• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام بچه ها
خب من دو سه روز پیش اون هیوندای آ200 رو خریدم.
2nlu4vr.jpg

توی علاءالدین موجود نبود و از یه مغازه توی ستارخان خریدم قیمت هم 380 هزار تومان که فکر کنم قیمت خوبی باشه. :happy:
چیزهایی که تو این یکی دو روزه دستگیرم شده:
1. درسته که خیلی بزرگه ولی خوشدسته و وقتی توی دستت گرفتی جز وزن زیادش که واقعا بعد از یه مدت خسته ات می کنه اصلا احساس نمی کنی که قراره از دستت در بره یا مشکلی تو گرفتنش داشته باشی.
2. واسه ام بسی مایه شگفتی شد وقتی که دیدم نوشته؛ ساخت فیلیپین
3. کیفیت ساختش اگرچه خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست.

به عنوان ایراد، این ها چیزهاییه که من تاحالا دستگیرم شده:
4. کیفی کمری که همراهش هست بدجوری چسبونه! و به سختی(واقعا به سختی) دستگاه رو داخلش کرد!!!
5. کلیدهای جهتی(Navigation) یا همون جوی استیکش به طرز فجیعی سفته، سفت ترین چیزیه که تا به حال دیدم.
6. صداش ضعیفه، (من سابق نوکیا6630 داشتم از اون هم ضعیف تره).

خب جز این مواردی که من دیدم ایراد دیگه ای ازش ندیدم و در کل ازش راضی ام، اون هم با وجود این سی پی یو قدرتمند، ویندوزموبایل 5 و این قیمت. از نظر نرم افزاری و چیزهای دیگه چیزی نمی تونم بگم چون این اولین پی پی سی هست که خریدم. خب امیدوارم که ایراد پیدا نکنه و نظرم نسبت بهش عوض نشه.:p
یادم رفت؛ با تشکر از همه بچه های پی تی مخصوصا آقا دانیال عزیز و حسین آقای فرانکشتین.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها
2nlu4vr.jpg

توی علاءالدین موجود نبود و از یه مغازه توی ستارخان خریدم قیمت هم 380 هزار تومان که فکر کنم قیمت خوبی باشه. :happy:
1. درسته که خیلی بزرگه ولی خوشدسته و وقتی توی دستت گرفتی جز وزن زیادش که واقعا بعد از یه مدت خسته ات می کنه اصلا احساس نمی کنی که قراره از دستت در بره یا مشکلی تو گرفتنش داشته باشی.

4. کیفی کمری که همراهش هست بدجوری چسبونه! و به سختی(واقعا به سختی) دستگاه رو داخلش کرد!!!
5. کلیدهای جهتی(Navigation) یا همون جوی استیکش به طرز فجیعی سفته، سفت ترین چیزیه که تا به حال دیدم.

خب جز این مواردی که من دیدم ایراد دیگه ای ازش ندیدم و در کل ازش راضی ام، اون هم با وجود این سی پی یو قدرتمند، ویندوزموبایل 5 و این قیمت. از نظر نرم افزاری و چیزهای دیگه چیزی نمی تونم بگم چون این اولین پی پی سی هست که خریدم. خب امیدوارم که ایراد پیدا نکنه و نظرم نسبت بهش عوض نشه.:p
یادم رفت؛ با تشکر از همه بچه های پی تی مخصوصا آقا دانیال عزیز و حسین آقای فرانکشتین.

آقا مبارک باشه:cool:

می شه بی زحمت اگه فرصت کردین چنتا عکس ازش بگیرین بزارین اینجا؟!

خیلی ممنون:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بچه ها
2nlu4vr.jpg

مبارک عزیزم :)

واقعا قیمت وسوسه کننده ای داره حتما منتظر ریویو شما از این گوشی هستم:rolleyes:

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید این پست رو بدجایی زدم یه پیشنهادم دارم که یه ترد برای خریده Memory در این بخش ایجاد کنیم:rolleyes:

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
چند روز پیش با جناب rax برای خرید مموری مشورت کردم این توضیحات رو داد

دیگران نظری در این مورد ندارن:rolleyes:
راستی ببخشید این پست رو بدجایی زدم یه پیشنهادم دارم که یه ترد برای خریده Memory در این بخش ایجاد کنیم:rolleyes:

