• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
حسین عزیز (یا قمر بنی هاشم چه همه حسین داریم اینجا:lol: ) ... یه ابر کارخونه! هستش به نام HTC که ppc می سازه، تا یک سال پیش فقط پی پی سی برای کمپانی های OEM می ساخت یعنی ppc رو می ساخت، بعد روش لوگوی برند i-mate یا o2 یا t-mobile رو می زد. الان خودش هم وارد بازار شده. بعضی ازین برندها خودشون اپراتور موبایل هستن. مثل t-mobile . بعضی ها هم فقط نقش واسطه رو دارن! مثل i-mate . آپدیت نرم افزاری دستگاه شما از طریق سایت صاحب برند دستگاه شما انجام می شه مثلاً اگه آیمیت جمین خریدید آپدیت رو از سایت i-mate انجام می دید. بین برند هایی که خودشون اپراتور موبایل هم هستن، فقط o2 هست که دستگاه هاش رو به صورت آنلاک شده می فروشه. بقیه ی اپراتور ها ppc رو لاک می کنن روی خودشون! یعنی مثلاً از امکانات تلفونی یه mda pro فقط در صورتی می شه استفاده کرد که از t-mobile سیم کارت داشته باشید!
حالا ملت می یان چیکار می کنن؟ می یان مثلاً یه mda pro می خرن و "آنلاک"ش می کنن. یعنی از حالا به بعد باهش از هر سیم کارتی می شه استفاده کرد. مشکلی که به وجود می یاد اینه که این دستگاه های آنلاک شده رو از طریق سایت مثلاً t-mobile دیگه نمی شه آپدیت کرد! (البته مطمئن نیستم) ولی اگه هم قسمت فون دستگاهتون آنلاک شده باشه، هم CID Unlock شده باشه، می تونید مثلاً rom یه i-mate jasjar یا o2 exec رو روی یه mda pro بریزید و اینجوری آپدیتش کنید! ;) البته توجه داشته باشید که این آپدیت کردن ها خیلی از موقع ها همچین حیاتی نیست! من خودم Qtek s200 ام هیچ باگ نرم افزاری یی نداشت واسه همین هیچوقت آپدیتش نکردم.
حالا استفاده از یه دستگاه آنلاک شده چه فایده ای داره؟ هیچی فقط معمولاً یه خورده ارزون تر در می یاد. مثلاً t-mobile به شما می گه که اگه یه قرارداد 2 ساله با ما ببندی و پلن دیتا رو برداری (یعنی ماهی 70 دلار پیادت کنیم) ، ما بهت یه mda pro می دیم، با 50-60% قیمت بازارش! بعد دقیق نمی دونم به چه صورت، ولی یک عده می رن مثلاً 30 تا ازین دستگاه هایی که به نصف قیمت قیمت قرار بوده برسه دست یوزر رو ازشون می خرن، آنلاکشون می کنن، و 70-80% قیمت factory unlocked همون پی پی سی می فروشنش!

فرهاد جان سلام ممنون از توضیحات کامل ودقیقتوت واقعا نمیدونستم اینا یعنی چی ممنون از لطفت با اجازه تون دو تا سوال دارم
1- اگه برم پیش اقای رمضانی و بگم از بچه های PT هستم تحویل میگیره یا بهم می خنده
2 - این جاسجم مگه چیش از جسجار سرتره که این همه گرون میدن:)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
پس x_farhad جان اگر رجیستر شد، ما را بی خبر نذار :D
مرسی :)
راستی در مورد pda2k
سستم عاملش Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC هست
من از کسی شنیدم این رو اگه به ویندوز موبایل 5 یا 6 ارتقا بدیم، دیگه نمیشه بعدا به ورژن های بالاتر ارتقا داد!
درسته؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
jasjar اون طور که من شنیدم CPU ش factory overclock هست و برای همین مدام هنگ می کنه!
در ضمن jasjsm دوربینش 2 مگاپیکسلیه و خیلی مزایای دیگه هم داره!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پس x_farhad جان اگر رجیستر شد، ما را بی خبر نذار :D
مرسی :)
راستی در مورد pda2k
سستم عاملش Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC هست
من از کسی شنیدم این رو اگه به ویندوز موبایل 5 یا 6 ارتقا بدیم، دیگه نمیشه بعدا به ورژن های بالاتر ارتقا داد!
درسته؟
چشم حتماً:happy:
والا من خودم چیزی در این زمینه نخوندم، ولی حدسم اینه که این حرف درست نباشه، اینجا معتبرترین منبع اطلاعاته در این زمینه، یه چرخی بزنید ببنیدی جربان از چه قراره...ولی در مورد آپدیت، به 5 ظاهراً راحت می شه ارتقاش داد، 6 هم که هنوز نیومده این هایی که الان توی نت پدیدار شده همه پر از باگ هستن...بعدم همینکه یه بار به wm5 aku 3.0 ارتقاش دادین دیگه نیازی به آپدیت کردنش نیست
38.gif

