• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دیگه دارم خسته می شم!! من یه دونه ppc می خوام!
258.gif
توروخدا نگاه کنین اینارو؟!
241.gif

0000000299_lgUr21251920061230111131.jpg

برای دوستانی که آشنا نیستن با این دستگاه ها، اسم هاشون رو می نویسم، به ترتیب:
ردیف بالا از سمت چپ:
HTC Herald (HTC P4350)
FJS PocketLoox مدلشو نمی دونم :دی
Eten Glofiish M700
[Smartphone] HTC S620 Excalibur
HTC Magician: i-mate jam/Qtek S100
ردیف پایین از سمت چپ:
Asus P525
HTC Trinity: HTC P3600
HTC Artemis: HTC P3300
HTC Hermes: HTC TyTN/i-mate JasJam/Dopod 838pro/O2 XDA Trion
HTC Wizard: i-mate k-jam/Qtek 9100/O2 XDA Mini S

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این هم سه تا دستگاه محبوب بنده
46.gif

0000000299_3vi821565620061230104618.jpg

یه نکته ای: هرالد (p4350) قیمتش خیلی مناسب شده، 575 دلار، پایینتر هم فکر می کنم بیاد، واسه تازه کارا، بهترین انتخاب ممکنه، همینطور واسه کسایی که سرعت برق آسا براشون مهم نیست

0000000299_FAvL13465175337.gif

0000000299_wrd31435817540.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی یه خبر داغ، یه بابایی توی xda-developers نوشته که یه ترینیتی دستش اومده که توی رامش gps رو فعال کردن...البته درایور مربوطه رو توی دستگاه نزاشتن و عملاً هنوز gps دستگاه بلا استفاده مونده
283.gif

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
مرسی قربان
من البته گفتم اگر موافقت کنن که دستگاه دستم باشه می تونم برایتون مرور بنویسم

سعی می کنم با ای میل شون تماس بگیرم

خواهش دنی جان.

من تصمیم خودم رو برای خرید این دستگاه گرفتم:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=959496&postcount=747

تقریبا مطمئن شدم که پارس نیکاتل نماینده هیوندا ست و گارانتی معتبر هست. فقط تنها چیزی که من رو نگران کرده؛ گمنام بودن این دستگاهه، که هیچ جا حرفی ازش نیست، حتی به سختی یه ریویو ازش گیر می آد(من فقط بصورت مختصر توی PC Magazine) دیدم که ریویو شده، البته دستگاه اصلی با عنوان Anextek 3360 چند جا ریویو شده.
من نگرانیم از این جهت هست که آپدیت ها رو از کجا بتونم گیر بیرم(اگه آپدیتی در کار باشه)، چون بچه هایی که O2 یا Eten یا غیره رو دارن مرتب با فروم های دیگه ارتباط دارن و همینطور با خود سازنده ولی این هیوندا به شدت مهجور هست و مثلا نمی دونم اگه مشکلی پیش بیاد میشه با سایت سازنده تماس گرفت یا نه؟ آیا رام آپدیت هاش رو توی اینترنت می شه گیر آورد یا نه؟
حالا نظر شما چیه؟ من شاید همین هفته آینده اگه حسش باشه:blink: بخرمش. حالا تا نخریدم هرچی می خواین بگین بعدش دیگه فایده ای نداره :D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خواهش دنی جان.

من تصمیم خودم رو برای خرید این دستگاه گرفتم:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=959496&postcount=747

تقریبا مطمئن شدم که پارس نیکاتل نماینده هیوندا ست و گارانتی معتبر هست. فقط تنها چیزی که من رو نگران کرده؛ گمنام بودن این دستگاهه، که هیچ جا حرفی ازش نیست، حتی به سختی یه ریویو ازش گیر می آد(من فقط بصورت مختصر توی PC Magazine) دیدم که ریویو شده، البته دستگاه اصلی با عنوان Anextek 3360 چند جا ریویو شده.
من نگرانیم از این جهت هست که آپدیت ها رو از کجا بتونم گیر بیرم(اگه آپدیتی در کار باشه)، چون بچه هایی که O2 یا Eten یا غیره رو دارن مرتب با فروم های دیگه ارتباط دارن و همینطور با خود سازنده ولی این هیوندا به شدت مهجور هست و مثلا نمی دونم اگه مشکلی پیش بیاد میشه با سایت سازنده تماس گرفت یا نه؟ آیا رام آپدیت هاش رو توی اینترنت می شه گیر آورد یا نه؟
حالا نظر شما چیه؟ من شاید همین هفته آینده اگه حسش باشه:blink: بخرمش. حالا تا نخریدم هرچی می خواین بگین بعدش دیگه فایده ای نداره :D

