاه شما از طریق سایت صاحب برند دستگاه شما انجام می شه مثلاً اگه آیمیت جمین خریدید آپدیت رو از سایت i-mate انجام می دید. بین برند هایی که خودشون اپراتور موبایل هم هستن، فقط o2 هست که دستگاه هاش رو به صورت آنلاک شده می فروشه. بقیه ی اپراتور ها ppc رو لاک می کنن روی خودشون! یعنی مثلاً از امکانات تلفونی یه mda pro فقط در صورتی می شه استفاده کرد که از t-mobile سیم کارت داشته باشید!
حالا ملت می یان چیکار می کنن؟ می یان مثلاً یه mda pro می خرن و "آنلاک"ش می کنن. یعنی از حالا به بعد باهش از هر سیم کارتی می شه استفاده کرد. مشکلی که به وجود می یاد اینه که این دستگاه های آنلاک شده رو از طریق سایت مثلاً t-mobile دیگه نمی شه آپدیت کرد! (البته مطمئن نیستم) ولی اگه هم قسمت فون دستگاهتون آنلاک شده باشه، هم CID Unlock شده باشه، می تونید مثلاً rom یه i-mate jasjar یا o2 exec رو روی یه mda pro بریزید و اینجوری آپدیتش کنید! ;) البته توجه داشته باشید که این آپدیت کردن ها خیلی از موقع ها همچین حیاتی نیست! من خودم Qtek s200 ام هیچ باگ نرم افزاری یی نداشت واسه همین هیچوقت آپدیتش نکردم.
حالا استفاده از یه دستگاه آنلاک شده چه فایده ای داره؟ هیچی فقط معمولاً یه خورده ارزون تر در می یاد. مثلاً t-mobile به شما می گه که اگه یه قرارداد 2 ساله با ما ببندی و پلن دیتا رو برداری (یعنی ماهی 70 دلار پیادت کنیم) ، ما بهت یه mda pro می دیم، با 50-60% قیمت بازارش! بعد دقیق نمی دونم به چه صورت، ولی یک عده می رن مثلاً 30 تا ازین دستگاه هایی که به نصف قیمت قیمت قرار بوده برسه دست یوزر رو ازشون می خرن، آنلاکشون می کنن، و 70-80% قیمت factory unlocked همون پی پی سی می فروشنش!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آقا من امروز رفتم علاءالدین و پایتخت
هیچ جا HTC TyTn نداشت! رمضانی هم نداشت!
فقط Jasjam دیدم
1 میلیون و 30 تومان!!!!!!
:(:(:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا من امروز رفتم علاءالدین و پایتخت
هیچ جا HTC TyTn نداشت! رمضانی هم نداشت!
فقط Jasjam دیدم
1 میلیون و 30 تومان!!!!!!
:(:(:(

:lol: منم امروز یه گشتی توی فروشگاه های مشهد زدم فقط یه جا داشت یک ملیون و 50 هزار تومن!!! بامزه شده قیمتش ها
63.gif

البته امروز با فروشگاه رمضانی هم تماس گرفتم گفتن که TyTN آوردن تا دو سه هفته دیگه رجیستر می شه (!) ، گفت که بیاد 700-800 می فروشه:wacko: محمد جان، به نظر من همون دوسه هفته ای صبر کنید، اگه خبری نشد ازین TyTN هاش بیخیال qwerty شین و یه p525 بگیرین و خلاص:rolleyes: ... یا اصلاً بیخیال کی برد شین و یه m600p بگیرید که خیلی نازه انگاری
40.gif

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک ولی چی گرفتی شد 1.5:blink:

باب میخوای بنمون کنن از اول بگو;)
می دونم به این ترد ربطی نداره، ولی واسه اونایی که بین PDA و laptop موندن بگم که درست و مطابق
نیازشون انتخاب کنن:

Dell XPS M1210
CPU CUO 2.0GHz 4M cache/RAM 1GB/HDD 120 SATA 5400RPM/Screen WXGA 12.1/WiFi/LAN/BT+EDR/SIM slot/5-in-1 card reader/DVD RW/built-in cam 1.3Mpixel/9 cell battery/ext. mouse+Bag/made in malaysia

بخش عمده کارمو را میندازه ولی من هنوز به یه PDA نیاز دارم. اشتهام دیگه مث قبل نیست و یه چیز متوسطم خوبه (حتی Qtek s200) ولی چون خوردم به ته دیگ :( منتظرم هم بودجه جور شه هم ببینیم چیز جدید چی میاد.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
:lol: منم امروز یه گشتی توی فروشگاه های مشهد زدم فقط یه جا داشت یک ملیون و 50 هزار تومن!!! بامزه شده قیمتش ها
63.gif

البته امروز با فروشگاه رمضانی هم تماس گرفتم گفتن که TyTN آوردن تا دو سه هفته دیگه رجیستر می شه (!) ، گفت که بیاد 700-800 می فروشه:wacko: محمد جان، به نظر من همون دوسه هفته ای صبر کنید، اگه خبری نشد ازین TyTN هاش بیخیال qwerty شین و یه p525 بگیرین و خلاص:rolleyes: ... یا اصلاً بیخیال کی برد شین و یه m600p بگیرید که خیلی نازه انگاری
40.gif

این رمضانی انگار خیلی از من بدش اومد چون تا گفتم tytn گفت نخیر نداریم! و این چیزا رو نگفت :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این رمضانی انگار خیلی از من بدش اومد چون تا گفتم tytn گفت نخیر نداریم! و این چیزا رو نگفت :D

جدی نگیرید بابا، دو سه تا از فروشنده های رمضانی ذاتاً آدمای
hmm2.gif
... و بد اخلاقین!
confused0072.gif

بالا