• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد شرمنده:blush:

آقا اصلا از اون مدل نگیر که به با گ خورده شدیدا سیستم عامل آشغالی داره سمتشم نرو دیگه بعد از اون هم تی موبایل سمت اون مدل نرفته خود رمضانی رو دستش باد کرده و اگر هم بگی از بچه های پی تی هستی اون رو بهت پیشنهاد نمیده چون من باهاش صحبت کردم م م م م

الان هم یه 10-15 تایی رو دستش مونده از اونهااااااا:blush:
چه مشکلاتی داره آقا حسین؟

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به فرهاد و FrankenStein .دوستان تجربه شما از من بیشتر.بنده 6 ماهی میشه که جسجر خواب راحت رو ازم گرفته.کاملا در موردش تحقیق کردم.بعد از افت قیمت بازار کدوم برند رو تائید میکنید؟؟ آی میت-او2-تی موبایل-

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه ی آقا فرهاد و آقا حسین
اینطوری که آقا حسین (فرانک) گفتن باید کاملا قید تی-موبایل رو زد، جسجار هم طبق شنیده ها یکی از کم نقص ترین یا به عبارتی بی نقص ترین دستگاه های PPC هستش، او2 هم به همین منوال و تجربیات دوستان نشانگر کارایی بالای این دستگاهه، حالا میمونه یه سری تفاوت های خیلی خیلی ریز و مولکولی که فکر نمیکنم اختلاف زیادی بین این دو برند ایجاد کنه، اگه من بودم او2 رو انتخاب میکردم، به هرحال انتخاب با شماست، حالا بقیه دوستان هم میان و نظریات خودشون رو اعلام میکنن.

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
فرید خان، دستگاهی که می خواین مشخصات خفن و منحصر به فردی داره! و توی ایران هم پیدا نمی شه!!!
اول از همه: در مورد جک هندزفری، این موضوع واقعاً خیلی مهم نیستش، من که خودم از یه تبدیل استفاده می کردم و هرچند تبدیله بد بود و اذیت می کرد، ولی افت کیفیتی هم ندیدم واقعاً، شاید تبدیلی که استفاده می کنید مشکل داره. بعدم اگه مطلقاً نخواید که از تبدیل استفاده کنید می تونید از یه هدفون خوب استفاده کنید که جکش 2.5mm هست. سونی انگار یه چند تا مدل داره. بعدم اصلاً چرا این همه زحمت. یه دونه هندزفری ds970 بگیرید و از شر سیم و جک و تبدیل خودتونو خلاص کنید:cool:
راستی مموری هم من خیلی جاها خوندم که wm5 ها 2گیگ بالاتر ساپورت نمی کنن.
در مورد رم 128 به بالا، متاسفانه، یا شایدم خوشبختانه، ppc های جدیدتر اکثراً فقط 64mb رم دارن. مثل همین p535 و g500plus که نوشتید. من توی ترد gps خوندم که آقا بهروز نوشته بودن که رم 128 واسه نقشه های بزرگ که لازمه یه جا لود شن خیلی بهتره. ولی یه جای دیگه هم یادمه حسین عزیز گفته بود که رم بالا، سرعت دستگاه رو می یاره پایین. و البته مصرف باطری روهم می بره بالا. به هرحال این یه موردی که گفتین خیلی محدود می کنه انتخاب هاتونو، یعنی من که چیزی به جز همین t830 پیدا نکردم!
311.gif

حالا ببینید، i300 که هنوز ریلیز نشده انگار. p535 هم همینه وضعش. در نظر داشته باشین که دستگاه های خفنی مثل trinity و herald و eten x500 و eten m700 و gsmart i128 و... که این همه مدت هم از ریلیزشون گذشته هنوز توی ایران پیدا نمی شن. بعضی ppc ها مثل tytn و atom exec یه مدت وارد شدن ولی الان خیلی کم یاب شدن. بعدم یه چیزی مثل mio a701 که توی نت قیمتش 500 دلاره اینجا داره 800هزار تومن فروش می ره فقط به خاطر cpu و gps و قیافه. حالا اگه فرض رو بر این بزاریم که یه نفر پیدا بشه و بره کلی سرمایش رو بند کنه و 10-20 تا دونه FJS(!) t830 (که هیچکی تو ایرانم اسمشو نشنیده) وارد کنه و بعدم به هزار بدبختی رجیسترش کنه، اونوقت آیا واقعاً می یاد یه قیمتی حدودای همون 800-900 بفروشدش؟!؟
286.gif

به نظر من بهتره که یه ppc خوب مثل asus p525 بگیرید با یه gps بلوتوث...
یا اگه خیلی اصرار دارید روی gps بیلت این، همون g500plus ، هرچند wifi نداره و دوربینش هم زیاد خوب نیست و 190گرم هم وزنشه...تازه شماهم که فکر کنم عادت دارید به کی برد qwerty... گزینه ی دیگه می تونه hp 6945 باشه که اگه قیمتش همینی باشه که دکتر گفتن، بد نیست، هر چند اونم دوربینش 1.3 هست و رزولوشن صفحش 240x240 و سی پی یوش 416 اینتله ، سامسونگ تو حول و حوش این frequency بهتر عمل می کنن همچین بگی نگی!
39.gif

خطم کلامم اینکه ir-tci رو طلاقش بدید :p

فرهاد جان خیلی ممنون از راهنماییهات:happy: . در مورد هندزفری و جک در حال حاضر از همین جک 700 تومنی های معمولی بازار و یک هدفون تو گوشی Cresyn استفاده می کنم که خیلی هدفون فوق العاده ای می باشه با تنظیمات equlaizer Pocket Music که صدایی که تولید می کنه رو در هیچ گوشی و MP3Player نشندیم ... :cool: ولی گاهی جک رو گم می کنم یا یادم می ره برش دارم و به مشکل بر می خورم...:hmm:

در مورد ساپورت SD 4 Gig کسی تا به حال امتحان نکرده ؟:blink: این دیگه برام خیلی مهم شد، اگرم کسی امتحان نکرده رمضانی حتما کی دونه چون هم SD 4 Gig داره هم . PPC WM5 ... کسی اگر رفت لطفا یک سوالی بپرسه...

دقت کنید که Pocket Loox t seri به عنوان USB Host هم میشه استفاده کرد :wacko:

می دونی قضیه چیه فرهاد جان ؟ می خوام گوشی بگیرم که حداقل ارزش عوض کردن با K-JAM رو داشته باشه . یعنی مزایایی زیادی نسبت به گوشی الانم داشته باشه :f34r: مثل همین Seri T Pocket Loox که مهشره... یا Gigabyte i300 که TV Reciver داره ,و مزازیای دیگه...

این مدلهایی که گفتی پیشرفت زیادی نسبت به K-JAM نکردن

در آخر هم بگن که در حال حاضر خط تالیا روی PPC بنده هست و اگر گوشیم رجیشتر نشده هم بود مشکلی نداشت...:f34r:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اولاً: دستتون درد نکنه. بنده حرف علما رو گوش دادم و یه XPS m1210 علی الحساب زدم تو رگ.
مبارک باشه
241.gif
چقدر پیاده شدید حالا؟!

فرهاد شرمنده:blush:

آقا اصلا از اون مدل نگیر که به با گ خورده شدیدا سیستم عامل آشغالی داره سمتشم نرو دیگه بعد از اون هم تی موبایل سمت اون مدل نرفته خود رمضانی رو دستش باد کرده و اگر هم بگی از بچه های پی تی هستی اون رو بهت پیشنهاد نمیده چون من باهاش صحبت کردم م م م م

الان هم یه 10-15 تایی رو دستش مونده از اونهااااااا:blush:
حسین جان؟ خودت تاحالا باهشون کار کردی؟ مشخصه که دقیقاً چه مشکل هایی دارن؟
169.gif
درسته، این دستگاه هایی که آنلاک می شن رو بعداً نمی شه از روش های متداول(!) آپدیت کرد، ولی نکته اش اینجاست که خیلی از ppc ها بعد از این که آنلاک شدن، rom دستگاه رو هم عوض می کنن، لازمه ی اینکار SuperCID کردن ppc هست، و اگه superCID باشه ppc شما، خیلی راحت می تونید هر رامی - از آلمانی o2 گرفته تا عربی i-mate - رو از اف تی پی xda-developers دانلود کنید و با خوندن یه چند تا راهنما و یه نموره ای ریسک از مرحله ی حیات ساقط کردن یونیورسال عزیزتون، رام رو آپگرید کنید
13.gif
من خودم با اینکه دارن از خارج برام می یارم، می خوام بگم یه دونه آنلاک شده ی هرمیس رو بیارن، مشکل ریالی و اینا
311.gif

فرهاد جان خیلی ممنون از راهنماییهات:happy: . در مورد هندزفری و جک در حال حاضر از همین جک 700 تومنی های معمولی بازار و یک هدفون تو گوشی Cresyn استفاده می کنم که خیلی هدفون فوق العاده ای می باشه با تنظیمات equlaizer Pocket Music که صدایی که تولید می کنه رو در هیچ گوشی و MP3Player نشندیم ... :cool: ولی گاهی جک رو گم می کنم یا یادم می ره برش دارم و به مشکل بر می خورم...:hmm:

در مورد ساپورت SD 4 Gig کسی تا به حال امتحان نکرده ؟:blink: این دیگه برام خیلی مهم شد، اگرم کسی امتحان نکرده رمضانی حتما کی دونه چون هم SD 4 Gig داره هم . PPC WM5 ... کسی اگر رفت لطفا یک سوالی بپرسه...

دقت کنید که Pocket Loox t seri به عنوان USB Host هم میشه استفاده کرد :wacko:

می دونی قضیه چیه فرهاد جان ؟ می خوام گوشی بگیرم که حداقل ارزش عوض کردن با K-JAM رو داشته باشه . یعنی مزایایی زیادی نسبت به گوشی الانم داشته باشه :f34r: مثل همین Seri T Pocket Loox که مهشره... یا Gigabyte i300 که TV Reciver داره ,و مزازیای دیگه...

این مدلهایی که گفتی پیشرفت زیادی نسبت به K-JAM نکردن

در آخر هم بگن که در حال حاضر خط تالیا روی PPC بنده هست و اگر گوشیم رجیشتر نشده هم بود مشکلی نداشت...:f34r:

موافقم، پاکت لوکس ها خیلی خوفن
280.gif

ولی خوب فرید جان اگه تالیا داری، با این همه آشنایی که خارج داری خوب چرا معطلی دیگه!! یه دونه Eten Glofiish M700 بخر، حالشو ببر!
298.gif

راستی اون تبدیل کوچیکا خطرناکن هااااا
184.gif
...من خودم یه جک هندزفری شهید کردم درین راه:wacko: ...حیفه، یه دونه سیم دارش رو بگیر حتماً!
301.gif

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان سلام
یه راهنمایی به من می کنید؟
حدود 450-480 چه مارکی و چه مدلی پیشنهاد می کنید که خوب باشه؟
ممنون:)

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکرم از راهنمائی های دوستان.b-xenon عزیز و اوستا فرهاد گل.فرهاد جان بنده از همین حالا در مورد تغییر یا آپگرید رام تی موبایل تحقیقات رو شروع میکنم اگر به نتیجه نرسم به توصیه دوستان چند ماه رو گشنگی میکشم و از برند آلمانی او2 استفاده میکنم اگر هم آنلاک شدش گیرم نیومد مجبورم از آی میت خرید کنم... آقایون متشکرم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
متشکرم از راهنمائی های دوستان.b-xenon عزیز و اوستا فرهاد گل.فرهاد جان بنده از همین حالا در مورد تغییر یا آپگرید رام تی موبایل تحقیقات رو شروع میکنم اگر به نتیجه نرسم به توصیه دوستان چند ماه رو گشنگی میکشم و از برند آلمانی او2 استفاده میکنم اگر هم آنلاک شدش گیرم نیومد مجبورم از آی میت خرید کنم... آقایون متشکرم.

آقا حسام شما یه سر برید جای رمضانی، ببینید اجازه می دن که با mda pro های آنلاک شدشون چند دقیقه کار کنید یا نه، بعد یه سافت ریست بکنید ببینید اول که دستگاه می یاد بالا لوگوی چه برندی رو نشون می ده، هر چیزی غیر تی موبایل باشه اونوقت آپگریدش نسبتاً بی دردسره;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان سلام
یه راهنمایی به من می کنید؟
حدود 450-480 چه مارکی و چه مدلی پیشنهاد می کنید که خوب باشه؟
ممنون:)

عزیز شما اگه 100 تومن بودجه تون رو بیشتر کنید می تونید یه Eten M600plus بگیرید؛ یه ppc پرسرعت و خوش قیمت
در غیر اینصوورت با 460-70 تومن می شه یه Qtek S200 خرید
البته دو نفر از بچه های فروم الان می خوان s200 هاشونو بفروشن که فکر می کنم هردو هم تمیز نگه داشتن دستگاه هارو، به نظر من بد نیست که یه دست دو تمیز با قیمت مناسب بگیرید بعداً که بودجه تون تامین شد به قیمت خرید بفروشیدش و یه دستگاه بهتر بگیرید!:happy:

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز شما اگه 100 تومن بودجه تون رو بیشتر کنید می تونید یه Eten M600plus بگیرید؛ یه ppc پرسرعت و خوش قیمت
در غیر اینصوورت با 460-70 تومن می شه یه Qtek S200 خرید
البته دو نفر از بچه های فروم الان می خوان s200 هاشونو بفروشن که فکر می کنم هردو هم تمیز نگه داشتن دستگاه هارو، به نظر من بد نیست که یه دست دو تمیز با قیمت مناسب بگیرید بعداً که بودجه تون تامین شد به قیمت خرید بفروشیدش و یه دستگاه بهتر بگیرید!:happy:
از راهنماییتون ممنون.qtec s100 بهتر از s200 نیست؟یا آی میت جم؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از راهنماییتون ممنون.qtec s100 بهتر از s200 نیست؟یا آی میت جم؟

s100 =ویندوز موبایل 2003 / دوربین 1.3 / بدون رادیو / سی پی یو 416 / سرعت خیلی خوب /....

s200=ویندوز موبایل 2005 / دوربین 2 / با رادیو / سی پی یو 195 (دوال)/سرعت خیلی بد /....

پیشنهاد من برای شما =s200

موفق باشید:)

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
s100 =ویندوز موبایل 2003 / دوربین 1.3 / بدون رادیو / سی پی یو 416 / سرعت خیلی خوب /....

s200=ویندوز موبایل 2005 / دوربین 2 / با رادیو / سی پی یو 195 (دوال)/سرعت خیلی بد /....

پیشنهاد من برای شما =s200

ممنون از راهنماییتون
شما با اینکه واسه s200 نوشتید سرعت خیلی بد اما پیشنهاد خرید s200 را دادید.چرا؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از راهنماییتون
شما با اینکه واسه s200 نوشتید سرعت خیلی بد اما پیشنهاد خرید s200 را دادید.چرا؟

چون برای شما خیلی بهتر و راحت تر کار کردن با 2005 :blush:

و اینکه قبل از خریدتون بگید چقدر میخواین پول بدید تا شاید چیز بهتر دوستان پیشنهاد بدن:)

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.فرهاد جان فردا میرم سراغ رمضانی آمار mda pro رو میگیرم میان بر جالبی ازت یاد گرفتم.در ضمن می خوام ببینم 4 گیگ روی WM5 جواب میده یا نه.اگر برو بکس هم قیمت چیزی میخوان در خدمتشون هستم......

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان عزیز.فرهاد جان فردا میرم سراغ رمضانی آمار mda pro رو میگیرم میان بر جالبی ازت یاد گرفتم.در ضمن می خوام ببینم 4 گیگ روی WM5 جواب میده یا نه.اگر برو بکس هم قیمت چیزی میخوان در خدمتشون هستم......

لطف کن قیمت هر پی پاکت پسی ریجستر شده رو بگیر همه رو کاغذ بنویس که یادت نره:)

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چون برای شما خیلی بهتر و راحت تر کار کردن با 2005 :blush:

و اینکه قبل از خریدتون بگید چقدر میخواین پول بدید تا شاید چیز بهتر دوستان پیشنهاد بدن:)
من حدود 450-480 مد نظرم هست.دوربین و صوت زیاد واسم مهم نیست.چون جداگانه دارم.فقط کند نباشه و در مجموع نسبت به قیمتش بیارزه
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من حدود 450-480 مد نظرم هست.دوربین و صوت زیاد واسم مهم نیست.چون جداگانه دارم.فقط کند نباشه و در مجموع نسبت به قیمتش بیارزه
ممنون

شما اگر بتونید یه 50-60 تومان دیگه هزینه کنید یه انتخاب خوب میتونید کنید و یک ام600+ رو بخرید که کاملا به صرفه هست واگر هم که نه چند روز صبر کنید چون یکی از دوستان اینجا پاکت پسی هیوندای خریده و تا تستهاش و نظرشو بگه یه ذره طول میگشه اگر اوکی بود واقعا با 380 تومان انتخاب عالی هست:)

hosein_sh2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما اگر بتونید یه 50-60 تومان دیگه هزینه کنید یه انتخاب خوب میتونید کنید و یک ام600+ رو بخرید که کاملا به صرفه هست واگر هم که نه چند روز صبر کنید چون یکی از دوستان اینجا پاکت پسی هیوندای خریده و تا تستهاش و نظرشو بگه یه ذره طول میگشه اگر اوکی بود واقعا با 380 تومان انتخاب عالی هست:)

عجله ندارم.الان ان70 دارم.تا عید هم می تونم صبر کنم.فقط می ترسم شب عید گرون تر بشه.
یه سوال دیگر هم داشتم .چه مدل هیوندایی؟من در gsmarena ندیدم
فرق ام600+ با ام600 چیه؟و قیمتش دقیقا چنده؟
واقعا دوستان خوبی در این فروم دوره هم جمع شدند.بهتون تبریک میگم

بالا