• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
حق با فرهاده
اگر یک دستگاه بخواهد همه اشتباهات اچ تی سی رو خلاصه کنه ، کی جمه و بس
:wacko:

برتري هاي K-Jam نسبت به Jamin :

1) كيبرد خيلي راحت و جمع و جور ( اون 60 هزار توماني ها اندازه يك كيف دستي جا مي گيره )

2) داشتن فلش براي عكس و فيلم برداري

3)داراي 2 اسپيكر و صداي واضح و بلند

4) اين يكي شخصيه ولي از نظر من ظاهر بهتر

برتري هاي Jamin نسبت به K-JAM :

1)‌ دوربين بهتر (‌البته اينو ديگه همه مي دونن كه نبايد رو دوربين هيچكدوم از PPC حساب كرد )

2) ضخامت كمتر ( جا به جايي راحتتر )

Spartan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام !
میخواستم بدونم با نهایت 500 هزار تومن میشه سراغ یه PPC خوب رفت یا نه ؟
برام قیافه و خوش دستی و کارایی خوب اهمیت داره ...
ممنون میشم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان شما هم يك نظري راجع به Hyundai A200 بده:rolleyes:

به نظرت غير از اينكه Asus p525 قيافش جذاب تره برتري ديگري نسبت بهش داره؟

البته اينم بگم دوربين Asus p525 هم اتو فكوس داره و هم 2 مگاپيكسله ولي اين يكي 1.3 مگاپيكسله!

اين مطلب هم كه قيمت Asus p 525 حدود 750 و قيمت Hyundai A200 حدود 380 هست كم بي اهميت نيست!:happy:

قربان اگر می خواهید آ200 بخرید ، درنگ نکنید ، فکر نکنم که خیلی مدت طولانی تو بازار بمونه
فقط این رو بگم که به نسبت قیمت ش ، واقعا چیز مناسبی هست

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من تاحالا فقط تو كار نوكيا بودم ولي يه مدل از آي ميت ديدم كه خيلي خوشم اومده هم كوچيكه هم بنظرم بايد ارزون تر از جم ها باشه .
اگه ممكنه منو در مورد i-mate SP5 و يا Qtek 8310 يا همون O2 XDA Orion راهنمايي كنييد و فرقشو با اين مدل هاي jam بگيد. اصلا" تو ايران هست يا نه و قيمتش چنده . ممنون ميشم.

راستي فرق Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC با Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone كه روي sp5 نصبه چيه ؟ يعني برنامه هاشون با هم فرق ميكنه ؟!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
من تاحالا فقط تو كار نوكيا بودم ولي يه مدل از آي ميت ديدم كه خيلي خوشم اومده هم كوچيكه هم بنظرم بايد ارزون تر از جم ها باشه .
اگه ممكنه منو در مورد i-mate SP5 و يا Qtek 8310 يا همون O2 XDA Orion راهنمايي كنييد و فرقشو با اين مدل هاي jam بگيد. اصلا" تو ايران هست يا نه و قيمتش چنده . ممنون ميشم.

راستي فرق Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC با Microsoft Windows Mobile 5.0 Smartphone كه روي sp5 نصبه چيه ؟ يعني برنامه هاشون با هم فرق ميكنه ؟!

اونایی که Pocket PC هستن صفحه ی تاچ اسکرین دارن! اونایی که Smartpohne هستن تاچ اسکرین ندارن!!
برنامه هاشونم فرق می کنه. یعنی 99% برنامه هایی که اینجا معرفی شده روشون جوابگو نیست. البته توی phalls یه تاپیک برنامه های Smartphone وجود داره.
بطور کلی این 8310 عین گوشی های نوکیاست، با این تفاوت که به جای سیمبین سیستم عاملش ویندوز موبایله!

