• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،

این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop...:D )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم :cool: ) اما الان واسه کارم می خوام.

مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم:p
حالا با اين حساب علما نظر بدن:

- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن! :D
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس:rolleyes: )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم

می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec

برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟

مخلصات یتاسیم

از بین اون 3 تایی که نوشتید Artemis و اتم اگزگ چیز خوبین:blush:

آرتمیس؟؟؟؟؟
229.gif

حسین جان؟! بابا مثلاً سی پی یو قابل قبول از اولویت های ایشون بوده هااا:wacko: ... آرتمیس پرفورمنسش در حد پرافت (اس200) و حتی یه خورده پایینتره...:blush:

خوب... ken جان... اول بگو ببینم شما با مرحوم ken که توی کلکده کل می نداخت نسبتی داری ؟!
50.gif
خدا کنه نداشته باشی
39.gif

بعد ببین...بطور خلاصه بگم، بازار ppc ایران به شدت به هم ریخته ست... حالا حالا ها هم درست نمی شه وضعیتش..چرا؟ چونکه یکی از شیرین ترین بسترهای پیاده سازی ملت هستش..پیرو جوون، با کلاس و بی کلاس... سرشون که نمی شه چی دارن می خرن و چی خوبه و چی بهتره که... رمضانی هم یه زمانی می گرفت ppc های خوب وارد می کرد و با قیمت مناسب می فروختشون...ولی اون دوران طلایی یک چندی پیش به بهانه ی رجیسترو...به پایان رسید!
80.gif

ببین چهار تا کار هس که می تونی انجام بدی: 1. بگی یه آشنا از خارج برات یه ppc خوب بیاره و با ircell کار کنی 2. بیخیال ppc شی و یه tablet pc بگیری! 3. یه ppc نان فون ادیشن عالی بگیری با یه موبایل خوب 4.یه ppc نسبتاً خوب بگیری

اگه انتخابت شد اولی و آشنات هم بر حسب اتفاق تو بلاد کفار زیست می کرد، دستت بـــــــــازه ، هرچی دوست داری می تونی با قیمت خیلی مناسب بگیری. اگه شد دومی، با مجتبی جان یه مشاوره ای داشته باش و یه سر هم بزن بخش لپ تاپ توی ترد tablet pc مطالب جالبی پیدا می شه. اگه با اینور اونور بردن یه موبایل و یه ppc مشکلی نداری بهترین کار ممکنه اینه که یه dell axim x51v بگیر با یه k750! در انتها، اگه تصمیمت براین شد که ppc phone edition بگیری رجیستر شده توی ایران، پیشنهاد می کنم Eten M600plus بگیری از رمضانی. این دستگاه performanceش فوق العاده عالیه و واقعاً کامله. ولی کی برد نداره و خیلی هم جذاب و سکسی نیست!! عوضش قیمتش خیلی خوبه، 570 تومن حدوداً ، جون قیافتاً خشن تر و جون سخت ترم هست از htc ها!
ps:
full network connectivity GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS
جی پی اس به نتورک دخلی نداره
286.gif

و دوتا مورد دیگه: usb2 توی ppc ها به ندرت پیدا می شه. و به ندرت بهش نیاز پیدا می کنید: واسه فایل های بزرگ باید از یه کارد ریدر استفاده کنید. در مورد هندزفری هم تقریباً بدون استثنا هندزفری هایی که همراه ppc ها می یان یه تیکه پلاستیک بی خاصیت مغناطیسی ان. باید یه دونه خودتون تهیه کنید، می شه یه خیلی خوبشو با 12 تومن خرید (creative ep630)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
ببخشید دوستان!!!!
گیر کردم!
گویا نسل دل اکزیم منقرض شده!!!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بنا براین مادر اینجانب از مغازه تماس گرفتن که hp iq 2700 یا 2400 بگیره یا نه!
اولی 500 دومی 300 منم که اسمشون رو نشنیدم خصوصیاتشو خوندن

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بدم نیمد!!
اۀانم مغازن بنده خدا ها باید بهشون جواب بدم!
آقا این خوبه یا وایسم یکی که از آمریکا برا عید می یاد بگیره برام
مرسی فوری فوتی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آرتمیس؟؟؟؟؟
229.gif

