• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از شما دوست خوبم بخدا شرمنده که این همه سوال میپرسم
بالاخره تصمیم گرفتم یه اتم اگزک بردارم نظرتون در موردش چیه:)

سلام حسین جون
به نظر من که گوشی خوبیه من که در کل ازش راضیم فقط می خواستم بگم بعد ازاینکه گوشی گرفتی حتما دقت کن که روش خش نیوفته باشه:happy:

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حسین جون
به نظر من که گوشی خوبیه من که در کل ازش راضیم فقط می خواستم بگم بعد ازاینکه گوشی گرفتی حتما دقت کن که روش خش نیوفته باشه:happy:

چشم جناب عطائیان
ولی الان که داشتم مطالبی در مورد انتن دهی پایین یا صدای ویز ویز ال سی دی در اتم اگزک می خوندم دو دل شدم و گفتم شاید جسجار بهتر باشه والا خودم هم گیج شدم
نمی دونم چی بخرم باید اعتراف کنم که تصمیم برای خریدن ppc خیلی خیلی سختر از پس انداز کردن پولش بود:( :wacko:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چشم جناب عطائیان
ولی الان که داشتم مطالبی در مورد انتن دهی پایین یا صدای ویز ویز ال سی دی در اتم اگزک می خوندم دو دل شدم و گفتم شاید جسجار بهتر باشه والا خودم هم گیج شدم
نمی دونم چی بخرم باید اعتراف کنم که تصمیم برای خریدن ppc خیلی خیلی سختر از پس انداز کردن پولش بود:( :wacko:

ماله من که اصلا صدا نداره اما بچه ها می گفتن اگه به LCD فشار بیاد این اتفاق میوفته:hmm:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان كسي اطلاعاتي در مورد hp iPAQ hw6945 داره؟ مثلاً تجره كار كردن باهاش، نقطه ضعف؟

اصلاً توي ايران هست؟ اگر هست قيمتش چنده؟

به نظر شما اين بهتره يا Asus p525؟

• Intel PXA270 processor 416MHz
• Windows Mobile 5.0, Phone Edition
• 64MB SDRAM, 128MB Flash ROM
• Up to 45MB user available memory
• Integrated Wi-Fi (802.11b), Bluetooth wireless technology, integrated quad band GSM/GPRS/EDGE, IrDA
• "3.0 transflective TFT screen with LED backlight
• Mini SD slot
• 1200mAh battery
• Full-featured phone compatible with multiple wireless services
• Integrated GPS receiver
• Integrated 1.3 megapixel HP Photosmart camera

fa745aa_400.jpg
سروتی جان سلام

اینم انتخابه کردی؟ می دونی که بااجازت 750 قیمتشه

به نظر من که از خیرش بگذر ، صفحه اش واقعا بعدا برات مشکل می شه

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دكتر جان من الان i-mate JAM دارم. كي برد نداره:( ، Wi Fi نداره :( و حافظه داخليش هم كمه! :wacko: به نظرت از اين PDA ها كدومش بهرته كه اين 3 مورد رو حتماً داشته باشه و ضمناً CPU هم سرعتش 400 يا بالاتر باشه؟

به نظرت همون Asus p525 خوبه يا مورد ديگه اي رو پيشنهاد ميكني؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر جان من الان i-mate JAM دارم. كي برد نداره:( ، Wi Fi نداره :( و حافظه داخليش هم كمه! :wacko: به نظرت از اين PDA ها كدومش بهرته كه اين 3 مورد رو حتماً داشته باشه و ضمناً CPU هم سرعتش 400 يا بالاتر باشه؟

با اجازه ی دکتر، بودجه ات چقدره شما؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان كسي اطلاعاتي در مورد hp iPAQ hw6945 داره؟ مثلاً تجره كار كردن باهاش، نقطه ضعف؟

اصلاً توي ايران هست؟ اگر هست قيمتش چنده؟

به نظر شما اين بهتره يا Asus p525؟

• Intel PXA270 processor 416MHz
• Windows Mobile 5.0, Phone Edition
• 64MB SDRAM, 128MB Flash ROM
• Up to 45MB user available memory
• Integrated Wi-Fi (802.11b), Bluetooth wireless technology, integrated quad band GSM/GPRS/EDGE, IrDA
• "3.0 transflective TFT screen with LED backlight
• Mini SD slot
• 1200mAh battery
• Full-featured phone compatible with multiple wireless services
• Integrated GPS receiver
• Integrated 1.3 megapixel HP Photosmart camera

fa745aa_400.jpg
خب کاملا مشخصه که P525 سرتره!

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بودجه بستگي داره ببينيم مي صرفه يا نه! ولي ترجيح ميدم 700 يا 800 بالاتر نره!:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اساتید محترم بنده که از اینا سر در نیوردم شما منو راهنمایی کنید بگین کدوم بهتره

- TI OMAP 850, 200 Mhz processor

Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz

- 400 Mhz Samsung processor

- Intel Bulverde 520 MHz processor

با عرض معذرت دوستان لطف کنید نسبت به کارایشون رتبه بندی کنید
ممنون:)

2 تای اولی که هیچی قابل بحث نیست:blush:

ولی بین سامسونک و 520 اینتل واقعا خود من در دو به شگ هستم واقعا عالی عمل میگنه این سامسونک چه در مصرف باطری و چه در بیهینه استفاده کردن گوشی ولی خوب از 520 اینتل هم به همین سادگی نمیشه گذشت:blush:

البته سری جدید اینتل+Intel Hermon به نظر من یک پرش به سوی آینده هست تو تکنولوژی سی پی یو:blush:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
2 تای اولی که هیچی قابل بحث نیست:blush:

ولی بین سامسونک و 520 اینتل واقعا خود من در دو به شگ هستم واقعا عالی عمل میگنه این سامسونک چه در مصرف باطری و چه در بیهینه استفاده کردن گوشی ولی خوب از 520 اینتل هم به همین سادگی نمیشه گذشت:blush:

البته سری جدید اینتل+Intel Hermon به نظر من یک پرش به سوی آینده هست تو تکنولوژی سی پی یو:blush:

البته این دوستمون مشخص نکردن دقیق کدوم مدلها رو منظورشونه..بجز 850 تگزاس اینسترامنت 2 تای بعدی نسلشون مشخص نیست..ممکنه یه 272 تو شرایط خاص فقط با 416 مگاهرتز خیلی با صرفه تر باشه از یه 270 با 624 مگاهرتز..( کما اینکه نظر من اینکه براحتی اورکلاک میشه به همون فرکانس)

سام ها هم نسلشون مهمه و درضمن اورم نمیشن فعلا..در هر حال از نظر معماری خیلی عقبتر از اینتل هستند ولی کلی تحقیق در مورد مصرف انرژی و دستورات پایه کمشون کرده تا مناسب دستگهای کوچیک بشن..

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان ممنون بابت راهنماییت.
نظر خود بنده روی E-ten m600+ هستش ولی از نظر کیفیت و قدرت صدا و همچنین کارکرد گوشی و قدرت قطعاتش مطمئن نیستم.
واقعا استفاده از S200 عمر نوح و صبر ایوب میخواد، سرعت و کارایی پایینش به کنار، صداش هم خیلی اسفناکه!

ببخشید که دیر جواب می دم:rolleyes: ، ببین اول بگم که که کاملاً درکت می کنم
219.gif
39.gif
، بعد اینکه... در مورد این مسائلی که گفتی، من خودم هنوز با این ppc کار نکردم، ولی توی پی تی جناب Times Master همین رو خریدن، من همینجا رسماً ازیشون خواهش می کنم که بیان تجربه شون از کار با ppc شون رو اینجا بنویسن!! (توی pm که منو محل نمی ده که ای بابا:D :wacko: )

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

پی 525 حرف نداره ، اگرم دسترسی به اون ور داری ، شاید پی535 بهترم باشه

در کل ، من که اصلا از اچ پی های فون ادیشن خوشم نیامد ، خیلی بی ربط درست شدن
( نظر کاملا شخصی ها ):cool:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ببخشید که دیر جواب می دم:rolleyes: ، ببین اول بگم که که کاملاً درکت می کنم
219.gif
39.gif
، بعد اینکه... در مورد این مسائلی که گفتی، من خودم هنوز با این ppc کار نکردم، ولی توی پی تی جناب Times Master همین رو خریدن، من همینجا رسماً ازیشون خواهش می کنم که بیان تجربه شون از کار با ppc شون رو اینجا بنویسن!! (توی pm که منو محل نمی ده که ای بابا:D :wacko: )

