فرید خان، دستگاهی که می خواین مشخصات خفن و منحصر به فردی داره! و توی ایران هم پیدا نمی شه!!!
اول از همه: در مورد جک هندزفری، این موضوع واقعاً خیلی مهم نیستش، من که خودم از یه تبدیل استفاده می کردم و هرچند تبدیله بد بود و اذیت می کرد، ولی افت کیفیتی هم ندیدم واقعاً، شاید تبدیلی که استفاده می کنید مشکل داره. بعدم اگه مطلقاً نخواید که از تبدیل استفاده کنید می تونید از یه هدفون خوب استفاده کنید که جکش 2.5mm هست. سونی انگار یه چند تا مدل داره. بعدم اصلاً چرا این همه زحمت. یه دونه هندزفری ds970 بگیرید و از شر سیم و جک و تبدیل خودتونو خلاص کنید
راستی مموری هم من خیلی جاها خوندم که wm5 ها 2گیگ بالاتر ساپورت نمی کنن.
در مورد رم 128 به بالا، متاسفانه، یا شایدم خوشبختانه، ppc های جدیدتر اکثراً فقط 64mb رم دارن. مثل همین p535 و g500plus که نوشتید. من توی ترد gps خوندم که آقا بهروز نوشته بودن که رم 128 واسه نقشه های بزرگ که لازمه یه جا لود شن خیلی بهتره. ولی یه جای دیگه هم یادمه حسین عزیز گفته بود که رم بالا، سرعت دستگاه رو می یاره پایین. و البته مصرف باطری روهم می بره بالا. به هرحال این یه موردی که گفتین خیلی محدود می کنه انتخاب هاتونو، یعنی من که چیزی به جز همین t830 پیدا نکردم!
حالا ببینید، i300 که هنوز ریلیز نشده انگار. p535 هم همینه وضعش. در نظر داشته باشین که دستگاه های خفنی مثل trinity و herald و eten x500 و eten m700 و gsmart i128 و... که این همه مدت هم از ریلیزشون گذشته هنوز توی ایران پیدا نمی شن. بعضی ppc ها مثل tytn و atom exec یه مدت وارد شدن ولی الان خیلی کم یاب شدن. بعدم یه چیزی مثل mio a701 که توی نت قیمتش 500 دلاره اینجا داره 800هزار تومن فروش می ره فقط به خاطر cpu و gps و قیافه. حالا اگه فرض رو بر این بزاریم که یه نفر پیدا بشه و بره
کلی سرمایش رو بند کنه و 10-20 تا دونه FJS(!) t830 (که هیچکی تو ایرانم اسمشو نشنیده) وارد کنه و بعدم به هزار بدبختی رجیسترش کنه، اونوقت آیا واقعاً می یاد یه قیمتی حدودای همون 800-900 بفروشدش؟!؟
به نظر من بهتره که یه ppc خوب مثل asus p525 بگیرید با یه gps بلوتوث...
یا اگه خیلی اصرار دارید روی gps بیلت این، همون g500plus ، هرچند wifi نداره و دوربینش هم زیاد خوب نیست و 190گرم هم وزنشه...تازه شماهم که فکر کنم عادت دارید به کی برد qwerty... گزینه ی دیگه می تونه hp 6945 باشه که اگه قیمتش همینی باشه که دکتر گفتن، بد نیست، هر چند اونم دوربینش 1.3 هست و رزولوشن صفحش 240x240 و سی پی یوش 416 اینتله ، سامسونگ تو حول و حوش این frequency بهتر عمل می کنن همچین بگی نگی!
خطم کلامم اینکه ir-tci رو طلاقش بدید