من فکر کنم Memonex هم بد نباشه. حداقل قابل اعتماد هست. قیمتش هم بد نیست. اس دی 2گیگ اش رو از یه مغازه توی پاساژ ایرانیان(نبش میدون ولیعصر) قیمت گرفتم گفت33 . که فکر کنم ارزونتر هم بشه گیرش آورد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشید این پست رو بدجایی زدم یه پیشنهادم دارم که یه ترد برای خریده Memory در این بخش ایجاد کنیم:rolleyes:

من موفقم البته فکر نکنم بیشتر از 3-4 صفحه بیشتر بشه و میره پائین مگر اینکه مدیر بخش بزارتش اون بالا:blush:

در ضمن برای ایجاد این بخش فکر کنم که رگس باید اعلام آمادگی کنه:)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام
نه خیر قربان، TyTN آخر آخرشه، شک نکنید:D
حالا خارج از شوخی، این ppc محبوب منه، ببینید توی ppc هایی که کی بورد qwerty دارن و اسلایدر هستن بهترین هستش. دوربینش هم کیفیتش عالیه، ماکرو و فلش هم داره. صدای اسپیکر هم فوق العاده بلنده. خلاصه دستگاه کاملیه!
ولی از لحاظ performance ، بله دستگاه های دیگه هستن که از تایتن قوی ترن، مثلاً Asus p525 ، فکر می کنم ایتن ام600پلاس هم یخورده ای از تایتن جلوتر بود توی بنچ مارک ها
یه دوری همین تاپیک رو نگاه کنید کلی بنچ مارک های گرفته شده از دستگاه های مختلف رو پیدا می کنید

البته هرچند تایتن هیچ مشکلی از لحاظ سرعت ندارهه، ولی سرعت برق آسا مهمترین فاکتور نیست، حداقل به نظر من...البته یه چیزی، اگه تیپ و خوشگلی دستگاه خیلی براتون مهم نیست و سرعت بالا هست، روی i-mate PDA2K هم فکر کنید، البته اگه تونستید با قیمت مناسب پیدا کنید نوش رو... قیمت تایتن رو هم نمی دونم
80.gif
ولی از معدود ppc هاایه که توی 2 ماه گذشته روی نت قیمتش 1 دلار هم پایین نیومده!:wacko: اگه هیچکدوم رو با قیمت مناسب پیدا نکردین، پیشنهاد می کنم به ام600پلاس فکر کنید:cool:
سلام مرسی از توضیحات :)
نمی دونید کجا میفروشند؟ و قیمتش چه حدودیه؟
بعد من فکر می کردم چهار مدل Qtek 9600-Jasjam-Tytn-O2 XDA Trion دقیقا یکیند اما انگار یک فرقایی دارند!
مثلا gsmarena نوشته jasjam بلوتوث 2 رو ساپورت می کنه!
حالا دقیقا فرقی نداره کدوم خریده بشه؟!

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من موفقم البته فکر نکنم بیشتر از 3-4 صفحه بیشتر بشه و میره پائین مگر اینکه مدیر بخش بزارتش اون بالا:blush:

در ضمن برای ایجاد این بخش فکر کنم که رگس باید اعلام آمادگی کنه:)

حسین جون اصلا به مموری اکتفا نکنیم بیشتر از این توصعش بدیم مثلا در مورد قطعات جانبی PDA ها یا تعمیرگاه های PDA و...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جون اصلا به مموری اکتفا نکنیم بیشتر از این توصعش بدیم مثلا در مورد قطعات جانبی PDA ها یا تعمیرگاه های PDA و...

شرمنده من اسم شما رو یادم رفت عزیز:)

من موفقم شدیدا به خصوص لوازم جانبی و تعمیرگاه ها که خیلی برا این بخش مفیده:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام مرسی از توضیحات :)
نمی دونید کجا میفروشند؟ و قیمتش چه حدودیه؟
بعد من فکر می کردم چهار مدل Qtek 9600-Jasjam-Tytn-O2 XDA Trion دقیقا یکیند اما انگار یک فرقایی دارند!
مثلا gsmarena نوشته jasjam بلوتوث 2 رو ساپورت می کنه!
حالا دقیقا فرقی نداره کدوم خریده بشه؟!

