• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگر ppc از خارج كشور بيارن ميشه اينجا مشكل رجيستر شدنشو حل كرد؟
دوربين و صداي اسپيكر eten m600 plus در مقايسه با qtec s200 چطوره؟
كلا علاوه بر سرعت بالاتر چه برتري هاي ديگه اي داره؟
خيلي ممنون.

فکر نمی کنم. مگه بخواید اینجوری کنید:wacko:
ولی اگه می خواید بگید از خارج براتون m600plus بیارن، به نظر من بهتره از همین جا خرید کنید، همش 100-120 هزار اختلاف قیمته.
دوربینش کیفیتش یکم کمتره. صداش یه خورده ای بهتر

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون. البته من اگه بخوام از خارج بگيرم مدل ديگه اي مي گيرم.در اينصورت پيشنهاد شما حول وحوش 600$ چيه؟ اصلا شما توصيه مي كنيد؟ يعني مثلا از لحاظ ساپورت قطعات و تعمير و ... مشكل نداره؟

hesam_hp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.جسجار مبارک باشه :happy: .میشه قیمت رو بگین.؟؟ (دستگاه آک بود یا دست 2) در مورد رمضانی هم بگم که اون 2 فروشنده بچه سال بقول فرهاد: .....دهن.از بس بچه ها رفتن پیششون پرو شدن.

mahmoud1978

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان.

می خواستم بدونم که چه اسمارت فون و Packet pc هایی در ایران خیلی بورسه و لطفا قیمت خرید و فروش آن را هم بنویسید.

با تشکر

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان.

می خواستم بدونم که چه اسمارت فون و Packet pc هایی در ایران خیلی بورسه و لطفا قیمت خرید و فروش آن را هم بنویسید.

با تشکر
دوست عزیز، به این صورت و خیلی کلی نمیشه گفت، شما بودجه رو اعلام کنید تا در خدمتتون باشیم.
البته با خوندن صفحات قبل میتونید تا حدودی با وضع بازار آشنا بشید ولی اگر اطلاع دقیقی میخواهید باید اعلام بودجه کنید.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته فعلا به هیچ چیز نمیشه اعتماد کرد تو این بازار!
با اجازه ی دوستان به خصوص اساتیدی که S200 دارن امروز گوشی رو 485 هزار تومن به فروش رسوندم. :D
و چه دورانی بود دوران Qtek S200 ... آخی یادش بخیر... احتمالا دوستان تا حالا متوجه شدن آواتار علامت سوال از کجا ریشه گرفته!

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
شما لطف داری!
127fs4103433.gif
مموری رو از رمضانی بگیرید خودش گارانتی هم می کنه، توی بسته بندی هم باشه حتماً، مارکش زیاد مهم نیست;) من پیشنهادم AData ست، سرعتش خیلی خوبه! از pqi بیشتره حداقل
منظورم از بسته بندی اینجوریه:
2vmevkg.jpg

ممنون فرهاد جان، جیگر خودت و این اسمایلی هات رو هم برم.
em49.gif

hosseinjoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.جسجار مبارک باشه :happy: .میشه قیمت رو بگین.؟؟ (دستگاه آک بود یا دست 2) در مورد رمضانی هم بگم که اون 2 فروشنده بچه سال بقول فرهاد: .....دهن.از بس بچه ها رفتن پیششون پرو شدن.

سلام دوست خوبم ممنون لطف دارین
دسگاه نو بود و قیمتش هم شد 900000 تومن

راستی این فروشنده های رمضانی از نظر فیزیکی بچه سال نبودن ولی از نظر عقلی شاید:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خيلي ممنون. البته من اگه بخوام از خارج بگيرم مدل ديگه اي مي گيرم.در اينصورت پيشنهاد شما حول وحوش 600$ چيه؟ اصلا شما توصيه مي كنيد؟ يعني مثلا از لحاظ ساپورت قطعات و تعمير و ... مشكل نداره؟