شما تا حالا تو دستت گرفتیش؟! یکم قیافش خشن نیست؟!:blink:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شما تا حالا تو دستت گرفتیش؟! یکم قیافش خشن نیست؟!:blink:
همین جوابی که فرهاد خان داد:
با این قیمت و wm5 بودنو اون cpu اگه بدنه اش از جنس پاره آجر خالص هم بود من بر می داشتمش
mornincoffee.gif

من داشتم مقایسه می کردم دیدم CPU اش دقیقا همون CPU اتم اگزک هست!
ولی ظاهرا یکی از بچه های پی تی این رو داره، جدیدا خریده تش من منتظرم ببینم نظر اون چیه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
همین جوابی که فرهاد خان داد:

من داشتم مقایسه می کردم دیدم CPU اش دقیقا همون CPU اتم اگزک هست!
ولی ظاهرا یکی از بچه های پی تی این رو داره، جدیدا خریده تش من منتظرم ببینم نظر اون چیه.

خیر قربان ، من با توجه به قیمت ش ، دیدم اصلا گزینه بدی نیست ، در ضمن ، تا امروز صبح که خرد و خاکشیر بیام، کشیک بودم ، در اولین فرصت ای میل می زنم بهشون

در ضمن ، شما احتمال داره بتونید کاری رو که من کردم بکنید ،یعنی از سایت انکس تک ، و یا فروم هاش ، رامی پیدا کنید که به این هم بخوره

زیاد نترسید ، کراس بو برای این دستگاه به صورت مجانی وارد نخواهد شد ، پس رام آپدیتی هم در کار نخواهد بود

فقط می مانه که ایا همین رامی که روش هست ، باثبات و بی مشکل هست یا نه

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خیر قربان ، من با توجه به قیمت ش ، دیدم اصلا گزینه بدی نیست ، در ضمن ، تا امروز صبح که خرد و خاکشیر بیام، کشیک بودم ، در اولین فرصت ای میل می زنم بهشون

در ضمن ، شما احتمال داره بتونید کاری رو که من کردم بکنید ،یعنی از سایت انکس تک ، و یا فروم هاش ، رامی پیدا کنید که به این هم بخوره

زیاد نترسید ، کراس بو برای این دستگاه به صورت مجانی وارد نخواهد شد ، پس رام آپدیتی هم در کار نخواهد بود

فقط می مانه که ایا همین رامی که روش هست ، باثبات و بی مشکل هست یا نه

ممنون دکتر
daisy1.gif
قوت قلب دادی بهم
showoff.gif
فقط من منظورتون رو از این "نخیر قربان" که فرمودین نفهمیدم(در مورد چی این رو گفتین؟!)
uhm00000.gif
و یه چیز دیگه(( کراس بو)) ها ای که گفتی ای یعنی چه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون دکتر
daisy1.gif
قوت قلب دادی بهم
showoff.gif
فقط من منظورتون رو از این "نخیر قربان" که فرمودین نفهمیدم(در مورد چی این رو گفتین؟!)
uhm00000.gif
و یه چیز دیگه(( کراس بو)) ها ای که گفتی ای یعنی چه؟

می بخشید قربان ، اون رو نادیده بگیرید
در مورد کراس بو هم می تونید در همین فروم بخونید ، نسخه جدید ویندوز موبایل هست