Mehdi_s82

Registered User
لایک‌ها
17
مرسي از راهنماييت . :) امروز رفتم بلكه يكدومشو از علائدين قيمت كنم ولي حتي يه مغازه پيدا نكردم !!! همه SP3 داشتن! با قيمت حدود 240 تومن! من كه 140 تومن هم پاش نميدم !!!:wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا امروز زنگ زدم رمضاني گفتم Eten M700 Goldfish دارين ؟ با عصبانيت گفت نه :D
گفتم قيمتش رو دارين ؟ با عصبانيت گفت نه :D
گفتم سفارشي بخوام 2 تا برام ميارين ... بدون ترديد گفت نه :D اين ديگه چه رسميه
gigglesmile.gif
245.gif
231.gif

دكتر جون | فرهاد | فرانك جون جوني... شما كه باهاشون خوبيد بگيد بايد چيكار كنيم |؟| 2 تا گوشي سفارشي بياره !
198.gif

عجب باروني مياد امروز
snoozer_11.gif

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوستان عزیز.بنده امروز رمضانی بودم دستگاههای رجیستر شده به همراه قیمت: p525 $:770 هزار تومان--s200 $:475 هزار تومان--eten m600 $:570 هزار تومان--i tech xbond $: 650 هزار تومان-- i mate jamin $: 550 هزار تومان........در ضمن جسجار رجیستر شده فقط 1 عدد پیدا شد اون هم 830 قیمت داد.فرهاد جان تی موبایل mda pro نداشت متاسفانه.در مورد مموری 4 گیگ هم میگفتن روی جسجار جواب نمیده ولی روی qtec 9000 جواب میده ..............برادر حسین ساپورت مموری 4 گیگ به عوامل خاصی در سخت افزار پاکت پیسی مربوط میشه؟
سلام بچه ها چه طورین :)
یکی از دوستان مایه دار ما، میخواد Jasjam بگیره 930!!!
خواستم ببینم jasjam ها هیچ کدوم مشکل screen alignment ندارن؟
مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام بچه ها چه طورین :)
یکی از دوستان مایه دار ما، میخواد Jasjam بگیره 930!!!
خواستم ببینم jasjam ها هیچ کدوم مشکل screen alignment ندارن؟
مرسی

محمد جان فقط باید چک کنن که شماره سریال روی جعبه HT637 به بالا باشه!;)
راستی با گارانتی یا بی گارانتی؟ از ایران؟
169.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام !
میخواستم بدونم با نهایت 500 هزار تومن میشه سراغ یه PPC خوب رفت یا نه ؟
برام قیافه و خوش دستی و کارایی خوب اهمیت داره ...
ممنون میشم.

با 600 تومن می شه یه eten m600plus با یه مموری 2 گرفت ؛ کارایی عالی، ابعاد مناسب و خلاصه همه چی توپ! (highly recommended)
با 500 تومن می شه یه qtek s200 با یه مموری 2 گرفت، کارایی معمولی، رو به پایین!، ابعاد مناسب، وزن کم و خوش دست!
با 410 تومن می شه یه hyundai a200 با یه مموری 2 گرفت، سرعت عالی، ابعاد: حجیم، ناخوشدست!

پیشنهاد من: اگه عجله دارید، یه a200 بگیرید، وگرنه صبر کنید 100 تومن دیگه هم جور شه، یه m600plus بگیرید!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اونایی که Pocket PC هستن صفحه ی تاچ اسکرین دارن! اونایی که Smartpohne هستن تاچ اسکرین ندارن!!
برنامه هاشونم فرق می کنه. یعنی 99% برنامه هایی که اینجا معرفی شده روشون جوابگو نیست. البته توی phalls یه تاپیک برنامه های Smartphone وجود داره.
بطور کلی این 8310 عین گوشی های نوکیاست، با این تفاوت که به جای سیمبین سیستم عاملش ویندوز موبایله!