خواهش می شه:happy:
کسی که می خواد براتون بیاره کدوم کشوره؟
مدل ها خیلی متنوعن، اول از همه باید ببینید چه خصوصیاتی براتون مهمتره، بودن یا نبودن کی بورد براتون مهمه یا نه، دوربین با کیفیت براتون مهمه یا نه، gps می خواید یا نه، و ... . بعدم باید ببینید استفادتون در چه حدیه... توی بدون کی بورد ها: الان xda atom exec همراه کیف و کی بوردش رو plemix قیمت داده 650 دلار! eten x500 هم حدود 570 دلار هستش، من البته پیشنهادم trinity ــه (p3600) ، بین بدون کی بورد ها واقعاً کامله. (GPS+400mhz Samsung CPU+ATI Graphics Accelerator+Supersexy outfit(!)+High Quality Camera) بین کی بورد دارها هم اگه استفادتون عادیه، هرالد (p4350) انتخاب فوق العاده ایه، قیمتش هم 570 دلاره. eten m700 هم خوبه، 630 دلاره. البته اگه از آمریکا بخوان بیارن بهترین کار اینه که یه ppc آنلاک شده بخرید، مثل softbank x01ht . از لحاظ ساپورت سخت افزاری هم، ممکنه بعضی هاشون در مضیقه باشن، ولی اگه از دستگاه خوب مراقبت کنید هیچ مشکلی پیش نمی یاد!;)

ممنون فرهاد جان، جیگر خودت و این اسمایلی هات رو هم برم
قربان یو
121fs725372.gif

راستی این فروشنده های رمضانی از نظر فیزیکی بچه سال نبودن ولی از نظر عقلی شاید
gigglesmile.gif

delavaznima

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه مدت پيش يك گوشي hp 6315 از شركت تحليل گر داده ها گرفتم و البته پستي ؟، چون توي شهر ديگه اي بودم.
جاتون خالي وقتي بسته بندي رو ديدم فكم آويزون شد . به غير از اون خيلي از وسايلشو هم زده بودن تو گوشش ، وقتي زنگ زدم به شركته و قضيه رو گفتم با يه جواب سر بالا و قطع كردن تلفن رو ي بنده به پايان رسيد ،
چقدر هم تبليغات داره ولي چه فايده كيفيت كار پايينه:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
attachment.php

attachment.php

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه مدت پيش يك گوشي hp 6315 از شركت تحليل گر داده ها گرفتم و البته پستي ؟، چون توي شهر ديگه اي بودم.
جاتون خالي وقتي بسته بندي رو ديدم فكم آويزون شد . به غير از اون خيلي از وسايلشو هم زده بودن تو گوشش ، وقتي زنگ زدم به شركته و قضيه رو گفتم با يه جواب سر بالا و قطع كردن تلفن رو ي بنده به پايان رسيد ،
چقدر هم تبليغات داره ولي چه فايده كيفيت كار پايينه:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
attachment.php

attachment.php

ابراز تسلیت و همدردی و اینا:blush:
چه قیمتی خریدید؟ باید موقع خرید اینطور ppc ها مواظب بود، چون ممکنه refurbished رو به حساب نو بدن
البته الان اینطور که rax می گه DAC داره با قیمت 370 هزار با 6 ماه گارانتی می فروشش
این هم گزینه ی بدی نیست واسه تازه کارا، آنتن دهیش و عمر باطریش فوق العادست، بعدم صفحه ی 3.5 اینچیش اساساً دلبری می کنه
4c2ebfr.gif
فقط حیف که wm2003 ست!
4h7jpyr.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ابراز تسلیت و همدردی و اینا:blush:
چه قیمتی خریدید؟ باید موقع خرید اینطور ppc ها مواظب بود، چون ممکنه refurbished رو به حساب نو بدن
البته الان اینطور که rax می گه DAC داره با قیمت 370 هزار با 6 ماه گارانتی می فروشش
این هم گزینه ی بدی نیست واسه تازه کارا، آنتن دهیش و عمر باطریش فوق العادست، بعدم صفحه ی 3.5 اینچیش اساساً دلبری می کنه
4c2ebfr.gif
فقط حیف که wm2003 ست!
4h7jpyr.gif

من 1 دونه خریدم پکش دست نخورده بود..خود دستگاه هم refurbished نبود ظاهرا.( گرچه قدیمیه ممکنه زیر ابی رفته باشن..)