Qtek و ِDopod مال خود HTC هستن، از وقتی که htc با نام خودش ppc هارو می ده بیرون دیگه هیچ دستگاه جدیدی رو تحت نام qtek بیرون نمی ده، qtek 9600 هم قبل ازینکه ریلیز بشه تغییر نام داد به htc tytn یعنی 9600 اصلاً وجود خارجی نداره... درضمن به جز در ظاهر، هیچ فرقی باهم ندارن...gsmarena بعضی موقع ها مشخصات ppc هارو اشتباه می نویسه، برای pda ها از سایت pdadb.net استفاده کنید بهتره منبع معتبر تریه... تایتن پلتفرمش herm200 هست و جسجم و تراین herm100 یه سرچ بزنید همه ی دستگاه های این پلتفرم هارو می یاره
بعدم محمد جان Trion و Jasjam بدون شک از تایتن گرونترن... و درسته، فرقی نداره کدوم خریده بشه، از لحاظ ساپورت نرم افزاری که هیچ کدوم مشکلی ندارن (تایتن توی همین ماه براش یه آپدیت aku 3.2 می خواد بیاد، حتماً بعدش i-mate و o2 هم آپدیت های خودشون رو می دن..) از لحاظ ساپورت سخت افزاری هم مشکلی نیست، چون jasjam مال i-mate هست باید فیتکو داشته باشه لوازم جانبی ش رو، تایتن روهم که یه مدت اکسون گارانتی می کرد؛
محل خرید و قیمت رو هم بقیه دوستان زحمتش رو می کشن و می گن... البته فکر می کنم آخر لازم شه که خودتون یه دوری همه بازارهای تهران رو زیرو رو کنید
286.gif

فقط یادتون نره هاااا... S/N روی جعبه رو حتماً چک کنید 637 به بالا باشه;)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
Qtek و ِDopod مال خود HTC هستن، از وقتی که htc با نام خودش ppc هارو می ده بیرون دیگه هیچ دستگاه جدیدی رو تحت نام qtek بیرون نمی ده، qtek 9600 هم قبل ازینکه ریلیز بشه تغییر نام داد به htc tytn یعنی 9600 اصلاً وجود خارجی نداره... درضمن به جز در ظاهر، هیچ فرقی باهم ندارن...gsmarena بعضی موقع ها مشخصات ppc هارو اشتباه می نویسه، برای pda ها از سایت pdadb.net استفاده کنید بهتره منبع معتبر تریه... تایتن پلتفرمش herm200 هست و جسجم و تراین herm100 یه سرچ بزنید همه ی دستگاه های این پلتفرم هارو می یاره
بعدم محمد جان Trion و Jasjam بدون شک از تایتن گرونترن... و درسته، فرقی نداره کدوم خریده بشه، از لحاظ ساپورت نرم افزاری که هیچ کدوم مشکلی ندارن (تایتن توی همین ماه براش یه آپدیت aku 3.2 می خواد بیاد، حتماً بعدش i-mate و o2 هم آپدیت های خودشون رو می دن..) از لحاظ ساپورت سخت افزاری هم مشکلی نیست، چون jasjam مال i-mate هست باید فیتکو داشته باشه لوازم جانبی ش رو، تایتن روهم که یه مدت اکسون گارانتی می کرد؛
محل خرید و قیمت رو هم بقیه دوستان زحمتش رو می کشن و می گن... البته فکر می کنم آخر لازم شه که خودتون یه دوری همه بازارهای تهران رو زیرو رو کنید
286.gif

فقط یادتون نره هاااا... S/N روی جعبه رو حتماً چک کنید 637 به بالا باشه;)
خیلی ممنون x_Farhad جان خیلی لطف کردی :)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،

این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop...:D )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم :cool: ) اما الان واسه کارم می خوام.

مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم:p
حالا با اين حساب علما نظر بدن:

- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن! :D
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس:rolleyes: )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم

می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec

برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟

مخلصات یتاسیم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blush:
سلام به همه بر و بچز خوش تيپز،

این بنده حقير يه هفت 8 ساليه کارم شبکه می باشد. اندر چند ماه اخير دچار يک مشکل فلسفی شدم. کلی مرور خارجکی
خوندم، يه يه تومنی هم کنار گذاشتم. اما فعلاً بین ب م م و ک م م گير کردم. ( يعنی بزرگترين PDAو کوچکترينLaptop...:D )
از يه طرف عاشق جسجر بيدم، ولی تا پامو از کریسمس گذاشتم اينور يه خورده دودل شدم.
اون هفته در ولات شما (خداییش چجوري تو اون هوا دووم ميارين) اندر پايتخت بالا و پایین می رفتم.
يه لپتاپ ديدم کوچولو 12" حدود يک و نيم که راست کارم هست نخریدم تا حسابی چک کنم. اتفاقاً چيزه بدی نيست.
حتی به طوز باور نکردنی SIM هم می خوره!!!!:blink: ولی براGSM باهاس پچ بخوره تا کار کنه. با webcam وBT, lan,wifi,...
از طرفی از وقتی سنم یه رقمی بود به وسایل پورتابل علاقه داشتم. (واسه همین با يه خانواده از آی سی ها به خاطر اينکه ولتاژشون اجازه مدار کوچیک بستن نمیده اصلاً قهرم :cool: ) اما الان واسه کارم می خوام.

