hosseinjoon
Registered User
- نوشتهها
- 59
- لایکها
- 0
حسین عزیز (یا قمر بنی هاشم چه همه حسین داریم اینجا:lol: ) ... یه ابر کارخونه! هستش به نام HTC که ppc می سازه، تا یک سال پیش فقط پی پی سی برای کمپانی های OEM می ساخت یعنی ppc رو می ساخت، بعد روش لوگوی برند i-mate یا o2 یا t-mobile رو می زد. الان خودش هم وارد بازار شده. بعضی ازین برندها خودشون اپراتور موبایل هستن. مثل t-mobile . بعضی ها هم فقط نقش واسطه رو دارن! مثل i-mate . آپدیت نرم افزاری دستگاه شما از طریق سایت صاحب برند دستگاه شما انجام می شه مثلاً اگه آیمیت جمین خریدید آپدیت رو از سایت i-mate انجام می دید. بین برند هایی که خودشون اپراتور موبایل هم هستن، فقط o2 هست که دستگاه هاش رو به صورت آنلاک شده می فروشه. بقیه ی اپراتور ها ppc رو لاک می کنن روی خودشون! یعنی مثلاً از امکانات تلفونی یه mda pro فقط در صورتی می شه استفاده کرد که از t-mobile سیم کارت داشته باشید!
حالا ملت می یان چیکار می کنن؟ می یان مثلاً یه mda pro می خرن و "آنلاک"ش می کنن. یعنی از حالا به بعد باهش از هر سیم کارتی می شه استفاده کرد. مشکلی که به وجود می یاد اینه که این دستگاه های آنلاک شده رو از طریق سایت مثلاً t-mobile دیگه نمی شه آپدیت کرد! (البته مطمئن نیستم) ولی اگه هم قسمت فون دستگاهتون آنلاک شده باشه، هم CID Unlock شده باشه، می تونید مثلاً rom یه i-mate jasjar یا o2 exec رو روی یه mda pro بریزید و اینجوری آپدیتش کنید!البته توجه داشته باشید که این آپدیت کردن ها خیلی از موقع ها همچین حیاتی نیست! من خودم Qtek s200 ام هیچ باگ نرم افزاری یی نداشت واسه همین هیچوقت آپدیتش نکردم.
حالا استفاده از یه دستگاه آنلاک شده چه فایده ای داره؟ هیچی فقط معمولاً یه خورده ارزون تر در می یاد. مثلاً t-mobile به شما می گه که اگه یه قرارداد 2 ساله با ما ببندی و پلن دیتا رو برداری (یعنی ماهی 70 دلار پیادت کنیم) ، ما بهت یه mda pro می دیم، با 50-60% قیمت بازارش! بعد دقیق نمی دونم به چه صورت، ولی یک عده می رن مثلاً 30 تا ازین دستگاه هایی که به نصف قیمت قیمت قرار بوده برسه دست یوزر رو ازشون می خرن، آنلاکشون می کنن، و 70-80% قیمت factory unlocked همون پی پی سی می فروشنش!
فرهاد جان سلام ممنون از توضیحات کامل ودقیقتوت واقعا نمیدونستم اینا یعنی چی ممنون از لطفت با اجازه تون دو تا سوال دارم
1- اگه برم پیش اقای رمضانی و بگم از بچه های PT هستم تحویل میگیره یا بهم می خنده
2 - این جاسجم مگه چیش از جسجار سرتره که این همه گرون میدن