jasjar اون طور که من شنیدم CPU ش factory overclock هست و برای همین مدام هنگ می کنه!
در ضمن jasjsm دوربینش 2 مگاپیکسلیه و خیلی مزایای دیگه هم داره!

فرهاد جان سلام ممنون از توضیحات کامل ودقیقتوت واقعا نمیدونستم اینا یعنی چی ممنون از لطفت با اجازه تون دو تا سوال دارم
1- اگه برم پیش اقای رمضانی و بگم از بچه های PT هستم تحویل میگیره یا بهم می خنده
2 - این جاسجم مگه چیش از جسجار سرتره که این همه گرون میدن:)

اگه با جسجر (مثل هر ppc دیگه ای) از اول دوستانه و حرفه ای برخورد کنیم چرا مدام هنگ کنه...
هرمیس تفاوت هاش با جسجر یکی دوربینشه که محمد جان اشاره کردن، خیلی با کیفیته، یکی وزنشه که حدود 100 گرم کمتره!! یکی ابعادشه که کوچکتره! یکی مصرف باطریشه که بهینه تره، یکی صفحه ی نمایشش هست که کیفیتش پایینتره. بعد اینکه هرمیس یه Wheel خیلی باحال بقلش داره که کنترل یه دستی رو فوق العاده آسون می کنه. بعدم اینکه می شه بدون خجالت بقل گوشتون بگیرید و باهش تلفون صحبت کنید
39.gif
بعدم 3g هست و ساپورت HSDPA داره که عامل اصلی قیمت بالای این دستگاهه. البته نه اینکه جسجر از لحاظ امکانات پایینتر از جسجم باشه ها، فقط صفحه ی 3.5 اینچی vga جسجر رو خیلی ها با هیچ کدوم از خوبی های جسجم حاضر نیستن عوض کنن!
38.gif
ولی قیمتی که JasJam داره واقعاً کاذبه...خارج هم قیمتش حدود 850 دلار هستش، یعنی اندازه ی جسجر... دلیلش هم که گفتم... i-mate هیچ چیزی رو تولید نمی کنه، صرفاً یه واسطه ست، و تنها چیزی که از خودش ارائه می ده ساپورت نرم افزاریشه...ولی الان که htc خودش اومده توی بازار و ساپورت نرم افزاریشون هم از i-mate بهتر شده، دیگه هیچ آدم عاقلی نمی ره جسجم بگیره...بعدم این jasjam آخرین پی پی سی ساخت htc هست که با برند آی میت هم توی بازار هست، دستگاه های جدید i-mate ساخت در پیت ترین کارخونه های پی پی سی سازی دنیان، کیفیت ساختشون هم خیلی افتضاح شده! گفتم، که ازین به بعد اگه به کسی یه ppc برند htc یا qtek نشون دادید و طرف گفت اوه اوه اینکه i-mate نیست ، به درد نمی خوره، یه دل سیر بهش بخندین:happy:

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.بنده امروز رمضانی بودم دستگاههای رجیستر شده به همراه قیمت: p525 $:770 هزار تومان--s200 $:475 هزار تومان--eten m600 $:570 هزار تومان--i tech xbond $: 650 هزار تومان-- i mate jamin $: 550 هزار تومان........در ضمن جسجار رجیستر شده فقط 1 عدد پیدا شد اون هم 830 قیمت داد.فرهاد جان تی موبایل mda pro نداشت متاسفانه.در مورد مموری 4 گیگ هم میگفتن روی جسجار جواب نمیده ولی روی qtec 9000 جواب میده ..............برادر حسین ساپورت مموری 4 گیگ به عوامل خاصی در سخت افزار پاکت پیسی مربوط میشه؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام.
من یکPocket Pc Orange M2000 خریدم از انگلیس ولی تو آلمان کار نمیکند.کسی می تواند کمک کند تا قفلش را باز کنم.ضمنا با بلوتوث و USB هم نمی توانم به کامپیوتر وصل بشوم. متشکرم.محمود.آلمان