با سلام خدمت همه دوستان پی تی (مخصوصا کلوپ اتم)
بنده دو روزه که + Eten 600 گرفتم
واقعا محشره از لحاظ سرعت - فرصت فکر کردن بهت نمیده
البته چون من کارکرده خریدم یکی دو مورد مشکل دارم باهاش
حالا نمیدونم چون ممکنه کار کرده باشه اینریختیه
یا کلا ذات مشکلش اینه

یکیش اینکه چرا مسیج برام میاد صدای مسیجش قطع نمیشه

دوم اینکه رو گوشی من مثله اینکه قبلا اربرایز ریخته شده
البته فکر کنم
ولی حروف فارسی نداره (مثله پ/ژ/گ/چ ) و وقتی مسیج میاد حروف ها جدا جدا و از سمت راست میاد

سوم اینه که تو کارتونش دفترچه مربوط به خودش نبود
صاحب مغازه هم یه دفترچه کا جم رو بهم داد
و الان برای سافت ریست و هارد ریست کردن مشکل دارم

ولی از لحاظ ما بقی جهات خیلی محشره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام خدمت همه دوستان پی تی (مخصوصا کلوپ اتم)
بنده دو روزه که + Eten 600 گرفتم
واقعا محشره از لحاظ سرعت - فرصت فکر کردن بهت نمیده
البته چون من کارکرده خریدم یکی دو مورد مشکل دارم باهاش
حالا نمیدونم چون ممکنه کار کرده باشه اینریختیه
یا کلا ذات مشکلش اینه

یکیش اینکه چرا مسیج برام میاد صدای مسیجش قطع نمیشه

دوم اینکه رو گوشی من مثله اینکه قبلا اربرایز ریخته شده
البته فکر کنم
ولی حروف فارسی نداره (مثله پ/ژ/گ/چ ) و وقتی مسیج میاد حروف ها جدا جدا و از سمت راست میاد

سوم اینه که تو کارتونش دفترچه مربوط به خودش نبود
صاحب مغازه هم یه دفترچه کا جم رو بهم داد
و الان برای سافت ریست و هارد ریست کردن مشکل دارم

ولی از لحاظ ما بقی جهات خیلی محشره

داش جواد عزیز، تبریک می گم بهتون به خاطر انتخاب خوبتون:)
مشکل اول رو من متوجه نشدم
در مورد مشکل دوم ، نزدیک 2000 بار بحثش شده، توی ترد سوال و جواب یا ترد Compelete یکم بگردید راهنمای کار با اربایزر نوشته شده؛
مشکل سوم هم مشکل خاصی نیست
238.gif
یه سرچ بزنید توی گوگل می شه راهنماش رو راحت پیدا کرد و دانلود کرد، برای اینکه بدونید چطور می شه سافت ریست کرد هم ترد Complete رو بخونید حتماً

خوب حالا لطف می کنید چند تا سوال من رو هم جواب بدی؟د
50.gif

بلندی صدای اسپیکر دستگاه چطوره؟ در مقایسه با k750 مثلاً؟ موقع صحبت، صدای شما یا طرف مقابل اکو نمی شه؟ هنگام مکالمه صدا کم نیست؟
تاحالا با هدفون جداگانه با ppc تون موسیقی گوش دادین؟
بیخودی هنگ و این چیزا که نمی کنه؟!
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ نور صفحه مناسبه؟ زیر آفتاب راحت دیده می شه؟
چند خریدینش؟:cool:
می شه با tcpmp یه بنچ مارک از یه ویدئوی divx بگیرید و اینجا بزاریدش؟

پیشاپیش ممنون
281.gif

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .دوستان بنده بعد از 6 ماه تلاش و در ضمن با فروختن زن و بچه میخوام یه جسجار بگیرم.استاد دانیال فرمودن که برند او2 امتحانش رو با موفقیت پس داده و دیدم که آی میت در بعضی موارد با مشکل مواجه شده.1 از نمایندگی خرید کنم؟ (خیابان قائم مقام فیتکو) 2 ( فروشگاه اون آقای خیلی خوش اخلاق رمضانی یا پاساژ پایتخت)؟ و میخواستم بدونم او2 با سیستم مخابرات فوق پیشرفته ما رجیستر میشه.....؟ آقایون به شدت متشکرم.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام .دوستان بنده بعد از 6 ماه تلاش و در ضمن با فروختن زن و بچه میخوام یه جسجار بگیرم.استاد دانیال فرمودن که برند او2 امتحانش رو با موفقیت پس داده و دیدم که آی میت در بعضی موارد با مشکل مواجه شده.1 از نمایندگی خرید کنم؟ (خیابان قائم مقام فیتکو) 2 ( فروشگاه اون آقای خیلی خوش اخلاق رمضانی یا پاساژ پایتخت)؟ و میخواستم بدونم او2 با سیستم مخابرات فوق پیشرفته ما رجیستر میشه.....؟ آقایون به شدت متشکرم.