مخلص کلام اينکه الان آخر ژانویه است و منم بايدفردا توفيق اجباری ار رم (تهران) رد شم و چون خود تهران سینگل تسکه (يعنی تو یه روز فقط می شه دنباله یه کار رفت)، از طرفی عزیز دل بابا یعنی jasjam یه تومن و jasjar نهصده. ادم بره دنبال لپتاپ سنگينتره.
از طرفی کارم دوندگی رو ايجاب می کنه و نمی خوام يه لپتاپ هرچقدر کوچيک باشه رو اینور اونور حمالی کنم. الانشم از کت و کول افتادم با همین LG قرضی.
واسه همین با اينکه با سايتهای ایرانی به خاطر شلوغ پلوغی و جلف بازیهی ادمیناشون خیلی حال نمی کنم ولی این یه فقره خیلی جالب بود و من تمام ديشب رو تا صب مث بچه پرروها همه 56 صفحه ی این تردشو خوندم:p
حالا با اين حساب علما نظر بدن:

- سقف قيمت 1.0 اگه بیارزه 1.5 (ولی اگه بخواد بيشتر شه آدم میره يه لپتاپ خفن سونی 2 تومنی ميگیره خب! قده يه PDA ی گنده اس، البته جيب درد شديد هم می گيره:wacko: )
- full network connectivity (GSM, BT,Wi-Fi,IrDa,GPS,GRPS) البته FMوTV رو هم رد نمی کنم، اونام بدبختا نتورکن! :D
- دوربين 2M+ ترجيهاً با فلش
- هر جور کارت مموری که بخوره
- USB2
- CPU قابل قبول (پلاس پلاس:rolleyes: )
- ترجيهاً کی برد QWERTY یا بدون هیچ کیپدی!
- یه کمی جون سخت!
- هندزفری و اینام که رو شاخه همشون هست
- باتری قابل قبول
- در نهايت Size Matters! ولی حاضرم به خاطر باتری و فیچرای خوب ازش بگذرم

می دونم اين همه تویه يه دستگاه جمع نميشن ولی اينا وسوسه کنندس:
X500
Artemis
َAtom Exec

برم سراغ رمضانی یا برم پایتخت و با لپتاپ بسازم یا در انتظار دختر مورد علاقم تا آخر عمر مجرد بمونم؟

مخلصات یتاسیم

دوست عزیزشما که این چند صفحه رو خوندید حتما فهمید که پاکت پسی هیچ وقت جای پیسی رو نمیگیره

چیزایی که شما میخواین خارج از قدرت هم پاکت پسی و هم پسی هست

در آخر هم پیشنهاد میدم یا صبر کنید تا چند مدل جدید او2 وارد ایران بشه یا به یک گوشی معمولی و یک لپ تاپ غناعت کنید:blush:

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم
چیزایی که میخوام خارج از قدرت پاکت پیسی نیست. تو خارج و ایران باهاش کارمی کنن.
ولی از پیشنهادت خوشم اومد.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اينارو می دونستم که اين همه نوشتم. :cool:
اگه به لیستم نیگا کنی متوجه میشي پیدا میشه. فقط کدومش? :(
در انتظار پیشنهاداتونم.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
آقا کسی نمی دونه رمضانی جنساش رو (اگه از دبی میاره) از کجا میاره؟؟؟
آقا آی میت 520 دلار بود!!! اشتباه قیمت کردن!!!
من خود دل رو می خوام!
فقط تا شب وقت دارم که گیرش بیارن!!!
تو رو خدا کمک کنید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

اينارو می دونستم که اين همه نوشتم. :cool:
اگه به لیستم نیگا کنی متوجه میشي پیدا میشه. فقط کدومش? :(
در انتظار پیشنهاداتونم.

از بین اون 3 تایی که نوشتید Artemis و اتم اگزگ چیز خوبین:blush: