• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزیز
من جدیدا این پاکت پی سی هیوندا رو دیدم و به نظرم خیلی وسوسه کننده اومده
pic001.jpg

pic009.jpg

از ظاهرش که خوشم اومده و مشخصاتش هم:

و جالب این که این پاکت پی سی با همه امکانات و سی پی یو قدرتمند 520 مگاهرتزی قیمتش 400 هزار تومان هست با گارانتی پارس نیکاتل(فکر کنم نمایندگی هیوندا باشه).
من توی چند سایت بررسی کردم و دیدم که چیز خیلی گمنامی هست و تنها اینجا توی Pcmagazine در موردش نوشته و درکل اون رو چیز خوبی ارزیابی کرده.
بررسی این مدل در :http://www.pcmag-mideast.com/reviews/review.php?id=EEuulFpylkbuhJrvog
بعد از کمی بررسی فهمیدم که این مدل در اصل با نام Anextek 3360 وجود داره و چندین جا ریویو شده من جمله در سایت کاردرست موبایل ریویو:
http://www.mobile-review.com/review/anextek-moboda3360.shtml
البته این ریویو به زبان روسی هست.
ولی در سایت معروف زیر نیز طی دو بخش این وسیله رو مورد بررسی قراار دادن:
http://www.digitalreviews.net/reviews/200510/anextek-moboda-3360.html
http://www.digitalreviews.net/reviews/200512/anextek-moboda-3360-II.html
و این سایت این مدل رو خوب ارزیابی کرده و امتیاز بالایی هم بهش داده:
review_rateing.jpg

حالا با هم این حرف و حدیث ها از دوستان عزیز و اساتید خواهش می کنم که نظر کارشناسی شون رو با توجه به همه این موارد و تجربه شون بفرمایند. باتشکر از همه.

کسی از دوستان ادرسی از این پارس نیکاتل داره ؟
به نظرم جایگزین عالی برای جمین باشه ، در رده low end ها

ببینم شما نوشته بودید 400 تومنه؟

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی آقا!
والله ما شانس نداریم!
نه تو تون سایت و نه تو اون لینکاش اثری از اکسیم نداشت!!
خود :heart: چرا قیمتش رو تو کشورهای دیگه نزده؟!!!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
ببخشید!
اشکال از من بود تاریخ ها واسه زمان نوح پیغمبره!!
آقا من یه چیزی بپرسم بعد ختم پابان!
به نظرتون من الآن پول بدم مادرم از دبی بخره یا صبر کنم رفیقم بره چین بیاره؟؟؟
البته سخته صبر کردن! ولی چی کار کنم!
قیمت ندارم!!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
کسی از دوستان ادرسی از این پارس نیکاتل داره ؟
به نظرم جایگزین عالی برای جمین باشه ، در رده low end ها

ببینم شما نوشته بودید 400 تومنه؟

آره دکتر قیمتش 400 تومنه، این هم لینکش:
http://www.persiantel.com/shop/mobile/element.php?ID=9638

دکتر این پاکت پی سی خیلی هم پرقدرته، سی پی یو 520 مگاهرتز! ایرادهاش هم اینه که:
1) رادیو نداره
2) خیلی گنده ست!
3) پاکت پی سی هیوندا خیلی بی کلاسه:D آخه من موندم تو کار این شرکت، شرکتی که ماشین و لدر می سازه، لپ تاپ و پاکت پی سی هم می سازه!!! من هیچ جوری نمی تونم ارتباطی بین این چند قلم جنس پیدا کنم:wacko:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشید!
قیمت ندارم!!

امیر جان، اون 330$ قیمت توی آمریکاست، اونم توی eBay ، می دونی که Dell خودش یه شرکت آمریکاییه...خلاصه اون کف قیمته...جاهای دیگه یه خورده ای بالاتره
38.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ببخشید!
قیمت ندارم!!