حسین جان؟! بابا مثلاً سی پی یو قابل قبول از اولویت های ایشون بوده هااا:wacko: ... آرتمیس پرفورمنسش در حد پرافت (اس200) و حتی یه خورده پایینتره...:blush:

(creative ep630)

حق با تو فرهاد من اشتباه کردم :blush:

من فکر کردم یکی دیگست الان سرچ کردم دیدم حق با شماست

من معذرت میخوام
worship.gif

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا این hp ipaq hx2700 قابلیتاش عین دل اکیسمه!
میده 450 تومن!! گفتم نگیره دل اکسیم از ایران بگیرم با این پول!!
چی کار کنم؟؟!!
گند که نزدم؟ هنوز فرصت دارما!!!
خیلی هم این هیولت پاکارته بی ریخته!!! رزولیشنش رو هم نفهمیدم چنده
حالا اگه کسی می تونه یه مارک قوی دیگه هم بگه دیگه.
فون نباشه دوربینم نمی خوام ال سی دی بزرگ و سی پو یو ی بالا!!
شرمنده م کردینا!!!
راستی usb1 داره!!! این عمو

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا کریتیو ep630 شده 11 تومن!
بالا قیمت ندید!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا این hp ipaq hx2700 قابلیتاش عین دل اکیسمه!
میده 450 تومن!! گفتم نگیره دل اکسیم از ایران بگیرم با این پول!!
چی کار کنم؟؟!!
گند که نزدم؟ هنوز فرصت دارما!!!
خیلی هم این هیولت پاکارته بی ریخته!!! رزولیشنش رو هم نفهمیدم چنده
حالا اگه کسی می تونه یه مارک قوی دیگه هم بگه دیگه.
فون نباشه دوربینم نمی خوام ال سی دی بزرگ و سی پو یو ی بالا!!
شرمنده م کردینا!!!
راستی usb1 داره!!! این عمو

گوشی فوق العاده قوی هست فقط فکر کنم os 2003 se داره:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
امیر جان کار خوبی کردی عزیز
کشتی هم مارو تو با قیمت این
311.gif
630

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
گوشی فوق العاده قوی هست فقط فکر کنم os 2003 se داره:blush:

نه عزیز 2005 هست 2700 ش ولی من چیزی ندیدم که قوی تر از دل داشته باشه!! :hmm: واقعا" هم بی ریخت بود!!!
ولی خوب خوب می داد. یه دلار گرون تر از قیمت در شیطان بزرگ!
بابا مرسی فرهاد جان!!!
چه خوشحال شدیم!!!
دعا کنید تا دو ساعت دیگه تو همون دبی گیرش بیاره!!
وگرنه باید 70 80 تومن نمی دونم تو شیکم کی بریزم!!! آخه چرا؟؟!!!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،

این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop...:D )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم :cool: ) اما الان واسه کارم می خوام.

مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم:p
حالا با اين حساب علما نظر بدن:

- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن! :D
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس:rolleyes: )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم

می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec

برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟

مخلصات یتاسیم

شما می تونی یه دونه VAIO TX Series بگیری که هم کوچیکه (11 اینچ) هم همه اینا رو که می خواین داره حتی GSM (البته نمی دونم GSM با ایران کار می کنه یا نه) ولی واسه کارهای شبکه و اینا ( یعنی غیر از سرگمی و بازی:D ) کار کردن با یه ppc بسیار مشکل تر از notebook هست تازه اگر یه ppc پیدا بشه که همه این چیزهایی که می خواینو در حد بالا داشته باشه!!;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شما می تونی یه دونه VAIO TX Series بگیری که هم کوچیکه (11 اینچ) هم همه اینا رو که می خواین داره حتی GSM (البته نمی دونم GSM با ایران کار می کنه یا نه) ولی واسه کارهای شبکه و اینا ( یعنی غیر از سرگمی و بازی:D ) کار کردن با یه ppc بسیار مشکل تر از notebook هست تازه اگر یه ppc پیدا بشه که همه این چیزهایی که می خواینو در حد بالا داشته باشه!!;)