اجازه بدید من با این نظر مخالفت کنم
بخش بزرگی از فروش او اس ویندوز موبایل از اسمارت فون هاست ، به این دلیل که اینها واقعا اگر پول برنامه هاشون رو بدید، همون کارهایی رو می کنن که پاکت پی سی ها می کنن.
در ضمن ، برای کسانی که مرتب می خوان ای میل چک کنن ، خیلی مطلوب تره که این کار رو با ویندوز اکسچنج بکنن ، کاری که از دست اینها بر می اد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اجازه بدید من با این نظر مخالفت کنم
بخش بزرگی از فروش او اس ویندوز موبایل از اسمارت فون هاست ، به این دلیل که اینها واقعا اگر پول برنامه هاشون رو بدید، همون کارهایی رو می کنن که پاکت پی سی ها می کنن.
در ضمن ، برای کسانی که مرتب می خوان ای میل چک کنن ، خیلی مطلوب تره که این کار رو با ویندوز اکسچنج بکنن ، کاری که از دست اینها بر می اد

خواهش می کنم دنی جان، من حقیقتش اطلاعاتم در مورد اسمات فون های ویندوز موبایل در حد صفره
27.gif
فقط قیمت هاشون رو دیدم که از اسمارت فون های سیمبین نسبتاً بالاتره!

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيا Eten glofish x500 در ايران قابل تهيه است؟ اگر از خارج كشور بيارن مشكلي نداره؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
آهان.. پس این jasjam ها هم سریالش HT هست... مرسی:)
چون تو xda چیزی در مورد jasjam ننوشته بود.
از پاساژ پایتخت.. گارانتیشو بذار بپرسم ازش:)

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
آقا فرها شما که واردی، قربونت برم می شه تو خرید یه مموری اس دی دو گیگ منو راهنمایی کنی. که چی بگیرم.
من هنوز مموری کارت نخریدم.
ylflower.gif

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت همه دوستان بخصوص اقا فرهاد گل
دیروز بالاخره رفتم علائدین بعد از کلی گشتو گذار حاصل شد یه دونه جسجار یه هندس فری بلوتوس جبرا 250 و یه مموری کینگ استون 2 g
پیش این رمضانی هم رفتم عجب ادم بد برخورد و بد اخلاقیه با پرسیدن اولین سوال و گرفتن جواب سر بالای ایشون از پرسیدن بقیه سوال هام منصرف شدم و اومدم بیرون:(

بچه ها کمک کنین هنوز خیلی چیزاشو بلد نیستم:wacko:

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز بالاخره رفتم علائدین بعد از کلی گشتو گذار حاصل شد یه دونه جسجار یه هندس فری بلوتوس جبرا 250 و یه مموری کینگ استون 2 g
پیش این رمضانی هم رفتم عجب ادم بد برخورد و بد اخلاقیه با پرسیدن اولین سوال و گرفتن جواب سر بالای ایشون از پرسیدن بقیه سوال هام منصرف شدم و اومدم بیرون:(

jasjar رو چند خريدي؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فرها شما که واردی، قربونت برم می شه تو خرید یه مموری اس دی دو گیگ منو راهنمایی کنی. که چی بگیرم.
من هنوز مموری کارت نخریدم.
ylflower.gif
شما لطف داری!
127fs4103433.gif
مموری رو از رمضانی بگیرید خودش گارانتی هم می کنه، توی بسته بندی هم باشه حتماً، مارکش زیاد مهم نیست;) من پیشنهادم AData ست، سرعتش خیلی خوبه! از pqi بیشتره حداقل
منظورم از بسته بندی اینجوریه:
2vmevkg.jpg

مبارک باشه
109.gif

ترد Complete رو حتماً بخونید
238.gif

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر ppc از خارج كشور بيارن ميشه اينجا مشكل رجيستر شدنشو حل كرد؟
دوربين و صداي اسپيكر eten m600 plus در مقايسه با qtec s200 چطوره؟
كلا علاوه بر سرعت بالاتر چه برتري هاي ديگه اي داره؟
خيلي ممنون.

بالا