آقا حسام، فقط یه مورد: رمضانی یه مدت یه mda pro آنلاک شده آورده بود (ورژن t-mobile جسجر) می داد 680 تومن، اگه هنوز دیدید داره حتماً بگیرید، دلیل حرفم هم اختلاف واضح قیمت هست! درضمن اگه بگید براتون از خارج ppc بیارن، رجیستر کردنش بدون آشنا خیلی خیلی سخته ظاهراً

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
سلام

الان K-JAM دارم خیلی ازش رضی هستم . فقط چون Mini SD 2 Gig روشه و تا خرخره پره و کلی برنامه روشه ( کلی یعنی کلی هااااا ) از 2 گیگ , دو مگ خالیه ;)) سرعتش پایینه و روزی یک بار رو هنگ می کنه و 3 دقیقه ای طول می کشه که بال بیاد ...

نظرم روی Pocket Loox T830 و Asus P535 وٍ Eten G500 Plus , G-Smart i300 هست.
ولی بیشتر از همه Pocket Loox رو دوست دارم. چون خیلی کامله و خروجی هدفونش 3.5 هست وSD می خوره که تا 4 'Gig الان هست ( آخه به عنوان Mp3Player هم از PPC استفاده می کنم که در K-JAM از تبدیل یا همون JACK استفاده می کنم که کیفیت رو کمی پایین میاره و بعد از چندی هم خراب میشن)

حتما هم می خوام GPS داشته باشه که اینا دارن و سرعت CPU بالای 400 باشه. و حافظه داخلی هم از 128 بالاتر باشه...

تنها ایراده Pocket Loox صفحه نمایش 240*240 هست که با بعضی از برنامه ها به مشکل بر می خورم. چند تا شون هم که فعلا در مرحله تولیدن.
Pocket Loox رو سرچ می کنم با قیمت 800 $ پیدا می کنم. کسی می دونه تو ایران کجا می تونم یکی بگیرم؟

یا اگر نظری راجب هر یکی از مدل های بالا دارید بگین. البته من با تحقیق بسیار زیاد این مدل ها رو انتخاب کردم.

مرسی مشاوره !

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی مشاوره !

فرید خان، دستگاهی که می خواین مشخصات خفن و منحصر به فردی داره! و توی ایران هم پیدا نمی شه!!!
اول از همه: در مورد جک هندزفری، این موضوع واقعاً خیلی مهم نیستش، من که خودم از یه تبدیل استفاده می کردم و هرچند تبدیله بد بود و اذیت می کرد، ولی افت کیفیتی هم ندیدم واقعاً، شاید تبدیلی که استفاده می کنید مشکل داره. بعدم اگه مطلقاً نخواید که از تبدیل استفاده کنید می تونید از یه هدفون خوب استفاده کنید که جکش 2.5mm هست. سونی انگار یه چند تا مدل داره. بعدم اصلاً چرا این همه زحمت. یه دونه هندزفری ds970 بگیرید و از شر سیم و جک و تبدیل خودتونو خلاص کنید:cool:
راستی مموری هم من خیلی جاها خوندم که wm5 ها 2گیگ بالاتر ساپورت نمی کنن.
در مورد رم 128 به بالا، متاسفانه، یا شایدم خوشبختانه، ppc های جدیدتر اکثراً فقط 64mb رم دارن. مثل همین p535 و g500plus که نوشتید. من توی ترد gps خوندم که آقا بهروز نوشته بودن که رم 128 واسه نقشه های بزرگ که لازمه یه جا لود شن خیلی بهتره. ولی یه جای دیگه هم یادمه حسین عزیز گفته بود که رم بالا، سرعت دستگاه رو می یاره پایین. و البته مصرف باطری روهم می بره بالا. به هرحال این یه موردی که گفتین خیلی محدود می کنه انتخاب هاتونو، یعنی من که چیزی به جز همین t830 پیدا نکردم!
311.gif

حالا ببینید، i300 که هنوز ریلیز نشده انگار. p535 هم همینه وضعش. در نظر داشته باشین که دستگاه های خفنی مثل trinity و herald و eten x500 و eten m700 و gsmart i128 و... که این همه مدت هم از ریلیزشون گذشته هنوز توی ایران پیدا نمی شن. بعضی ppc ها مثل tytn و atom exec یه مدت وارد شدن ولی الان خیلی کم یاب شدن. بعدم یه چیزی مثل mio a701 که توی نت قیمتش 500 دلاره اینجا داره 800هزار تومن فروش می ره فقط به خاطر cpu و gps و قیافه. حالا اگه فرض رو بر این بزاریم که یه نفر پیدا بشه و بره کلی سرمایش رو بند کنه و 10-20 تا دونه FJS(!) t830 (که هیچکی تو ایرانم اسمشو نشنیده) وارد کنه و بعدم به هزار بدبختی رجیسترش کنه، اونوقت آیا واقعاً می یاد یه قیمتی حدودای همون 800-900 بفروشدش؟!؟
286.gif

به نظر من بهتره که یه ppc خوب مثل asus p525 بگیرید با یه gps بلوتوث...
یا اگه خیلی اصرار دارید روی gps بیلت این، همون g500plus ، هرچند wifi نداره و دوربینش هم زیاد خوب نیست و 190گرم هم وزنشه...تازه شماهم که فکر کنم عادت دارید به کی برد qwerty... گزینه ی دیگه می تونه hp 6945 باشه که اگه قیمتش همینی باشه که دکتر گفتن، بد نیست، هر چند اونم دوربینش 1.3 هست و رزولوشن صفحش 240x240 و سی پی یوش 416 اینتله ، سامسونگ تو حول و حوش این frequency بهتر عمل می کنن همچین بگی نگی!
39.gif

خطم کلامم اینکه ir-tci رو طلاقش بدید :p

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا دمتون گرم! تو همین یکی دو روز چند صفحه رفتین جلو!!!

اولاً: دستتون درد نکنه. بنده حرف علما رو گوش دادم و یه XPS m1210 علی الحساب زدم تو رگ.
ولی واسه اینکه بن نشم اینجا واردش نمیشم.:p
بازار PDA واقعاً شیر تو شیره و فعلاً چيز پروفشنال به روز يا نیست یا اما و اگر داره. (تا اونجایی که من دیدم و شنیدم و رفتم پی ش)

دویماً: از صفحه رزولوشن مربعی بپرهیزید که بعداً براتون شر میشه.

سیماً: اگه کسی خبری از ورود X500 یا امثال اون یا اوضاع رجیست کردن مخابرات داشت یه ندایی بده.
خيلی دلم میخواد بدونم x500 چند مرده حلاجه. اسپکش که خوبه.

چهارماً: از SDIO یا BT غافل نشین، بعضی سرویسا مثل GPS ظاهراً با یه ماژول خارجی (اکسترنال) بهتر کار می کنن.

آخرم اینکه: من اون کن نیستم، من منم! این کنم با اونی که فکر میکونی فرقای اساسی داره!
در حد تفاوت intel و samsung! :lol:

عزت زیاد!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا حسام، فقط یه مورد: رمضانی یه مدت یه mda pro آنلاک شده آورده بود (ورژن t-mobile جسجر) می داد 680 تومن، اگه هنوز دیدید داره حتماً بگیرید، دلیل حرفم هم اختلاف واضح قیمت هست! درضمن اگه بگید براتون از خارج ppc بیارن، رجیستر کردنش بدون آشنا خیلی خیلی سخته ظاهراً

فرهاد شرمنده:blush:

آقا اصلا از اون مدل نگیر که به با گ خورده شدیدا سیستم عامل آشغالی داره سمتشم نرو دیگه بعد از اون هم تی موبایل سمت اون مدل نرفته خود رمضانی رو دستش باد کرده و اگر هم بگی از بچه های پی تی هستی اون رو بهت پیشنهاد نمیده چون من باهاش صحبت کردم م م م م

الان هم یه 10-15 تایی رو دستش مونده از اونهااااااا:blush:

بالا