ندیده و نخونده تائید میشه
SEVeyesC10.th.gif
SEVeyesC08.th.gif

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
استاید محترم لطف کنید و این بنده حقیر رو یاری کنید که با دنیایی مشکل روبرو شدم
بالا خره به امید خدا قرار شد بعد از عاشورا برم تهران ویه ppc بخرم
حالا دوستان من اگه بعد از طی مسافت بسیار زیادی در حدود 500 تا 550کیلومتر رفتم فروشگاه این اقای رمضانی که به قول دوستان خیلی هم بد اخلاقه و ppc مناسب نداشت باید کجا ها رو بگردم لطفا منو راهنمایی کنید
دوم با 950000 تومن چه مدلی رو میتونم بخرم
و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که کلاه سرم نره ( در مورد ریجستر وخود ppc )
حالا دوستان گرامی شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین بنده که حسابی گیج شدم
ایا میتونم با این مبلغ یه جسجار بخرم
لطفا منو راهنمایی کنید
ببخشین اگه طولانی شد:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
استاید محترم لطف کنید و این بنده حقیر رو یاری کنید که با دنیایی مشکل روبرو شدم
بالا خره به امید خدا قرار شد بعد از عاشورا برم تهران ویه ppc بخرم
حالا دوستان من اگه بعد از طی مسافت بسیار زیادی در حدود 500 تا 550کیلومتر رفتم فروشگاه این اقای رمضانی که به قول دوستان خیلی هم بد اخلاقه و ppc مناسب نداشت باید کجا ها رو بگردم لطفا منو راهنمایی کنید
دوم با 950000 تومن چه مدلی رو میتونم بخرم
و موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم که کلاه سرم نره ( در مورد ریجستر وخود ppc )
حالا دوستان گرامی شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنین بنده که حسابی گیج شدم
ایا میتونم با این مبلغ یه جسجار بخرم
لطفا منو راهنمایی کنید
ببخشین اگه طولانی شد:)
KT: Kilo Toman: هزار تومن
39.gif

1: hiundai a200: 380 KT
2: Eten M600plus: 570 KT
3: Asus p525: ~750 KT
3: HTC TyTN/i-mate Jasjam: 720-1000 KT
4: i-mate Jasjar: ~900 KT
5: o2 xda atom exec: ~950 KT
6: Qtek S200: ~470 KT

نکات: نکته ی خاصی نیست؛ فقط چک کنید دستگاه رو که براتون می یارن یه چسب پر نوشته های آبی روی LCD ش باشه و LCD تمیز تمیز و بدون خش باشه، قبل ازینکه هم که سیم کارت بزارن داخل دستگاه چک کنید ببینید قبلاً سیم کارت داخلش نذاشته باشن، ببینید روی اون قسمت خط افتاده یا نه، بدون گارانتی هم سعی کنید خرید نکنید،

جاهای دیگه غیر رمضانی رو هم دوستان تهرانی باید معرفی کنن

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
KT: Kilo Toman: هزار تومن
39.gif

1: hiundai a200: 380 KT
2: Eten M600plus: 570 KT
3: Asus p525: ~750 KT
3: HTC TyTN/i-mate Jasjam: 720-1000 KT
4: i-mate Jasjar: ~900 KT
5: o2 xda atom exec: ~950 KT
6: Qtek S200: ~470 KT

نکات: نکته ی خاصی نیست؛ فقط چک کنید دستگاه رو که براتون می یارن یه چسب پر نوشته های آبی روی LCD ش باشه و LCD تمیز تمیز و بدون خش باشه، قبل ازینکه هم که سیم کارت بزارن داخل دستگاه چک کنید ببینید قبلاً سیم کارت داخلش نذاشته باشن، ببینید روی اون قسمت خط افتاده یا نه، بدون گارانتی هم سعی کنید خرید نکنید،

جاهای دیگه غیر رمضانی رو هم دوستان تهرانی باید معرفی کنن

فرهاد جان ممنون کدومشون واقعا خوبه چون من تصمیم داشتم از این پول یه هند فری بلوتوس هم بخرم ولی اگه نرسه مجبورم همون خود ppc رو بخرم حالا شما دوست خوبم کدومشو پیشنهاد میدین:)

بالا