به نظر من الان دیگه نمیصرفه..2 ماه پیش که قیمتا بالا بود شاید ولی A200 هست دیگه کی میره تو غار..:D

البته حسش باشه WM5 هم میشه بخوردش داد..ماکه حسشو نداشتیم واسه طرف..:lol:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
البته فعلا به هیچ چیز نمیشه اعتماد کرد تو این بازار!
با اجازه ی دوستان به خصوص اساتیدی که S200 دارن امروز گوشی رو 485 هزار تومن به فروش رسوندم. :D
و چه دورانی بود دوران Qtek S200 ... آخی یادش بخیر... احتمالا دوستان تا حالا متوجه شدن آواتار علامت سوال از کجا ریشه گرفته!

آقا میشه بگی به کی و کجا فروختی 485.000 !؟ من تا 10 ، 15 روز ديگه میخوام بفروشمش + مموری 2 گيگ / هنوز دنبالش نرفتم ببينم چند میخرن
kaffeetrinker_2.gif

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا میشه بگی به کی و کجا فروختی 485.000 !؟ من تا 10 ، 15 روز ديگه میخوام بفروشمش + مموری 2 گيگ / هنوز دنبالش نرفتم ببينم چند میخرن
kaffeetrinker_2.gif

خوب فروختي برادر...يه مشتري هم واسه i-mate JAM من پيدا كن پس!
Ghelyon.gif

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش مشتری رو توی شهر خودمون پیدا کردم، اینجا هر چیزی حداقل 60-100 تومن از تهران گرونتره! تازه اگه فروشنده منصف باشه، پس فروش S200 با قیمت بالاتر هم چندان جای تعجب نداره.
گفتم که یوقت سوتفاهم نشه، بنده توی شهری هستم که فقر تکنولوژی بیداد میکنه، جایی که نوکیا 6600 میتونه به اندازه ی یه آدم ارزش داشته باشه.

dochar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می شه:happy:
کسی که می خواد براتون بیاره کدوم کشوره؟
مدل ها خیلی متنوعن، اول از همه باید ببینید چه خصوصیاتی براتون مهمتره، بودن یا نبودن کی بورد براتون مهمه یا نه، دوربین با کیفیت براتون مهمه یا نه، gps می خواید یا نه، و ... . بعدم باید ببینید استفادتون در چه حدیه... توی بدون کی بورد ها: الان xda atom exec همراه کیف و کی بوردش رو plemix قیمت داده 650 دلار! eten x500 هم حدود 570 دلار هستش، من البته پیشنهادم trinity ــه (p3600) ، بین بدون کی بورد ها واقعاً کامله. (GPS+400mhz Samsung CPU+ATI Graphics Accelerator+Supersexy outfit(!)+High Quality Camera) بین کی بورد دارها هم اگه استفادتون عادیه، هرالد (p4350) انتخاب فوق العاده ایه، قیمتش هم 570 دلاره. eten m700 هم خوبه، 630 دلاره. البته اگه از آمریکا بخوان بیارن بهترین کار اینه که یه ppc آنلاک شده بخرید، مثل softbank x01ht . از لحاظ ساپورت سخت افزاری هم، ممکنه بعضی هاشون در مضیقه باشن، ولی اگه از دستگاه خوب مراقبت کنید هیچ مشکلی پیش نمی یاد!;)
واقعا ممنون.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
از لحاظ امکانات فرق TyTn و M700 چیه؟ :)]
M700 انگار GPS هم داره! :D

بالا