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آخرین کنفرانس خبری اپل در سانفرانسیسکو که در اونiphone رو معرفی می کنه:

http://events.apple.com.edgesuite.net/j47d52oo/event/

ویدو حدودا 2 ساعت هست ولی اگه نبینینش دقیقا نصف امرتون به باد رفته!!!:blink: خیلی خرااااااااابه!!!!! باید ببنین چه جوری stylus رو جایگرین کردن!!! :f34r: یه چیزه واقعا داغونیه!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب خوب خوب!!! همون فون ادیکتی که ریویو خودش رو از glofiish m700 چند وقته پیش نوشته بود و یه تاپیک داغ رو راه انداخته بود، حالا یه دونه هرالد خریده و ظاهراً عجیب باهش حال کرده! گفته که اصلاً احساس نمی کنه که داره با یه دستگاه با سی پی یو omap کار می کنه، گفته htc روی این یکی واقعاً کار کرده (باورش برای من هنوز سخته...ولی این طرف عنده ppc بازه دیگه...البته خوب سی پی یو تنها عامل تعیین کننده سرعت نیست...)
این لینک ترد مربوط
این یه ریویو کامل از هرالد
اینم دوتا عکس ازش در کنار moto razr :

nikon_d200-082.jpg

nikon_d200-084.jpg

now THAT is SLIM !

2h66k2h.jpg

farzad1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه یکی لطف کنه آخرین قیمت دستگاههایی رو که رمضانی داره اینجا بنویسه ،
فوریه لطفا !

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
طبق اخرین اخبار رسیده iphone 4 گیگ 499$ و 8 گیگ 599$ است. البته این قیمتا زیاد ثابت نمی مونه چون تازه اومده به بازار ( مثلا یکی تو eBay اینو الان می ده 4000$!!!:blink: )

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بابا این دل اکسیم که تو دبی 520 دلاره!!!؟
تازه از نمایندگی ش!
اصلا" فکر کنم همه pda ها تو دبی این همه گرونن؟!!!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا ما بی خیال شیم؟
مدل دیگه ای نیس که قیمتش مناسب باشه؟؟؟
منظورم اینه که 300 دلار رو نده 500 دلار!!!

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام بچه ها!
ببخشید اگه سوالم تکراریه
خواستم بدونم پاکت PC ای هست که از لحاظ امکانات و قدرت فعلا بهتر از HTC Tytn باشه (برتری نسبی )
بعد قیمت Tytn الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام بچه ها!
ببخشید اگه سوالم تکراریه
خواستم بدونم پاکت PC ای هست که از لحاظ امکانات و قدرت فعلا بهتر از HTC Tytn باشه (برتری نسبی )
بعد قیمت Tytn الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟

سلام
نه خیر قربان، TyTN آخر آخرشه، شک نکنید:D
حالا خارج از شوخی، این ppc محبوب منه، ببینید توی ppc هایی که کی بورد qwerty دارن و اسلایدر هستن بهترین هستش. دوربینش هم کیفیتش عالیه، ماکرو و فلش هم داره. صدای اسپیکر هم فوق العاده بلنده. خلاصه دستگاه کاملیه!
ولی از لحاظ performance ، بله دستگاه های دیگه هستن که از تایتن قوی ترن، مثلاً Asus p525 ، فکر می کنم ایتن ام600پلاس هم یخورده ای از تایتن جلوتر بود توی بنچ مارک ها
یه دوری همین تاپیک رو نگاه کنید کلی بنچ مارک های گرفته شده از دستگاه های مختلف رو پیدا می کنید

البته هرچند تایتن هیچ مشکلی از لحاظ سرعت ندارهه، ولی سرعت برق آسا مهمترین فاکتور نیست، حداقل به نظر من...البته یه چیزی، اگه تیپ و خوشگلی دستگاه خیلی براتون مهم نیست و سرعت بالا هست، روی i-mate PDA2K هم فکر کنید، البته اگه تونستید با قیمت مناسب پیدا کنید نوش رو... قیمت تایتن رو هم نمی دونم
80.gif
ولی از معدود ppc هاایه که توی 2 ماه گذشته روی نت قیمتش 1 دلار هم پایین نیومده!:wacko: اگه هیچکدوم رو با قیمت مناسب پیدا نکردین، پیشنهاد می کنم به ام600پلاس فکر کنید:cool:

بالا