جناب من یه بنده خدایی رو می شناسم که کارش همینه! خودم هم قبلا باش کار کردم شما pm بدین تا میلشو بدم

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال:
نظرتون در مورد پارت آسیا و نمایندگی هاش تو پایتخت و مشهد و شیراز چیه؟
راستش اطلاعات پایتخت وقتی میگی PDA (ببخشید PocketPC، چون یارو اصلاً نمیدونه PDA چیه:p ) صاف میگه پلاک 212 (که نمایندگی پارت آسیاست و فقط PDA کار میکنه).

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم یه سایته جالب برا اینکه ببینید محصولات HTC با چه برندایی عرضه میشه.
به Tips & Tricks و سایر بخشاشم یه نیگا بندازین.

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.بنده امروز رمضانی بودم دستگاههای رجیستر شده به همراه قیمت: p525 $:770 هزار تومان--s200 $:475 هزار تومان--eten m600 $:570 هزار تومان--i tech xbond $: 650 هزار تومان-- i mate jamin $: 550 هزار تومان........در ضمن جسجار رجیستر شده فقط 1 عدد پیدا شد اون هم 830 قیمت داد.فرهاد جان تی موبایل mda pro نداشت متاسفانه.در مورد مموری 4 گیگ هم میگفتن روی جسجار جواب نمیده ولی روی qtec 9000 جواب میده ..............برادر حسین ساپورت مموری 4 گیگ به عوامل خاصی در سخت افزار پاکت پیسی مربوط میشه؟

با عرض سلام خدمت حسام خان گل حسام جان اون جسجار که فرمودی پیش همین رمضانی بود یا جای دیگه:)

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
اگه با جسجر (مثل هر ppc دیگه ای) از اول دوستانه و حرفه ای برخورد کنیم چرا مدام هنگ کنه...
هرمیس تفاوت هاش با جسجر یکی دوربینشه که محمد جان اشاره کردن، خیلی با کیفیته، یکی وزنشه که حدود 100 گرم کمتره!! یکی ابعادشه که کوچکتره! یکی مصرف باطریشه که بهینه تره، یکی صفحه ی نمایشش هست که کیفیتش پایینتره. بعد اینکه هرمیس یه Wheel خیلی باحال بقلش داره که کنترل یه دستی رو فوق العاده آسون می کنه. بعدم اینکه می شه بدون خجالت بقل گوشتون بگیرید و باهش تلفون صحبت کنید
39.gif
بعدم 3g هست و ساپورت HSDPA داره که عامل اصلی قیمت بالای این دستگاهه. البته نه اینکه جسجر از لحاظ امکانات پایینتر از جسجم باشه ها، فقط صفحه ی 3.5 اینچی vga جسجر رو خیلی ها با هیچ کدوم از خوبی های جسجم حاضر نیستن عوض کنن!
38.gif
ولی قیمتی که JasJam داره واقعاً کاذبه...خارج هم قیمتش حدود 850 دلار هستش، یعنی اندازه ی جسجر... دلیلش هم که گفتم... i-mate هیچ چیزی رو تولید نمی کنه، صرفاً یه واسطه ست، و تنها چیزی که از خودش ارائه می ده ساپورت نرم افزاریشه...ولی الان که htc خودش اومده توی بازار و ساپورت نرم افزاریشون هم از i-mate بهتر شده، دیگه هیچ آدم عاقلی نمی ره جسجم بگیره...بعدم این jasjam آخرین پی پی سی ساخت htc هست که با برند آی میت هم توی بازار هست، دستگاه های جدید i-mate ساخت در پیت ترین کارخونه های پی پی سی سازی دنیان، کیفیت ساختشون هم خیلی افتضاح شده! گفتم، که ازین به بعد اگه به کسی یه ppc برند htc یا qtek نشون دادید و طرف گفت اوه اوه اینکه i-mate نیست ، به درد نمی خوره، یه دل سیر بهش بخندین:happy:

