ken
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 129
- لایکها
- 0
از بین اون 3 تایی که نوشتید Artemis و اتم اگزگ چیز خوبین:blush:
Danke schon!!:thumbsup:
رمضانی?
Danke schon!!:thumbsup:
رمضانی?
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،
این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop... )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم ) اما الان واسه کارم می خوام.
مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم
حالا با اين حساب علما نظر بدن:
- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن!
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم
می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec
برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟
مخلصات یتاسیم
جی پی اس به نتورک دخلی ندارهfull network connectivity GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS
آرتمیس؟؟؟؟؟
حسین جان؟! بابا مثلاً سی پی یو قابل قبول از اولویت های ایشون بوده هااا:wacko: ... آرتمیس پرفورمنسش در حد پرافت (اس200) و حتی یه خورده پایینتره...:blush:
(creative ep630)
آقا این hp ipaq hx2700 قابلیتاش عین دل اکیسمه!
میده 450 تومن!! گفتم نگیره دل اکسیم از ایران بگیرم با این پول!!
چی کار کنم؟؟!!
گند که نزدم؟ هنوز فرصت دارما!!!
خیلی هم این هیولت پاکارته بی ریخته!!! رزولیشنش رو هم نفهمیدم چنده
حالا اگه کسی می تونه یه مارک قوی دیگه هم بگه دیگه.
فون نباشه دوربینم نمی خوام ال سی دی بزرگ و سی پو یو ی بالا!!
شرمنده م کردینا!!!
راستی usb1 داره!!! این عمو
گوشی فوق العاده قوی هست فقط فکر کنم os 2003 se داره:blush:
بععععععععععععععععععععله!امیر جان کار خوبی کردی عزیز
کشتی هم مارو تو با قیمت این630
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،
این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop... )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم ) اما الان واسه کارم می خوام.
مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم
حالا با اين حساب علما نظر بدن:
- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن!
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم
می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec
برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟
مخلصات یتاسیم
شما می تونی یه دونه VAIO TX Series بگیری که هم کوچیکه (11 اینچ) هم همه اینا رو که می خواین داره حتی GSM (البته نمی دونم GSM با ایران کار می کنه یا نه) ولی واسه کارهای شبکه و اینا ( یعنی غیر از سرگمی و بازی ) کار کردن با یه ppc بسیار مشکل تر از notebook هست تازه اگر یه ppc پیدا بشه که همه این چیزهایی که می خواینو در حد بالا داشته باشه!!
KT: Kilo Toman: هزار تومنبا عرض سلام خدمت تمام دوستان
استاید محترم لطف کنید و این بنده حقیر رو یاری کنید که با دنیایی مشکل روبرو شدم
بالا خره به امید خدا قرار شد بعد از عاشورا برم تهران ویه ppc بخرم
حالا دوستان من اگه بعد از طی مسافت بسیار زیادی در حدود 500 تا 550کیلومتر رفتم فروشگاه این اقای رمضانی که به قول دوستان خیلی هم بد اخلاقه و ppc مناسب نداشت باید کجا ها رو بگردم لطفا منو راهنمایی کنید
دوم با 950000 تومن چه مدلی رو میتونم بخرم
و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که کلاه سرم نره ( در مورد ریجستر وخود ppc )
حالا دوستان گرامی شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین بنده که حسابی گیج شدم
ایا میتونم با این مبلغ یه جسجار بخرم
لطفا منو راهنمایی کنید
ببخشین اگه طولانی شد
KT: Kilo Toman: هزار تومن
1: hiundai a200: 380 KT
2: Eten M600plus: 570 KT
3: Asus p525: ~750 KT
3: HTC TyTN/i-mate Jasjam: 720-1000 KT
4: i-mate Jasjar: ~900 KT
5: o2 xda atom exec: ~950 KT
6: Qtek S200: ~470 KT
نکات: نکته ی خاصی نیست؛ فقط چک کنید دستگاه رو که براتون می یارن یه چسب پر نوشته های آبی روی LCD ش باشه و LCD تمیز تمیز و بدون خش باشه، قبل ازینکه هم که سیم کارت بزارن داخل دستگاه چک کنید ببینید قبلاً سیم کارت داخلش نذاشته باشن، ببینید روی اون قسمت خط افتاده یا نه، بدون گارانتی هم سعی کنید خرید نکنید،
جاهای دیگه غیر رمضانی رو هم دوستان تهرانی باید معرفی کنن