پیشنهاد می کنم که از دبی بخرید ، اگر مطمئن هستید که می توانند پیدا کنند
gadgetsworld
فکر کنم داره ، یک سایت مربوط به همین سایت هست که ادرسشو دادم

چون در اسیای جنوب شرقی من خیلی کم پی دی ای با زبان انگلیسی دیدم
:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

1) رادیو نداره
2) خیلی گنده ست!
3) پاکت پی سی هیوندا خیلی بی کلاسه:D آخه من موندم تو کار این شرکت، شرکتی که ماشین و لدر می سازه، لپ تاپ و پاکت پی سی هم می سازه!!! من هیچ جوری نمی تونم ارتباطی بین این چند قلم جنس پیدا کنم:wacko:

قربان فکر نمی کنم در ایران نداشتن رادیو ضعف به حساب بیاد ، همه جا که مساجد بلندگوشون به راهه

گنده بودن ش رو می پذیرم ، ولی من این رو برای کسانی در نظر گرفتم که از مثلا پی 910 سونی یا از ان73 نوکیا می خواهند وارد دنیای پی دی ای شوند.

در ضمن ، به نظر من اصلا هم بی کلاس نیست ، شرکتی که بخش زیادی از سهامش مال آمریکایی هاست ابدا بی کلاس به حساب نمی اد. در ضمن ، ال جی هم هم شامپو می سازه ، هم فن می سازه و هم مانیتور و هم واکسن هپاتیت!!!
فکر کنم به همین دلیل بهشون می گویند trust

می بخشید که آف تاپیک شد

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
مرسی آقا!
تصویب شد!
از همه ممنون.
اگه میشه این آی دی رو بن کنید.
مرسی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

1) رادیو نداره
2) خیلی گنده ست!
سلام
اما فکر می کنم با این امکانات و قیمت گزینه بدی نباشه،به خاطر اسمش می گید بی کلاسه؟من فکر می کنم که باید ببینید که کاراییش در چه حدی هست،ضمنا" در مورد اون مطلبتون که چرا این شرکت در صنایع مختلفی فعالیت می کنه باید بگم که این یک نوع استراتژی بازاریابی و کلی شرکت هست که تحت عنوان استراتژی رشد در صنایع ناهمگون نامیده می شه و این به خاطر موقعیت و توانایی شرکت و کم کردن ریسک شرکت و سرمایه گذاری و ... هست،بنابراین فکر نکنید که این شرکت کار خیلی غیر عادی رو داره انجام می ده،
دکتر جان جلوی منو بگیر وگرنه کل کتاب بازاریابی کاتلر رو اینجا مرور می کنم،:lol:
موفق باشید.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
قربان فکر نمی کنم در ایران نداشتن رادیو ضعف به حساب بیاد ، همه جا که مساجد بلندگوشون به راهه

گنده بودن ش رو می پذیرم ، ولی من این رو برای کسانی در نظر گرفتم که از مثلا پی 910 سونی یا از ان73 نوکیا می خواهند وارد دنیای پی دی ای شوند.

در ضمن ، به نظر من اصلا هم بی کلاس نیست ، شرکتی که بخش زیادی از سهامش مال آمریکایی هاست ابدا بی کلاس به حساب نمی اد. در ضمن ، ال جی هم هم شامپو می سازه ، هم فن می سازه و هم مانیتور و هم واکسن هپاتیت!!!
فکر کنم به همین دلیل بهشون می گویند trust

می بخشید که آف تاپیک شد

سلام
اما فکر می کنم با این امکانات و قیمت گزینه بدی نباشه،به خاطر اسمش می گید بی کلاسه؟من فکر می کنم که باید ببینید که کاراییش در چه حدی هست،ضمنا" در مورد اون مطلبتون که چرا این شرکت در صنایع مختلفی فعالیت می کنه باید بگم که این یک نوع استراتژی بازاریابی و کلی شرکت هست که تحت عنوان استراتژی رشد در صنایع ناهمگون نامیده می شه و این به خاطر موقعیت و توانایی شرکت و کم کردن ریسک شرکت و سرمایه گذاری و ... هست،بنابراین فکر نکنید که این شرکت کار خیلی غیر عادی رو داره انجام می ده،
دکتر جان جلوی منو بگیر وگرنه کل کتاب بازاریابی کاتلر رو اینجا مرور می کنم،:lol:
موفق باشید.
surrende.gif
من تسلیمم!
دنی جان و آقا مجتبی، بابا من خودم قبول دارم که چیز خوبیه و گرنه دنبالش نبودم، تازه اون هم با این قیمت. همین جا از شرکت هیوندا و تمام طرفدارهاش هم عذرخواهی می کنم:D هرچند دکتر این که ال جی هم از این کارا می کنه اصلا قانع کننده نیست، نه؟ در مورد استراتژی بازاریابی و اینا هم اطلاعاتی ندارم ولی شخصا از این شرکت ها که همه کار می کنن خوشم نمی آد البته به جز پاناسونیک. ترجیح می دم لپ تاپ اپل داشته باشم تا سونی، دوربین نیکون تا باز هم سونی، ماشین بی ام و تا هیوندا و ...
اگرچه در اکثر مواقع اینطور نیست و این شرکتهای همه کاره اونقدر محصولشون خوب و با قیمت مناسب هست که آدم نمی تونه نخره:happy: مثل همین پاکت پی سی هیوندا.
loveshower.gif
حالا نیاین باز گیر بدین اینا همش سلیقه های شخصیه.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
از خود دل نمایندگی هاش رو تو دبی پیدا کردم.
ولی جالبه هیچ کدوم یه سایت ندارن!!
به چند تاشون میل زندم ببینم چی میشه!
از همه ممنون.
این سایت هم واسه من کار نکرد.
http://www.emiratescomputers.ae/
شما اگه کارتون گیر کرد برید.
در ضمن آقا دانیال سایتی که گفتید رو تا هرچی سرچ می زدیم فیلتر می کرد!!!
با فیلتر شکن هم رفتم جواب نداد.
ممنون از همه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از خود دل نمایندگی هاش رو تو دبی پیدا کردم.
ولی جالبه هیچ کدوم یه سایت ندارن!!
به چند تاشون میل زندم ببینم چی میشه!
از همه ممنون.
این سایت هم واسه من کار نکرد.
http://www.emiratescomputers.ae/
شما اگه کارتون گیر کرد برید.
در ضمن آقا دانیال سایتی که گفتید رو تا هرچی سرچ می زدیم فیلتر می کرد!!!
با فیلتر شکن هم رفتم جواب نداد.
ممنون از همه

این آدرس برای من کار کرد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داشتم توی مشخصات پی535 می گشتم این رو هم دیدم

کد:
Remote Presenter: Remote control of PC/laptop presentation via Bluetooth

مثل اینکه نمی شه از این 535 گذشت به هیچ وجه:)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
surrende.gif
من تسلیمم!
دنی جان و آقا مجتبی، بابا من خودم قبول دارم که چیز خوبیه و گرنه دنبالش نبودم، تازه اون هم با این قیمت. همین جا از شرکت هیوندا و تمام طرفدارهاش هم عذرخواهی می کنم:D هرچند دکتر این که ال جی هم از این کارا می کنه اصلا قانع کننده نیست، نه؟ در مورد استراتژی بازاریابی و اینا هم اطلاعاتی ندارم ولی شخصا از این شرکت ها که همه کار می کنن خوشم نمی آد البته به جز پاناسونیک. ترجیح می دم لپ تاپ اپل داشته باشم تا سونی، دوربین نیکون تا باز هم سونی، ماشین بی ام و تا هیوندا و ...
اگرچه در اکثر مواقع اینطور نیست و این شرکتهای همه کاره اونقدر محصولشون خوب و با قیمت مناسب هست که آدم نمی تونه نخره:happy: مثل همین پاکت پی سی هیوندا.
loveshower.gif
حالا نیاین باز گیر بدین اینا همش سلیقه های شخصیه.