فرهاد جان دستت درد نکنه ممنون که واقعا با صبرو حوصله به تمام سوالات من بصورت کامل پاسخ میدی
بنده خیلی خیلی از شما ممنون هستم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوست عزیز، اولویت شما چی هستش، عکس و فیلم؟
عکس های p525 معمولیه، ولی اتوفوکس داره؛ عکس های m600plus نسبتاً خوبه، اتوفوکس نداره. کیفیت عکس n90 هم همچین شاهکاری نیست، در حد همون تقریباً
286.gif

فیلم برداری جفتشون باید بهتر از n90 باشه با استفاده از Cool Camera
p525 جدیدتره از m600plus و نزدیک به 200 هزار تومن اختلاف قیمت داره باهاش
می گم دقیقاً چه چیزهایی از k-jam تون راضیتون نمی کنه؟
73.gif

ام600 با کول کمرا سازگار نیست ها

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت حسام خان گل حسام جان اون جسجار که فرمودی پیش همین رمضانی بود یا جای دیگه:)

سلام حسین.امیدوارم خوب باشی.خیر فروشگاه رمضانی جسجر نداشت.این طوری نیست که پیدا نشه.اکثرا دست 2 هستند.(3 4 مغازه جلوتر از رمضانی سمت چپ) ولی اگر 830 خواست بده از آک بودن دستگاه اطمینان حاصل کن. اگر هم o2 xda exec رجیستر شده پیدا کردی از آی میت بهتره.......

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ام600 با کول کمرا سازگار نیست ها
اوه! دکتر مگه شما با m500 ازش استفاده نمی کنید؟ مرسی البته واسه نکته
rose3.gif

فرهاد جان دستت درد نکنه ممنون که واقعا با صبرو حوصله به تمام سوالات من بصورت کامل پاسخ میدی
بنده خیلی خیلی از شما ممنون هستم:)
خواهش می کنیم!
50.gif

سلام حسین.امیدوارم خوب باشی.خیر فروشگاه رمضانی جسجر نداشت.این طوری نیست که پیدا نشه.اکثرا دست 2 هستند.(3 4 مغازه جلوتر از رمضانی سمت چپ) ولی اگر 830 خواست بده از آک بودن دستگاه اطمینان حاصل کن.ولی اگر o2 xda exec رجیستر شده پیدا کردی از آی میت بهتره.......
حسام جان qtek 9000 همون jasjar/xda exec هستش اگه یکی 4گیگ ساپورت نکنه بقیه هم نمی کنن!

راستی رام GPS Enabled ترینیتی به صورت رسمی منتشر شد
2cr3k84.gif

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حسین.امیدوارم خوب باشی.خیر فروشگاه رمضانی جسجر نداشت.این طوری نیست که پیدا نشه.اکثرا دست 2 هستند.(3 4 مغازه جلوتر از رمضانی سمت چپ) ولی اگر 830 خواست بده از آک بودن دستگاه اطمینان حاصل کن. اگر هم o2 xda exec رجیستر شده پیدا کردی از آی میت بهتره.......
حسام جان ممنون از لطفت پس 830 قیمت کار کردش هست:)

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان نظرتون راجع به Hyundai AnexTEK moboDA 3360 چيه؟ قيمتي ازش دارين؟ تو ايران هست؟

Windows Mobile 5.0
520MHz XScale PXA272
1.3MP Camera with Flash
Bluetooth 1.2
Wi-Fi
Infra Red
GPRS Class 10
64MB RAM and 192 MB ROM

hyundai.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد جان به مشخصاتش نمیخوره بد گوشی باشه ولی چرا اینقدر قیمتش کمه؟!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فرهاد جان به مشخصاتش نمیخوره بد گوشی باشه ولی چرا اینقدر قیمتش کمه؟!

اتفاقا قیمتش معقوله..باقی برندها میچونن..6315 هم تا قبل از اوردن DAC تو بازار 600 بود الان 350..:D

البته به نظر من سری 300 سام با مشخصات مشابه و اسم درکردنی که تو ایران دارن موفقترن تو این مملکت..:)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی هیچ مشکلی نداره!؟
خیلی عجیبه، تو این آشفته بازار ایران این قیمتها خیلی نادرن...

بالا