خوب کسی هست بدونه که ادرس یا شماره تماس نمایندگی پارس نیکاتل که وارد کننده اصلی هست رو چطوری می شه گیر اورد؟
می خوام ازشون بخوام که یک دستگاه تست در اختیارم بگذارند، چون اولا اینها این دستگاه را وارد کرده اند پس شامل گرانی اخیر نمی شه ، دوم هم اینکه چون این مدل ، ری برند هست ، باید ببینم گندی که در اورکس زده بودند رو شامل حال این نکرده باشند ، در ضمن با آن تبلیغات خفن ، احتمالا این قدر دست شان باز هست که یک دستگاه تست رو چند هفته در اختیارم بگذارند.
قول می دم اگر موفق شدم ، یک مرور کامل ازش منتشر کنم
کسی هست بتونه کمک کنه؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
خوب کسی هست بدونه که ادرس یا شماره تماس نمایندگی پارس نیکاتل که وارد کننده اصلی هست رو چطوری می شه گیر اورد؟
می خوام ازشون بخوام که یک دستگاه تست در اختیارم بگذارند، چون اولا اینها این دستگاه را وارد کرده اند پس شامل گرانی اخیر نمی شه ، دوم هم اینکه چون این مدل ، ری برند هست ، باید ببینم گندی که در اورکس زده بودند رو شامل حال این نکرده باشند ، در ضمن با آن تبلیغات خفن ، احتمالا این قدر دست شان باز هست که یک دستگاه تست رو چند هفته در اختیارم بگذارند.
قول می دم اگر موفق شدم ، یک مرور کامل ازش منتشر کنم
کسی هست بتونه کمک کنه؟

دکتر جون من این شماره ها رو از پرشین تل گرفتم:
88640431
88662554
ظاهرا شماره پارس نیکاتل هست، اولی شماره دفتر مرکزی(من چند بار گرفتم ولی فایده ای نداشت!) و دومی خدمات پس از فروش(این یکی اشغال بود).
من با اونی که توی پرشین تل حرف زدم، گفت که این مدل رو چند تا از بچه های خود پرشین تل برداشتن و خیلی خوب بوده و می گفت که این ها تعدادش محدوده تموم بشه و دوباره بیارن قیمت هاش از این خیلی بیشتر خواهد بود؛ حالا راست یا دروغش گردن خودش ولی این پرشین تل ظاهرا جای ردیفی هست به من گفتن می تونی بیای مدل رو نگاه کنی و تستش کنی و اینا.
حالا دنی جان قربون دستت من منتظر ریویو شمام که اگه نظرتون مثبت باشه بخرمش.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جون من این شماره ها رو از پرشین تل گرفتم:
88640431
88662554
ظاهرا شماره پارس نیکاتل هست، اولی شماره دفتر مرکزی(من چند بار گرفتم ولی فایده ای نداشت!) و دومی خدمات پس از فروش(این یکی اشغال بود).
من با اونی که توی پرشین تل حرف زدم، گفت که این مدل رو چند تا از بچه های خود پرشین تل برداشتن و خیلی خوب بوده و می گفت که این ها تعدادش محدوده تموم بشه و دوباره بیارن قیمت هاش از این خیلی بیشتر خواهد بود؛ حالا راست یا دروغش گردن خودش ولی این پرشین تل ظاهرا جای ردیفی هست به من گفتن می تونی بیای مدل رو نگاه کنی و تستش کنی و اینا.
حالا دنی جان قربون دستت من منتظر ریویو شمام که اگه نظرتون مثبت باشه بخرمش.

مرسی قربان
من البته گفتم اگر موافقت کنن که دستگاه دستم باشه می تونم برایتون مرور بنویسم

سعی می کنم با ای میل شون تماس بگیرم

بالا